mama sin pusenje punjenje nabijanje kurca

Nakon što sam rekla Marku da dođe u kuću, ja sam otišla prva otavljajući ga da leškari kraj bazena. Hodajući prema kući, i pred zadnjim vratima od ulaza u kuću nisam mogla da si pomognem, ali ni da razumem te nove osećaje koji su me preplavili i koji su me ispunjavali. Bila sam rastrzana između razmišljanja, ma ko ga jebe, da li sam ja to upravo izvela najbolje i najvruće pušenje kurca u svom životu?

Razmišljanja šta se to upravo desilo, šta sam to učinila, dok sam čekala Marka, plus, bila je tu i činjenica što je to bilo moje dete, moj rođeni sin kome sam upravo tako slasno i požudno popušila kurac, i to kakav kurac, počinjala da se uspaljujem opet, i moram vam priznati počinjala sam opet da vlažim.
Pogledala sam prema svom međunožju i videla sam kako mi se moje crne, guste stidne dlačice pomalo presijavaju, i usmine koje su gladno visile iz te guste šumice. Gotovo je pomislila sam, pali me to toliko da ću poludeti, jer dobar seks nisam dugo imala, a razne misli su mi prolazile kroz glavu.

Moja prva misao kada sam ušla u kuću je bila ta da obučem nekakav šorc i top jer jedino na sebi što sam imala bile su neke male tangice koje uopšte nisu skrivale moje međunožje i iz kojih su dlake uveliko virile van njih.

Ali dok sam nam sipala hladna pića iste misli su mi bile u glavi kao tada na bazenu. Te misli su mi donosile sliku sinovog tvrdog kurca i koliko seksi je izgledao stajući tamo kraj bazena sa dignutim kurcem. Misli koje sam imala kada me je mazao losionom. Koliko dobro sam se napokon osetila kao zapuštena žena. Koliko su mi prijali njegovi prsti koji su klizili po mom telu… Prsti koji su mi priuštili tako silovite orgazme kakve nisam ni znala da postoje, i na kraju završno uzbuđenje imajući sinov kurac u ustima, pušeći ga kao nikada do sada…

I osećaj kada me je ispunio obilnim količinama sperme koje je izbacio duboko u moje grlo, sperme koju sam ja sa guštom gutala.

U nemogućnosti ili ne želeći da odbijam i zanemarujem takve misli ZNALA SAM jedino to da sam trebala još od mog voljenog sina, mog deteta, kojeg sam rodila pre samo 23 godine. Ko bi rekao da sam si rodila muškarca kojeg ću tako želeti, a da će on imati takav kurac, koji mi neće izlaziti iz glave. Bez daljeg razmišljanja odstranila sam sa sebe i taj zadnji deo koji sam imala na sebi a koji sam navukla kraj bazena, i bacila sam vlažne tange na stolicu koja je bila kraj stola na kojem smo jeli svi zajedno. I eto me sada, gola kao od majke rođena.

Pravila sam pića sebi i sinu da se rashladimo kada je on napokon ušao u kuhinju, i na moje iznenađenje i na sreću naravno, još uvek se nije obukao, bio je gol i dignutog kurca.

Osećali smo se nekako neugodno pomalo, oboje nismo znali šta da kažemo posle ovoga čina. Marko je stajao na drugom kraju kuhinjskog šanka. Odlučila sam Ja da probim led i prilazila sam mu sa pićem koje sam nam napravila. Dok sam prilazila, nisam mogla a da ga ne osmotrim dobro, njegovo slatko lice, lepo građeno telo, i naravno njegovu prelepu muškost.

mama sin pusenje punjenje nabijanje kurcaDok sam mu dodavala piće pitala sam ga da li je po njemu u redu to što se desilo vani kraj bazena. Nakon par sekundi odgovorio mi je, “Mama, bilo je prelepo, oduvek sam želeo da te na taj način dodirujem, ali nisam nikada ni pomislio da je to uopšte moguće i da će se ikada desiti. Kada si mi dopustila da ti izdrkam pičku u bazenu i dovedem do svršavanja bilo je to kao da mi se ostvario dugo sanjani san.”

Lagano sam ga poljubila i rekla mu kako ga strstveno volim i koliko mi je drago što ga nisam uzrujala time. Rekla sam mu da to što smo nas dvoje uradili nije nešto što bi majka i sin smeli i da pomisle a kamoli da urade, ali jednostavno nisam mogla da se oduprem osećajima koji seu me preplavljivali kada si spustio svoje ruke na moje telo.

