mama i tetka joj ližu pičku
  1. DOGOVOR

 

Ivana: “Stalno si sa njom! Niti se družimo, niti pričamo… Od kada je tata otišao i ona se uselila, maltene kao da ne postojim za tebe!” – trudila sam se da se ne derem ali je bilo zaista teško održati pribranost.

 

Međutim, koliko god da sam bila ljuta, koliko god bila u pravu, to je bila moja mama i nisam imala pravo da podižem glas na nju.

 

Sneža: “Dušo, znaš da nije tako. Jeste, malo više vremena provodim sa sestrom ali… znaš da je nisam videla godinama. Od kad je otišao onaj nasilnik iz naših života, trebala mi je njena podrška da sve lakše prebrodim.”

 

Ivana: “Mama imala si i od mene podršku. Uvek sam bila tu za tebe. A sad samo slušam – moja sestrica, moja Tina… muka mi je! Mrzim je…” – izletelo mi je u afektu i mama se tada uozbiljila.

 

Snežana: “Ivana! To da više nikada nisam čula, jel jasno! To ti je rođena tetka, pobogu dete. Kao što poštuješ mene, tako zahtevam da poštuješ i nju!”

 

Ivana: “Dobro… izvini, preterala sam, ali nikada je neću poštovati kao tebe.” – spustila sam pogled i nastavila u tišem tonu. – “Nadam se da ćeš barem naći toliko vremena da dođeš na moj veliki nastup sledeće nedelje. Ne znam da li bi ti mogla oprostiti kada bi…” – mama me je prekinula tako što me je uhvatila za ruke i primakla me sebi.

 

Zagledala sam se u njene zelene oči, u oči koje su poslednjih meseci sve manje gledale ka meni.

 

Sneža: “Ivana, ne bih to propustila ni za šta! Teško mi je što si uopšte i pomislila da je to moguće. Znam koliko ti to znači za tvoju karijeru. Ali molim te, daj teti šansu. Evo, izložba joj počinje danas, znam da bi bila presrećna kada bi i ti došla. Znaš koliko te voli.”

 

Ivana: “Voli? Mama ja tu ženu ni ne poznajem. Jedva da je i dolazila kada sam bila mala, a kasnije da i ne govorim. Žao mi je ali moraćeš sama da ideš na njenu glupu izložbu. A sada me izvini, idem malo na svež vazduh, guše me ovi njeni parfemčići koje osećam svuda po kući!” – okrenula sam se i izašla iz kuće.

 

Izašla sam na zadnja vrata i uputila se preko dvorišta. Sela sam na stepenice koje su vodile u podzemni vinski podrum koji se nalazio iza same kuće na kraju povećeg placa. Tu sam nekada dolazila kako bi zapalila cigaretu. Nisam bila pušač, ali u nekim stresnim situacijama bi uzela koji dim kako bi se tek toliko smirila.

 

Niko naravno nije smeo to da zna, zamislite – najtalentovanija balerina u gradu, a purnja.

 

Pućkala sam sivkasti dim iz usta i razmišljala o svojoj tetki o kojoj zapravo nisam ništa ni znala. Proteklih godinu dana je živela sa nama a jedva da smo i razgovarale. Ili bi bila sa mamom ko zna gde, ili bi bila zauzeta slikanjem svojih “famoznih” slika od kojih ni jednu nisam videla.

 

Ivana: “Hmm izložba, mogu baš da mislim kakvi su to škrabopisi. Verovatno crta neke pukove ili zmije… kao prava veštica! Mrzim te njene crne uske haljine u koje se uteže… izbacuje svoje grudu, trći svoje dupe… da, verovatno je neka laka ženska – sto posto!” – govorila sam tiho sebi u bradu dok odjednom nisam začula njen glas.

 

Tina: “Mogu da dobijem jedan dim?” – trgla sam se i brzo bacila cigaretu.

 

Okrenula sam se i tu je stajala ona, moja misteriozna tetka. Naravno sređena i doterana, crven taman karmin, potpuno beo ten, tamne oči… i naravno dekolte na izvol’te. Nisam je nikada videla dok spava, ali je verovatno i tada doterana i skockana. sexy tetka sa dekolteom

 

Gledala sam je pomalo uplašeno jer me je uhvatila na delu.

 

Tina: “Ajde, podelimo jednu i neću reći Sneži, ok?” – nisam ništa odgovorila samo sam zapalila pljugu i dala joj. Povukla je dim i sela pored mene na hladne stepenice.

 

Ivana: “Ne pušim ja zapravo, nego…”

 

Tina: “Ne brini, tvoja tajna je sigurna kod mene. Znaš, pre nego sam skupila dovoljno para i potpuno se posvetila slikanju, radila sam kao stjuardesa. To su bili oni mladalački dani kada sam bila redovni pušač. Zamisli to, visoko na nebu nekada i po 12 sati a ne smeš zapaliti.”

 

Ivana: “Bila si stjuardesa? Mama mi to nije rekla.”

 

Tina: “Punih petnaest godina. U Singapuru sam radila, zato vam i nisam dolazila često u posete. Elem, u početku sam se krila i pušila u toaletu, kao i svaki drugi putnik, ali sam posle prosto batalila. Sada nekada zapalim uveče uz vino, kad mi dođe. Tvoja mama baš i nije najsrećnija zbog toga.”

 

Ivana: “O da, u to sam sigurna.” – za divno čudo razgovor je tekao krajnje prijatno.

 

Tina: “Iko, zašto ti mene mrziš?” – ugasila je cigaretu i pogledala me.

 

Ivana: “Ne mrzim te… samo… ne poznajem te. Nisi nikada bila tu a sad odjednom dolaziš i odvlačiš mamu od mene. I to baš sad… ovo je poslednje leto kada možemo da se družimo jer mi kreće akademija od jeseni.”

 

Tina: “Kako to misliš – odvlačim? Uostalom, koliko se sećam proslavila si osamnaesti rođendan još u maju, zar nisi malo “velika” da se i dalje družiš sa mamicom?” – ovu zadnju reč je izgovorila kao da mi se podsmeva.

 

Ustala sam i krenula ka kući ali me je uhvatila za ruku i zaustavila me.

 

Tina: “Uh što smo osetljivi… ajde, šta se odmah duriš, pa samo te zezam.”

 

Ivana: “Kako je odvlačiš pitaš?” – prekipelo mi je u tom trenutku. – “Jao sestrice, bla bla bla, hoćemo na večericu bla bla… a na pićence…?!! I to kao nije odvlačenje?? Da, želim da se družim sa MAMICOM, i sve je bilo sjajno dok ti nisi došla!” – umalo sam zaplakala pa je tetka tada promenila pristup, videvši tugu na mome licu.

 

Tina: “Bože Iko, izvini. Ja zaista nisam znala da… da ti ona toliko znači.” – bila sam crvena u licu i na ivici plača ali sam se nekako suzdržavala.

 

Ivana: “To mi je mama. Naravno da mi znači. Barem jedan dan da mogu da provedem sama sa njom…” – tetka se iznenada podigla i pomazila me po obrazu.

 

Nije mi se svidelo to što me je dotakla, ali je ipak bila veoma nežna i nisam joj zamerila.

 

Tina: “Evo kako ćemo – petak neka bude dan za tebe i mamu. Tada nemaš obaveze na baletu i možeš potpuno da se posvetiš Sneži i vašem odnosu. Nećeš me ni videti taj dan, jel dogovoreno?” – crvenilo se u trenutku izgubilo sa mog lica.

 

Ivana: “Dogovoreno!” – nasmejano sam rekla.

 

Tina: “Ali… znaš da uvek ima ono – ali. Dakle, dva sata dnevno, neki dan kada si slobodna i raspoložena, želim da provedeš sa mnom!”

 

Zbunila sam se i nisam odmah odgovorila.

 

Vagala sam u sebi tih par trenutaka i shvatila da dva sata nije ništa naspram celog jednog dana tokom kojeg bih bila SAMA sa mamom.

 

Ivana: “Pošteno. Prihvatam.” – rukovale smo se kao da smo sklopile neki važan posao.

 

Tina: “Šta kažeš, nisam toliko loš pregovarač za jednu promiskuitetnu, 35-šnju vešticu/slikarku, ha?” – crvenilo se opet vraćalo.

 

Ivana: “Ups! Čula si to? Nisam mislila ozbiljno, zaista.”

 

Tina: “Nisi nisi…” – štipnula me je za obraz i uputila se ka kući.

