liže maminu pičku

Cijelu noć sam slušao oca i majku dok su se svađali u njihovoj sobi.Majka je plakala prebacivajući ocu da se švaleriše sa raspuštenicom Milkom iz našeg naselja. Otac je majci prigovarao da i ona ima svojih bubica i da mu ne pruža dovoljno u krevetu. Bilo ih je sumorno slušati. Pokajao sam se što sam za produženi vikend došao iz Sarajeva, gdje sam bio na studijama gronomije. Tek pred zoru strasti su se stišale, naravno kada je svađa u pitanju. Svađu su zamijenila šaputanja i škripanje kreveta. Zaspali su pred zoru.

Ujutro je otac otišao sa kolegama u Hrvatsku na teren. Majka ga je ispratila sa suzama u očima, znala je da mnogo toga među njima ne štima. I ja sam bio potišten, zbunjeno sam ispratio oca.
Moja majka, seljanka, ali veoma lijepa i očuvana žena u ranim pedesetim godinama. Imali su mene i dvije godine stariju sestru,koja se udala u Srbiju. Majka je neumorno radila po kući, na njivi i u bašti. Imali smo i malo stoke. Ali bila je uvijek uredna i privlačna žena.

Te večeri, prve po odlasku oca, bilo je jako nevrijeme. Po običaju je nestalo struje, pa smo za rasvjetu koristili svijeću. Majka se nakon porađenih dnevnih poslova istuširala i obukla svoju omiljenu spavaćicu koja joj je pokrivala koljena. Računala je na to da svijeća slabo obasijava, pa ispod spavaćice nije imala ništa, ni grudnjak ni gaćice. Njene sise su bile velike i još uvijek jedre. Bradavice, kao dvije trešnje i za divno čudo stršile su joj dosta visoko. Imala je lijepe kukove, zaobljenu malo veću guzu, a crni trokut jasno joj se oslikavao kroz spavaćicu.

-Sine zašto ne ideš na spavanje, meni se ne spava , ja ću sjediti ovdje u kuhinji pored svijeće, rekla mi je brižno.
-Ne brini majko za mene, ne mogu ni ja zaspati, odgovorih joj lakonski.
-Šta je u pitanju, imaš li problema sa ispitima, ili djevojkama možda, upitala me je.
-Ma nemam, odgovorio sam hladno.

Na njeno insistriranje dao sam joj do znanja da sam čuo njihov cijeli razgovor prethodne noći, da mi je žao zbog toga i da se brinem za njihov brak.

-Ne brini se sine za nas, matori smo već, a ja sam uvijek bila žrtva, navikla sam na to, i takva ću i ostati do kraja života, a potom je tiho zaplakala.

Dugo sam je posmatrao tako uplakanu i zamišljenu, a onda joj mucavim glasom rekao:
-Ne razumijem oca, zašto traži hljeba pored pogače. Vrijedna si i poštena žena, uredna, brineš o domaćinstvu, a na kraju krajeva prema onoj ženi si kao djevojka. Ona se ne može sa tobom porediti.
-Ma kako ne može, ona nije umorna kao ja, ona je uvijek raspoložena za sve, a ja to ne mogu, nastavila je da plače tiho.

Pročitajte i ...  U autu sam jebao mamu

Poljubio sam je u obraz, privila me uza se, osjetio sam njene tople velike sise na sebi. U tom trenutku kontrola me napustila, moj kurac je strahovito skočio. Siguran sam da ga je majka osjetila na svom stomaku, iako sam se odmicao, ona me je čvrsto držala u naručju. I ja sam je držao dlanovima za leđa, ali kad mi je naslonila glavu na rame i pripila se nježno uz mene, plačući, počeo sam je trljati po leđima. U jednom trenutku moja desna ruka joj se spustila skroz do pojasa, pa onda niže zadržala upravo na guzi. mamica u spavaćici

Osjetio sam da ispod tanke tkanine nema gaćice, guza joj je bila obla i vruća. Stresla se, spustila i rekla, oprosti, malo sam se više opustila i prepustila mašti, idemo na spavanje. Majka je legla u svoju, a ja u svoju sobu. Oboje nismo mogli zaspati, što se osjetilo po neprestanom okretanju u škripavim krevetima.
Negdje iza ponoći majka je otišla do toaleta, a onad uputi ka meni, u moju sobu.
-Spavaš li sine?, prošaputala je.
-Ne spavam majko, ne znam šta mi je.

Sjela je pored mene. Ležao sam samo u gaćama, otkriven. Majka me milovala po kosi i rekla da se ne ljutim na njih, pogotovo na nju, jer ona ispašta cijeloga života.
-Dosadilo mi je sine da uvijek glumim zadovoljnu ženu, iako to u dnu duše nisam, otvorila mi je dušu. Znaš ponekad mi se otac gadi kad znam da je došao od one kurvetine, ali radi mira u kući popustim i glumim da sam srećna. Pomišljala sam da i ja švrljam, ali ne mogu, ne mogu nikako.

Pričajući samnom uglavnom o svojim problemima i propuštenim šansama, nalaktila se prvo na lijevu ruku, a zatim legla na bok pored mene. Tiho mi je pričala o svemu, ja sam joj te večeri bio rame za plakanje.

-Pa zašto i ti ne pogledaš malo oko sebe, lijepa si i privlačna žena, to svi znaju, sugerisao sam joj.
-Ne mogu, ne mogu, bojim se pući će bruka, a onda da u zemlju propadnem.
U jednom trenutku sam se malo namjestio u krevetu i svojom nogom dodirnuo majčinu bedru.Bio je to fantastičan osjećaj jake ženske noge. Nije ju pomjerila, ostavila ju je priljubljenu uz moje tijelo. Bili smo vrući oboje.