Rekla sam mu da je učinio da se opet posle toliko dugo vremena osetim lepom, privlačnom nekome, i pre svega seksi.

Tada sam videla da se i on ponovo uzbudio posmatrajući moje telo a posebno moje već vlažno međunožje, a ti orgazmi do kojih me je doveo bili su jedni od retkih te jačine. Sa svime što smo rekli prišla sam mu bliže i ponovo ga poljubila, ovaj put mnogo starstveni, sa jezikom i mnogo duže, kao tinejdžeri koji se žvala i najradije bi progutali jedno drugo.

Posle veoma dugoog, jezika u ustima jedno drugog poljupca, osetila sam kako mu se kurac urućuje i kako me bode u predelu međunožja i stomaka. Opet sam, možda kako bi mu dala do znanja šta želim, pustila nekoliko uzdaha i počela duboko da dišem i uzela sam mu kurac u ruku. Čula sam da je odložio čašu na šank i osetila sam njegove ruke kako mi se kreću uz butine, preko mojih kukova, sve do dupeta.

Pročitajte i ...  Pojebao me sin

Njegove ruke su mi toliko godile, dok je istraživao moje telo, i sa svakim vrelim dodirom moja pizda je bivala sve vlažnija i vlažnija. U želji da me dodirne, obuhvatila sam njegovu nogu svojima, stavljajući tako svoju pizdu na njegove butine dajući mu do znanja šta želim. U ovoj pozi je lako njegova desna ruka došla među moje noge i počeo je tada da mi trlja pizdu i klitoris.

Mislim da mu se svidela mamina pizda jer mi je stvarno bila mesnata.

Usmine su mi bile dosta velike i visile su iz pizde i probijale se kroz moju šumicu, tako da koje god gaćice, kupaći kostim ili tange bi obukla pizda bi mi se jako dobro ocrtala i svi bi mi gledali među noge a ne u oči.
Ovaj osećaj je bio dobar, ako ne i bolji od onoga kada me je prstenjačio u bazenu. Stavio mi je jedan prst u pizdu, zatim dva prsta, kojima me je jebao, unutra-van, stvarajući zvuk kao bućkanje u vodi, koliko sam vlažna bila. Sada, na ovom mestu, mislim da smo oboje znali da to što me jebe prstima ovoga puta neće biti dovoljno.

Prekidajući naš dugi poljubac jednostavno sam ga povukla za kurac i okrenula ga tako da je bio okrenut prema stolu. Pritisnula sam ga nežno rukom za prsa kako bi legao na stol, i kada je legao, ja sam se sagnula kako bi mu još jednom pušila. Taj okus i osećaj sinovog kurca u ustima svoje napaljene majke bio je predivan.

Kunem sa svima da sam imala osećaj da se tada ponašam kao nekakva porno zvezda koje sam viđala u filmovima dok sam mu sisala svaki centimetar kurca i cuclajući mu jaja kao profesinalka. Verujte mi na reč, želela sam opet da osetim okus njegove sperme u svojim ustima, ali vrelina trenutka u kojem smo se ponovo našli i posebno vrelina među mojim nogama je jednostavno bila previše tada za mene.

Uzimajući ga još jedan put duboko u usta i grlo i polako ga povlačeći nazad, pogledala sam ga preeko prsa i rekla, “Uzmi me sada sine, uzmi me celu, izjebi mamu ovdee, odmah sada.”

Dok sam to govorila učinilo mi se kao da čujem zvuk auta da prilazi kući, kako sam prepoznavala zvuke auta svoje porodice, prepoznala sam zvuk Željkovog auta, Željko je bio moj mlađi sin. Ali nisam bila sigurna, a prevladalo je i to što sam bila toliko napaljena i nejebana, da nisam ni za živu glavu želela da prekidam ovaj trenutak, tako da sam nastavila i zanemarila to što sam umislila.

