mama sinu drka veliki tvrdi kurac

mama sinu drka veliki tvrdi kurac

Nedelja je ujutro, ivan je otišao do kuhinje da si napravi ciniju pahuljica sa mlekom. Tamo je vec bila majka koja na sebi nosila usku roza majicu za džoging koju je kupila dan ranije. Citala je novine. Ivan je ušao tiho u kuhinju, uzeo ciniju i mleko i seo za stol. Mirjana ga nije ni pogledala, sakrivala je lice iza novina. U tom trenutku ivan je poželeo da bude bilo gde samo ne sada ovde u kuhinji sa njom. Ali, kako god, znao je da se kad tad mora suociti s njom.

„Ideš na trcanje?“ upitao je majku videvši da spušta novine. Imala je skoro smiren izraz lica. Bilo je ocigledno da je i njoj neugodno kao i njemu.

„Da, mislila sam da bi to bila dobra ideja. Vani je suncano vreme i nije toliko vlažno.“

„Prilicno je blaga zima,“ rece ivan, pokušavajuci da caska sa majkom.

„Nadam se da ce se nastaviti tako i dalje. A šta ceš ti raditi danas?“

„Ništa posebno. Mislio sam otici do igrališta na terene i malo se zezati sa prijateljima.“

„Hoceš li doci na veceru kuci?“

„Ne, Marija i ja idemo na picu pa cemo onda doci ovamo i pogledati neki film.“
Mirjanin izraz lica se promenio i rekla je samo „Ok…to je baš lepo.“ Ipak, njen glas je otkrio razocaranje.

„Pa, mislim da je bolje da se prvo zagrijem ako mislim ici trcati, ako se ne pokrenem sada necu ni krenuti.“ S tim recima mama je ustala od stola i otišla do staklenih kliznih vrata koja su vodila na terasu. Umesto da ode van i pocne tamo raditi vežbe za zagrijavanje, stala je kod prozora i pocela sa vežbama. Zrake sunca koje su ulazile kroz prozor ocrtavale su linije njenog tela, i to detaljno.

Ivan se pretvarao da cita novine dok je jeo pahuljice. Ipak, bilo mu je teško da oci zadrži na slovima. Dok je potajno gledao, u tom trenutku majka mu je bila okrenuta ledima i pognuta dok je dodirivala prste na nogama. Uski rozi bodi zategnuo joj se preko guzova i uvukao se medu njih. Tada je bilo ocigledno da ne nosi gacice, jer se plano bodija sad vec dobrano uvlacilo u mesnatu picku.

Ostala je u tom položaju nekoliko sekundi i potom se uspravila.

Ivan je skoro poceo da slini jer je to ponovila dvadesetak puta. Sad se okrenula postrance i iskoracila sa jednom nogom, dok je istezala drugu iza nje. To je bila klasicna vežba za istezanje mišica. ali, ivan nije imao na umu mišice. Dok je tako gledao, zaboravio je da bulji u mamino medunožje, mama je promenila vec nekoliko vežbi, okrecuci se svakako, ponašajuci se neprimereno pred sinom koji je sada vec dobrano buljio u nju. Napokon se okrenula prema njemu.

„Cao.“ rekla je sa smeškom.

Ivan je pustio uzdah koji je dugo zadržavao.
Bilo je vec prošlo 7 sati uvece kad je Ivan došao sa curom iz picerije.

„Cao mama,“ rekao je.

„Cao gospodo Mirjana,“ pozdravila ju je Marija.

„Zdravo Marija, drago mi je što te vidim,“ rece mama. Mirjanin pozdrav bio je bez neke topline u glasu dok je gledala tu lepu tinejdžerku sa svojim sinom. Nosila je jako kratak minic sa uskim plavim džemperom. Njene bradavice su vec bile ocvrsnule i probijale su kroz platno, jasno pokazujuci da ne nosi grudnjak.

Mama se pitala da li nosi gacice…verovatno ne.

