pohotna mama pusi veliki kurac sinu

pohotna mama pusi veliki kurac sinu

Zovem se Željka, imam 45 godina, udana sam, BI orjentacije seksualne (volim i žene i muškarce), imam troje odrasle dece, dva sina, jednog od 25 godina, jednog od 23 godine i jednu ćerku od 20 godina. Stvarno ne znam odakle da počnem ili kako uopšte da počnem da objašnjavam šta mi se desilo prošli mesec. Jednostavno želim da to kažem nekome, i da to skinem sa sebe, valjda.

Odrasla sam na selu, sa 4 brata i 3 sestre, u domu koji je bio strog po svom ustrojstvu kada bi se radilo o izlascima i seksualnim stvarima. KAda smo odgajali svoju decu gldeali smo da ne budemo toliko strogi u odgoju i da golotinja ne bude toliko strana našoj deci koliko je bila meni u mom domu, tako da je to što smo videli jedno drugo gole u našem kućanstvu bilo normalno za nas.

Moj muž i ja nismo trčkarali goli po kući svo vreme, ali nismo se nešto posebno ni trudili da sakrivamo svoja tela od svoje dece, ili da se skrivaju jedno od drugog kako su odrastali. Pa, sa ovim što sam vam do sada rekla nadam se da će te razumeti bolje moju priču i ono što mi se desilo.

Deca su sada otišla svojim putem, i ja i muž smo ostali sami da živimo svoj život u malom mestu koje je više ličilo na neko tiho seoce.

Imali smo dosta zemlje u svom posedu, tako da smo mogli oboje, ali većinom sam to bila ja, da izlazimo napolje goli i polugoli, da se sunčamo na terasi kraj bazena, ili u samom bazenu na dušeku i tako hvatali sunca.
Ni sama ne znam da li sam zaspala ili šta se desili, ali nisam čula sinov auto da prilazi kući, jer sam bila iza kuće.

Ne znam koliko je dugo moj sin, Ja ću ga zvati Marko ovde, bio pokraj bazena i promatrao me kada je rekao, “Mama, izgledaš tako opušteno i seksi, prelepa si žena, ne znam kako to uspevaš”, skočila sam sa plutajućeg dušeka u bazenu. Pitala sam ga koliko je dugo stajao kraj bazena i gledao me, rekao je samo, dovoljno dugo. Rekao je da nije imao nikakvog posla i da je svratio da nas obiđe.

Rekla sam mu da mu je otac rano jutros otišao na pecanje i da će se vratiti kano popdne ili u ko zna koje doba noći, i da je dobrodošao da ostane samnom iako otac nije tu.
Sada, samo da svi vi znate, bila sam u toplesu samo svojim string bikini kostimom koji nije pokrivao bog zna šta. Trenutno sam bila polupokrivena, ležala sam na stomaku, tako da je moj sin Marko svejdno imao dosta dobar pogled na moje dupe i pizdu.

Ćaskali smo tako malo o tome šta nas se oboma dešavalo u životima, standardne mama-sin priče.

pohotna mama pusi veliki kurac sinuDok smo tako pričali Marko je sedio na ivici bazena sa nogama koje su bile u bazenu, sa neki čudnim pogledom na licu, barem mi se tako učinilo. Nosio je neki lep šorc kada je stigao, ali na početku mi se učinilo sa uglom kojim sam ga gledala, da mu se digao kurac i da pravi šator u šorcu. Predložila sam mu da uđe u bazen i da se rashladi kao čovek, ali mi je rekao da bi hemikalije u bazenu uništile njegov šorc i dodao je sa slatkim osmehom na licu kako to trenutno ne bi baš bila dobra ideja. A ja, bila sam majka kava jesam, morala sam ga pitati zašto.

Ne na moje iznenađenje jer znam da je skroz na svog tatu i da će uvek reći ono što misli, rekao je da se jako uzbudio što me je video golu, i da mu se jako digao na mene, a nadao se da ja to neću primetiti. Sve što sam mogla je bilo da se dosta lažno nasmešim, jer me je pomisao da mu sa na takav prizor mene, njegove rođene majke digao kurac, učinilo je da se osetim baš seksi u tom trenutku i pomalo prljavo i nevaljalo. Šta sam ja koji kurac pomišljala? Ispred mene je bio moj 23-ogodišnji sin, koji je, istina, veoma dobro izgledao, sedeo je ni dva metra od mene, skoro u ravnini očiju na ivici bazena, sa dignutim kurcem, na prizor koji sam ja izazvala.