Dok je Marko skliznuo sa stola, zamenili smo mesta tako što sam se ja naguzila preko ivice stola kako bi on mogao da dođe iza mene i izjebe me sguza. Dok se sin nameštao iza mene, misao;

“Šta to radiš koju pizdu materinu ženo, pa to ti je sin, tvoje dete, ti si ga rodila a sada mu se guziš bez stida, prestani odmah” prošla mi je kroz glavu… Sve dok nisam osetila kako glavićem trlja po usminama moje debele pizde. Brzina kojom je ta misao došla u moj um, tom brzinom je i nestala, i želja za sinovim kurcem duboko u meni je prevladala opet.

SA samo dva-tri trljanja po mojim usminama i činjenica da sam mu malopre dobro popušila, mislim da mu je kurac dobro podmazan, tada sam osetila glavić na kako mi pritiska otvor pizde otvarajući i polako razdvajajući usmine.

Sa toliko nežnosti sin je ušao u mene. Sa svakim pokretom prema napred puštala sam uzdahe zadovoljstva sve dok nije bio ceo u meni.
Njegova debljina, i dužina učinile su da se osetim toliko ispunjeno iznutra i poželela sam da mi može dati još malo. Marko je polako počeo da se pomera unazad, pa onda prema napred, tako da sam mogla osetiti svaku venu na sinovom kurcu.

Sada već u ritmu, Marko je pomerao ruke po mojim leđima, kukovima, pa i u moju kosu, zabijajući ga duboko u mene dok bi me držao za kosu, povlačio bi me za kosu kao uzde na konju.

Volela sam da me se vuče za kosu kad se jebem zguza, i to sam i rekla sinu da je ok da me povuče i jače, i to je i uradio, pa sam nekako rekla, “jače me vuci Marko, jače sine”.
Nekako se nisam mogla oteti utisku da nas neko promatra, ali nije mi ni bilo važno. Šta ako je to stvarno željko došao, ššta ako stvarno stoji na vratima i gleda kako majku guzi rođeni sin, njegov brat, šta ako, pomišljala sam, ali nije me bilo briga, bil mi je prelepo.

Sada sa mojim uputstvima Marko je ubrzao tempo i zabijao mi je kurac toliko jako da je dupe počelo da me boli.

Jebao me je stvarno jako, dok su zvukovi mesa koje udara o ono drugo ispunjavali prostoriju. Njegova tvrdoća kurca sa svakim naletom je pogađalo ono mesto u meni koje mi je toliko bilo potrebno.

Pročitajte i ...  Daj malo mami da ti to radi... hoćeš?

Sada mi je jako vukao kosu, tako da mi je glava bila u uspravnom položaju skoro i Marko mi je stavio dva prsta u usta govoreći, “Sisaj ih mama, sisaj ih dobro”.
Kako mi je rekao te reči i način na koji me je jebao, nikad nisam ni pomislila da je takav, a ni pomislila koliko je dobar u seksu.

Moj sinčić je porastao u izvrsnog muškarca i u isto takvog jebača, bio je jako talentovan, znao je da ugodi ženama. Tako da me je sada zadovoljavao kao niko do sada i sada nije bilo mesta kajanju ili povratku na staro. Što me je žešće jebao, i brže mi ga i jače nabijao tako mi se i orgazam približavao. Sa stolom i nama dvoma koji smo se ljuljali kao ludi doživela sam i drugi orgazam danas. Sećam se samo da nisam mogla kontrolisati grčenje tela i tada sam svršila, jače, nego prvi put.

Kako je moje svršavanje utihnulo polagano, Marko nije ni pomišljao na kraj.

Još uvek me je vukao za kosu i silovito jebao, nabijajući ga u mene žestoko čula sam kako kroz zube spominje nešto, tada sam osetila vrelu tekućinu koja je špricala duboko po mojoj utrobi u mojoj sada već bolnoj i izjebanoj pizdi, koja je pomalo i natekla i bila i crvena od žestokog seksa koji godinama nisam imala, tj ovakav nikada nisam imala.

Sada kada je ispraznio svoja jaja duboko u mene, Marko se nagnuo preko mene, ne vadeći kurac iz mene legao je na moja leđa, poljubio me u obraz i rekao, ” ovo je bilo savršeno mama, ako savršenstvo postoji onda je to sigurno ovo, i da znaš da si sigurno jedna od najvrelijih i najzgodnijih žena koje poznam. Mama, ja te volim!” Sve što sam mogla odgovoriti je “Volim i ja tebe Marko i hvala ti na lepim i iskrenim rečima”.

