trojka mama sin ćerka

Dragi dnevniče

Moj odnos sa Viktorom je dobio zanimljiv obrt. Otkako se vratio u kuću sa mnom, naš odnos je bio gotovo savršen, često provodimo vreme zajedno i redovne izlaske i sastanke. Bili smo srećan par sa neverovatnim seksualnim životom i eksperimentisali smo sa mnogo novih stvari, ali ono što se desilo jedne večeri je nešto što nikako nisam očekivala.

Ranije te nedelje moja ćerka Tara je došla u posetu, otišla je na školovanje u drugu zemlju sa 17 godina sa sve stipendijom, bila sam veoma ponosna majka. Bile smo u kontaktu svakodnevno naravno, ali nisam je videla uživo više od godinu dana. Kada je došla kući jedva sam je prepoznala, podsetila me je na sebe u tim godinama.

Njena duga kosa joj se uvijala oko ružičastih obraza, počela je da nosi usku odeću koja je grlila njeno čvrsto razvijeno telo, a njene vesele mlade grudi virile su iz prozirnog topa. Bila je prelepa. Nas troje smo proveli nedelju zajedno kao normalna porodica. Nismo Tari rekli za našu vezu, ali smo imali osećaj da ona zna da se nešto dešava. Večerali smo, kupali se u bazenu i onda smo svi otišli u krevet.

Oko 23:30 ustala sam da se ušunjam u sinovu sobu i probudim ga iznenađujućim pušenjem. Danima nisam imala njegov kurac u ustima jer je Tara uvek bila u blizini i očajnički sam želela da okusim njegovu slatku spermu. Moja pica je već počela da se vlaži, jebali smo se skoro svaku noć i ta nedelja je bila pakao samo sa mojim vibratorom.

Prošunjala sam se iza ugla pored sobe svoje ćerke nadajući se da me neće videti kako prolazim noseći samo crne tange, dok su mi grudi poskakivale pri svakom koraku. Stigla sam do vrata Viktorove sobe i pogledala unutra, ali njega nije bilo. Pogledala sam okolo, u kuhinji, kupatilu, ali izgleda da ga nije bilo u kući.

Odlučila sam da se vratim u svoju sobu i na putu pored Tarine spavaće sobe čula sam tiho jaukanje. Pretpostavljala sam da se moja ćerka igra sama sa sobom, iskreno nikada nisam mislila o njoj na taj način, ali ona je postala tako lepa žena i postala sam radoznala. Samo sam htela da brzo pogledam pre nego što se vratim u krevet i pustim da moj ružičasti vibrator pojebe moju pičku. Nisam imala pojma koliko će mi se život promeniti. liže sestrinu pičkicu

Pročitajte i ...  Nedojebana Mama 2. Deo

Oprezno i tiho sam provirila. Ali umesto Tare ugledala sam Viktora! Bio je potpuno go, njegovo savršeno dupe je bilo u vazduh, a lice mu je bilo zakopano između Tarinih glatkih nogu. Leđa su joj se izvila i naslonila je glavu na jastuk, prstima stežući ćebe ispod sebe. Mogla sam da vidim njegov tvrdi penis između nogu dok je jeo obrijanu pičkicu svoje mlađe sestre dok je ona tiho stenjala ime svog brata.

Mogla sam da osetim kako mi sokovi kapaju niz butine i stajala sam na vratima, gledala ga kako liže njenu kremastu pičku. Zastenjala je glasnije, bokovi su joj škripali o njegova usta i mogla sam da osetim da je blizu orgazma. Brzo sam masirala klitoris, već sam se približila sopstvenom vrhuncu kada me je moja draga ćerka ugledala na vratima.

Vrisnula je i odvojila se od brata, bacivši ćebe preko tela da se pokrije. Viktor je podigao pogled i video me kako stojim na vratima. Seo je na ivicu kreveta sa izrazom straha na licu ali mu kurac nije gubio na čvrstini.

Prišla sam krevetu i moja ćerka je zarila lice u ruke, posramljena, a ja sam krenula da se skidam. „Mama! Šta to radiš? Slušaj, možemo sve da objasnimo!“ Ona je zamuckivala. Viktor je ustao i stavio ruku na moje lice. „Mamice, izvini, ja…“ Viktor je molio za oproštaj dok je Tara zbunjeno zurila u nas.

Uputila sam joj nevaljali osmeh, a zatim gurnula jezik u usta njenog brata. Pomno sam je posmatrala dok joj je vilica padala od šoka. Viktor me je milovao po obrazu i uzvratio mi poljubac, snažno, dok je njegov još uvek uspravan penis očešao moju butinu. Mazili smo se i žvalavili dok nas je Tara posmatrala, ovo je bilo još uzbudljivije nego na bazenu.