„Gde je tata?“

„Otac ti je gore u svojoj radnoj sobi.“

Ivan se nasmešio. „Idemo mi gore u sobu da gledamo film,“ rece Ivan, držeci film u ruci. Onda se okrenuo prea svojoj devojci i nasmešio. „Vidimo se kasnije mama, i otišao brzo sa curom u sobu. Ali, video je kako je mama pogledala Mariju.

Svetla su bila ugašena u sobi, film se odavno završio i tv je bio ugašen.

„Mmmmmm,Marija je zastenjala kad je Ivan uvukao ruku u njenu majicu. Usne su im bile jedne uz druge dok su im se jezici preplitali u požudnim poljupcima.

Ivan se malo izmakao. „Obožavam tvoje sise,“rekao je tiho i stavio ruku na sise. Pronašao je bradavice i poceo se igrati sa njima.

„Uhhhh, pocela je picka da mi vlaži,“ samo nastavi, prostenjala je Marija. “ Cuclaj ih.“

Ivanu se nije trebalo dvaput ponavljati. Podigao joj je džemper preko glave i oslobodio dve velike dojke. Spustio je glavu i uzeo tvrdu bradavicu u usta. Cuclao je je dosta dugo dok nije prešao na drugu.

„Bože tako si dobar sa ustima.“

To je bio signal koji je Ivan cekao. Znao je šta je htela, ponovo su poceli da se ljube. Mirjana je bila zadihana i vrpoljila se na krevetu kad se poljubac završio. „Liži me,“ zastenjala je. „Liži mi pizdu.“

Pročitajte i ...  Narajcana i pohotna mama

„Hocu, naravno. Hoceš li… da li bi… hoceš li ti meni pušiti onda?“ upitao je jedva nekako. Inace, ovaj razgovor su njih dvoje imali nebrojeno puta dosada.

„Ti znaš da ja to ne radim,“ rece mu Mirjana.

„Ali ja uvek tebi ližem. Daj Marija, pa necu ti svršiti u usta ako je to problem.“

Marija je utihnula na trenutak. „Znaš šta mi je bivši decko uradio.“

Ivan je znao. Cuo je to sto puta dosad. Naterao je Mariju da mu popuši i svršio joj u grlo. Bilo je to pre godinu dana. „Ali ja nisam on.“

Marija je opet zacutala. „Može, ako mi obecaš da mi neceš svršiti u usta:“

Skoro je pao sa kreveta. „Obecavam,“ složio se nabrzinu.

„Važi, ali moraš dobro pizdu da mi pojedeš,“ rece ona i nasmija se.

U sekundi je kleknuo ispred Marije. Pogledao je gore prema njoj se velikim osmehom na licu i zadigao joj minic uz butine. Marija je raširila noge i odigla se malo kako bi ivan mogao da joj minic mogao da joj digne preko guzova do struka.

Pogledao joj je medu noge i ostao bez teksta. Nije nosila gacice i picka joj je vec bila jako vlažna.. U sobi je bio mrak, kao i uvek kad joj je lizao picku… ona je tako želela… ali ipak nije bio baš toliki mrak jer su se još videle stidne dlacice i vlažnost soka na njima koji je picka ispuštala. Bila je dlakava, i to mu se jako svidalo, gotvo da je poželeo da kaže majci da ne brije picku.

Iznenada, bez nekog posebnog razloga, Ivan je poceo zamišljati da to nije Mirjanina picka u koju gleda… bila je to mamina picka. Njegov vec tvrdi kurac je pulsirao u hlacama dok jedrhtavim rukama kretao uz butine, šireci ih.Palcevima je raširio njene vec natekle usmine, otkrivajuci tako roza unutrašnjost njene picke. Kako se približavao ustima, mogao je da vidi majcine obrijane usmine. Usta su mu zaslinila.

„Ahhhhh,“ Marija je zastenjala kada su se Ivanova usta spustila na njene usmine. „Liži me, liži me, ližiiii,“ stenjala je Marija.

Ivan je nije cuo. Ono o cemu je on sada razmišljao bile su debele i seksi usmine koje su se nalazile medu nogama njegove majke Mirjane.

Marija je podigla noge u vis i omotala ih oko njegove glave.

