mama ga masira

Počelo je sasvim nevino. Moj sin Dušan, iako ima 19 godina, i dalje živi kod kuće. Tokom praznika, proveo je nekoliko noći u stanu svog prijatelja, što obično znači da ostaju budni do sitnih sati, a onda zaspi na kauču ili podu. Tako da kad se vratio, leđa su ga užasno bolela.

Imao je devojku već više od godinu dana, Nataša, koja je pokušala da ga izmasira i smanji bolove, ali je me ipak pitao da li bih ja imala vremena da radim malo na njegovim leđima. „Naravno dušo. Sići ću malo kasnije, samo da završim sa vešom“, rekla sam.

Iskrena da budem bila sam baš zauzeta kućnim poslovima veći deo te večeri i skoro zaboravila na obećanje. Bilo je oko 23h kada sam se konačno setila i otišla prvo u svoju spavaću sobu. Poželela sam laku noć svom mužu govoreći: „Dušan je malo povredio leđa pa idem da vidim da li mu mogu pomoći. Za pola satićka dolazim u krevet.“

Dušan se osmehnuo kada sam ušla u njegovu sobu. „Nisam hteo da te gnjavim jer si baš imala posla. Ali drago mi je da si tu, leđa me ubijaju već nekoliko dana. Nataša me je masirala, ali nije baš pomoglo. Iskreno, ona nije baš dobra u tome.“

„Da, ja sam umalo zaboravila, ne zameri. Hajde, prevrni se na stomak.“

On je nestrpljivo poslušao, skidajući majicu i okrećući se na svoj stomak. Popela sam se na krevet, stavljajući noge sa obe strane njegovih kukova, u suštini sedeći na njegovim butinama. Počela sam na njegovim ramenima, ruke su mi se kretala u tandemu dok sam prstima pravila pokrete, a zatim kružni pokreti dok sam klizila do njegovih lopatica.

Nisam ja bila majstor za masaže, ali sam završila par kurseva dok sam bila mlada i imala sam odličan osećaj za to. Zastenjao je kada sam pronašla izvor nelagodnosti u okolini njegove leve lopatice. Tada sam uzela malo kreme za masažu i počela da utrljavam na bolno mesto. Čvorove sam mu razbijala dlanovima.

Pročitajte i ...  Mama i Ja na Moru 1. Deo

Mogla sam da osetim kako napetost napušta njegova leđa a on je dublje udahnuo, ispuštajući mali zvuk zadovoljstva. Moram priznati da sam veoma uživala u svom zadatku, pre svega zato što se moja interakcija s njim prirodno smanjivala kako je odrastao i pronalazio zanimljivosti van našeg doma. masiranje svoga sina

Retko je zahtevao moju pažnju, osim povremenih masaža, tako da sam uživala u ovim slučajevima. Uvek sam mislila, kao i većina majki, da je moj sin izuzetno lep. Lice mu je lepo sa snažnom bradom. Njegova figura jaka sa veoma širokim ramenima. Njegovi mišići ruku i grudi savršeno definisani. Mnoge devojke su ga želele. Ponekad nestašan i lukav, ali uvek je imao zdrav smisao za humor i zasmejavao je sve oko sebe.

Spuštala sam ruke sa svakim kružnim potezom, sve dok nisam stigla do vrha njegove zadnjice, ponovo koristeći vrhove prstiju da razbijam čvorove. Mora da je otkopčao farmerke pre nego što je legao jer je pojas skliznuo dole otkrivajući njegove bokserice koje su mu bile veoma nisko na bokovima, omogućavajući mi da doprem do gole kože, sve do početka njegove slatke linije koja je odvajala njegove guzove.

„Mmmmmmm.… to to.. tako je dobro mama.“

Do tog trenutka nije rekao ni reč. Iznenadilo me je koliko smo oboje bili tihi.

„Drago mi je da osećaš boljitak. Da li te boli pri dnu kičme?“

„Da, možeš li tamo još malo masirati?“ upitao je.

„Naravno“, odgovorila sam, a zatim se vratila na taj deo.

Masaža, naravno, ima senzualni element u kojem sam oduvek uživala i iako sam znala da je Dušan moj sin, moja sopstvena seksualna energija je jasno bila prisutna. U prošlosti sam to uvek ignorisala, ali sada sam bila svesna da se on kreće u ritmu ispod mene. To je, šokantno, izazvalo uzbuđenje kroz moju karlicu.

„Zašto si stala?“

„Hmm? Zar nije bilo dovoljno?“ Očajnički sam pokušavala da nađem razlog da odem. Bila sam posramljena i razočarana u sebe.

