lizanje mamie sočne pičke i klitorisa

Zastenjala je i uzvratila mi je hvatanje za dupe. „Mmmmm, spavaća soba, sada odmah“, uzdahnula je, kada smo zastali da udahnemo.

„Apsolutno“, odgovorio sam i zgrabio je u naručje.

Zakikotala se i naslonila glavu na mene. „Kako elegantno“, osmehnula se. „Majka te dobro naučila.”

„Da znaš da jeste“, nasmejao sam se. „Ona je veoma skromna žena. Nisam siguran da li zna koliko je lepa, i oduvek je bila.“

„Možda bi joj mogao reći, na neki suptilan način“, zakikotala se. „Ili, možeš je jednostavno odvesti u krevet, i razvaliti je. I to je relativno suptilno.“

„Uvek je dobro imati više opcija“, klimnuo sam glavom, pažljivo prolazeći kroz vrata. Niz hodnik, stigli smo do vrata njene spavaće sobe. „Poslednja prilika da se predomisliš“, rekao sam joj.

„Nakon što si me doveo do ove tačke?“ upitala je, podigavši obrvu. „Dušane sine, ti samo potvrđuješ moj izbor time što si tako obazriv i daješ mi šansu da se povučem. Ne treba mi. Sigurna sam. Olivija je potpuno sigurna… ali tvoja majka je malo nervozna. Nada se da te neće razočarati.“

„Ti da me razočaraš? Nema šanse“, nasmešio sam se, ušavši u sobu.

Nežno sam je postavio na noge, a njen ogrtač je izabrao ovaj trenutak da joj sklizne sa ramena. Nije se trudila da to zaustavi, puštajući da joj se skupi oko članaka, da stoji gola preda mnom.

„Ovo sam ja“, rekla je tiho, a glas joj je drhtao od želje.

Da već nisam bio tvrd, sada bih se stvrdnuo u trenutku. Sigurno nije izgledala kao pedesetjednogodišnja majka jednog deteta, a ja sam imao pogled sa čudnom mešavinom uzbuđenja i krivice. Uzbuđenje je pobeđivalo. Budući da sam bio mlad čovek u doba interneta, video sam više od nekoliko minuta pornografije, tako da sam video i nekoliko ožiljaka od hirurškog noža.

Ali, kako je medicinska nauka napredovala, napredovale su i tehnike tih hirurga. Ožiljci su postajali sve manji i bolje sakriveni. Elem, mama je imala samo jedan ožiljak uzrokovan zatezanjem stomaka. Čak je i taj bio veoma tanak i izbledeo. Obično bi ga sakrile njene gaćice, ili kupaći kostim, ali pošto nije nosila ništa osim nervoznog osmeha, to je bilo vidljivo, makar i malo.

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 7. Deo

Bila je još lepša gola. Grudnjak koji je nosila držao je njene grudi visoko i činio da izgledaju neprirodno zaobljene, ali bez njega su samo malo visile, dobijajući prirodniji oblik. I dalje ogromne, naravno, i tako primamljive, posebno kada su sa velikim, tamnim areolama i debelim, uspravnim bradavicama.

Nisam se sećao da sam sisao kao beba, ali sam se radovao što ću to sada učiniti. Odmah. Prišao sam bliže i kleknuo, podižući njene grudi na prikladan nivo uhvativši obe velike kugle rukama i zakačivši se usnama za levu bradavicu.

„Mmmmmm, to je moj momak“, uzdahnula je mama, mrseći mi prstima kosu dok me je čvrsto privijala uz svoje telo. „Volim da dojim. Uvek sam volela.“

sisanje maminih velikih bradavica

Privezan uz njenu levu dojku, grizo sam i besno sisao njenu bradavicu, dovodeći je do ludila. Svideo mi se gumeni osećaj njenog uspravnog dugmeta između mojih zuba i ispod jezika. Mogao sam da je čujem kako tiho stenje od uživanja, posebno kada je moja ruka pustila njenu desnu dojku i skliznula niz njenu stranu, oslonivši se na njenu butinu.

Dok je moja ruka klizila okolo i gore između njenih nogu, ona je lagano pomerila položaj, praveći mesta za moje prste šireći svoj stav. Ono što sam osećao bilo je skoro dovoljno da napustim njene sočne grudi da dalje istražujem, ali sam ostao privezan za njenu bradavicu.

Mamina pica je bila veoma mokra i veoma glatka, a usmine su joj bile veoma labave. Moji prsti su istražili topli, mokri rascep i pronašli veliku, ukočenu izbočinu koja je bila njen klitoris. Kada sam ga dodirnuo, mamine noge su zadrhtale, a ona je duboko zastenjala.

„O jebote, ako ćeš to da radiš, možda ću morati da sednem“, zastenjala je. „Noge mi se malo tresu kada sam uzbuđena, a veruj mi, veoma sam uzbuđena.”