Ivan je bio zarobljen u toplini njenog mesa. Njene butine su prekrivale njegove uši dok su njene usmine bile širom njegovog lica. Sisao je unutrašnje usnice pre nego što je jezikom ušao dublje u nju. U glavi je pocelo da mu se vrti od ukusa njenih sokova koji su curili iz nje, dok je on uživao medu njenim nogama. Voleo je da liže picku…jednostavno je to voleo. Tako da, ovog puta, sa mislima o mami u glavi, bilo je bolje nego ikada.

„U jebote,“, zastenjala je Marija malo glasnije kad je Ivan pronašao klitoris. Nije joj trebala ni minuta da svrši. Stisnula je cvrsto noge, i uhvatila ga za kosu nabijajuci mu glavu na svoju picku.

Ivan jedva da je to primetio. Pa cak kako je svršavanje slabilo, on je nastavio da je liže, da je cucla, da joj sisa usmine.
Nakon što je svršila 3-4 puta, Marija mu je odmaknula glavu. „Uhh,“ prostenjala je i opustila noge.

Sa mutnim pogledom na licu, Ivan je seo kraj nje, dok mu je celo lice bilo sjajno od njenih sokova. Za trenutak je delovao dezorjentisano. Pogledao je gore i video Mariju kako ga cudno gleda.

„Šta je to ušlo u tebe?“ upita ona. Uvek si mi dobro lizao picku, ali ovo je bilo neverovatno.“

Bilo je jasno da nece priznati da je celo vreme mislio na mamu. Dosetio se pa joj je rekao, „to je zato što si mi obecala da ceš mi pušiti:“ To je bio pravi odgovor.

„Ok.“ rece Marija, prisetivši se svog obecanja.

Ivan je legao na leda, otkopcavši hlace,spustio njih i gace ih do kolena. sa vidljivim gadenjem, Marija je posegnula za vec tvrdim Ivanovim kurcem.

Iznenada se u sobi upalilo svetlo. „A joj, žao mi je,“ rece mama. Stvarno nisam znala da si još tu Marija.“

„Mama!!!“ Vrisnuo je Ivan. Marija nije mogla da veruje i ukocila se. Džemper joj je bio iznad sisa, noge su joj joj uvek bile raširene, a minic joj je bio oko struka. Sa natecenom i vlažnom pizdom, sa slinama na butinama, bilo je ocigledno šta se dešavalo.

Pročitajte i ...  Pogledaj ga mama kakav je, željan je tebe. . ..

„Gospodo Mirjana!“ vrisnula je Marija. Mlada tinejdžerka je skocila sa kreveta spuštajuci minic i pokušavajuci da prekrije sise. Marija je otrcala u kupatilo.

Ivan se mucio da navuce gace i hlace. „Mama, šta to radiš?“ vrisnuo je ljuto.

„Žao mi je ljubavi. Mislila sam da si legao da spavaš,“ slagala je.

„Pa ti nisi normalna. reci su jednostavno izletele iz usta. Zakopcao je kaiš i požurio do kupatila prošavši pritom kraj majke. Dok je on došao do kupatila Marija je vec popravila odecu i krenula na vrata kuci. „Marija“ rekao je i uhvatio je za ruku.

„Nemoj!“ ljuto je rekla. Okrenula se i izašla iz kuce.

„Odvešcu te kuci,“ viknuo je Ivan za njom.

„Nemoraš se muciti. Zvacu sestru da dode po mene.“

IvaN se okrenuo i ljuto otišao u svoju sobu. Nije mogao da veruje šta mu je mama priredila veceras. Bio je ljut kao nikada dosad.

Nemaštao je plahte na krevetu kad je cuo da neko kucka na vrata i znao je da je to mama. Nije odgovorio uopšte, ali je ostavio vrata otkljucana.

Otvorila su se lagano.

„Ivane,“ provirila je mama.

Nije je uopšte registrovao dok je nastavljao da namešta plahte. Nije imao majicu na sebi, ruke su mu bile iznad glave i pogled uperen prema plafonu.

