jebali smo mamu kurcevi sperma zestok

jebali smo mamu kurcevi sperma zestok

Svanulo je jutro. Ni sama nisam mogla da verujem šta mi se desilo od juče, pa noćas. Nisam mogla da shvatim da sam se kao neka kurva podala dvojici muškaraca da me jebu, i to u isto vreme, nedaleko od mesta gde mi je muž spavao, ti muškarci koji su me jebali bili su puno mlađi od mene, a što je najgore ili najbolje od svega, neznam više ni sama, ti muškarci bili su moji sinovi.

Kad sam se probudila bila sam sva ulepljena među nogama, sve mi se skorilo i osušilo, sve što mi je iz dupeta i iz pizde iscurilo ostalo je u gaćama i tamo se skorilo i osušilo. Muž je već bio ustao, a malo posle njega sam i ja. Prvo što sam napravila bilo je to da sam otišla u kupatilo i detaljno oprala međunožje a posebno pizdu koja je još malo bolela na dodir, a i dupe me je bolelo kad sam sedala, jer nikada nikome do sinoć nisam davala da me tamo jebe, a uzeo me je sin.

Obukla sam kućnu haljinu koja mi je bila do pola butina, a ispod nisam imala ništa jer je bilo nepodnošljivo toplo tada.

Sise su mi se slobodno ljuljale, a pizda uživala u slobodi. Sišla sam u kuhinju kako bi pravila doručak. Milan je sedeo u dnevnoj sobi i gledao neke vesti na Pinku, a sinovi još nisu bili ustali. Za nešto malo više oko pola sata doručak je bio spreman i sinovi su mi sišli dole. Seli smo svi za stol, tj skoro svi, osim starijeg sina. Pitala sam Željka gde je Marko a on je rekao da je ostao da odspava još malo.

Na stolu u kuhinji (istom onome na kome je Marko i naguzio dan ranije i silovito izjebao) imala sam veliki stolnjak koji je pokrivao i skrivao skroz unutrašnjost stola jer je bio skroz do poda sa svih strana. Muž je seo na čelo stola, ja sa druge strane nasuprot Milanu, a Željko kraj mene. Doručak je počeo manje više u tišini, osim povremenog ćaskanja koje je brzo završavalo jer su svi bili gladni.

Nedugo zatim osetila sam nečije ruke na svojim butinama ispod stola.

jebali smo mamu kurcevi sperma zestokPogledala sam u Željka jer je on bio najbliži, ali njegove ruke su bile na stolu jer je jeo i povremeno me pogledavao, a najviše mi je gledao u sise. Otkopčala sam da mi se vidi dekolte i belina sisa, ali dosta su upadljive bile i moje krupne bradavice koje su uveliko stršale ispod haljine, a dodiri ispod stola su to samo pogoršavali. Nije mi trebalo dugo da shvatim da je ispod stola MARKO, stariji sin. Osetila sam kako mi širi noge, raširio mi ih je skroz a jednu nogu je stavio Željku u krilo, tako da sam bila otvorena skroz.

Zatim se desilo neverovatno, kažem vam to jer mi se to prvi put desilo, da me neko liže pred mužem. Nisam znala šta da radim i kako da reagujem. Željko me je povremeno milovao po uniutrašnjoj strani butina, a Marko me je lizao. Grickao mi je usmine, vukao me za njih, razvlačio ih je. Nisam znala šta da radim, uspaljivao me je do neviđenih granica. Tako bih sada stenjala, opustila se, inače sam dosta glasna kad se jebem.

Sada sam morala biti skroz mirna. Povremeno bih mrdala guzom, meškoljila se, tek toliko da se ne primeti, grickala bih si usne jer nisam smela da se oglasim nikako.
“Da li ti je hladno dušo?”, pitao me je muž. “Ne, nije, zašto pitaš?” Ništa mi nije odgovorio samo me je pogledao malo niže i pokazao na bradavice koje su dobrano izbijale krooz tanki materijal kućne haljine.

Pročitajte i ...  Mama i Njene Sisetine 1. Deo

Pravila bih grimase da niko ne vidi, a povremeno bih stisnula i zube jer me je toliko dole dobro obrađivao da nisam mogla verovati šta mi radi.

Usmine mi je grizao i vrhom jezika lickao klitoris, izluđivao me je. Ponekad bi me i vukao za usmine, kao da želi da ih isčupa. Zatim mi je turao jezik što je dublje mogao. Pa bi onda stavljao prst u mene i jebao me prstom, onda bi stavio drugi prst i nastavljao. Tu naravno ne bi stao nego je stavio treći, pa i četvrti prst. Nisam mogla da verujem šta je uradio zatim. Savio je palac koliko je mogao i sasvim polagano mi je uvlačio dlan u pizdu koja je neverovatno vlažila i širila se.

