Izjebao majku napunio dlakavu picku spermom

Izjebao majku napunio dlakavu picku spermom

Ko zna šta bi rekao da mu je žena par sati posle silaska sa aviona bila servisirana kako je odavno trebala biti? Gutala je ostatke sperme koje sam istovario u nju i pričala sa ocem. Ja nisam bio gotov sa svršavanjem, tako da je još nekoliko mlazeva usledilo uzbuđeni situacijom u kojoj smo se našli, mama me je držala za kurac i drkala mi ga ne ispuštajući telefon iz ruke.

Kurac mi je pomalo već bivao mekši i ona ga je svejedno lagano i dalje pušila trudeći se da ćale ne skonta ništa. Shvatio sam da ju je pitao gde sam ja kad je rekla da nije tu da je u kupatilo otišao. Malo sperme joj je curilo po sisama i niz stomak po dlakama, ali je ona to razmazala po sebi. Uzeo sam je za ruku u namestio da legne na pod, na leđa, šireći joj noge. Gledala je u mene ne verujući šta ću uraditi.

Razmaknuo sam joj dlačice i počeo lizati pičku.

Izjebao majku napunio dlakavu picku spermomStavila si je prst u usta i zagrizla ga, trudeći se na sve načine da ne stenje, a ćale je davio u nedogled. Uvijala je kukovima, a drugom rukom mi nabijala glavu u šumu dlaka. Uživao sam u njoj a ona u meni. Ponovo mi se digao. Kleknuo sam pred nju i stavio joj ga među usmine. Uzeo joj telefon iz ruke i nakratko ga stavio ispod jastuka na krevetu koji je bio kraj nas kako stari nebi čuo, nabio joj ga odjednom. “AAAAAAjojjjjj, bože miliiii, jaoooooj!”, jauknula je mama. “JAOOOOOO SINEEEEEE; JAOOO MENIIIII, MILIIIII!”.

“Lakše mama, i tata je tu”, rekao sam joj. Stavila si je tada ruku na usta. Uzeo sam tada ponovo telefon i dao joj ga, i usporio nabijanje.
“Šta si vrisnula, šta je bilo?” pitao je otac.
“Ma ništa, ispalo mi nešto iz ruke i razbilo se, poklon za sina našeg, pa mi sada krivo.
“Aha, ma nema veze, njemu je bitno da je njemu mama napokon došla, a ne neki pokloni!”.

Pročitajte i ...  Svrši mi u dupe sine *INCEST*

Čuo sam starog šta priča pri tome sam ponovo počeo da punim mamu toplom spermom, ne prestajući da je jebem, iako polako, čuo se prelep zvuk kurca kako klizi kroz dobro podmazanu pičku. Stao sam, izvadio kurac iz mame i poneo je u naručju u svoju sobu na svoj krevet. Spustio sam je na krevet a ona je i dalje laprdala sa starim.

Nastavio sam da je jebem još malo iako sam svršio.

Osetio sam da se mama grči kao da je blago zastenjala. Pokrio sam joj usta svojim rukama da nebi vrisnula, jer ko zna po koji put je svršila. Ćale nije ništa skontao, jer su joj odgovori bili samo, aha, ok, da, da, razumem, važi, aha. Tako sam znao da je i dalje sve ok. Pustio sam je da se opusti i opustila se, orgazmi su prošli. “Dragi, odoh ja da malo odmorim pa se čujemo kasnije malo!”, rekla mu je mama.

Prekinula je vezu i obratila mi se, “JEBOTE ALAJ SI ME IZJEBO, NISAM SIGURNO BAR 10 GODINA BILA JEBANA, A KAD SAM SIŠLA SA AVIONA NISAM NI POMIŠLJALA DA ĆU BITI JEBANA, HVALA TI, HVALA TI OD SRCA TI HVALA, SAMO DA ZNAŠ DA NASTAVAK SLEDI, I TO MOŽDA ČIM OTAC NAZOVE PONOVO, VIDIM DA NAM JE OBOMA TADA NAJVIŠE PRIJALO. MISLILA SAM DA ME VIŠE NIKO NIKADA NEĆE NI POŽELETI A KAMOLI HTETI JEBATI, A sada me malo pusti da odmorim, molim te”.

