mama sin seksi rublje isprobavanje drkanje

mama sin seksi rublje isprobavanje drkanje

Ivan i Mirjana su to popodne proveli u kupovini, ulazeći u svaku prodavanicu koja im se učinila zanimljivom. To je prvi put da mu šoping nije bio dosadan. Uživao je u svakoj sekundi provedenog vremena. Ustvari ne toliko u kupovini nego zato što provodi vreme sa ženom koja mu se sviđa. Pažljivo ju je posmatrao dok je probavala raznu odjecu, uživajući u njenim stidljivim smescima.

Dok je izlazila iz kabine , u nekoj novoj haljini ili bluzi, Ivan je palcom okrenutim gore ili dole na neki način lajkovao, pokazujući na taj način kkoliko mu se dopada u tim krpicama . Postalo je očigledno da preferira uske haljine i suknje, naravno i što kraće. Sad je bio u prilici da je slobodno posmatra bez bojazni da će ga otkriti, jer od trenutka kad je uhvatio sa ljubavnikom pa sve dosad , tajno je posmatrao kad god bi mu se pružila prilika ali uvjek uz dozu straha da ga neprimeti.

Ne samo da je mogao slobodno da je gleda, nego je imao mogućnost da joj govori kako da se okrene , na ovu ili onu stranu što mu je davalo bolji pogled iz ugla po njegovoj želji.

Sviđalo mu se šta gleda.

Njeno telo je izgledalo kao u mnogo mlađe djevojke Shvatio je da je redovnim vežbanjem vrlo lijepo oblikovala svoje telo koje sad izgleda vrlo sexi. Pitao se u sebi kako ranije nije primetio da njegova majka može biti tako sexi i da ga to nije ranije napalilo. I tako dok je posmatrao u raznim haljinama, suknjama, košuljama, šorcevima….osjetio je da se uzbuđuje. nekoliko puta je morao da prekrsti noge kako bi prikrio nadolazeću erekciju.

Ivanu su se posebno dopale haljine Victorie Secrets. Kad je njegova majka izašla u uskoj cevenoj haljini Ivanu se oteo zvižduk. Bila je jarko crvena sa par tankih naramenica i v izrezom naprijed otkrivajući tako vrhove njenih grudi. Kako je izraz bio dosta nisko, jasno se vidio cipkani grudnjak. Haljina je lijepo pristajla uz njene grudi te je obuhvatila bokove ističući bedra.

‘ nije previše uska, zato ne? ‘ -zapita Mirjana

‘Uh…….. Ne ‘ Ivan jedva progovori, onda bojažljivo doda
‘ Izgleda sjajno na tebi. Ali brus moraš odbaciti,. Okreni se nazad ‘
Mirjana se okrenu i preko ramena pogleda sina.

Pod uticajem njenog pogleda ohrabren – reče
‘ Mislim da i gaćice moraju da idu, možeš da vidiš kako su se oslikale’
Mirjana prvo iznenađeno pogleda prema njemu , a onda se nasmeši i reče

‘Čekaj ‘
Žurno ode u kabinu, vraćajući se za par minuta
‘ Kako sad izgleda ? ‘

Ivan je osjećao kako mu srce lupa. jasno je mogao da vidi da je skinula grudnjak, Bradavice su bile čvrste i stremile su kroz tkanina

-‘M m mnogo bolje’ promuca

-‘ A ovooo’
reče ona i okrenu se

Nema linija gaćica

mama sin seksi rublje isprobavanje drkanjeIvan nije mogao sakriti erekciju ispod pantalona kad je shvatio da njegova majka gola ispod te tanke haljine. Svaka oblina je bila jasno definisana, kao ds je gola, da je imala mladež na dupeta i on bi se vidio
,
‘Radi za mene ‘
rekao je pokušavajući biti cool, dok je zurio u glatku straznjicu svoje majke.

Pročitajte i ...  Sreću nađoh kraj mame

Ostatak popodneva su proveli šetajući od radnje do radnje a njihov razgovor je bio sve opušteniji i više je ličio na razgovor između muškasrca i žene a ne majke i sina.
nakon nekoliko sati kupovine sa punim rukama kesa došli su do auta. Na putu do kuće svratili su u mali restoran .

„Mora da sam potrošila bogatstvo danas“, rekla je ona. „Ne znam što mi bi. Sama obično ne provodim puno vremena kupujuci odjeću.“
„Znam “ izgovori Ivan bez razmisljanja
Njegova majka dobi zamišljen izraz na licu. „Mislim da sam trebala obnoviti svoju garderobu za neko vrijeme ?“
„Uh … pa … da,“ Ivan je odgovorio neugodno.