 

 

  1. ŠOK!

 

Još jedan naporan dan na baletu je bio završen. Sedela sam sama u velikoj baletnoj sali i polako se presvlačila. Treninzi su bili sve intenzivniji kako se bližio najveći nastup u dotadašnjoj mojoj karijeri. Petnaest hiljada ljudi u velikoj pozorišnoj dvorani, i svi će gledati u mene.

 

Bila sam već poprilično iskusna sa dovoljno nastupa iza sebe, ali bi uvek imala tremu pred neki tako veći događaj. Osetila bi “leptiriće” u stomaku ali ne one koje osećate kad ste zaljubljeni… ti leptirići su za mene još uvek bili nepoznanica.

 

Simpatije sam imala, naravno… uostalom, zato sam se i presvlačila sama svaki put. Sve te divne balerine, moje drugarice, njihova nežna tela u lepršavim suknjicama, noge u čarapama sa sve malim baletankama… nisam mogla a da ne buljim i zato sam uvek čekala da one svoje obave kako bi ostala sama.

 

*

 

Skinula bi se u gaćice i mali grudnjak i zamišljala da su one tu pored i da me gledaju. Naravno, to je bila samo moja mašta. U stvarnosti, od srama ne bi nikada smela da ostanem tako polu golišava pred njima.

 

Gledala sam se na ogledala oko sebe i uvežbala još poneki pokret koji me je mučio i koji mi je zadavao probleme.

 

Gledala bi se pomalo i zaljubljeno u sebe, ne u nekom narcisoidnom smislu nego prosto, volela sam svoje telo. Nisko i mršavije, noge zategnute, stomak ravan, nažalost grudi male ali veoma, veoma osetljive na dodir… guza ne mnogo izražena ali taman kako treba. Volela sam da je stisnem, pomazim…

 

sexy mlada baletankaOči su mi bile zelene na mamu, kosa crvena duga, ravna… Nažalost morala sam da je vežem u punđu za svaki nastup i trening, ali osećaj kada bi je odvezala i pustila je da padne na moja ramena je bio očaravajuć.

 

Dodirnula bi se ponekada samo malo preko moje obrijane ribice i stisnula moje slatke tvrde, roze bradavice… ali samo na sekund. Bili su to sjajni momenti koje sam uvek sebično čuvala samo za sebe.

 

*

 

To veče se moje “igranje” pred ogledalima odužilo i taksi me je doveo do kuće nešto pre ponoći. Kao što sam i imala naviku ušla sam na zadnja vrata, pošto su stepenice bile sa te strane i mogla bi se odmah popeti na sprat do moje sobe, bez da prolazim kroz celu kuću.

 

Izula sam se i tiho ušla. Zaključala sam vrata za sobom i krenula ka stepenicama kada sam začula kikot iz predsoblja. Mama je bila broker i uglavnom je radila do kasno preko računara iz svoje sobe na spratu, tako da sam pomislila da je verovatno tetka u sobi i gleda tv ili nešto slično.

 

Osećala sam opori miris vina u vazduhu dok sam prilazila hodnikom. Stala sam na kraju hodnika i oslušnula. Jasno sam mogla čuti poljupce i kuckanje čaša.

 

Tina: “Ajde sekoo… lic lic, gric gric…”

 

Sneža: “Hahah… psssst… hoćeš da nas Ika uhvati ovakve kad dođe?” – opet se čulo par poljubaca.

 

Tina: “Pa čućemo je kad ulazi u kuću, nismo valjda gluve. Ajdee Snekii…” – morala sam da provirim i ugledala sam šokantnu scenu.

 

Sneža: “Pa od ovog vina možda i ogluvimo… hahahaah… pssst!”

 

Tina: “Šta mene stalno stišavaš, ti si ta koja je glasna i koja se cereka.”

 

Mama je sedela u stolici, noge raznmaknute, a tetka je stajala ispred nje i povremeno je ljubila u USTA!

 

Sneža: “Da ali… ti si glasna u nekim drugim pozama.”

 

Tina: “Opaaa… evo je moja seka, ponovo u elementu.” – mamina ruka je obgrlila tetinu guzu i počela da joj podiže haljinu.

 

Bila sam potpuno nesvesna scene koja se dešavala ispred mene, kao da sam bila u dubokom snu. Naravno, ruka mi je refleksno krenula ka međunožju, ne shvatajući i dalje šta se ZAPRAVO dešava.

 

Uhvatila sam i jako stisnula svoju picu preko trenerke osetivši kako sve više počinje da vlaži i da se greje. Drugom rukom sam obuhvatila svoju siku i ponovo provirila.

 

Tina: “Ahaa… još samo malo seko i stižeš do mog tajnog, uskog mesta. Uff znam koliko ga voliš.” – tetka je srećom zaklanjala vidik mojoj mami pa nije mogla da me vidi, ali sam ja zato uživala gledajući kako mama gura ruku u tetine gaćice i počinje da joj mazi čmar.

 

Gurnula sam tada i ja ruku u gaćice sa zadnje strane i oponašala mamine dodire.

 

Ivana: “Uhhh šta je ovo? Zašto me ovo pali… uh…” – dodirnula sam čmarić i poskočila u mestu.

 

Sneža: “Ovo si želela? Moj prstić u tvojoj guzi?”

 

Tina: “Ufff… da znaš da jesam.” – spustila je čašu, uhvatila mamu za obraze i počela strastveno da je ljubi.

 

Mama je nabijala svoj prst jako i duboko u tetin mali ulaz i ubrzo su mogli da se čuju uzdasi iz Tininih usta dok je žvalila mamu. mama i tetka se jebu

 

Ja sam takođe bockala svoju guzu mazeći drugom rukom i maleni klitoris koji se pobunio i tražio da ga dodirnem. Tiho sam uzdisala i povremeno virkala. I tada, kada sam mislila da ne može biti bolje, tetka se malo pomerila i videla sam mamu celu. Noge su joj bile raširene ali nije imala gaćice na sebi!

 

Mamina zrela pizda sa gustim crnim dlakama mi je upala u vidno polje i počela sam da jecam. Nije bilo više mogućnosti da ostanem mirna. Brzo sam otrčala na sprat, zatvorila se u sobu i gurnula prste u svoju pičku.

 

Ivana: “Uhhh… Ivana… šta radiš bolesniku jedan! To su ti majka i tetka… zašto… uhhh zašto se diraš Ivana… zaboravi na tu… na tu prelepu maminu pičku… prestani!” – opominjala sam sebe ali nisam prestajala da se mazim.

 

Čučnula sam uz vrata i svršavala na slike mame i tetke. Na mamin prst u tetinoj guzi, na maminu prelepu vaginu… svršavala sam i gorela od uzbuđenja.

 

*

 

Dovukla sam se nakon nekog vremena do kreveta, pokrila se i legla. Želela sam da što pre zaspim i da zaboravim na sve. Želela sam da se probudim i da shvatim da je sve bio zapravo moj san. Lep, seksipilan, vreo… ali ipak samo san.

 

 

  1. RAZGOVOR

 

Jutro.

 

Otvorila sam oči i zagledala se u plafon. Slike od sinoć su mi se vraćale i počela sam da paničim. Vidim svoju odeću na podu i otkrivam se – bila sam gola! O ne, izgleda da nije bio san. Spustila sam ruku da se dodirnem – jooj… bila sam veoma osetljiva… mokra. Pokušavala sam da se smirim i na brzinu sam navukla neku haljinu na sebe. Izašla sam veoma tiho iz sobe nadajući se da nikoga neću sresti.

 

Ušla sam u kupatilo i počela da se umivam ledenom vodom.

 

Ivana: “Diši glupačo jedna. Diši i smiri se!” – bodrila sam se ali sam i dalje osećala nervozu.

 

Nakon par minuta sam izašla iz wc-a i krenula stepenicama ka prizemlju. Čula sam kikot mame i tetke u kuhinji i opet zadrhtala. Sedele su i pile kafu za stolom.

 

Snežana: “Eeejj spavalice, nisam te ni čula kada si stigla sinoć. Jel bilo naporno?” – prišla mi je i poljubila me u obraz.

 

Ivana: “Da… ovaj, do kasno sam se zadržala pa…” – tetka je počela sumljivo da me gleda. – “Dobro jutro Tina.”

 

Tina: “Zdravo šećeru.” – ne znam zašto ali krenula sam ka njoj i pružila joj ruke.

