sisa tatinu debelu kurčinu

Mislio sam da sam napokon prevazišao svoju nesigurnost. Postao sam, u tom trenutku i dalje u tridesetima, muškarac više klase. Nakon što sam se skrasio sa vrednom ženom i prelepom ćerkom, bio sam spreman da živim svoj san: da radim do smrti dok uživam u finijem luksuzu života. Ali stres je ipak počeo da uzima svoj danak. Kako su godine prolazile nisam mogao da se koncentrišem na svoj posao. Odlagao sam sve obaveze i čak sam sebi dozvolio da se izolujem od prijatelja. Osećao sam da sam na ivici mentalne promene, možda čak i da klizim u ludilo.

**

Sedeo sam na kauči sa glavom svoje ćerke u krilu… samo nas dvoje, sami u kući. Kao da mi se sudbina rugala, moja žena je otišla da radi prekovremeno, tražeći uspeh tamo gde sam ja odustao. Ona nema pojma koliko sam u poslednje vreme bio nezadovoljan svojim životom… nije ni mogla znati jer je ona stalno bila na poslu.

Moja ćerka je nedavno završila srednju školu, ali nisam mogao da nađem tu snagu u sebi da joj čestitam na pravi način i da proslavim maturu. Nikada nisam mislio da je moguće da mogu postati toliko slaba osoba da zavidim sopstvenom detetu, ali ne mogu da se ne osećam izostavljenim kada ona govori o svojim nadama i snovima, budućnosti i mogućnostima mladosti koje nikada neću moći ponovo da proživim.

Nisam mogao da gledam njenu glatku kožu i gipko telo, a da se potpuno ne iznerviram zbog sopstvenih očiglednih nesavršenosti koje neizbežno prate srednje godine. Ranije sam bio posebno ponosan što imam tako lepu ćerku, pažnja koju je privukla učinila je da mi drugi roditelji zavide. Ljudi bi uvek pohvalili njenu lepotu i osećao sam da je ona najbolji deo moje žene i mene.

U iznenadnom grču besa stisnem pesnicu oko daljinskog dok plastika ne počne da škripi. Želim da se uništim, ali u nedostatku hrabrosti za to fiksiram svoj bes na predmete oko sebe. Svetli pramenovi anđeoske Marije odjednom su mi previše topli u krilu, u kombinaciji sa mojom eksplozijom besa.

Osećam se usamljeno, sam među milionima drugih muškaraca koji moraju da dele moju sudbinu: nezadovoljan lakim i besmislenim životom. Marijina savršena okrugla guza tada postaje fokus mog besa. Da li je moguće da je njena zadnjica tako savršena? Njen oskudni šorc jedva pokriva polovinju njenih oblih guzova. Sećam se istog oblika svoje supruge pre mnogo godina, ali sam odavno navikao na pojavu celulita i bora. jahanje kite svoga tate

Pročitajte i ...  Tatina Ivana 1. Deo

Marija spava u fetalnom položaju kao princeza. Jedna od bratela njene male sive majice je pala na stranu. Zamišljam meke ružičaste bradavice ispod tankog pamuka. Dok spava, stavio sam ruku na njen zgodni kuk i shvatio da moja ruka može skoro u potpunosti pokriti bilo koji od njenih guzova.

Osećam kako mi penis prijatno pulsira pod težinom njene glave koja se odmara. Čak i ako je moj posao užasan, uvek mogu da se osećam dobro u vezi sa svojim „vršnjakom“, jer je bio debeo i dosta duži od proseka.

Gledam dole u njeno pasivno lice, u njen rumen crveni obraz. Gubim kontrolu i glasno je lupam po zadnjici. Zbunjena, ona otvara oči i seda pored mene u polu snu. Fascinirano gledam kako deo njene pljuvačke curi niz moje farmerke. Nije sasvim izašla iz sna i ja ubrzano počinjem da otkopčavam farmerke. Užurbano moji veliki prsti otvaraju rajsferšlus i masivan kurac iskače napolje.

Marijine otvorene oči fiksiraju se na moju kurčinu. Ona dugo gleda u njega… minut, dva… a onda podiže pogled na mene. Čitam njen izraz lica, pun je melanholije i razočaranja, potpuno bez života ili iznenađenja. Smatram da sam ja taj koji je šokiran njenim nedostatkom emocija. Ona hvata moj kurac i drži ga u maloj vitkoj ruci. Izgleda kao da mi čita misli.

Pun sam užasa i srama dok osećam kako mi njena hladna ruka lagano stiska kurac. Trzam se dok gledam u njeno lice. Ona uzdahne i klekne na kolena. Gledam užasnuto kako pomera glavu i kako joj usne lebde preko vrha moje kite. Osećam njen lagani dah preko glavića… Onda ona prima vrh u svoja mokra usta, a ja nekontrolisano počinjem da uzdišem. sisa tatinu debelu kurčinu

Fokusira se samo na moj kurac, obrazi joj se pomeraju od sisanja. Prelepa kosa moje ćerke golica me po jajima dok njen jezik i usne rade oko glave mog penisa. Primećujem da joj se glava diže u viši položaj jer je moj kurac sada potpuno uspravan. Ne znam gde je moja lepa ćerka naučila tako dobro i erotično da guta kurac.