Mama je ušla u sobu. „Ivane,“ tiho ga je pozvala dok je ulazila u sobu. „Žao mi je.“

U Ivanovim ocima se video bes, ipak se okrenuo prema njoj. Sisnuo je zube i obratio joj se. „Da, verujem da ti je žao. Žao ti je što si upropastila sve. Da li ti želiš da mi upropastiš život možda? Sada ce mi se smijati cela škola“

Mirjani je odjednom bilo žao. Ali ne toliko koliko joj je trebalo biti. sela je na krevet nežno i polako do sina. Skupila joj se suza u oku. „Žao mi je, mislila sam da ste vas dvoje otišli.“

„Mama, znaš i sama da je to laž. Dobro si znala da smo još tu. Zašto si to uradila?“ Odjednom je Ivanu sinuo odgovor, bila je ljubomorna. Ali, nije shvatao da je njena ljubomor usmerena prema Mariji. „Ljubomorna si,“ rece joj sin. „Upropastio sam ti kres šemu sa tvojim jebacem pa si htela da mi se osvetiš.“

„To nije istina!“ rekla je Mirjana iskreno, boreci se protiv svoje ljutnje jer joj je sin predbacio za ljubavnika s kojim ja vearala tatu. „Rekla sam ti da se to slucajno desilo.“

„Da baš!“ rekao je Ivan pre nego što je nastavio, „Napokon sam je nagovorio da…. da…. da mi. popuši kurac!“

„Ivane, ne pricaj tako samnom!“ povisila je glas mama.

mama sinu drka veliki tvrdi kuracPodigao je pogled prema plafonu i zatvorio oci. Iznenada ih je opet otvorio jer je osetio majcinu ruku na svojoj butini. Skoro da je mogao da oseti elektricitet od njene ruke. Usprkos ljutini koju je osecao kuraj poceo da mu se diže, na NJU, rodenu majku.

„Žao mi je Ivane, nisam to trebala uraditi,“ rekla je pokušavajuci da zvuci kao da se kaje. Njena ruka je pocela da se krece uz butinu lagano milujuci usput..

„Volela bih da ti to nadoknadim.“

Iznenada se u sobi soetila napetost.

Ivan se uplašio da bi mama mogla da mu cuje otkucaje srca koliko je tiho bilo.
Kurac mu se sada vec skorz digao i mogao je osetiti kako pulsira, praveci šator medu nogama u hlacama. Ionako mu nije trebalo puno da se povrati jer je bio uzbuden od nedavnog lizanja Marijine dlakave picke.

Još uvek je mogao da pseti njen miris na usnama.

Mama je prstima uhvatila plahtu kojoj je bio prekriven, otkrivajucu tako mali šator koji mu se stvorio medu nogama. Na hlacama je bila mala fleka koje je otkrivala dešavanja od malopre. Kad je plahta pala na pod, mama je vratila ruku na sada vec golu butinu, za to vreme ga je nešto kružnim pokretima milovala po nozi.

Tada nije mogao da ne oseti kako mu krv juri u glavu. Gledao je majcinu ruku kako mu polako ide uz butinu, i zatim preko šatora koji mu se napravio medu nogama.
„Uhhh,“ prostenjao je, kada je mama uhvatila rukom njegov kurac joji je još bio u hlacama (Mada je to bio šorc). Mirjana je tada pocela lagano da pokrece ruku gore dole drkavši mu tako preko platna njegov kako je primetila poduži kurac.

Pročitajte i ...  Mama i sin

Ivan je širom otvorio usta pokušavavši doci do daha. Marija se privukla i skupila uz sina dok mu se nije toliko približila da se naslonila na njega. Njene oci srele su njegove. „Želim da ti nadoknadim ono što si propustio veceras, i hocu,“ prošaputala mu je dok je približavala svoje usne njegovim.

Ivanu se ucinilo da majka hoce da ga poljubi. I to se i desilo. Njene usne dotakle su njegove i tada je zatvorio oci. Nije mogao da veruje šta se dešava.

Rodena majka ga drži za kurac, drka mu kurac i još ga i ljubi.