Pročitajte i ...  Moja sexi mama i redaljka na njoj

Probala sam da ga malo opustim, rekla sam, “ne brini ljubavi mamina, videla sam ja tvoju pišu puno puta dosada kako si odrastao i nemaš čega da se stidiš jer me ništa više ne može iznenaditi u vezi toga tako da slobodno možeš se skinuti i ući u bazen ako želiš to”.

Rekao mi je, mama to više nije piša, i mogla bi se stvarno iznenaditi.

Opušten tim rečima, ustao je i još jedno pitao da li je stvarno u redu da skine šorc kako ga voda ne bi uništila. rekla sam mu da je sve u redu, opušteno kao da mi to neće smetati. Pa, ovo je bila tačka na kojoj sam kao majka izgubila sva svoja moralna načela i shvatanja, ili je to jednostavno probudilo kurvu u meni kao neke stvari do sada. Marko je ustao i sa malo poteškoća, pokrivajući svoje stanje u gaćama odbacio je svoj šorc.

Ispred mene je sada stajao moj sin, sa, tvrdim kurcem u rukama, koji je bio dosta debio i poduži, ako ček ne i dosta veći i deblji od onoga u njegovog oca, pomislila sam, dok se požuda u meni palila. “Jebo te bog, šta je to sine?”, rekla sam ne mogavši da se suzdržim. Pa rekao sam ti mama, a ti mi nisi verovala. Trudila sam se da ne gledam u njega stalno, ali nisam se mogla obuzdati, bacila sam takav komentar koji ne priliči majci, i dodala kako je izrastao u lepog i dobro građenog muškarca.

Do đavola, bio je to tako lep pogled na taj kurac koji je čvrst i dignut ispred mene da su me neki žmarci protresli kroz celo moje telo.Ali opet, koji kurac sam ja to mislila, pa ja sam mu majka a ne devojka željna kurca i dobrog seksa. Marko je ušao u bazen, i proveo oko 15ak minuta, ako ne i više trudeći se da zadrži malo udaljenosti između nas, kako ne bi došao u položaj da mi vidi zadnjicu, setite se svi da sam imala na dupetu samo neki mali bikini.

Držao se podalje od mene dok ga konačno nisam upitala da li ću izgoreti na suncu. tada mi je prišao bliže i pogledao mi leđa.

Rekao je, “Mama, izgleda da lagano crveniš i mislim da je vreme da se namažeš nekom kremom kako te ne bi pekla leđa kasnije”. Pa, sada je ovo već postajao problem, ne znam za koga od nas dvoje, ali odavde stvari već postaju interesantnije. Marko, rekla sam, da li bi hteo ljubavi moja molim te da uzmeš onaj losion i da namažeš majku da ne izgori na suncu.

Kunem se svima, da sam tada mogla da čujem kao knedlu da je progutao a malim uzbuđenjem u glasu, kada je rekao, naravno mama. Kada su me njegove ruke dotaknule, trudeći se da mi raširi losion po leđima, mislila sam da ću umreti. Taj osećaj, i ta jeza koji su mu prostrujili kroz telo bili su nešto što nikada do tada nisam osetila u životu svom. Dok je razmazivao losion od struka do kukova, tada je bilo gotovo.

Ja sam verovatno bila ta koja je ovu situaciju gurnula preko crvene linije, ali koliko god se činilo lepo to što mi maže losion, zamolila sam Marka da mi namaže noge i guzove kako ne bi ni oni izgoreli. Ispočetka nisam mislila da će to stvarno uraditi, ali posle nekoliko sekundi odgađanja osetila sam kako mi losion iz boce prelazi preko obe noge i preko moja oba guza.. Kao i pre, čim je spustio svoje ruke na mene opet su me žmarci prodrmali.

Pomisao da sam ja tome momak koji me maže majka, da sam ih rodila, bila je luda.