 

Ustala je sa stolice i zagrlila me. Udisala sam njen mekani parfem koji sam obično mrzela i izbegavala. Poljubila me je u obraz.

 

Snežana: “Iko, jel je sve u redu? Nekako si mi malo…”

 

Ivana: “Tek sam ustala mama pa sam sva izgubljena.” – okrenula sam se ka tetki i sela za sto. – “Tina, možda bi mogle danas… mislim, ako si slobodna da…?” – zašto sam je tada pitala, ni do dan danas ne znam.

 

Tina: “Stvarno? Pa naravno da želim da se družimo. Imaš nešto posebno u planu?”

 

Snežana: “Jaooj dušo, sjajno je što želiš da malo bolje upoznaš tetu. I znaš, ne bi bilo loše da je zoveš teta/tetka, ne moraš uvek biti tako formalna. Inače, rekla mi je za vaš mali dogovor i mislim da je odličan.”

 

Ivana: “Dobro… onda teto, mogle smo na limunadu i sladoled. Znam jednu dobru poslastičarnicu.”

 

Tina: “Jedva čekam… doduše, ja sam više za neki kolač.” – namignula je prema mami.

 

Sneža: “Hahaha… oo daaa… Tina obožava kolačiće. I kao mala je uvek bila musava od čokolade, jel tako seko?” – mama joj je prišla i rukom joj pomerila šiške u stranu. – “Ajde Iko, doručak pa da krenete. Baš je lep dan pa da ga iskoristite.”

 

*

 

Bila sam nervozna kao da idem na prvi sastanak a ne na običan slatkiš sa tetkom. Toplo vreme je zahtevalo laganu odeću tako da sam obukla šorc koji se završavao na polovini mojih butina, i tanku majicu na bratele. Pustila sam kosu da slobodno pada, i naravno stavila tamne naočare kako bi zamaskirala oči i sakrila se od mogućih pogleda koje bi slala okolo.

 

Tetka me je čekala pred kolima. Naravno, kao i uvek, bila je ekstra sređena u uskoj, letnjoj, tamno crvenoj haljini, našminkana na usnama i oko očiju, nalakirani nokti, minđuše. Kosa talasasta, tamna koja joj je padala preko ramena do polovine leđa.

 

Put do centra je tekao veoma tiho sa nekim običnim pitanjima tipa – kako si spavala? Jel bio naporan trening… i tako to. Bila sam previše prijatna prema teti i nije bilo šanse da ona to ne primeti. Sele smo, naručile šta smo mislile i tada sam primetila njene oči kako me analiziraju.

 

Tina: “Hoćemo pričati o tome kako to da si iznenada poželela da se družimo, i zašto si tako dobra prema meni od jutros?”

 

Ivana: “Tetka, ako želiš ja mogu da budem zla ponovo… nije mi problem.” – nasmejale smo se i uspela sam nekako da izbegnem neugodnu situaciju… makar na kratko.

 

Tina: “Slatka je, jel da?” – zagrcnula sam se sa limunadom i počela da kašljucam. – “Joj… evo ti salveta dušo.” – obrisala sam se i skinula naočare.

 

Oči su mi suzile od kašljanja koje je posle par sekundi prestalo.

 

Ivana: “Jooj Bože… šta mi bi. Khm Khm. Rekla si nešto?”

 

Tina: “Vidim da gledaš u onu slatkicu preko puta nas.” – skamenila sam se u trenutku.

Pročitajte i ...  Mamin Tajni Posao

 

Ivana: “Slatkicu? Ne znam, možda ako sam samo malo pogledala jer mi se sviđa njena majica.”

 

Tina: “Ahaa… majica, da. Meni se učinilo da gledaš one njene pozamašne… ali dobro, verovatno mi se samo učinilo.”

 

Bila je u pravu. Sise te dotične devojke su bile ogromne i bile su predmet mojih pogleda.

 

Ivana: “Zašto bih… ne tetka, učinilo ti se.” – nervozno sam se pomerala u mestu i brzo jela sladoled.

 

Tina: “Jel Sneža zna?” – stala sam naglo sa jedenjem i sva musava pogledala u tetku.

 

Ivana: “Zna šta?” – uzela je salvetu, dovukla svoju stolicu tik pored mene i obrisala mi čokoladne “brkove”.

 

Tina: “Pa to – da ti se sviđaju cure?”

 

Ivana: “Zašto bih joj rekla nešto što nije istina?” – plašila sam se načina na koji me je gledala i “čitala” moju mimiku.

 

Tina: “Znaš, godinu dana sam sa vama i naučila sam puno o tebi iako si me do juče izbegavala. Osamnaest godina, prelepa, prepametna, prezgodna balerina a nema dečka. Pritom ne skidaš poglede sa sve jedne zgodne devojke, pa i žene od kada smo stigle u centar. Pogledi su ti diskretni ali jasni.” – ćutala sam i slušala njenu “stručnu” analizu.

 

Prišla mi je još bliže, zagrlila me jednom rukom i popila gutljaj ledene limunade.

 

Ivana: “To ništa ne znači. Mnoge devojke mojih godina su same.” – probala sam da se izvučem.

 

Spustila je ruku i smestila je na moje golo koleno. Nežno me je češkala svojim noktima i ubrzo mi se celo telo naježilo.

 

Tina: “Zar te mama nije naučila da nije lepo lagati?” – gledala me je direktno u oči i izazivala moju reakciju.

 

Ivana: “Naravno da jeste. Izvini, inače nikada ne lažem ali… možda sam samo malo… znatiželjna o tome.”

 

Tina: “Hmm… znatiželjna u smislu da čitaš o tome, razmišljaš… ili možda maštaš?” – njena ruka je i dalje bila na mojoj nozi i mazila sada moju butinu pod stolom.

 

Bila sam vrela i morala sam da popijem pola čaše limunade u cugu da dođem sebi. Kapljice znoja su počele da se formiraju na mom čelu od nervoze.

 

Ivana: “Tetka, jel možemo neki drugi put o ovome? Nije mi prijatno da pričam o tome sada.” – sklonila je ruku i poljubila me u obraz.

 

Tina: “Naravno dušo, uostalom dovoljno si mi rekla i bez reči. Popij sokić pa da krenemo, dva sata je isteklo.”

 

Sa tim – “dva sata je isteklo” – pokušala je neku vrstu obrnute psihologije i mislim da joj je uspelo. Iako mi je bilo nelagodno, želela sam još da sedim sa njom i da razgovaramo.

 

Ipak, nisam htela da joj dam do znanja da mi prija ćaskanje pa smo krenule kući.

 

*

 

Snežana: “Lep provod?” – dočekala nas je u dnevnoj sobi.

 

Tina: “Pa ne znam. Iko, šta misliš? Jel je bilo lepo?”

 

Ivana: “Pa, svakako je bilo zanimljivo.” – nasmejala sam se.

 

Snežana: “Eeee pa zanimljivo znači – dobro. Baš mi je drago.”

 

Tina: “Seko, ako nije problem da mi pomogneš oko slika da spremimo za večeras još one dve što sam završila. Večeras, na treći i poslednji dan izložbe, da i njih predstavim.” – mama je klimnula glavom i krenula ka tetinoj sobi koju je Tina koristila i za slikanje.

 

Ivana: “Jel izložba dobro protiče?”

 

Tina: “Iskreno, i bolje nego što sam se nadala. Ljudima se sviđaju moji radovi i stalno naručuju. Nije da se hvalim ali, dobro mi ide.”

 

Ivana: “Drago mi je da je tako.”

 

Tina: “A meni je drago da smo imale ugodan razgovor. Šta god da te zanima, ne zaboravi da je teta tu za tebe.” – prišla mi je, poljubila me u obraz i nežno stisnula rukom moju guzu.

 

Ivana: “Uuh…” – poskočila sam i posmatrala kako se tetina lepa guza udaljavala od mene.

 

 

  1. IZLOŽBA

 

Snežana: “Da znaš da nam je žao što nećeš sa nama… baš ćeš nam faliti.”

 

Ivana: “Mama, već smo pričali o tome.”

 

Tina: “Neka seko, devojka sigurno ima svoje razloge.”

 

Gledala sam ih kako skockane kreću na tetkinu privatnu izložbu. Obe su bile obučene u uske haljine sa izraženim dekolteima, posebno je mamin bio provokativan. Veoma svečane, sa dignutim frizurama, prelepo našminkane sa ogrlicama i minđušama koje su samo upotpunjavale njihov već prelep izgled.