Mama se lagano povukla, izvlačeći bradavicu iz mojih usta. Sela je na ivicu kreveta i raširila noge za moje zadovoljstvo i gledanja. Vagina okružena debelim, visećim, ispruženim usminama koja curi od uzbuđenja. Dodajte klitoris epskih razmera i nećete imati pičku, već pičketinu. Oh, kakva pička. Mama se naslonila na laktove i visoko podigla raširene noge. Podigao sam pogled između njenih nogu i video njen osmeh.

Pročitajte i ...  Dnevnik moje majke

„Da li ti se sviđa moja vagina? Hoćeš li da je probaš?“

„Oh da!“ Klimnuo sam, klecajući napred na kolenima.

Nagnuo sam se blizu, udišući njen iznenađujuće sladak miris, dok sam njenu sočnu picu pažljivije pregledao. Nikada nisam video ništa tako seksi, čak ni u filmovima. Njene unutrašnje usmine su bile naduvene, dugačke, natečene i skoro ljubičaste boje. Ni dlake nije bilo na vidiku. Mala mrlja jarko ružičaste unutrašnjosti virila je kroz razjapljene, vlažne usmine koje su kapale. Morao sam da ih poližem.

„Mmmmmm, da drag, liži maminu pičku, kao dobar dečko“, zastenjala je, zavalivši se na krevet.

Prešla je nogama iza moje glave i zgrabila mi kosu, samo da bude sigurna da ne idem nigde. Kao da bi to moglo da se desi… Mamini sokovi bili su ukusni, a ja sam uronio jezik duboko u nju koliko sam mogao, otvarajući joj usne sve šire sa svakim lizanjem. Nastavila je tiho da stenje, uživajući u pažnji, željno iščekujući moj eventualni dodir njenog klitorisa, koji je patio, moleći za kontakt. Naterao sam je da čeka. lizanje mamie sočne pičke i klitorisa

„Bože, Dušane, to je dobro, ali… Oh, molim te… Uradi to… Moj klitoris, molim te? Sisaj mi klitoris? O, dušo tako mi je potrebno“, molila je, grčeći se ispod mog jezika.

Pa, sve što je trebalo da uradi je da pita… Okrenuo sam jezikom oko ukočenog pupoljka i povukao ga između usana.

„Oh, jebote! DAAAAA!“ viknula je, kroz stisnute zube. Njen stisak na mojoj kosi se pojačao. „Da! To mama voli! Mama voli da svršava. Nateraj me da svršim sine. Pojedi moju pičku i nateraj me da jebeno svršim.” – vikala je bez stida. Želim da ti svršim po celom licu. Da li bi voleo da ti mama svrši po tvom licu?“

Pročitajte i ...  Kako sam pojebao mamu

„Mmmmm hmmm“, zastenjao sam, poslušno grickajući njen klitoris.

Uvukao sam prst u njenu natopljenu pičku, a zatim dodao drugi, polako ih ubacujući, dok sam joj klitoris snažno udarao jezikom. Među njenim jaucima, mogao sam da čujem tihe reči ohrabrenja i požudei. Njena bedra su zadrhtala i znao sam da se približava. Te reči ohrabrenja prerasle su u vrisak.

„O bože! O da! Uh, samo tako. Još malo. O, jebote dušo, svršiću! O bože! Oh! Oh! Oh! Oh! O DA!”

Mamino telo se iskrivilo kada ju je orgazam pogodio, ali ona je držala moju glavu, a ja sam držao njen klitoris, čak i kada je prskala svojim slatkim sokovima. Tek nakon što je njeno telo uvenulo, pustio sam je i polizao je lagano. Njene bradavice su izgledale kao zašiljene olovke, i poljubio sam ih a zatim se ušuškao uz njeno telo da bih nastavio da ih istražujem kada sam završio između njenih nogu.

Imao sam naravno svaku nameru da njenu pičku upoznam sa svojim izuzetno tvrdim kurcem, ali nisam želeo da žurim pa sam se vratio na njene grudi.

„Mmmmmm, sviđaju ti se, a?“ upitala je.

„Uopšte ne“, brzo sam se osmehnuo i ponovo zakačio usne za njih. Mama je počela rukama da istražuje moje telo.

„Uhhh… Ti sigurno više nisi onaj mali mršav dečak“, osmehnula se ona. „Videla sam ti grudi juče u kadi. U odličnoj si formi dušo.“

„I ti si.“

„Hvala ti dragi, ali ja sam platila svoj oblik. Imam račune i sve. Sviđa ti se ono što vidiš?“

„Mama, volim ono što vidim i volim tebe“, rekao sam tiho, podižući pogled sa njenih grudi tako da je znala da to zaista i mislim.

„Volim i ja tebe tebe dušo“, klimnula je.

KRAJ 6. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Osobni kontakti

Aaaaaaaa nemoj :)