Pročitajte i ...  Moj Mladi Sin Sportista 2. Deo

Uz oštar mokri zvuk ona ga vadi iz usta i počinje da ga drka rukom dok se pljuvačka rasteže od kite do njenih sjajnih usana. Dok mi lagano drka, počinje da me mazi po jajima svojim jezikom. Znam da je prošlo predugo otkako sam osetio orgazam pa pre-sperma obilno teče sa vrha mog penisa. Ona zariva nos u podnožje mog kurca dok mi liže jaja. Moja ćerka želi da svršim.

Ona mi ga drka sa intenzitetom koji daleko prevazilazi predigru. Tada ga ponovo stavlja između svojih slatkih usana i nastavlja da sisa dok se prstima igra sa mojim jajima. Njene velike oči su zatvorene dok se snažno fokusira na moj kurac. Osećam sramotu, do tada nepoznatu, jer je moja ćerka očigledno iskusna prljava kučka. Moj penis se snažno grči, a sperma slobodno teče dole u njeno grlo i stomak.

Gledam je kako guta nekoliko puta uzastopno. Osećam kako mi se jaja cede sa svakim veličanstvenim mlazom. Vrti mi se u glavi dok se vraćam iz nirvane. Ona skida majicu i šorc. Počinjem da protestujem ili da se izvinjavam, ali ona prigušuje moj govor svojom sisom. Ne želim ni da primetim koliko su joj grudi savršeno simetrične i uspravne. Želim da pobegnem ali su mi noge slabe i beskorisne posle orgazma.

Snažno mi nabija sise u usta a ja ih ližem i grickam. Osećam kako mi opkoljava butine. Brbljam nepovezano dok ona trlja svoje tople sise o moja usta. Hvata mi kosu na potiljku i skoro me guši u nedrima. Osećam lepljivu toplu tečnost u krilu i shvatam da je više nego mokra. Ona se igra sa mojim potrošenim kurcem. Ona ga guši svojom pičkom, trlja se o njega i budi ga iz nesvesti malopređašnjeg orgazma. jahanje kite svoga tate

Ni jedna žena nikada nije uspela da me podigne tako brzo. Iskusno ga namešta pod sobom i vodi vrh moje kite u svoju ružičastu pičku. „Jebi me tata!“

To su tri reči koje malo koji otac čuje u svom životu.

Pročitajte i ...  Šaputala sam - "Tatice" 3. Deo

Jednim naglim pokretom ona se spušta i prima me u sebe. Oči su nam zaključane. Ulazim unutar njene neverovatno uske i klizave pičke. Jauk i cvilenje izmiču mi sa usana. „Jaši me jako ljubavi moja!“ naređujem svojoj kćerci. Osećam kako njeno okruglo dupence leži na mojim testisima. Ona gura svoje kukove, podiže se, pa naglo spušta pičku na mene.

„Da! DAA!“ vrišti moja divna Marija.

Poskakuje gore-dole, njena pička pravi nepristojne zvukove na mom kurcu. Prljava mala kurva voli moj kurac, voli da jebe svog tatu teško… Pokreti su joj bili toliko iskusni da nisam sumnjao da ih je imala na desetine… Sa svakim odskokom osećam da vrh mog penisa sve dublje i dublje ulazi. Njen meki topli stomak se širi i skuplja u ritmu. Ona zabacuje glavu unazad i zavija dok žestoko svršava na moj kurac.

Njena uska pička postaje još uža dok svršava. Moja jaja se pokoravaju i moje seme pronalazi put duboko u njenu matericu. Ona ne prestaje da se nabija i smeje čak i nakon zajedničkog orgazma. Svaku kap proždire njena uska ćelava pička.

Čujem kako se podižu vrata garaže. Moja žena je kod kuće. Marija se ne pomera, umesto toga ona zabija prste u napunjenu picu i liže spermu sa svojih prstiju. Moja žena će ući u dnevnu sobu gde će nas otkriti ako se odmah ne sklonimo.

„Marija, ljubavi moja… pokrij se“, šapućem joj.

„Hoću ako obećaš da ćeš mi večeras poželeti laku noć… u mojoj sobi… kada mama zaspe.“

Osetim njene usne na mojima pre nego je poskočila i pobegla u svoju sobu. Moja žena ulazi i ni ne obraća pažnju na mene dok me pozdravlja. U tom trenutku sam se posle mnogo vremena nasmejao. Život je ponovo počeo da ima smisla.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)