 

Bile su sestre i to se jasno videlo. Lice im je bilo veoma slično i naravno veoma lepo i mladoliko. Mama, iako starija 5 godina, bila je nešto punačkija i višlja od tetke, i sa plavom kosom za razliku od tetkine tamne. Obe su imale sjajne ženske atribute i bila sam veoma ljubomorna na te njihove seksipilne obline.

 

Snežana: “Dušo, zaključaj kuću i uživaj. Imaš hrane, pića… opusti se.”

 

Ivana: “Hoću mama… ajde, krećite više, zakasnićete.”

 

Okrenule su se i njihove štikle su počele da odzvanjaju kućom. Izašle su i uputile se ka kolima. Zaklučala sam vrata i počela da razmišljam samo o jednoj stvari – šta da obučem.

 

Htela sam da budem u najboljem elementu i da ih iznenadim kada se pojavim u galeriji gde je tetka predstavljala svoje radove.

 

Prvo sam se otuširala, obrijala noge i svoju najprivatniju zonu, osušila kosu i nalakirala nokte, naravno u svoju omiljenu rozu boju. Isprobala sam nekoliko varijanti donjeg veša i na kraju se odlučila za tamno ljubičasti komplet. Bila je to svilena polu tanga koja je pokrivala jednu trećinu moje male guze, i svileni maleni grudnjak u kojem su moje sike mogle da osete svu nežnost i mekoću.

 

Kosu sam isfenirala i dozvolila joj da potpuno ravno pada. Njena crvena nijansa je sijala na svetlu ali sam dodala još samo malo svog omiljenog preparata kako bi još više istakla njenu lepršavost i sjaj.

 

Biserna ogrlica mi je krasila vrat, kao i srebrne minđuse sa srcima koje mi je mama kupila za rođendan, par meseci ranije. Šminke veoma malo i to oko očiju i sjaj na usnama.

 

Iako nisam imala naviku da nosim elegantne haljine, znala sam da je svečana prilika u pitanju i morala sam da se snađem. Odlučila sam se za tamniju krem varijantu koju sam davno kupila ali je nisam ni jednom obukla do tada.

 

Završavala se iznad kolena, bila je uža ali ne bezobrazno uska, a na nogama sam imala naravno najlon čarape sa čipkom koja se skrivala ispod haljine. Štikle sa nešto dužom petom i kao detalj – mala torbica u ruci.

 

*

 

Taksi me je doveo do galerije i primetila sam kroz staklena vrata “brdo” ljudi koji su se šetkali, cirkali šampanjac i grickali koje-kakve škampe, losose i kavijar na slanim krekerima.

 

Duboko sam udahnula, dodala još malo parfema na sebe i ušla unutra. Odjednom su svi pogledi bili usmereni ka meni.

 

Ljudi: “Jel ovo ona balerina… ona mala Snežina… kako je porasla… jel ovo zaista ona… prelepa je…” – ljudi su šaputali i komentarisali moj izgled.

 

Naravno, odmah sam se zacrvenela u licu dok su mi ljudi prilazili da me pozdrave i pohvale moje novo elegantno izdanje.

 

Mama i tetka su primetile komešanje u masi i prišle da vide o čemu se radi. Tada su me ugledale i zanemele. Ponosno su me gledale i oduševljeno prihvatile iznenađenje koje sam im priredila svojim dolaskom. Nisu me nikada videle u takvom izdanju i nisu mogle a da me dobro ne osmotre.

 

Tina: “Došla si. I… prelepa si.” – uzela je visoku čašu punu šampanjca i dala mi.

 

Sneža: “Iko? Pa jel ja to dobro vidim?” – gledala me je sa ponosnim, zacakljenim očima.

 

Ivana: “Mama, tetka, došla sam da podržim ovu izložbu i molim vas da me ne gledate više tako čudno.” – nasmejale smo se i nazdravile šampanjcem.

 

Tina: “Dobro… ostavljamo te da sama osmotriš situaciju i da daš svoj sud. Ajde seko, ideš sa mnom da upoznaš još neke moje prijatelje umetnike.”

 

Pronašla sam jedan mali deo galerije koji nije toliko brujao od ljudi, naslonila se na široki noseći stub i odahnula. Ispila sam šampanjac i smirila se.

 

Tada sam shvatila da zapravo nisam ni obratila pažnju na slike koje su predstavljene. Pogledala sam na zid ispred sebe i kapci su mi se raširili do kraja. Tako izbečenih očiju gledala sam sliku pred sobom.

 

Bilo je to nago žensko telo, od ramena do kolena. Jedinstveno i prelepo. Grudi oble i velike, butine šire a pica… pica sa šumicom dlačica koje su se nalazile iznad prelepih usmina. Spoljašnje usnice su bile izražene, blago razdvojene a klitoris je virio kao neko slatko, srećno dugmence. Iz rupice su klizile dve kapljice i spuštale se niz butinu tog prelepog ženskog tela.

 

Tina: “Nju sam baš pre neki dan završila. Jel ti se dopada? Već imam ozbiljne ponude za nju ali… verovatno ću je zadržati za sebe.” – govorila je takođe naslonjena o stub sa moje leve strane.

 

Ivana: “Nisam znala da… tetka ovo je prelepo. Stvarno si talentovana.” – osetila sam njenu ruku na svojim donjim leđima.

 

Tina: “Hvala ti. To je taj naš svestrani gen – Snežana je stvorena za berzu, ti za balet, ja za slikanje. A sve tri takođe volimo i…” – osmehnula se i nastavila. – “Nije bitno, reci mi, kako se osećaš kada gledaš ovu sliku?” – ruka joj se spustila niže i sada je mazila moju guzu.

 

Bile smo srećom odvojene od mase a iza nas je betonski stub sakrivao njene dodire. Ja je nisam sklanjala od sebe već sam sa blago otvorenim ustima gledala u predivnu sliku pred sobom.

 

Ivana: “Osećam… osećam toplinu.”

 

Tina: “Gde? Gde je ta toplina koja koja te obuzima?”

 

Ivana: “Ovde teto… baš tu.” – naslonila sam dlan na deo stomaka ispod pupka i iznad svoje male ribice.

 

Tina: “Šta misliš Ivana, zašto je to tako? Jel osećaš možda neku privlačnost prema ovom nagom, zrelom ženskom telu? Pogledaj te bujne grudi… pogledaj ih i reci mi da li bi volela da ih obgrliš svojim nežnim usnama?” – zagledala sam se u njih a posebno u velike bradavice koje su prosto molile da ih licnem, gricnem.

 

Ivana: “Ne… Ili da! Ne znam…” – šaputala sam i zatvorila oči dok je tetka počela sve snažnije da stiska i miluje moju guzu preko haljine.

 

Tina: “Znaš, ovo što sad gledaš, ovo prelepo telo… to Iko nije moja mašta. To je zapravo moj omiljeni ženski model koji mi često pozira i koji obožavam da slikam.”

 

Otvorila sam oči i ponovo se zagledala u sliku. Oči su mi kružile oko te prelepe vlažne pičke i tada mi je sinulo. Sličnost je bila prevelika!

 

Skrenula sam pogled ka masi sa strane i ugledala mamu. Pokušavala sam da uporedim njeno skriveno telo u haljini i ovo golo telo na zidu. Tetka je shvatila moju zbunjenost.

 

Tina: “Bila sam negde tvojih godina kada sam je prvi put naslikala. Obožavala je da mi pozira… a kao što vidiš ni danas se ništa nije promenilo. To ju je čak i napaljivalo. Pogledaj Ivana, pogledaj kako su joj sokovi curili iz pizde dok sam je slikala.” – ruka je počela da joj ulazi pod moju haljinu.

 

Ivana: “Uhh… ali kako? Vi ste… rođene sestre!” – prst joj je ušao među moje guzove i počeo da masira moju malu rupicu.

 

Tina: “Ne glumi nevinašce… znam da si nas videla Iko… čula sam tvoje korake ono veče.” – pritisnula je prstom moj čmarić i nisam više mogla da uzdržim.

 

trlja se u wc-uOdvojila sam se od nje, spustila haljinu niže i smotanim koracima u visokim štiklama otrčala u toalet. Uletela sam u kabinicu, zaključala se i brže bolje nabila prst u pičku.

 

Ivana: “Aaaahh..” – poklopila sam rukom svoja usta i svršavala na svoj prst.

 

Čula sam nečije korake kako šetkaju ispred kabinice ali nisam mogla da stanem. Trljala sam se i jebala dok god sam osećala orgazam kako me drma.