Nežno sam ga odgurnula, držeći ruku na njegovim mišićavim grudima, i pogledala u Taru tražeći reakciju. „Ja… nisam znala…“ promrmljala je, pogledom skenirajući moje golo telo. Nasmejala sam se i sela pored nje, polako skidajući pokrivače i otkrivajući njenu mladalačku figuru.

Pročitajte i ...  Moja starija sestra Aleksandra 2. Deo

„Porasla si dušo… Pretvorila si se u pravu ženu“, pohvalila sam je, milujući njenu glatku mlečnu butinu vrhovima prstiju. „Pa, koliko dugo ovo traje?“ pitala sam ih. Viktor je uzdahnuo duboko i seo pored mene na krevet. „Pa, sve je počelo kad smo bili mlađi…“ rekao je.

Zatim sam mu stavila ruku na potiljak, vodeći njegova usta dok nije nežno sisao moju bradavicu. Osvrnula sam se na ćerku, pomilovala sam je po nozi i ona mi je ispričala kako je sve počelo. „Imala sam 15 godina, Viktor je ostao budan da gleda neki horor film“, počela je, „ja sam se posvađala to veče sa prijateljima, otišla rano sa žurke i bila sam uznemirena. Viktor je ostao budan celu noć sa mnom i… jedna stvar je vodila ka drugoj… i to je bio prvi put da smo se poljubili“ polako je počela da se opušta dok mi je opisivala tu noć.

„Nismo imali seks, on nije želeo jer sam bila previše mlada. Ali smo se mazili i ljubili. Mama, bilo mi je tako dobro kada me dodirivao. Od tada masturbiram sa željom da me jebe.“

Mazila sam je po unutrašnjem delu butine, uveravajući je da je ono što oseća prirodno i dobro. „Želela si da tvoj brat bude prvi koji će probiti tu tvoju usku ribicu?“ pitala sam, pažljivo otvarajući joj noge. Videla sam njenu mokru pičku, rado je raširila noge za mene. Postajala je vruća zureći u mene, Viktor mi je ljubio vrat i grudi dok sam je mazila opasno blizu pice.

Bilo je to više nego što sam mogla da podnesem. Nagnula sam se napred i pritisnula usne na meka usta moje ćerke, bila je iznenađena, ali je dozvolila mom jeziku da istražuje njena usta i podelile smo strastveni poljubac dok je Viktor sedeo i zurio. „Dušo, jesi li ikada bila sa ženom?“ Pitala sam, Tara je odmahnula glavom. trojka mama sin ćerka

Zavalila sam se na krevet i raširila noge za nju, a ona je zurila u moju pičku, hipnotizovano. Nagnula se i počela da liže. Usta su joj bila magična, ako nikada ranije nije jela pičku onda je rođena kao stručnjak. Jezikom je udarila po mom klitorisu i pogledala u mene tim zelenim očima, Viktor je sedeo pored mene mazeći svoj debeli kurac i posmatrajući nas dve. Pokazala sam mu da stane iza sestre, on je kleknuo iza nje i pre nego što je ona to shvatila njegov penis je prodirao u njenu mladu, tesnu malu rupu.

Pročitajte i ...  Nedojebana

Bilo mi je tako drago što je moj dragi dečko dao svojoj sestri njen prvi kurac. Jebao ju je otpozadi dok je jela moju pičku. Njeni prsti su ušli u mene i ubrzo me je snažno jebala njima. Uvijala sam se i stenjala, vičući ime svoje ćerke dok mi je moja devojčica pričinjavala zadovoljstvo, moj sin je tucao pičku svoje male sestre dok je s ljubavlju zurio u moje telo. Prošlo je toliko vremena otkako me moj dečko nije pojebao i ova nova situacija je bila toliko uzbudljiva da mi nije trebalo dugo da doživim vrhunac. mama i ćerka dele spermu

Ćerka me je lizala i tucala prstima dok joj nisam nekontrolisano špricala po licu, nikada ranije nisam iskusila špricanje, ali moja slatka ćerka je znala da natera svoju mamu da prska. Pogledala je preko ramena u svog brata a on je znao šta ona želi. Izvukao je svoj kurac iz nje i obe smo kleknule ispred njega. Otvorila sam usta i moj dečak je glasno gunđao dok mi je prskao spermom na moj jezik.

Mora da se štedeo jer mi je napunio usta bez problema. Okrenula sam se prema ćerki i ona je pročitala moje misli, ubrzo smo delilu ovu predivnu tečnost jezikom i ustima. Njen jezik se susreo sa mojim i gutale smo u požudi. Čak i sada mogu da osetim spermu svojg sina na svom jeziku, u kombinaciji sa ukusom slatkih usana moje ćerke.

Dok ovo pišem, oboje leže pored mene, goli su i spavaju.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)