Primila sam mu dlan u sebe, a najradije bi vrištala šta mi je radio. Polako je počeo da me jebe rukom, dok bi moje usmine obuhvatale ono što je ulazilo među njih. Željko mi je i dalje mazio butine i stiskao me.

Zatim bi izvadio ruku iz mene i trljao mi celu pizdu izvana. Kod mnogih sinovi normalno dođu na ručak i malo da vide majku, a mene su moji sinovi jebavali, postala sam kurvetina koja je željna dobrog seksa. Ali sam svesna bila ovako raskrečena i sama da sam to dozvolila upravo zbog neverovatne želje. Začudo, više se nisam predomišljala, bilo mi je na pameti samo kako da dobijem još, još, i još.

Poželela sam da ostanu zauvek i da me nabijaju kad god požele.

Milan je prvi ustao od stola, poneo tanjir sa sobom, i rekao da je gotov sa doručkom i da ide da se nađe sa nekim prijateljima u vezi nekog posla. Uzeo je ključeve od auta, i kad smo čuli da je auto otišao Marko je izašao ispod stola, a i Željko se ustao. Sklonila sam tanjire koji su se našli na stolu i rekla Željku da se skine i da legne na stol. Drage volje me je poslušao.

Odjedno mi je pred oči iskočio njegov lep i dignut kurac. Naguzila sam se, uhvatila mlađem sinu kurac u podnožju i počela ga lizati kao dete sladoled. Oblizivala sam jezikom glavić. Marku nije trebalo puno, pizda mi je bila otvorena. Osetila sam pritisak na ulazu u pizdu, a zatim i polagano prodiranje u mene. Pizda mi je spremno prihvatala kurac, kao da mu se radovala, a pre nekoliko sati ga je imala u sebi.

Marko me je uhvatio za kosu i povukao glavu unazad. Polagano je ubrzavao tempo, da je ubrzo počeo da me jebe baš kako sam volela. Nabijao me je brzo, jaja su mi udarala po pizdi. Stenjala sam na sav glas, ali kurac mlađeg sina nisam vadila iz usta.

Uvlačila sam ga duboko u grlo i uspevala da ga celog uvučem u grlo, a to mi se jako sviđalo, otkrila sam koliko volim pušiti kurac, a pogotovo kad je mlađi u pitanju.

Sinovi su mogli dugo da me jebu i da dugo ostanu tvrdi. Željko, moj mlađi sin me je uhvatio za glavu i nabio mi glavu skroz na svoj kurac, mogla sam osetiti kako mu sperma iz jaja kreće u glavić, a zatim u dubinu moga grla, svršavao je u talasima, a ja sam gutala svaku kap. Za to vreme me je Marko nabijao, držao mi je ruke na kukovima i navlačio me na sebe, ali i nije baš morao jer sam se i sama koliko god sam mogla nabijala se na njega. Povremeno bi Marko spuštao ruke ispod mene, koliko je mogao, dohvatio bi me za sise, i vukao za njih.

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 6. Deo

Uhvatio bi ih u dlan koliko bi mogao, i vukao me za njih prema sebi. KAda mi je Željko svršio u grlo izvadila sam nakratko kurac iz usta i rekla Marku da me lakše vuče za sise jer će ih isčupati ako tako nastavi, ali nije me slušao. Sve dok nije zastao, izvlačio je kurac iz mene polako sve dok ne bi samo glavić ostao u meni.

Zatim bi mi ga jako nabio nazad, posle drugog puta se zabio u mene i klonuo mi na leđa i počeo da svršava u mene.

Ja sam , za to vreme verovali vi meni ili ne svršila nekoliko puta, ali oni kao da to nisu primećivali. Zatim su se zamenili. Marko bi legao na stol, a Željko došao iza mene. Naslonio bi mi kurac ovaj put na otvor čmara, i polagano bi ušao u mene. Uzela sam Markov kurac i počela bi mu pušiti. Stvarno sam zavolela kurac, sada sam ga napokon imala koliko mi je trebalo, ali i više. Malo me je bolelo kada bi me jebali u šupak pa sam im rekla da u početku krenu polako, da se guza navikne malo.

Povukli smo se malo više na stol jer nisam više mogla da stojim na nogama, kolena su mi klecala, drhtala sam, bila sam u sedmom nebu.