Nakon nekoliko minuta mogla sam osetiti da je sinu kurac omekšao i polako ga je izvukao iz mene i pomogao mi da se ispravim. Kada sam rekla da je ispraznio svoja jaja u mene to sam i mislila. Kada sam ustala od stola i ispravila se, njegova sperma je jurnula van iz mene, kapalo je po tepihu u kuhinji i curilo mi je niz obe noge, obožavala sam te tragove tople sperme kako mi cure niz noge. Jebem ti život, pomislila sam, nisam ni sanjala koliko mlada osoba može da svrši.

Napravila sam nam još po jedno piće, kako bi još malo uživala u toj spermi koja se cedila iz mene niz noge.

Otišla sam u kupatilo da se malo sredim, a Marko je otišao u naše drugo kupatilo. Kada smo se sreli u kuhinji, još jednom smo se poljubili, i rekli jedno drugom kako ovo nije zadnji put, i odlučili smo da odemo na terasu da se još malo sunčam. Sada sam obukla drugi kupaći kostim koji je malo više pokrivao, ali opet su mi se jako dobro videle krupne bradavice koje su stršale ispod ali i pizda se jako dobro videla jer je usisala dobar deo kupaćeg i tako je udminama razdvojila, ostavljajući malu fleku dole, kupaći mi je bi plave boje tako da se vlaga koja mi nije napuštala međunožje jako dobro videla.

Završavali smo pića, pomalo ćaskali o tome šta se dešavalo s nama i dogovarali se da to ponovimo opet, sve dok nakon pola sata naše ćaskanje nije prekinuo moj mlađi sin Željko. Izašao je na terasu među nas, pozdravio se sa bratom pa zatim i samnom. Pitao me je kako sam ,a ja samu odgovorila da sam dobro i pomalo umorno, a on je odgovorio, “znam, verujem ti mama”. Zatim mi je namignuo i pogledao prema i dalje vlažnoj pizdi.

Nije mi bilo jasno na šta misli, ili sam barem tako mislila.
Zezali smo se i pričali dok kasno uveče nije došao i moj muž, a njihov otac Milan. Tako da smo skoro svi bili skupa, osim moje ćerke.

Malo posle otišli smo na spavanje, ili sam bar tako mislila.

Moja uspaljenost mi nije dozvoljavala da zaspim dok sam ležala kraj muža u krevetu, on je već uveliko spavao i hrkao jer se umorio na pecanju. Slike mene nagužene za kuhinjskim stolom nisu mi izlazile iz glave i sve više sam vlažila. Na sebi sam imala samo tange providne koje nisu sakrivale puno međunožja i dlake su virile na sve strane, ali ja sam to volela ali i svi moji.

Rešila sam da podlegnem svojoj požudi i krenem prema sobi svoga starijeg sina. Izašla sam u hodnik i rešila da ne palim svetlo kako se ne bi neko probudio. U hodniku je bio mrak, i odjednom su se otvorila vrata od sobe, ali na moje čuđenje ne od sobe starijeg sina nego od onoga mlađeg. Ono što sam ugledala zaledilo me je donekle, izašao je mlađi sin pred mene, sa dignutim kurcem u ruci, osmotrila sam ga i bio je malo manji nego od brata mu, ali bio je ok.

Tada dok se nisam ni snašla uhvatio me je desnom rukom za pičku i uvukao ruku u tangice i stisnuo mi usmine i rekao, ” znam da si po ovo krenula kod brata mama, ali kad sam te danasa video onako natrćenu preko stola i nabijenu na kurac svoga starijeg sina znao sam da te i ja moram imati jer sam i sam sanjao da ti radim to isto, A sada klekni i puši mi ga”.

Pročitajte i ...  Obiteljska Hipnoza

Bila sam jako napaljena, željna kurca i dobra jebačine nije mi ostalo ništa nego da ga poslušam.

Bili smo na hodniku, jako me je napalila misao da mi je muž s druge strane vrata, a soba mog starijeg sina pokraj nas.
Uzela sam mu kurac u ruke i poljubila glavić, počela sam ga lizati i ljubiti uzduž i zatim sam ga počela dudlati, za to vreme osluškujući da li se iko ili išta pomera. Posle nekoliko minuta Željko je legao na leđa nasred hodnika i rekao mi da ga zajašim i da se nabijem skroz na njega.