„Nikako, masiraš me možda 10 minuta. Možeš li, molim te, još malo? Baš mi prija.“

Pročitajte i ...  Otišla sam da operem veš,a završila na kurcu

Nisam mogla da odem tada, nije bilo u redu prema njemu. „U redu, još malo.“

Bila sam uznemirena reagovanjem moga tela, ali sam nastavila i vratila se u „bezbedno“ područje njegovog gornjeg dela leđa.

„Ne mama. Moja donja leđa.“

„Khm… da… u redu dušo.“

Trudila sam se da se fokusiram na sve drugo osim na činjenicu da je on moj sin. Nije uspelo, nisam mogla. On se kretao ispod mene u nekoj vrsti obrasca koji je insinuirao seks i efekat na mene je bio prejak. Osetila sam trnce u svojoj pički. Zaustavila sam se.

„Mama, molim te. Samo još malo?“

„Uh, jesi li siguran? Kasno je već.“

„Samo još par minuta.“ mama ga masira

Bila sam tako zbunjena i uzbuđena. Nisam želela da pobegnem iz straha da ne izazovem sumnju, ali ne bih mogla da nastavim dugo. Vrućina u mojoj pički mi je odvlačila pažnju. Bila sam sigurna da sam vlažna. Ovo je bilo tako zabranjeno, ali je samo pojačalo moje uzbuđenje. Opijena ovim osećanjima, nisam razmišljala ispravno. Ponovo sam se izgubila u osećaju ruku na koži i mojih usmina koje se pritiskaju na njegov donji tela. Znala sam da sam u opasnosti da doživim vrhunac.

Refleksno sam se podigla na njegovu zadnjicu i, neobjašnjivo, dozvolila sebi da svršim! Ne sa velikom žestinom, već tiho, intenzivno, jedinstveno. Borila sam se da održim ravnomerno disanje i da se ruke kreću kao da još uvek masiram Dušana. Nisam mogla odmah da razaznam da li je znao šta se upravo dogodilo. U nedoumici šta dalje da radim, nastavila sam sa svojim zadatkom.

Za samo nekoliko sekundi, Dušan je zastenjao i njegovo telo je postalo veoma mirno. Zapanjena, zaustavila sam se.

„Mama?“

„Reci sine“, uspela sam da upitam osećajući u nozdrvama opori miris sperme.

„To je bilo odlično. Hvala ti.“

„Zadovoljstvo je bilo moje.“

Podigla sam nogu da ga sjašem sa njega, ustala sam i okrenula se da odem.

„Mama?“

„Da.“

„Ako me sutra i dalje budu bolela leđa, mogu li dobiti još jednu masažu?“

Pročitajte i ...  Zabranjene igre sa mamom

Iako sam bila zatečena, mogla sam da dam samo jedan odgovor: „Naravno sine.“ Izašla sam iz sobe.

Kada sam se udaljila od Dušanove sobe, umalo se nisam srušila. Imala sam seksualni vrhunac sa svojim sinom! Nisam želela da narušim našu vezu. Teturala sam se uz stepenice. Nekako sam došla do kreveta i legla pored svoga muža.

**

Jutro je osvanulo i odmah sam otišla u kupatilo da sperem svoje „grehe“. Nakon toga ceo dan sam tumarala kao zombi, srećom da Dušan veći deo dana nije bio kući. Ležeći predveče u krevetu, umotana u ogrtač, razmišljala sam o tome šta ću učiniti kada na kraju izađem iz spavaće sobe i susretnem se sa njim. Moje misli su prekinute kada je pokucao na vrata. „Mama, jesi li unutra?“ Nije zvučao uznemireno.

„Da. Vrata su otključana, uđi.“

„Zdravo!“ Rekao je veselo, sa uobičajenim osmehom na licu.

„Zdravo sine. Želeo si nešto ili?“

„Samo sam hteo da se pozdravim i da vidim šta bi mogli za večeru? Gladan sam. Znaš da obožavam tvoju kuhinju.“ Govorio je te bezazlene reči ali me je sve vreme proučavao.

„Mislila da nam napravim burgere, ali pusti me da se obučem pa ću smisliti nešto bolje za tebe.“

Prišao mi je, sagnuo se i poljubio me u čelo. „Mama, i burgeri su sjajni! Hvala.“ Zatim se okrenuo i otišao.

Drhteći od adrenalina izazvanog strahom, uspela sam da ustanem, navučem farmerke i majicu dugih rukava, iako sam u žurbi primetila da su mi gaćice bile mokre. „Pevreznjaku jedan…“ – rekla sam sebi u bradu i izašla iz sobe.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Masirala sam Sina 1. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)