 

Voda u lavabou je počela da bućka i znala sam da moram stati. Oblizala sam svoj natopljeni srednji prst, namestila gaćice i haljinu i izašla iz kabinice.

 

Za lavaboom je bila moja tetka. Radosno je vrckala guzom dok je prala ruke.

 

Ivana: “Izvini ovaj… morala sam hitno… previše šampanjca izgleda.” – tetka se okrenula i gledala me sve vreme sa velikim osmehom na licu.

 

Tina: “Jooj ovi domaćini, nisu u stanju ni da dopune papira. Ne možeš tako Iko bez da si se obrisala.” – pre nego sam uspela da shvatim o čemu priča, Tina me je ugurala nazad u kabinicu držeći par listova toalet papira u ruci.

 

Naslonila sam se leđima i morala sam da razdvojim noge kako bi wc šolja imala mesta između njih.

 

Ivana: “Tetka, ali… ne treba mi… zaista.”

 

Tina: “Dušo, moraš uvek da budeš čista, ne brini, sve ću ja srediti.” –  tada mi je prišla licem veoma blizu.

 

Nosevi su nam se dodirivali a usne su nam bile udaljene tek koji centimetar. Osećale smo topao dah na njima – ja njen a ona moj.

 

Tina: “Pssst… samo se opusti.” – gledajući me direktno u oči, podigla je rukom moju haljinu i spustila gaćice do mojih kolena.

 

Mogla sam da je odgurnem… da joj lupim šamar, da vrisnem… ali nisam. Srce mi je kucalo 100 na sat dok sam je tako gledala i osećala kako mekanim papirom briše moju obrijanu picu.

 

Tina: “Malo Iko… samo malo je raširi da mogu sve da pokupim.”

 

Usne su nam se tada malkice dodrivale. Nije bilo poljupca već samo nevini kontakti. Prstima sam raširila svoje usnice i tetka se tada malo odmakla od mene. Pogledala je ka dole i gledala moju raširenu, vlažnu picu.

 

Tina: “Evo… samo dva listića i biće dovoljno.” – ruku je zavukla još niže i papirom prvo prošla preko mog čmara, a zatim je papir povlačila i stigla do moje vaginice.

 

Tu je zastala i sa dva prsta gurnula papir nešto dublje u mene.

 

Ivana: “Uhhh…” – izustila sam tiho dok me je “brisala”.

 

Tina: “Znaš, tvoja mama me često napali i navlaži pa uvek u torbici imam koji par gaćica, za svaki slučaj. Sreća po tebe da sam danas ponela i jedne koje su mi malo male… taman za tebe.” – čučnula je i dozvolila sam joj da mi skine mokre gaćice.

 

Izvadila je iz torbe čiste crne tangice i počela da mi ih oblači. Ušla sam nogama u otvore i podizala ih je dok nije stigla do moje pice.

 

Tina: “Mmm… kako si samo lepa. Tako roza i glatka. Prava si srećnica.” – obukla mi je gaćice i spustila haljinu.

 

Moje vlažne gaćice je stavila u svoju torbicu i podigla se.

 

Ivana: “Teto… od kada ste ti i mama…?”

 

Tina: “Veoma dugo, radoznalice jedna… ali to nije bitno. Ono što je bitno je… zašto ti nisi reagovala kada si nas uhvatila? Zar ne bi svaka druga devojka bila užasnuta tim prizorom?”

 

Nisam ništa odgovarala jer zapravo nisam ni imala odgovor. Zašto tada nisam reagovala – to je bilo pitanje koje prosto sebi nisam smela da postavim.

 

Ivana: “Ja… ne znam.” – bila sam iskrena.

 

Tina: “Moguća su samo dva odgovora – ili si zaista zbunjena kao što tvrdiš, ili… ti se svidelo!”

 

Zatvorila sam oči i spustila glavu. Nisam bila spremna ni za kakva priznanja. Bilo me je sramota.

 

Tina: “Lepotice moja… ja te ne teram ni na šta, samo želim da budeš iskrena prema sebi, prema svojim osećanjima. Način na koji gledaš svoju majku, vaš prisan odnos… Znaš da tu ima nečega, duboko u sebi znaš – sigurna sam u to. Suština svega je da li ćeš da se posvetiš tom pitanju, da li ćeš da prihvatiš svoje emocije, ma kako se one činile neprirodne ili čak i zabranjene. Ako nešto znam to je da te ona voli najviše na svetu, a ja iskreno patim što nisam provodila više vremena sa vama… sa tobom. Ajde sada, idemo na žurku, Sneža se sigurno pita gde smo.”

 

 

  1. PSSST!

 

Jutro.

 

Događaji od sinoć su mi se polako vraćali ali ovaj put nisam paničila, čak šta više – osmeh mi se pojavio na licu. Kakvo divno veče ispunjeno šalama, druženjem, upoznavanjem novih ljudi… i naravno seksi susretom sa tetkom u toaletu.

 

Bila sam raščupana i dodirom na svoje telo sam shvatila da sam ponovo spavala gola. Možda sam popila koju čašu šampanjca više, ali sam se srećom ponašala krajnje kulturno.

 

Okrenula sam se na drugu stranu i nakon iznenađenja koje me je zateklo, počela sam da kikoćem od smeha. Mama je nešto tražila u mojoj ladici i pritom tiho pevušila, mrdajući svoju guzu kao da pleše u ritmu melodije. Bila je u svojoj tankoj pidžamici.

 

Ivana: “Hahaha… mama? Jel mogu nekako da ti pomognem?” – okrenula se i tada sam videla da ima slušalice u ušima.

 

Skinula ih je i sela na krevet.

 

Snežana: “Iko… nisam te valjda probudila? Tražim onu tvoju peglu za kosu.” – spustila se i poljubila me.

 

Ivana: “U kupatilu ti je. Spremaš se za neki izlazak?”

 

Krenula je rukom da me otkrije i da legne pored mene ali sam srećom brzo reagovala.

 

Sneža: “Šta ti je? Htela sam samo da se ušuškam malo uz tebe.” – pogledala sam je i spustila jorgan dovoljno nisko, skoro do bradavice, kako bi shvatila da sam ležala gola. – “Uuuh… izvini dušo… nisam znala da spavaš golišava.”

 

Ivana: “U zadnje vreme mi je nekako… prija mi. Nego, nisi mi odgovorila. Gde ideš?”

 

Sneža: “Pa Ivana, ti si sama rekla da je petak naš dan, zar ne?”

Pročitajte i ...  Orgazam pred svojom ćerkom 2. Deo

 

Cela ta frka oko nastupa, tetke, raznih saznanja… potpuno sam zaboravila.

 

Ivana: “Jaoo daa…” – uhvatila sam se za glavu.

 

Sneža: “Dušo, ne moramo ići ako nećeš, samo, mislila sam da bi ti prijalo da se opustiš pred sutrašnji nastup.”

 

Ivana: “Ma naravno, idemo obavezno nego… malo sam izgubljena poslednjih dana. Šta kažeš na neki lagani ručak u onaj naš omiljeni restoran?”

 

Sneža: “Sjajno!”

 

Ivana: “I mama, nema priče o baletu danas. Zabranjena tema, važi?” – bilo mi je bitno da se potpuno opustim od pritiska koji je rastao u meni.

 

Sneža: “Dogovoreno. Moram samo sa Tinom do banke, kad se vratim spremim se i krećemo. Oko 14h da budeš spremna, može?”

 

Dogovorili smo se i izašla je iz sobe.

 

*

 

Sređivala sam se i razmišljala o svemu. Život je bio zaista lep – odnos sa mamom se vraćao u normalu, tetku sam sve više prihvatala, čak je i zgotivila, bila sam pred najvećim nastupom u karijeri… osećala sam se srećnom i ispunjenom.

 

Jedino što me je malo plašilo je bila seksualna tenzija koju bi osetila svaki put kada bi me tetkine i mamine oči pogledale. Tetkine reči da bi trebala da prihvatim to što osećam su me još više zbunjivale. Nisam bila dorasla toj dilemi… nisam znala kako da se nosim sa njom.

 

*

 

Tina: “Dakle? Jesi spremna za dejt sa mamom?” – ušla je u moju sobu nakon što sam se obukla i spremila.

 

Ivana: “Već ste stigle? Tetka, to nije dejt. Idemo na običan ručak. Jel je dobro ovako?” – okrenula sam se ka njoj i pokazala svoju opuštenu kombinaciju.