Ali u ovom trenutku ležala sam na dušeku koji je plutao u bazenu, on nije bio moj sin a ni ja nisam bila njegova majka, bili smo samo muškarac i jako, ali verujte mi baš jako napaljena starija žena koje je uživala u maženju ovog mladog muškarca. Marko je mazao losion po mojim nogama i preko mojih guzova dosta brzo u početku ali je onda na moje iznenađenje istisnuo iz boce još losiona na unutrašnji deo mojih butina i ponovo preko mog dupeta.

Pročitajte i ...  Moja mama moja zena iz snova

Kako je levom rukom mazao losion preko mog dupeta, njegova desna ruka je bila na mojim butinama, i sve bliže mojoj sada već dosta vlažnoj i otvorenoj, ali i dlakavoj pizdi, jer mi je muž bio pomalo staromodan oko toga i nije mi dao da je skroz obrijem, samo malo sa strane. Isprva sam mislila da me je dodirnu sasvim slučajno, kako je išao rukom gore dole uz moju nogu znala sam da dodiruje moju polu otkrivenu pizdu namerno, koju uopšte nije pokrivao nimalo taj bikoni koji sam nosila.

Nastavio je da kao slučajno dodiruje moju pizdu još nekoliko puta. da MU DAM ZNAK i da mu dam do znanja da mi se to sviđa, ispustila sam nekoliko uzdaha kada bi mi je dodirnuo. Posle mog čini mi se petog uzdaha upitao me je da li mi se sviđa to što radi i kako to radi. Moj jedini odgovor bio je taj da da se osećam odlično i da ću mo dozvoliti da mi bilo kakav losion nanese na mene kad god to poželi i koliko god dugo da traje.

Tako da je pretpostavljam bilo ono što je želeo da čuje.

Pri sledećem prilazu mojoj pizdi uz moju butinu prešao je preko usmina moje pide vrhom svojih prstiju. Vlažna koliko sam bila, i to uveliko, znam da je i on osetio, i dovoljnose osnažio i rekao je, ” jebo te život mama koliko si vlažna”. Rekao je, “Da li te ovo stvarno toliko uzbuđuje?” Bez trenutka razmišljanja šta da mu odgovorim, rekla sam mu, “da sine, uzbuđuje me, i možeš još da me dodiruješ među nogama ako želiš, ljubavi moja”.

Opet, to je bilo sve što mu je trebalo, jer sledeće što sam osetila je bilo to da je Marko levom rukom i ono malo materijala što mi je prekrivalo pizdu u stranu, i prst njegove desne ruke kako ulazi u dubinu moje dlakave pizde. Njegov prst koji je sad bio duboko u meni učinio je da se toliko dobro osetim da sam skoro svršila taj trenutak. Kako je pomerao svoj prst napred nazad, pa drugi put, zatim i treći u mene znala sam da me samo sekunde dele od svršavanja.

Počeo je da koristi palac kako bi mi počeo masirati klitoris, dok je mrdao ostala tri prsta, oko mene i u mene, kao munja da me je pogodila tada, imala sam jedan od najačih orgazama u svom životu. Činilo se kao da sam čitavu večnost svršavala. Tako sam se tresla i migoljila, kao da mi je to prvi orgazam u životu. Kada sam se konačno smirila Marko je nežno povukao svoje prste sa mene i rekao kako mu je prijalo to što je mogao da mi pomogne da se osetim toliko dobro i da svršim tako jako i snažno.

Rekla samu da je u pravu, da sam se osećala prelepo dok me je obrađivao.

Ali sam dodala da bi i ja trebalo da mu uzvratim uslugu jer se osećao toliko neugodno odkad je došao. Sa tim što sam rekla, sišla sam sa dušeka i pružila m dobar i neometan pogled na prednji deo tela njegove sada već prenapaljene mame. Sa velikim smeškom na licu komentarisao je kolikoseksi i dobro izgledam, da imam prelepo telo na kojem bi mi puno mlađe žene pozavidele, i da mu se stvarno sviđaju moje velike sise koje dugo nije video, posebno moje široke tamno smeđe bradavice koje su sad već stršale dobrano.

