jebe je brat u vazduhu

Incest je nešto o čemu nisam razmišljala, nije mi bilo u sferi interesovanja.

Kada sam bila pri kraju srednje škole, sve se promenilo. Bio je april mesec, dve drugarice i ja smo posle časova svratile u jedan kafić da popijemo sok. U jednom trenutku se pojavio moj brat od tetke sa drugarima, video me je, prišao, pozdravio se sa mnom i drugaricama.

Posle je otišao sa društvom, a jedna od drugarica mi je rekla da nije znala da mi je to brat. Pitala sam je zašto mi to govori i objasnila mi je da je videla njega kako izlazi iz stana njene komšinice, koja se kasnije hvalila njoj i sestri da nikada u životu nije imala seks kao sa njim, da je prava mašina i esktra jebač. Na tome se sve i završilo.

Uveče nisam mogla da zaspim i u ušima su mi odzvanjale reči drugarice kako se njena komšinica hvalila da dobro tuca. Malo po malo, meni je pičkica postajala vlažna i došla sam na ludu ideju da pokušam da se pojebem sa njim, ali nisam znala šta i kako da uradim. Nisam znala da li je nekada sam kući, pošto je radio kod jednog privatnika.

Jednu noć kod nas su došli teka i teča i kroz priču, pitala sam gde je Aca, šta radi. Tetka je rekla da je na slobodnim danima, jer im se pokvarila neka mašina i da neće raditi još pet-šest dana. S obzirom da tetka i teča rade, imala sam tih nekoliko dana da ispunim svoju želju, da vidim da li zaista dobro tuca ili ne.

Znala sam da voli dugo da spava kada ne radi i sledećeg jutra sam pošla pravo kod njih. Dugo sam zvonila i uspela da ga probudim. Pitao me otkud ja:
– Prolazila sam ovuda, tetka mi je rekla da ne radiš, pa sam svratila da vidim kako si, šta radiš – rekla sam, čvrsto rešena da me izjebe.

Pročitajte i ...  Mama i Ja na Moru 2. Deo

Rekao mi je da sednem, uz izvinjenje da ide da se istušira, a zamolio me je da skuvam kafe. Čula sam da nije zaključao kupatilo i to je bio momenat koji nisam smela da propustim.

Upala sam u kupatilo, Aca se iznenadio, a pogled mi je odmah pao na veliku kurčinu. Prišla sam i odmah ga uzlela u ruku. puši mu seka pod tušem

– Ana, šta to radiš, Ana izađi napolje, Ana nisi normalna, molim te izlazi – govorio je Aca, ali nisam posustala, uzela sam ga u usta i počela sa sisam glavić. Gurao mi je glavu:
– Ne radi to, ti si mi sestra, da li si normalna!
– Devojke se hvale po gradu da dobro tucaš, sada moraš i mene – bila sam odlučna.
– Ali ti si mi sestra, ej, znaš li šta radiš?
– Znam šta radim, biće to naša mala tajna – rekla sam i počela da mu pušim.

Posle par trenutaka se opustio i počeo da uživa. Par minuta pušenja i moje lice je bilo od sperme.

Oprao je kurac, a ja lice, posle čega me je uzeo u naručje i odveo u sobu.

U dva poteza je skinuo sve sa mene, počeo je da me liže, a na kraju i počeo da tuca. Menjali smo poze, na kraju me uzeo u krilo u stojećem položaju.

Ni sama ne znam kako sam usple toliko da se savijem, ali me je držeći na rukama jebao. Kako je vreme odmicalo, pička me je sve više i više bolela, kurac je, imala sam osećaj, rastao sve više i više.

Posle me vratio na krevet i još dugo, dugo, dugoooooooooooo tucao.

Svršili smo po dva puta tom prilikom, a ja dva-tri dana posle toga nisam mogla normalno da sedim. Pička me je užasno bolela, ali sam bila zadovoljna jer sam osetila pravi kurac.

Pročitajte i ...  Sestra 2. Deo

jebe je brat u vazduhuJebali smo se nakon toga još godinu – godinu i po dana. On je tada našao devojku u koju se zaljubio i koju je oženio, a ja nisam htela da mu se više mešam, iako je on par puta pokušavao.

Zaista sam uživala u seksu sa Acom, ali sam se i pitala million puta da li sam ja normalna što sam to uradila. Ipak je to bio moj brat, ali mi je jedina uteha bila što nije rođeni. I sada me pali ideja na incest, ali ne kao tada. Sada, međutim, nemam braće sa kojom bi to mogla da uradim.

E sada, na vama ostaje da vi presudite i kažete da li sam normalna ili ne. Znam da ovo što sam uradila nije normalno, ali bilo je lepo dok je trajalo. Uživam u seksu, šta ću, to je jače od mene. Ovo sa Acom sam uradila da se uverim da li je to samo priča ili ne i mogu vam reći da nije bila samo priča, već istina. To su bila među najboljim tucanjima koje sam imala do sada. Ja sam tada, kod prvog seksa, imala nešto preko 18, a Aca blizu 21 godinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Napaljene nevaljale

Aaaaaaaa nemoj :)