 

Patike, farmerke, tanka crvena majica sa kratkim rukavima… ništa specijalno.

 

Tina: “Ma ti si uvek slatka. Ajde jedan onaj tvoj famozni okret.” – nasmejala sam se, podigla jednu nogu, savila je i okrenula se nekoliko puta oko svoje ose.

 

Ivana: “Ta daa.” – zastala sam i tetka je počela da mi aplaudira.

 

Tina: “Bravo, bravoo…” – prišla mi je i uhvatila me oko struka. – “Danas da se lepo ponašaš, nemoj da gledaš mamicu tamo gde ne bi smela.” – spustila je ruku i pljesnula me po guzi.

 

PLJAS

 

Ivana: “Auu… tetkaaa… ne brini, znam ja da se ponašam. Mislim da si ti ta čiji su pogledi upitni.” – odlučila sam da joj uzvratim i pljesnula sam je nešto jače.

 

PLJAS

 

Tina: “Ohoo… vidi ti moju sestričinu.”

 

Snežana: “Idemo, ili ćete nastaviti da se izmotavate?” – iznenadila nas je i ušla u sobu potpuno sređena.

 

Uska suknja iznad kolena, crne najlon čarape, bela bluzica i kratki sakoić. Zinula sam ali mi je tetka brzo skrenula pažnju da ne buljim.

 

Ivana: “Mama ja sam mislila da ćemo opuštenu varijantu.”

 

Snežana: “Znam dušo… malo sam se zanela ali, nije ništa preterano. A ti si mi preslatka u tome. Ajmo, rezervacija će nam isteći.” – krenule smo ka restoranu.

 

Stigle smo pred odredište i držeći se za ruke, ušle u restoran. Bilo je to naše omiljeno mesto, posebno što su služili ribu i morske plodove koje sam najviše volela. Trudila sam se da ne dozvolim sebi da gledam ka mami ali bi me poneki njen pokret ili dodir prosto protresao kao struja i morala bih da virnem.

 

Njena guza u toj suknji, njene grudi u toj uskoj bluzi… čim smo sele popila sam odmah veliku čašu vode da se osvežim i dođem sebi.

 

Kao i uvek, i tada smo sele jedna pored druge kako bi mogla ja malo da probam njeno, a ona da uzme malo moje porcije. Mljackale smo, ćaskale uz dobru hranu i smejale se.

 

Uhvatila bi ponekad kako nam se pogledi sreću i zadržavaju se nešto duže nego obično. Ne bi bilo reči, samo mala pauza u tišini i nasmejan pogled.

 

Snežana: “Sinoć vas dugo nije bilo, tebe i Tine. Kaže da ste razgovarale i da si sve više opuštenija pored nje. Šta misliš, jel bi mogla nekada i ona sa nama ovako na ručak ili nešto slično?”

 

Ivana: “Da… Raznih tema smo se dotakle. Mogla bi sa nama naravno, samo… volela bih da ipak ostane jedan dan samo za nas dve… ako se slažeš?”

 

Snežana: “Slažem se naravno… A reci mi, te teme, jel smem da znam o čemu se radilo?” – jela je svoju salatu i čekala nestrpljivo moj odgovor.

 

Nisam mogla da znam šta joj je tetka rekla i koliko.

 

Ivana: “Jel ti je ona spominjala nešto?” – mama se tada primakla stolicom uz mene, kao da nije htela da nas iko čuje.

 

Snežana: “Ona kaže da ti je priznala da… voli žene.” – zastala sam sa jedenjem i pogledala ka mami.

 

Ivana: “Jeste. Između ostalog, i to mi je rekla.”

 

Snežana: “I? Šta misliš o tome? Jel ti to smeta?”

 

Ivana: “Ne smeta mi mama. Čak mi je i pomalo zanimljivo.” – mama me je i dalje znatiželjno gledala.

 

Snežana: “Znaš, rekla mi je još nešto.” – ove mamine reči mi se baš i nisu svidele.

 

Ivana: “Da?”

 

Snežana: “Da… rekla je da i ti imaš slična osećanja. Da… znaš, da ponekada maštaš o tome.” – spustila sam pribor za jelo i obrisala usne salvetom.

 

Kupovala sam vreme kako bi u glavi razmislila šta da kažem na tu njenu konstataciju.

 

Ivana: “Rekla sam joj to u poverenju.”

 

Snežana: “Dušo, nemoj nju da kriviš. Ja sam je pritiskala da mi kaže, ona nije htela. Ja sam kriva. Veruj mi… znaš kako znam biti uporna i tvrdoglava.” – pomazila mi je obraze.

 

Ivana: “Znam vrlo dobro. Istina je mama, imam takva maštanja… kao neke pšvremene fantazije.” – uhvatila sam je za ruku i stegla je.

 

Snežana: “Srećice moja, drago mi je što si otvorena i iskrena prema meni. Verovatno ti onda nije bilo lako sinoć, pored svih onih slika?” – smejale smo se i nastavile da ručamo.

 

Ivana: “Bogami, nije mi bilo svejedno. Tetka sjajno slika, kao da su prave fotografije. Ups, mamaaa… kapnulo ti je.” – deo paradajz salate je kapnuo mami na butinu, direktno na njene čarape.

 

Snežana: “E vazda sam bila smotana. Dodaj mi salvetu, molim te.” – uzela sam salvetu ali joj je nisam dala.

 

Ivana: “Ne brini, ja ću te očistiti.” – nije stigla da prigovori a ja sam već spustila glavu pod sto i zagledala se u mamine butine.

 

Sjajno su izgledale u tim providnim crnim čarapama. Prišla sam salvetom i prvo pokupila parčence koje je bilo na njoj.

 

Ivana: “E tako, sad ću samo malo da te obrišem. Ne vidi se mnogo pošto su tamne čarape, ali moram malo.” – glumila sam kao da sam potpuno opuštena.

 

Naslonila sam papir na maminu butinu, par centimetara niže od njenog prelepog međunožja, i počela nežno da trljam. Trljala sam mnogo duže nego što je bilo potrebno, uživajući u osećaju i mekoći maminih nogu.

 

Mama je posle nekoliko sekundi spustila ruku na svoju drugu butinu i pomalo je stiskala. Podigla sam glavu i videla da su joj oči bile zatvorene.

 

Bacila sam salvetu sa strane i noktima počela da trljam malu flekicu i da grebuckam kao da pokušavam da skinem svako zrno koje je moglo da ostane. Mama je tada počela da širi noge i njene bele gaćice su delimično bile vidljive.

 

Ivana: “Mama, flekica ipak ne silazi. Samo malo pljuvačke da dodam i bićeš kao nova.” – spustila sam glavu još niže, prvo poljubila, a zatim i polizala maminu butinu.

 

Nežne čarape su učinile da moj jezik ima još bolji ugođaj. Polizala sam još par puta i podigla se kada sam čula da konobar dolazi.

 

Snežana: “Uhh… već gotovo?” – otvorila je oči i pogledala me.

 

Ivana: “Jeste. Sada si potpuno čista. Samo, ubuduće budi malo opreznija…”

 

*

 

Mama je bila opreznija a ja sam postajala sve slobodnija. Kada smo se vratile predveče kući, osećala sam se kao nova osoba.

 

Tina: “I? Kako je bilo?” – znatiželjno je ušla u moju sobu i sela pored mene.

 

Ivana: “Mama je rekla da si joj otkrila moje… znaš već šta, što sam ti rekla u poverenju.”

 

Tina: “Jooj smarala me je celo veče, morala sam joj reći. Ali ne brini… nisam joj rekla da znaš za nas dve. Nadam se da nisi ljuta na mene?”

 

Ivana: “Iskreno, drago mi je da si joj rekla. Ispalo je bolje nego što sam mislila.”

 

Tina: “Eeee… pa to je odlična vest. A ti? Jesi razmišljala malo o svemu? Jesi odlučila da joj možda priznaš neke stvari vezano za tvoja osećanja?”

 

Ivana: “Tetka, ni ja sama ne znam svoja osećanja. Ona mi je mama i ja je volim kao što ćerka i treba da voli svoju majku. To je jedino što treba da zna.”

 

Tina: “U redu. Slažem se sa tobom, ali ponavljam, šta god da te muči – tu sam za tebe. Ajde sad, spremanje i spavanjac. Sutra je jedan od najvažnijih dana u tvom životu.”