Poslušao sam je i otišao u dnevni boravak, da pojedem nešto i popijem, a mama neka odmori. Srušio sam njenu torbu slučajno sa pulta, i nisam mogao da verujem šta je ispalo iz nje, bila su to dva dilda i jedan vibrator, malo manji od moga kurca, a bio je tu i lubrikant.

Palo mi je nešto napamet, namazao sam oba dilda i otišao do mame, polako sam joj stavio jedan dildo u pičku, a drugi u dupe, i vibrator na jastuk.

Probudila se, pogledala me i kada je videla šta sam uradio, rekla mi, “Molim te daj mi malo da odspavam a ovo neka ostane u meni slobodno, neznam kako si to našao, ali nema veze, hvala ti za ovo večeras, ali trebaće mama još toga, samo kasnije.” Pokrila se plahtom i zaspala. Sutradan smo otišli do tržnog centra kako bi kupio mami kupaći jer ga nije ponela a nije ni mislila da će se kupati kod mene.

Pročitajte i ...  Jebao sam Svoju Zagorelu Majku 2. Deo

Kasnije mi je priznala da se sunčala kod kuće kad starog nije bilo, imala je neki dvodelni kupaći koji joj je čini mi se bio mali, jer su joj sise, pička, ali i polovina svakog guza bili beli kao mleko. A to je ono što me je jako palilo kod nje. Probali smo nekoliko modela kupaćeg i obratili se prodavačici za savet jer smo imali problem, mama nije htela da skloni ijednu svoju stidnu dlaku tako da joj je žbun virio iz svakog kupaćeg koji smo probali.

Prodavačica je pitala mamu zašto ne uredi malo međunožje i onda neće biti problema, na šta joj je mama rekla da joj ne pada na pamet.

“Pa gospođo, ovako će vam svako gledati u međunožje i vaš dečko će biti ljubomoran, bolje ga sredite malo!”, reče joj prodavačica. “Draga moja, to mi nije dečko nego sin, i neće biti ljubomoran ni na koga, jer niko od tih koji bulje neće se dokopati mog međunožja osim njega.” Pogledao sam u prodavačicu koja nije mogla sebi doći, gledala nas je kao da smo vanzemaljci, širom otvorenih očiju i rekla nam da sačekamo.

Vratila se za par minuta i donela nam šorc, tj mami je donela da proba. “Jedino da vam predložim ovo, ruku na srce moram priznati da vam je sin presretan čovek, jer ovako impresivno međunožje nisam jako, jako, dugo videla, bravo, mislim da bi i sam mogla probati to, ali se bojim da me dečko neće hteti onda”, rekla je. Mama joj je rekla da se ne zabrinjava time, da je žena vlasnica svoje pičke, i koga ona pusti među svoje noge taj zasigurno neće odbiti pičku, a ako i odbije zbog dlakavosti onda je i nije ni zaslužio.

Pročitajte i ...  Sa mamom

Mami su se kroz kupaći videle bradavice, ali to ju nije zabrinjavalo, jer je rešila da dok je kod mene ne nosi donji veš, samo samostojeće čarape i štikle.

Znala je da će tako biti nabijena non stop jer me je to palilo. A mogu vam reći da je svo to vreme mama jako malo vremena provodila slobodna, jer je pretežno bila nabijena na moj kurac svo vreme. Toliko joj se svidelo da je rešila da produži godišnji, a to je javila i starom kojem je bilo drago što mi nije na teretu i što mi je drago što je ona tu i što joj je lepo jer se dugo nismo videli.

Mama je rešila da nadoknadi sve one godine bez seksa, a ja sam joj u tome drage volje pomagao. Išli smo svuda zajedno, a kod mene se i sunčala na balkonu u tom dvodelnom kupaćem jer nisam hteo da se izgubi ona majčinska belina delova njenog tela po kojoj su nekadašnje žene bile poznate…Ali po kući je gola stalno, slikamo se malo malo, a onda kasnije te slike gledamo preko velikog lcd televizora. Zamolila me je da pazim strogo na slike i ako budem pazio svašta će mi dopustiti…

Izjebao majku napunio dlakavu picku spermom

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)