mamu izjebali sin i tata

Šta sve čovek neće uraditi za svoju fantaziju. Dotična vračara je bila čudna ali je u mom kraju važila za babu koja to što kaže – to i učini. A moja najveća fantazija je oduvek bila da jebem svoju zgodnu mamu. Pretpostavljao sam da se to nikada neće dogoditi sve dok nisam čuo o tim tračevima da postoji čarolija koja omogućava da zamenim sa nekim telo na jedan dan.

Bilo je zadimljeno i sve je bilo starinsko kod dotične vračare. Tražila je dosta novca tako da sam radio mesecima da zaradim za to. Sve je trajalo svega par sekundi, ona je nešto brbljala hokus-pokus i ta sranja. Mislio sam da me matora zajebava i da nema šanse da će se išta desiti.

***

Alarm se oglasio u 6:30, pola sata pre nego inače. Prevrnuo sam se u krevetu i video majku kako spava pored mene. Upalilo je!? Moj kurac je odmah postao tvrd (ili zapravo tatin). Uzeo sam ga u ruku i otkrio da je njegov manji i po dužini i po obimu od mog. Otkotrljao sam se na bok i drsko stavio ruku na maminu picu. Polako sam je trljao, a ona je mrzovoljno pitala: „Treba li ti jutarnje pušenje?“

Gurnuvši prst u njenu pičku, dodao sam: „Bolje jutarnja jebačina.“

„Mmmmmm“, zastenjala je u polu snu, raširivši noge.

„Možda prvo jedan domaći, ukusan doručak“, rekao sam, smeštajući se između njenih nogu. Skinuo sam joj gaćice i zaronio u njenu dobro neočekivano glatku pičku. „Ohhhh, vidi njega…. sviđa mi se…“, stenjala je.

„Jebeno si ukusna, draga“, pohvalio sam je, nestrpljivo lizajući.

Dok sam lizao, mama je stenjala: „Jebi me dušo.“ Reči koje sam oduvek sanjao da čujem. Izašao sam iz tatine pidžame i prineo svoj kurac njenim usnama. Nasmejala se i uzela ga u usta, polako ga pušeći.

Pročitajte i ...  Unuka je tu da Pomogne

„To je to dušo, spremi taj fini kurac za tvoju pičku“, stenjao sam, govoreći joj prljavo… znajući zbog tankih zidova da ona to voli. Sisala mi je kurac žestoko pre nego što sam naredio: „Na sve četiri mam… dušo“, umalo sam je nazvao mama.

„Mirko, volim ovu tvoju novu jutarnju stranu“, govorila je mama dok se nameštala na sve četiri, noseći samo kratku crnu providnu spavaćicu. Skliznuo sam u nju i ona je odmah zastenjala: „O da, jebi me dušo.“ jebanje mame s guza žestoko

Jebali smo se nekoliko minuta žestoko pre nego što je počela energično da mi uzvraća i ide uz ritam mojih pokreta. Bio sam jebeno blizu da svršim, kada sam čuo svoj glas kako urla: „Davide!“ Trebalo je da stanem, ali sam bio preblizu, pa sam nastavio da tucam mamu, koja je izgledala zbunjeno kad me je videla na vratima.

Počeo sam da je punim, svršavajući obilno u njenu nezaštićenu pizdu. Na moje iznenađenje, istovremeno sa monmom svršila je i ona.

„Ti jebeš svog sina!“, vikao je tata/ja.

„Šta radim?“ upitala je mama zbunjeno, a telo joj je drhtalo.

„Zamenio sam telo sa tatom“, objasnio sam, još uvek se istovarajući u njoj.

„Šta? Kako?“

„Magija mama.“

„Magija? Šta sereš koji kurac… Ozbiljno?“

„Hajde da je i ti jebeš tata“, pozvao sam ga, videći njegovu erekciju kroz donji veš.

„Mirko?“ pitala je mama.

„Ja sam“, rekao je iz mog tela.

„Davide?“ – pogledala je u mene.

„Ćao mama“, nasmešio sam se, prinevši svoj kurac njenim ustima i gurnuvši ga unutra.

„Davide!“ tata je povikao. „Ona… Sisa ti kurac“, istakao je u neverici gledajući kako mama čisti moj kurac od naših sokova. „Koji kurac?!“

Pročitajte i ...  Prvi put sa kevom part 2

Mama je rekla: „Već sam počinila incest, mogla bih taman da ostvarim svoju drugu fantaziju.“

„Fantaziju?“ Pitao sam.

„Dođi ovamo i lezi“, naredila je tati.

„Ali draga…“

„Odmah!“ Mama je zahtevala, pre nego što me je nastavila sisati.

Tata je ležao licem nagore na krevetu šokiran, a mama se spustila na njegov/moj kurac. Bilo je nadrealno gledati mamu kako jaše moje telo. „Hajde, jebi me u dupe sine.“

Nije mi trebala dva puta govoriti. Popeo sam se odmah na nju. „Zabij mi ga u guzu, perverznjaku mamin“, zahtevala je mama najtseksi glasom ikada.

Polako sam joj klizio u uski anus. Tata se usprotivio dok ga je jahala, dok sam je jebao u dupe. „Znaš da sam oduvek htela da me jebu dvojica istovremeno“, otkrila je mama, zapanjivši me.

„Ali to je bila samo fantazija.“ mamu izjebali sin i tata

„E pa sada je stvarnost“, uzvratila je mama. „Sad razvali moj šupak sine. Oduvek sam želela da to osetim.“

„Uvek sam tu za tebe mama,“ rekao sam, počevši da joj razvaljujem čmar.

Tata je jeca i počeo da se diže da bi dublje ulazio,sudarajući se sa mojim dubokim udarcima. „Čekaj kad te sutra pojebem sa svojim mnogo većim kurcem od tatinog“, rekao sam, obavestivši je da je ovo samo početak.

Mama je jecala kao kurvetina na ove moje reči. I tatu je ovo palilo dok je grcao i svršavao u mamu, ubacujući u nju moje mlado vrelo seme. Jebali smo se u nekoliko poza pre nego što sam se izvukao iz dupeta i eksplodirao po njenom licu.

„Da, svrši mami na lice“, molila je, čak i dok je sperma prskana po njoj. Lizala je i gutala, pokazujući mi svoje pravo lice – lice mame drolje!

Pročitajte i ...  Incest uteha

Dok se tata tuširao, mama je rekla, skidajući spermu sa lica: „Očekujem da ću se sutra probuditi na isti način, ali sa debljim, dužim kurcem.“

„Što se mene tiče, može i svako naredno jutro“, složio sam se.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)