Ona ispruži ruku i dotakne mu ruku. „Tako je lijepo imati nekoga da mu je stalo do mene“

Ivan je vidio nešto u majčinim očima … neki osjećaj koji nije mogao sasvim identificirati. On je brzo promijenio temu
Dok su razgovarali, Ivan je prvi put primetio kako drugi muškarci gledaju njegovu majku. . Shvatio je koliko je privlačna drugim muškarcimam, i odjednom osjetio čudan osjećaj sebe.

Bio je to osjećaj ljubomore! Znao je da je lud … to je njegova majka, a ne njegova djevojka … ali nije se mogao osloboditi tog osjećaja.
Prilikom izlaska iz restorana, instinktivnoje stavio ruku oko njezina struka, onako zaštitnički, možda je nesvesno pokazati ostalim muškaracima da ona nije dostupna.
Njegova majka ga pogledala s osmehom i približi mu se sve dok nije mogao osjetiti njezine bokove koji dodiruju.

Lice mu je pocrvenio, ali je zadržao svoju ruku oko njezina struka, uživajući u toplini njezine kože ispod svilenkaste tkanine.

Kad su stigli kući, Mirjana je priredila Ivanu još jedan modni show. Bila je kao tinejdžerka, isprobavala je ponovo svaki komad odjecu koji je kupila, tražeći mišljenje od Ivana, koja je kombinacija prikladna za posao a koja nije..

Da li je siguran da nije preuska ili kratka? Jeli previše providna? A najviše je bio opterećen njenim pitanjem …Dali u ovome izgledam debelo?
Ivan je na sva pitanja odgovarao diplomatski. Rekao joj je, da je njegova omiljena haljina, crvena, definitivno nije prikladan za posao.
Ona je skinula grudnjak i gaćice opet kao model za njega. On se pitao da li će ponovo obući te gaćice večeras ili ne.

Do kraja dana Ivan je bio potpuno iscrpljen.
Kasnije, dok su sjedili u dnevnoj sobi s ocem, Ivan je rekao, „Mislim da ću ranije u krevet mama.“
„U redu dušo,“ rekla je ona. „Nadam se da te nisam previše umorila danas. Shopping može biti vrlo naporan“, nasmijala se.

„Pričaj mi o tome“, uzvratio joj je sa širokim osmijehom i poljubio brzo prije odlaska u svoju sobu.

Međuti’m, kad je došao do vrata svoje sobe, bacio je pogled na stepenicama, a potom se okrenuo i otišao brzo u majčinu sobu pa u kupaonicu. Unutar košare sa odjecom, pronašao je ono što je tražio …o … crvene gaćice koje je najvjerojatnije nosila danas. U to se uverio kada je vidio da su još uvijek vlažne.!

Pročitajte i ...  Ispovjest jedne majke 6

Držećih u ruci pitao se dali je i njegova majka bila uzbuđena kao i on danas. Zatim je. Požurio u svoju sobu gde se brzo svukao i go legao na krevet. Zamotao je tople svilene gaćice oko svog kuraca i počeo da drka, samo nekoliko trenutaka je bilo dovoljno da postigne punu erekciju.Misli su mu brzo bile na majci u toj crvenoj haljini … ili točnije, da je ona bila gola ispod.

Počeo je da je zamislja golu, kako mu pozira.ispred njega. Njegova mašta nije imala granica, zamislio je kako kleči na krevetu između njegovih nogu, da rukama na njegovom tvrdom penisu, polako ga milujuci. Sa gacicama omotanim oko glavica zamišljao je majčina topla usta. dok je trljao vlažni svilenkaste tkaninu preko svog glavica kao da je čuo zvuk usana koje sisaju njegov nabrekli kurac. Uzbuđenje je bilo veliko nije mogao dugo da izdrži, počeo je da u jakim mlazovima izbacuje spremu u zrak.njegova prsa i stomak su bili prekriveni ljepljivom spremom. mlazevi su i dalje strcali iz njegovog naprednog kurca, činilo se da nikad neće prestati.

Spustio je pogled na nered koji je napravio i osjećao sram.

Ne zato što je masturbirao,nego zato što je to činio zamišljajući svoju majku.
U tom trenutku čuo je lagano kucanje na vratima, otvorio je oči i shvatio da je zaboravio da zaključa vrata.

Vrata su se otvorila i njegova majka je ušla u sobu, Ivan je brzo zatvorio oči pretvarajući se da spava,. Nadao se da će odmah izaći. Jedva je kontrolisao disanje . Onda je posjeti kako stoji iznad njega i posmatra ga kako lezi sa njenim gaćicam omotanim oko njegovog kurca i svud okolo umazano spremom.

Mirjane je imala osmijeh na licu dok je hodala uz stepenice da poželi laku noć Ivanu. Željela mu se zahvaliti za prekrasan dan . Kad je kucala na vrata predpostavila je da spava, ali kako se vidjelo svijetlo odlučila je ući i poljubiti ga za laku noć.