Koliko god ludo izgledalo to što radimo poslušala sam ga opet, opkoračila sam ga, stavila ga na otvor svoje pizde i polako se spuštala niz njega. Želela sam da stenjem koliko me je ovo palilo ali nisam smela, stavila sam ruku na usta i nastavila da se nabijam, mumlajući u sebi. Nisam mogla verovati šta sam si dozvolila, razmišljala sam na trenutke dok sam se nabijala. Zatim se desilo nezamislivo. Nisam prmetila kada su se otvorila vrata od sobe, izašao je na hodnik moj stariji sin koji me je danas toliko dobro izjebao da sam jedva stajala na nogama.

“Mama, šta se dešava’”, zabezeknuto nas je gledao Marko. “Marko sine izvini, krenula sam prema tebi, ali Željko me je presreo i podlegla sam požudi i dozvolila mu da me jebe”.

“Nema veze mama, samo opušteno”, rekao je i zatvorio vrata. Zatim su se vrata od njegove sobe otvorila i zašao je sa kako sam uspela da vidim nauljenim kurcem u ruci.

“Mama, zatvori usta i nemoj glasno da stenješ da se tata ne probudi, ovo ćemožda malo da boli, ali ne brini biću pažljiv”.

Nisam znala na šta misli, ali videla sam da mu se brat nasmijao. Prišao mi je iza i osetila sam pritisak glavića Markovog kurca na moj šupak, stavio mi je jedan prst u šupak, pa onda i drugi polako me jebući kako bi mi ga razradio.
Ovo još nisam doživela nikada, malo me je palilo to, a malo sam se i bojala. Posle par minuta nabijajući se na kurac mlađeg sina Željka, osetila sam pritisak glavića na svom šupku koji je sad već pulsirao.

Markov kurac polako mi je ulazio u šupak i širio ga, dok je Željkov još bio unutra.
Stavio mi je glavić i malo sačekao, a zatim je počeo da se pomera prema napred ulazeću u mene malo po malo. Htela sam da vrištim a ne da stenjem, začudo osećala sam se kao da lebdim, kao da sam na nebu. Sad je već bilo gotovo, sa Markom sam tu granicu prešla odavno tako da mi nije vredelo da se pravim fina, sada sam samo uživala u seksu kojem se nikada nisam nadala do dana današnjeg. Marko je sada bio skroz u mome šupku, polako je ulazio i izlazio ostavljajući samo glavić u meni.

Mogla sam osetiti kako se kurci mojih sinova dodiruju u meni.

Marko me je opet vukao za kosu, a Željko me je vukao za sise, gnječio ih je jako, cuclao i grickao mi bradavice, povlačeći ih između zuba prema sebi. Stvarno ih je jako gnječio, mislim da me je i zagrebao nekoliko puta. Bojala sam se samo da mi ne ostanu tragovi i da mi muž ne primeti nešto.

“Mama svršavam”, jebo teeee”, prostenjao je Željko i svršio duboko u mene. samo svrši pile moje, rekla sam mu, i nastavila da uvijam kukovima nabijena na dva kurca. Marko je ubrzavao zabijanje u mene, toliko da se moglo čuti udarci u praznom hodniku pa sam mu rekla da uspori, što je i poslušao. Posle nekoliko minuta i Marko je počeo da svršava sa nekoliko jakih naleta u mene. Ostali smo tako spojeni nekoliko minuta, zatim smo se razdvojili i svako je otišao u svoju sobu, a ja u kupatilo. Videla sam krajičkom oka da su se moji sinovi pozdravili sa visokom peticom, kako bi rekla.Da li su se oni to dogovorili da me izjebu, pomislila sam nakratko, i da jesu nema veze, moji su, opraštam im, tako sam dobro izjebana sada da ću da spavam kao mala beba, bez problema, pomislila sam.

Uzela sam malo ogledalo i stavila si među noge i videla koliko mi je šupak otvoren, raširen i crven. Nisam mogla da verujem šta se desilo, ali nisam se bunila, prijalo mi je. Sperma je počela da mi curi na pločice i niz noge. Ostavila sam tange u korpi za veš i uzela obične gaćice, pamučne. Htela sam da zadržim spermu svojih sinova u sebi dok budem spavala, a ono malo što mi je curilo niz nog sam obrisala vlažnom maramicom kako Milan ne bi nešto primetio. Zatim sam i ja otišla na spavanje….

mama sin pusenje punjenje nabijanje kurca

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)