 

Ivana: “Hoćeš doći da me gledaš?”

 

Tina: “Bože kakvo pitanje. Ja i Sneki smo dobile najbolja mesta. Biće uživanje gledati te u onoj slatkoj suknjici.” – poljubila me je i izašla iz moje sobe.

 

*

 

Kao što to obično i biva pred ozbiljniji nastup, veoma sam teško uspevala da zaspim. Vrtela sam se po krevetu, okretala jastuk, otkrivala se, pokrivala se…

 

Znala sam da to nigde ne vodi i odlučila sam da ustenem iz kreveta i odem po čašu vode. Navukla sam gaćice i brus za svaki slučaj jer, iako je bilo veoma kasno, nisam htela da rizikujem da me mama ili teta vide golu.

 

Šetajući do kupatila videla sam usput da je mamina soba otvorena. Provirila sam i bio je mrak, a soba prazna. Đavo mi nije dao mira i sišla sam u prizemlje nadajući se da će mama biti u dnevnoj sobi. Ništa.

 

Popila sam vode i tada u mračnoj kući začule neke glasove koji su dopirali iz tetkine sobe na kraju hodnika. Uputila sam se ka njoj, zastala pred vratima i oslušnula. Čula sam uzdahe i jecaje.

 

Znala sam da je krevet desno od vrata i u dubini sobe, pa sam se nadala da ako i provirim, ne bi trebalo da me vidi. Drhtavom rukom sam uhvatila kvaku, nečujno je povukla na dole i otvorila vrata ka sebi. Provirila sam unutra i videla mamu i tetku od pozadi. Mama je ležala na stomaku a tetka joj je lizala picu i guzu.

 

Snežana: “Tako, tako… uhh… liži me seko, liži me…”.

 

Tina: “Kako si jebeno vlažna… jooj poljubi me!” – tetka je legla na mamina leđa a mama je izokrenula glavu i počele su da se ljube.

 

Snežana: “Seko… hoću da se ližemo zajedno. Želim da mi svršiš u usta…” – mama je bila i dalje na leđima sa raširenim nogama.

 

Tetka je sišla sa nje i ponovo sam ugledala predivnu maminu pičku koja me je rodila. Ruka mi je odmah ušla u gaćice i počela sam da se trljam čekajući da se tetka namesti. mama i tetka se ližu

 

Tina: “Svršiću ti u usta ako obećaš da ćeš i ti meni!” – legla je stomakom na mamin stomak i počela da je liže svuda po umazanoj i mokroj pici.

 

Napaljenost me je izbezumila i nisam više bila sakrivena. Stajala sam par metara od tetkine glave koja je obrađivala mamu, jebala sam se prstima i stiskala svoje sike.

 

Tina: “Jebote taj tvoj jezik čini čuda.” – podigla se i sela mami na lice.

 

Tada pre nego sam uspela da reagujem, oči moje tetke su se usmerile na mene. Nije izgledala previše iznenađeno. Sedela je na maminim usnama, nasmešila mi se i uhvatila čvrsto svoje velike grudi.

 

Brzo sam navukla gaćice i istrčala iz sobe. Pobegla sam i uskočila u svoj krevet. Duboko sam disala i pokrila se jorganom preko glave. Drhtala sam i od uzbuđenja i od straha.

 

Par minuta je prošlo kada sam počela polako da dolazim sebi. Smirila sam se i taman kad sam krenula da se otkrijem, čula sam korake u sobi.

 

Tina: “Psst, Ivana? Spavaš?” – provirila sam i ugledala tetku. Bila je potpuno gola i znojava.

 

Ivana: “Slučajno sam ušla u sobu tražeći mamu… izvini tetka.” – otkrila me je i sela na krevet.

 

Tina: “Ma u redu je. Dođi sada dole sa mnom, sada je sigurno. Stavila sam joj povez na oči… perverznjakinja voli da je jebem tako. Samo budi tiha i sve će biti u redu.”

 

Ivana: “Neću teto, videće me! Ne želim.” – pokrila sam dlanovima lice.

 

Tina: “Ne boj se Iko. Hmm… ajde ovako. Videla si gde je bio moj jezik do malo pre. E sada ćeš da osetiš ukus mamine pičkice, pa ako ti se ne svidi, ne moraš da dođeš sa mnom dole. U redu? Ali pazi, moraš da budeš iskrena.”

 

Spustila je glavu i ispružila svoj jezik što je više mogla. Zagledala sam se u njega i morala sam da ga probam. Prišla sam i obavila ga svojim usnama. Počela sam lagano da ga sisam i da skidam mamine sokove sa njega. Osećala sam se kao u najlepšem snu i bila sam veoma tužna kada je tetka udaljila lice od mene.

 

Tina: “Mmmm… znala sam da će ti se dopasti. Ajde, skini te gaćice i brus, to ti neće trebati. Sada ćeš da gledaš kako ti tetka jebe mamicu. Jel želiš to da vidiš?”

 

Ivana: “Joj kakav rečnik… ali želim tetka. Stidim se ali zaista želim to da gledam…” – uhvatila me je za ruku i tiho smo koračali do njene sobe.

 

Tina: “Pssst… sad budi tiha. Imaš stolicu pored kreveta. Tu se smesti i uživaj.”

 

Snežana: “Seko? Jesi to ti?”

 

Tina: “Što? Jel očekuješ nekog drugog možda?”

 

Mama je ležala sa raširenim nogama i sa povezom na očima. Ja sam takođe raširila noge u stolici i počela da stiskam svoj klitoris gledajući jebozovne sestre ispred sebe.

 

Snežana: “Napališ me seko i onda odeš. Pogledaj kako mi je pička usamljena.”

 

Tina: “Uhhh kako je vlažna. Pitam se da li bi volela sekin rozi dildo da je malo prodrma.”

 

Snežana: “Želela bi to… želela bi veoma.”

 

Tetka je uzela gumenu igračku i bez ikakve predigre ju je gurnula duboko u maminu pizdu i to u jednom pokretu. Počela je snažno da je jebe a usput se okrenula ka meni. Gledala me je dok sam se sve brže trljala.

 

Tina: “Kakva lepa pičkica. Seko, jesam ti rekla koliko je volim?”

 

Snežana: “Ufff… samo jedno hiljadu puta.”

 

Tina: “A guzu? Jesam ti rekla koliko nju volim?” – izvadila je dildo iz pičke počela da kruži oko maminog čmara.

 

Gledajući to zabila sam jedan prst u svoj uski čmar i tetka je, videvši to, po prvi put bila iznenađena.

 

Snežana: “Joooj… želim da me izjebeš u dupe sa onim tvojim… znaš već… uhhh…” – tetka je ustala i zavezala debeli strap-on oko sebe.

 

Izvadila je tada dildo iz mamine guze i donela mi ga.

 

Tina: “Iko, evo… jebi se sa njim dok ja jebem nju. I raširi malo te tvoje nogice, želim sve da vidim.” – šapnula mi je veoma tiho i vratila se na krevet.

 

Gledala sam mokru igračku u rukama i mirisala mamine arome na njoj. Počela sam da ga ližem jezikom i skidam preukusne sokove.

 

Tina: “Jesi spremna seko?”

 

Snežana: “Uvek spremna. Za tebe – uvek!”

 

tetka jebe mamu u dupeTetka je naslonila strap-on na ulaz u maminu guzu i prišla joj da je prvo poljubi. Ja nisam izdržala i nabila sam rozi dildo u svoju picu i polako hvatala tempo.

 

Tina: “Pre nego što te izjebem seko, reci mi… ko je to nama bio nevaljao danas?”

 

Snežana: “Ufff ja! Ja sam bila veoma nevaljala!”

 

Tina: “Ti seko, nego šta. A zašto sekice?”

 

Snežana: “Zbog nje, eto zašto!”

 

Tina: “Juu… zbog nje? Misliš zbog male Ivanice?” – zastala sam sa jebanjem i načuljila uši.

 

Snežana: “Nemoj Tina… nemoj tuda, molim te! To je moja ćerkica… ne smem… Aaahhh.”

 

Tina je ušla u mamin čmar i nabila strap-on do kraja. Ja sam zanemela i sve se brže jebala sa dildom. Stavila sam ruku na usta da se ne bi čula i nabijala se na gumeni kurac.

 

Tina: “Zar je jedan mali poljubac i lic u tvoju nogicu učinio tvoju pičku toliko vlažnom?” – jebala ju je strahovito i iskusno, a mama je sve to lagano primala.