Pročitajte i ...  Skrivena intima

Ležeći na boku majka prebaci desnu ruku preko mojih grudi, milujući me , ćuteći nekoliko minuta. Lomio sam se, nisam znao kako da protumačim taj njen postupak.Opet sam se pomjerioovaj put sam joj dotakao i grudi, majka se nije pomjerala. Odlučih da prebacim ruku preko nje. Prebacio sam je preko boka, a zatim joj pomjerio ruku na kuku.

Pod mojim dlanom bila je njena guza. Majka se umirila,žmirila je i malo glasnije disala. Počeo sam joj rukom blago masirati guzu, prijalo joj je, rekla je kako si nježan ovako ću zaspati.Spuštao sam ruku sve niže i došao do koljena do kraja spavaćice.

Majka je odavala utisak kao da spava. Pripila se uz mene, umirila i zaspala,pomislih. Svoju lijevu nogu sam umetnuo između njenih i nastavio da je milujem po guzi. Nije se pomjerala,držala je ruku ovaj put ispod moga pazuha. Pošao sam rukom nagore i došao do velikih sisa. Milovao sam ih preko spavaćice i osjetio velike tvrde bradavice. Nije se pomjerala, pravila se da spava.

Ponovo sam ruku vratio na koljeno i ispod spavaćice uz nogu pošao do guze. Milovao sam ju nježno, strpljivo, baš kako najviše voli. Kad sam joj zaustavio ruku na guzi, malo se pomjerila, gotovo da je legla na leđa.
-O pa ti još ne spavaš, rekla mi je svjesna položaja moje ruke.
-Ne spavam majko, rekao sam, ne pomjerajući ruku ni milimetar.

Majka se okrenula potpuno na leđa, ne smičući moju ruku sa sebe.Milovao sam joj bedra i za par minuta dlan položio na gustu crnu pičku. Mama je samo zaustila dugo ohhh i još više se umirila, istovremeno malo razmaknuvši noge. Pomjerao sam ruku u ritmičnim krugovima sve dok srednjim prstom nisam došao do sluzavih usmina. U tom trenutku majka skide ruku sa mene i pođe dole da mi oslobodi ukurćeni kurac.

liže maminu pičku-Kako je lijep, kako je velik i debeo, mnogo je veći nego u oca, rekla je tiho, gotovo šapatom. Milovala mi je naizmjenično kurac i jaja, a onda i guzu. Poptom se pridigla i preko glave svukla bijelu spavaćicu. Poljubio sam joj bradavicu, prvo jednu pa drugu i jezikom pošao niz stomak dole. Ječala je šireći noge. Lizao sam joj sočnu sluzavu pičku, a ona mi ga je blago drkala.

Nisam želio čekati, kleknuo sam joj među noge savio ih u koljenima, nekoliko puta protrljao glavićem po vlažnoj pički i u sekundi ga sjurio do jaja. Ponovoio sam desetak puta tako jake ubode i malo se smirio. Majka je bila sve glasnija, ječala je i grebala me po leđima.
-Jebi me slobodno, slobodno istresi i posljednju kap u mene, odavno ne mogu ostati trudna rekla mi je.

Pročitajte i ...  Mamina Osveta

Zakucavao sam je kao ni jednu do tada, jako, po malo grubo i svaki put do jaja. Osjetio sam da je na vrhuncu, disala je sve jače, počela je urlati izdižući me karlicom sa kreveta. Svršavali smo skupa, dugo i žestoko, drhteći, jedva disajući, kao nikada do tada. Nije mi dala da ga vadim, obuhvatila me je i rukama i nogama, čekajući da mi se diže u njoj. I zaista, moj mladi kurac ponovo je bio krut kao stijena, ovaj put sam je lagano i nježno ispitivao do posljednjeg milimetra mog 19 cm dugog kurca. Onda je majka rekla – stani. Sad ja želim da dominiram.

Okrenula me na leđa, nasadila se na moj tvrdi kurac i nabijala žestoko, jako, da su me pokatkad jaja boljela od udara njene guze. Kad je svršila okrenuo sam je otpozadi, ubacio joj, a zatim njene noge ispružio i provukao ih između mojih. To je bilo veličanstveno, tako ga je jako pritiskala, a ja sam je osjećao cijelom dužinom tijela. mama se nabija na sina

Ruke sam podvukao ispod njenih sisa, disao sam joj u uho.Svršavao sam jako, urlajući, a nekoliko sekundi iza mene i ona je počela svoju seansu. Onako znojavi i zadovoljeni smo zaspali. Ujutro me probudilo njeno milovanje i prelijep osjećaj jezika na kurcu. Dugo ga je pušila, a onda zapovijednički rekla, pojebi me sa strane, ali najgrublje što možeš. Želim da ma napuniš do kraja, da svršavam kao ždrijebica. Tako je i bilo.

Nakon doručka majka je otišla u štalu, a ja za njom. Tu, među kravama sam joj zadigao suknju i ubacio joj kurac otpozadi, istovremeno motreći na vrata, da neko ne bi naišao. Za dvadeset dana dok otac nije došao pojebali smo se više od 60 puta. Svaki put sve sočnije i bolje, a vrhunac smo doživjeli kada su oca jedne noći donijeli jako pijanog.

I dok je on hrkao u svom krevetu, mumlajući nešto nerazgovijetno, ja sam pumpao mamu na njenoj polovini kreveta. Ona danas ima 67 godina i s vremena na vrijeme ponovimo našu igru. Prelijepo nam je , još uvijek.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)