sekica mu sisa kurčinu

Moja sestra je imala 18, a ja 19 godina. Sve se dešavalo jedne noći kad sam prespavao kod njih. Tog dana sam bio došao iz Beča i bio sam poprilično umoran. Svratio sam kod tetke i teče jer su mi oni bili bliži od moje kuće. Oni su imali ćerku po imenu Maja.

Tetka mi je ponudila da se okupam i uđoh u wc. Skinuh svoju odeću i počeh se kupati u kabini. Pošto sam bio umoran rekoh sebi: ’ajde da ga izdrkam jednom da se opustim malo.

Kad mi se već ukrutio i dostigao veličinu od oko 20cm, u tom trenutku u wc je ušla moja sestra Maja jer nije znala da vrata nisu zaključana i videla me je kako držim veliku kurčinu u ruci i drkam ga.

Pošto je tetka bila blizu, Maja uđe i pita me na sav glas: „Imaš li peškir?”. Ja sam bio prebledeo kao krpa jer me je uhvatila u toku drkanja i odgovorih joj da imam. „Uh izvini”, odgovori ona i brzo izađe napolje. Ubrzo nas tetka pozva na večeru. Bio sam bled ko krpa i mislio sam da ću se ugušiti od one hrane jer nikako nije htela da prođe kroz grlo.

Legoh da spavam sav umoran i tamo negde oko 20 do 2 po ponoći osetih da je neko ušao u moju sobu. Isprve mislio sam da sam pospan ali sam kasnije osetio blago drkanje kurca. Bila je to moja sestra Maja. Mom kurcu malo je falilo, pa se odmah podigao.sekica mu sisa kurčinu

Kako su tetka i teča bili u drugom kraju stana nisu bili u mogućnosti da nas čuju. Pošto mi ga je snažno drkala ja joj rekoh da mi ga malo popuši. To iskustvo mi je bilo najbolje u mom životu. U usta mi ga je stavila celog i počela da ga sisa. Ja sam mislio da ću da eksplodiram. Rekao sam joj da ću ubrzo da svršim ali je ona odbijala da ga pusti i odgovorila mi je: „Mmmm kako slatka kurčina!!!”.

Pročitajte i ...  Moja sestra nezasita droljica

„OOOOHHHH!”, svršio sam joj u usta, a ona mi reče: „Mmmm najslađa sperma koju sam ikada okusila”. Posle toga skinuo sam joj spavaćicu i one njene roze gaćice. Pošto nije imala brus, i nisam se mučio skidajući ga, izašle su joj sise. Iako je bila mlada sise su joj bile veoma velike, čak najveće u njenom razredu, kako ona to kaže.

Spustio sam glavu i počeo sam da joj lickam njene krute bradavice, kad odjednom mi se kurac ponovo digao. Zamolila me jeda joj ližem pičku, jer kako ona kaže, dosadilo joj je da sama dira klitoris.

Pičkica joj je bila potpuno obrijana i skroz mokra i napaljena, a ja sam joj gurao jezik u pičku što sam dublje mogao. „Mmmmmm dublje, dublje…”, stenjala je ona gurajući mi glavu još niže.

Pošto mi se već digao pitao sam je koj bi stil želela. Ona reče: „Hoću da sednem na tebe”.

Ja sam se ispružio na krevetu i odjednom njena pica se nalazila iznad mog kurca. Glavić je prodro u pičku kao nož kroz sir. Počela je da meša sa kukovima i videlo se da joj se sviđa jebanje. Često je moju glavu pritiskala uz grudi i ja sam joj lizao njene već krute bradavice.

Pošto sam je tako tucao jedno 5 minuta rekoh joj da sada ona legne na krevet i da digne noge u obliku slova V. Polako sam joj ga nabijao u pičku dok je ona stenjala od zadovoljstva. I tako jedno dva minuta dok nije rekla da bi ona htela da je kresnem u bulju.

jebe svoju seku od tetkeNatrtila mi se i ubrzo sam bio iznad njene guze. Imala je božanstvenu guzu. Polako sam ga uglavio onako mokrog. Nije bilo problema jer sam ga nakvasio u njenoj vlažnoj pičkici. Jedno vreme je rekla da stanem jer je čula teču i tetku da su budni (inače su i oni radili isto što i mi) i da stanem kada sam joj ga nabio do kraja u trtu da se malo privikne.

Pročitajte i ...  Ja i Keva

Posle oko 20 sekundi počela je da meša kukovima i rekla je da ga polako izvučem i uvučem. I tako sam je trtio jedno 3 minuta kada sam joj rekao da ću da svršim. Ona je brzo posegla za fiokom i dala mi jedan durex. Ja sam pitao šta će mi to, a ona je rekla: „Hoću da me još jebeš u pičku i evo ti kondom za svaki slučaj, da svršiš u meni”.

Ja sam navukao rebrasti durex i počeo sam da je karam. Ona je mešala kukovima i gurala prste u usta i šta sve nije radila. Kada sam joj rekao da sam pri kraju ona mi ga je izvukla, brzo skinula durex i počela da ga liže masirajući nežno moja jaja. Svršio sam joj svuda po licu i po nabreklim bradavicama.

Ona mi je odgovorila: „Ovo mi je bilo najbolje jebanje do sada, obažavam tvoju kurčinu, ovo moramo da radimo češće, važi????”, a ja joj odgovorih: „Važi!!!” I tako je prošlo moje drugo po redu jebanje u životu (ali najbolje od svih).

Od toga dana često sam navraćao kod tetke i teče na rucak. Malo me je stid od svega ovoga sa sestrom ali kada sam je pitao koji sam joj bio po redu ona mi je odgovorila da sam joj 6-ti. Od tada smo se stalno jebali.

besplatan sms
3 thoughts on “Jebačina sa Sestrom od Tetke”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)