Jedva da je zakoračila u sobu odmah je stala? zbog prizora koji je ugledala, stavila je ruku na usta da bi prikrila uzdah iznenađenja. Njezin sin je ležao go sa njenim gaćicama omotanim oko kurca. Rezultat je bio vidljiv svud uokolo, bilo je očigledno da je svrsio sebi po grudima i stomaku.Iako mu je rekla da će gaćice će biti u košari, to je bilo u šali nije mislila da će to shvatiti doslovno. Mirjana je stajala kao zamrznuta nekoliko trenutaka.

Znala je da se samo treba okrenuti i otići, ali nešto ju je zaustavilo, i navelo da napravi korak bliže.

Tog momenta priznala je sebi da današnji dan da Ivanom nije bio samo šoping- i dobar razgovor, nego nešto mnogo više od toga……… to je bio seksualni flert. Počelo je to ranije tokom dana kad je izašla iz svlačionice bez gaćica i grudnjaka i kad je vidjela kako je Ivan tad guta očima. Ti njegovi pogledi bili su uzrok da se oseti dobro poznat osjećaj između nogu.

Čim se vratila u svlačionicu je morala je staviti gaćice natrag u bojeći se da će joj se sokovi pokrenut niz njezine noge. Gaćice su obavile posao, iako su bile natopljene u roku sekunde. Sad kad je gledala taj prizor, ispred sebe, pozeljela je da je nakon tuširanja obukla još jedne jer je osetila sokove koji ubrzano natapaju njeno medjunozje i kako joj usminee oticu..

Pročitajte i ...  Mama zavodnica

Još više uzbuđena približila se krevetu i netrepcuci skenirala dobro izgrađeno sinovo tijelo. Znala je da je on bio atletski i zgodan dečko ali prošlo je mnogo vremena otkad ga je zadnji put vidjela golog, još otkad je bio dečak možda kad je imao 8 godina.Prsa su bila dobro razvijena, a na stomaku su jasno definisani mišići … sada sa blistavim tragovima njegove sperme. Njezin pogled se primjerao ka dole na njegov veliki ali već oslabljeni penis, sa vidljivim tragovima skorog svršavanja. Sa glavića je kapala sprema, vjerovatno je zaspao odmah nakon svršavanja.

Iznenada je osetila njoj omiljeni dobro poznati miris spreme od čega joj se zavrtilo, u glavi.

Njezina vagina je zatreperila a noge zadrhtale. Ona je još uvijek mogla vidjeti svoju vlagu na ušitku od gaćica omotanim oko penisa njenog sina.
Ivan je sporo disao . Bojao se da neudahne dublje da nebi napravio neki zvuk po kome bi njegova majka videla da je budan. Kroz skoro sklopljene kapke posmatrao ju je očekujući da će se okrenuti i izaći,ali kako nije izlazila već je nastavila da ga posmatra golog počeo je ponovo da se uzbuđuje.

Njegovi mišići su se zategnulli i on je tiho zastenjao i počeo da se meškolji na krevetu.Kako je njegova majka još uvijek bila tu , osjetio kako mu se kurac počinje dizati . Dok mu je kurac postajao sve veći i tvrđi tako su gaćice sve se više stezale omotane oko njega. Konačno je čuo kako je uzdahnula.
Njegov kurac je počeo da ubrzano pulsira. A otkucaji srca su bili sve jači. Vidio je…. kako ruka njegove majke ide prema njemu.

„Ivane dušo, probudi se“, šapnula je dok je drhtakvom rukom dotaknula njegovo rame.

Ivan nije imao izbora. On je otvorio oči, a zatim prvo uzdahnuo, „Mama!“ glumeći iznenađenje , pa je brzo posegnuo za plahtom .

„Nemoj to raditi“, rekla je, zgrabivsi ga za ruku. „očigledno si imao malu nezgodu.“ Čudan izgled je dobila na licu.

„Maaamaaaa!“ ivan zastenja neverovatno posramljen.

„Žao mi je dragi, nisam zeljela da te probudim, ali sam se bojala da ne uprljas plahte.“

Ivanovo lice je pocrvenilo.

„Ja ću to vratiti u košaru“, rekla je i posegnula za gaćicama koje su visile sa njegova penisa.
Prstima je slučajno dotakla vruću kožu njegove kurcine i ona se trže kao da ju je opekla. Sa gaćicama u ruci okrenula se na nesigurnim nogama i brzo napustila sobu. Ivan je gotovo svršio kad ga je slučajno dotakla prstima po penisu. Zatvorio je oči, pitajući se kako će opet pogledati svoju majku u oči. Bila je u pravu, on je perverznjak.

Ivan nije vidio svoju majku kako žuri u kupaonicu da bi koristila njegove spermom umazane gaćice da masturbira sa njima.

mama sin seksi rublje isprobavanje drkanje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)