Nesvesno, njegova usta su se otvorila i njen jezik je ušao u njegova usta. „AAAA,“ i tada je svoju ruku prebacio na mamino rame i stisnuo je uza se. Odjednom, kao su poceli stasno da se ljube, prroždirali su usnama jedno drugo, nije bilo drugog izraza za to. Tada je Ivanu nešto prošlo kroz glavu… na usnama je još uvek imao ukus Marijine picke…

Mirjana je pritisnula svoje dojke uz sinova prsa. Dojke su joj se nadimale i spuštale od uzbudenja.

Ivan nije više znao gde je… lebdio je negde gde je toplo i predivno… po nekom mestu na koje nikad nije mislio da ce otici. Odjednom je osetio majcinu ruku kako traži špagu od njegovog šorca, njeni prsti su za zagolicali po stomaku dok joj je ruka skliznula unutra. „AAAAaaaaaahhhh!!!,“ zastenjao je u njena usta dok su se ljubili, uhvatila ga je rukom za kurac, za golo meso….

„Uhhh,“, bio je mamin red da zastenje. Uhvatila je jace sina za kurac, dok je za to vreme jeziko tražila njegov po ustima..

Ivanu nije puno trebalo, osetio je da se bliži vrhunac. Njegova jaja koja su bila uskracena malopre sa devojkom sada su zahtevala olakšanje. Mogao je osetiti spermu kako dolazi. Osetio je spermu kako dolazi, iz dna kurca prema vrhu. Hteo je da upozori majku, ali nije se mogao naterati da se odmakne od nje i njenih usana.

Umesto toga samo je zastenjao glasnije.

Kad je Mirjana osetila da ce sin svršiti odmaknula je usne sa njegovih. „Tako je, samo nastavi, svrši za mene,“ rekla je gotovo šapatom i pocela mu jace i brže drkati kurac ubrzavajuci pokrete rukom.

„UUUU, jebo teeee mamaaaa!!!“ Ivan je poceo da svršava, toliko da je zalio majcinu ruku koja mu je i dalje cvrsto držala kurac i drkala, ne prestajuci. Jedan za drugim izlazili su mlazevi vrele sperme po njemu, po maminim rukama, po hlacama.

Kada je napokon prestao da izbacuje spermu, mama je izvukla ruku iz šorca, ruka joj je bila sva lepljiva od sinove sperme. Ustala se i pogledala ga je u oci. „Stvarno mi je žao što sam ti upropastia vece sa devojkom:“

Ivan je otvorio usta opet, kao riba, gledajuci majku kako odlazi iz sobe.

Mirjana je izašla iz sobe i naslonila se na zid. Srce joj je jako udaralo u grudima. Nije mogla da veruje šta je upravo uradila, da je drkala kurac rodenom sinu… i kako joj je to bilo uzbudljivo i napaljujuce. Pokušala je to nekako opravdati, ali uzbudenje koje joj je teklo venama nije joj to dozvoljavalo.

Jednostavno je zatvorila oci pokušavajuci doci do daha.

Milion stvari joj je prolazilo glavom. O cemu je razmišljala? da li je izgubila razum? Da li je stvarno izdrkala kurac rodenom sinu? Kada je podigla ruku i videla gustu spermu po ruci znala je da je to istina, da nije san. Mogla ju je i namirisati. sa tihim uzdahom, gotovo cviljenjem, prinela je prste usnama. Rastrljala je toplu spermu po iznenada suvim usnama pre nego što je jezikom prešla preko njih da je i okusi.

Sada je vec glasnije zastenjala i pocela da liže sinovu spermu sa prstiju. Kada je progutala njegovu spermu, neka kao struja je prošla kroz njeno telo, noge su pocele da joj se tresu i drhte, i konacno su je izdale. Noge su popustile i telo joj je skliznulo niz zid dok nije guzom dotakla pod. Potresao ju je neviden orgazam, nije mogla da veruje da žena može svršiti na takav nacin….Svo vreme joj je u glavi bio sinov veliki kurac, i kako da ga se opet docepa…

mama sinu drka veliki tvrdi kurac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)