Sise mu vi već pomalo visile zbog veličine i činjenice da ne nosim grudnjake jer volim biti gola, ali su dobro stajala u odnosu na moje godine. “Mama, ne bi ja rekao da su to petice, meni se čine nekako veće?”, rekao je. Da, veće su, zato teško i pronalazim grudnjake pa se više i ne trudim, imam ih nekoliko za grad i to mi je dosta. Pomislila sam kako bi trebala da iskoristim svoju visinu od 165 cm, rekla sam mu da sedne na ivicu bazena kako bi mogla biti u ravnini koja bi mi barem jednom za nešto odgovarala.

Pročitajte i ...  Kućno Seksualno Vaspitanje

Kada smo se namestili, bila sam taman nešto iznad njegovog tvrog kurca. Sa nsesigunim pogledom u licu koji je Marko imao na sebi, uzela sam inicijativu i raširila mu noge i uvukla se između njih i uzela mu kurac u ruke. To ga je iznenadilo, ali ipak zadovoljstvo mu se videlo na licu dok sam pogledala gore prema njemu i uzela mu kurac prinoseći ga svojim otvorenim, ali već odavno ustima željnim kurca i dobrog pušenja.

Njegov kurac je kako sam već pre bila rekla je bio dosta debeo slično kao u njegovog oca i možda malo veći, to bi bilo oko 23 cm.

A to znam sigurno jer sam merila kurac njegovog oca i bilo je to oko 20-22 cm. Pauzirajući za trenutak, rekla sam m da je izrastao u velikog muškarca. Trudila sam se koliko sam god maogla kako bi što više sinovog kurca uvukla u svoje grlo i pušila ga kako sam god znala i umela. U svoje vreme dok sam bila mlađa imala sam prilike pušiti dosta kuraca, ali ovaj sada je bio nešto posebno za mene.

Lizala sam mu glavić, uzduž i niz kurac, oblizivala sam mu ga, čak sam mu povremenu sisala jaja, uvlačeći ih u sta jedno po jedno. Sudeći po zvukovima koje mi je sin ispuštao, po njegovom stenjanju znala sam da dobro radim svoj posao, i da neće proći dugo kada ću primiti nagradu za svoj posao. Uvlačila sam ga u usta koliko god sam mogla, trudeći se celog da mu popušim, dok sam se trudila da mu još nekoliko centimetara usisam u grlo, nagnuo se nazad i viknuo, “mammma svršavam, svršavam mamaaaaaaaaaa”.

To bi bilo to. Trenutak da pokažem svom sinu šta mu majka zna i šta ume.Kako sam osetila da mu se kurac ukrućuje, naterala sam se da mu usisam ceo kurac u usta, trudeći se da mišićima u grlu mu izmuzem što više sperme mogu iz njegovog mladog tela. I mogu vam reći da nisam bila razočarana, talas za talasom špricao je spermu duboko niz mamino grlo, ja za to vreme nisam ni pokušavala da vadim kurac iz grla, gutala sam koliko god sam mogla, i nijednom se nisam zagrcnula, zbog svog iskustva u pušenju, a to sam često vežbala i na banani jer mu otac nije baš bio za seks često.

Pustila sam da mi usta ispuni puna spermom, sve do zadnje kapi.

Kada je izbacio i zadnju kap, nežno sam mu izvukla kurac iz usta, do glavića, i još za trenutak polizala ga celog i nabrzinu popušila kako bi se uverila da mu ni jedna jedina kap sperme nije ostala, kako se ne bi bacila. Pušila sam mu i lizala još par minuta. Samo da vam kažem, moj sin je imao naslađu spermu, koja je bila toliko ukusna, toliko da mislim lepšu nisam imala u sebi.

Marko je ležao kraj bazena, a ja sam izašla iz bazena i legla kraj njega. Gledajući ga kako je ležao zatvorenih očiju ali sa slatkim osmehom na licu, rekla sam, “Ljubavi mamina, zašto ne bi ušli u kuću da se nečim hladnim rashladimo, i da vidimo sa čime bi još mogao pomoći svojoj napaljenoj majci danas, da iskorostimo vreme dok ti tata ne dođe, jel važi!” Važi, rekao je Marko , gledajući golo telo majke kraj sebe i žbun koji ga je toliko palio, neće mu biti teško pomoći majci u čemu god treba, koliko god treba…

pohotna mama pusi veliki kurac sinu

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Ispovjest jedne majke”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)