Željko mi je obrađivao šupak sve brže i brže, a ja sam stenjala slobodno, jer sam volela da se jebem opušteno. Odjednom mi je Željko nabio i rekao da svršava. Kako je svršio on, tako sam po ko zna koji put svršila i sama. Izvukao mi je kurac iz šupka posle nekoliko minuta i seo na stolicu kraj nas i gledao me kako pušim kurac njegovom bratu. Pušila sam mu još nekoliko minuta, lizala ga, ali ga iz usta nisam vadila. Marko mi je opet svršio duboko u grlo. Ja mu kurac nisam ispuštla iz ruku, ali ni iz usta. Oblizivala sam ga dok i zadnju kap nisam pocuclala. Obožavala sam okus sperme.

Sišli smo i mi sa stola, i seli smo na kauč koji je bio u blizini stola. Sinovi su mi seli svaki sa po jedne strane. Sedili smo tako goli, i odmarali, smejali se i zezali i pričali o ovome što se dešavalo, za to vreme sam im uzela kurčeve u ruke i drkala obojici. Njihov čest pogled na moje sise je imao za posledicu to da im se erekcija vraćala i da im se počeo dizati. Izluđivale su ih moje tamnosmeđe bradavice.

Zatim su obojica stali ispred mene i počeli drkati. Nije im trebalo puno i počeli su da svršavaju po meni, špricali su mi spermu posvuda, po sisama, po stomaku, po butinama, bilo je sperme posvuda, kako bi mi curila po telu, završavala bi mi među nogama, na mojim dlačicama, jer nisam bila obrijana. Međunožje mi je bilo puno dlaka, kao i butine.

Pročitajte i ...  I Mama Voli Porniće 1. Deo

Dobro su me zalili ovaj put, pomislila sam dok sam kupila pomalo spermu prstima i stavljala je u usta.

Počelo je da curi sperma iz mene, i predložila sam da odemo u kupatilo da se zajedno otuširamo, ali i oni su morali da pišaju, kako je Marko rekao. U trenutku kada smo se ustajali i kretali prema kupatilu začuli smo auto. Bio je to moj muž Milan. “Mama, tata ide,” povikao je Željko. Zgrabili smo svako svoje stvari i otrčali u kupatilo. “Željka, Željka gde si,” dozivao me je Milan. “U kupatilu sam, tuširam se,” odgovorila sam. “Dobro, onda ću ja oprati suđe od oručka i malo odmoriti tu u dnevnoj sobi”, rekao je Milan.

“Važi, a ja ću otići do Marije na kafu kad se otuširam,” rekla sam mu. Složio se sa time i otišao da pere suđe. Za svo ovo vreme bila sam sinovima u kupatilu sva zalivena spermom. Ušla sam u kadu, i Marko mi je rekao da čučnem. Zatim je verujte mi, počeo da piša po meni. “Ne boj se mama, moram da te otuširam jer sam te zalio baš pošteno.”

Ubrzo mu se pridružio i Željko i tada su već obojica pišali po meni. Sinovi su me polako htela ja to ili ne (ali nisam se odupirala uopšte) uvodili u svet perverzije i perverznog seksa. Sve više i više su mi širili šupak koji se već lagano privikavao na njihove kurčeve. Milan je polagano uz muziku prao suđe, a sinovi su za to vreme pišali po rođenoj majci. Bilo je to jedno predivno iskustvo…koje se nastavljalo na trostrano zadovoljstvo….

Jedino što su tražili bilo je to da nikada ne brijem pizdu, da je to jedino što me čini ženom.

Nisam mogla da verujem u koliku sam perverziju tonula, i šta sam sve saznavala preko kurčeva svojih sinova. Verujte mi nisam se bunila…
Kada smo se otuširali otišla sam ipak da legnem malo jer nisam mogla stajati na nogama, sve me bolelo među nogama, iscrpilo me je skroz. Milan nije imao ništa protiv kad sam mu rekla da idem malo da legnem, rekao je da će se on pobrinuti za ručak.

Bilo mi ga je malo žao jer me je stvarno voleo i brinuo se o meni, ali ipak nisam ga varala sa nekim strancima, ako se to i može nazvati varanjem. Ali njegovo mesto u mom seksualnom životu zauzela su njegova deca. Ipak mislim da sam im dobra majka, iako je sve krenulo nekim novim, nekim čudnim putem.

Imam toliko toga da ispovedim, ne znam da li da nastavim, ali morala sam ovo nekako nekome ispričati, jer se ni u snu nisam smela poveriti nekoj osobi koju znam, ova tajna je jednostavno bila prevelika za pravu osobu. Nadam se da se ne ljutite, što tako mislim, ali ovako mi je bilo lakše, kad sam sve to stavila u slova, ali ima toga još puno…
Moja pizda je sada toliko upotrebljavana, ali i šupak isto, koliko nije bila za sve ove godine…

jebali smo mamu kurcevi sperma zestok

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)