 

Snežana: “Jeste!! Ahhhhh… Jeste, moja ćerkica me je jebeno navlažila! Priznajem… jebi me jače…” – krevet je škripeo i sada se ni moji tihi jecaji više nisu čuli.

 

Tina: “Pa seko, nije ni ona više tako mala. Porasla je ona, taman da može da pojebe svoju napaljenu mamicu.” – izašla je iz mame i zabila strap-on duboko u njenu pičku.

 

Snežana: “Aaaaaa….” – svršavala je ali tetka joj nije davala mira i jebala ju je još jače.

 

Ja sam u tom trenutku pala sa stolice, bacila dildo i počela da se trljam. Svršavala sam slušajući kako majka i tetka stenju. Sve je ispod mene postalo mokro od sokova koji su prskali iz moje pice. Nikada u životu nisam toliko vlažila.

 

Sedela sam na podu i dolazila sebi kada me je tetka pogledala i namignula mi. Nekako sam uspela da se podignem i pobegnem u svoju sobu. Zadihana, topla, znojava… legla sam u krevet i veoma brzo zaspala sa osmehom na licu.

 

 

  1. “USPAVANA LEPOTICA”

 

KUC, KUC

 

Ivana: “Umivam seee…”

 

Tina: “Ivana… trebaš mi nešto. Mogu da uđem?” – još uvek u donjem vešu, umivala sam se sledeće jutro.

 

Naspavala sam se fino ali sam bila veoma napeta i pod ogromnom tremom. Glavna proba se približavala svakim minutom, i imala sam veoma kratka 2 sata da se spremim i saberem. Ipak, tetka mi je učinila prošlu noć veoma interesantnom i nisam htela da je odbijem.

Pročitajte i ...  Daj ga vrućoj mamici

 

Ivana: “Uđi tetka. Slobodno je.” – ušla je unutra u svojoj spavaćici.

 

Došla je iza mene i osetila sam njene grudi kako su se prislonile na moja leđa. Gledalo smo se u ogledalo ispred nas.

 

Tina: “Jesi mi napeta srećice?”

 

Ivana: “Užasno. Jooj… misli pozitivno, misli pozitivno, misli…” – tetka me je poljubila u vrat i zaustavila moje paničenje.

 

Tina: “Znam ja šta tebi jedino može pomoći, zato sam i došla.” – otkopčala je moj brus.

 

Ivana: “Tetkaa… šta radiš, videće nas mama.”

 

Tina: “Psst… ne brini. Zar sumnjaš u mene Iko?” – okrenula sam se ka njoj. – “Jel mi veruješ?”

 

Ivana: “Verujem ti.”

 

Tina: “Onda skini gaćice i pođi za mnom. Tebi treba samo jedan lep prizor i jedan jutarnji orgazam… bićeš kao nova.” – gledajući u njen samouveren izraz lice, skinula sam gaćice i krenula za njom.

 

Stale smo ispred mamine sobe. Tetka je stavila prst na usta, pokazujući mi da budem tiha, i nežno je otvorila vrata. Prišla sam i ugledala mamu kako tiho hrče i duboko spava u svom krevetu. Bila je potpuno gola sa blago raširenim nogama.

 

Tina: “Prljavica – uvek spava gola. Šta kažeš, kakav prizor?” – prišla sam još bliže i zagledala se u maminu prelepu pičku.

 

Tetka je tada prišla svojom rukom od pozadi i počela da mazi moju guzu i još niže moju picu. Oblizala sam svoje usne kada je tetka zavukla prst u mene.

 

Ivana: “Aaah…” – malo sam se natrćila kako bi tetka imala bolji pristup.

 

Tina: “Kako brzo postaneš vlažna kada je vidiš. Nastavi da je gledaš i ne obaziri se na mene dušo.” – tetka je čučnula, raširila moje guzove i počela da liže moj čmar.

 

Gledala sam kako se mamina pica cakli od sinoćnjeg žestokog jebanja i počela sam da trljam klitoris osećajući tetkin jezik u svojoj guzi.

 

Tetkino lizanje me je po malo pomeralo unapred i ubrzo se mamina pica našla pred mojim nosem. Udisala sam njen miris i svršavala na tetkin jezik i svoje prste. Ta mamina aroma je uzdrmala sva moja čula… uzdrmala je ceo moj svet.

 

Sjajnog li prizora, osećaja… sjajnog li orgazma!

 

Mama je tada počela da se budi i morali smo da izađemo iz sobe.

 

Tina: “Sačekaj me tu Iko… sačekaj da je još malo osetiš i možeš da ideš na pripreme.” – nisam znala na šta misli ali sam ostala kod vrata i virila da vidim šta smera.

 

Tetka se popela na krevet, poljubila mamu koja se probudila i počela da joj mazi osetljive usmine.

 

Snežana: “Jutro je seko… Ivana je sigurno budna.”

 

Tina: “Dobro… neću te onda zadržavati… samo jedna sitnica mi treba.” – oblizala je svoj srednji prst i nabila ga u maminu pičku.

 

Snežana: “Jaooojj… da da… takvo – dobro jutro – volim! Gurni ga još jednom.” – tetka ju je poslušala i ponovo ga nabila.

 

Snežana: “Uuuhhhh…” – ispustila je lagan krik.

 

Tina: “Pssst… ajde… čeka te kafica dole, spavalice jedna.”

 

Tetka je izašla iz sobe i zatvorila vrata. Pokazala mi je mokar prst i skočila sam ustima na njega kao dete na lizalicu.

 

Tina: “Tako… posisaj sve sokiće mila, posisaj i bićeš potpuno spremna da oduvaš nastup večeras.” – izlizala sam joj prst a zatim je mokrim usnama poljubila.

 

Bio je to poljubac koji me je u potpunosti smirio. Bila sam spremna.

 

*

 

Proba je prošla savršeno i nije bilo potrebe da se zadržavam u sali i da još vežbam. Pokupila sam sve stvari i zajedno sa celom svojom grupom ušla u autobus koji nas je vozio do prelepe pozorišne dvorane u samom srcu grada. Mnogo puta sam bila u toj velelepnoj dvorani i posmatrala igračice, moje idole, kako teške kompozicije i koreografije izvršavaju sa lakoćom. Gledala sam ih i sanjala kako i ja jednom dolazim na tu istorijsku binu i plešem.

 

Tog dana, bilo je vreme da ostvarim svoje snove. Ušla sam u dvoranu i naježila se u trenutku. Bilo je hiljade, u tom trenutku, praznih sedišta koja su okruživala veliku binu i čekale spektakl kakav se retko viđa.

 

Na zidu su bili veliki portreti dve možda i najveće legende baleta, čije sam izvedbe gledala još na kasetama kada sam bila mala – Margo Fontejn, legenda Britanske baletske scene i Prima Balerina “Kraljevskog Baleta”, a pored nje u crno-belom portretu jedna jedina – Ana Pavlova, Ruskinja koja je stvorila ulogu famoznog “Umirućeg Labuda”.

 

*

 

Ljudi su počeli polako da se skupljaju i da pune dvoranu. Ja sam sedela u svojoj udobnoj stolici okružena svojim koleginicama, šminkerima, kostimografima… Presvlačila sam se pred njima, napokon bez srama i pogleda. Sve te devojke i dame nisu mi bile bitne. U glavi, ali i u mom srcu, bilo je mesta samo za njih dve… za dve perverzne, prelepe, nevaljale sestre – za najbolju majku na svetu i za moju omiljenu tetku.

 

Obukla sam sportski top i bele pamučne gaćice. Zatim uski, rozi bodi koji se zakopčavao tačno između moje dve, obrijane nežne rupice. Suknjica kao klasični baletski dodatak, providne roze hulahopke i naravno baletanke. Kosa skupljena a lice našminkano belim puderom.

 

Gledala sam se u ogledalo i slušala komešanje ljudi iza zavese. Odjednom se začuo ogroman aplauz pred sam početak. Sve se treslo tih nekoliko sekundi dok ljudi nisu seli, i tada je zavladao muk.

 

Vreme je bilo da počne moj san. Zavesa se pomerila i reflektor je obasjao moju figuru i moj početni stav. U publici sam u tih par trenutaka uspela da vidim među ostalima i svog idola – Polinu Semionovu koja je došla da me gleda. Ruskinja koja je stekla slavu upravo igrajući ulogu koja je to veče bila moja – Lepotica u kompoziciji velikog Čajkovskog “Uspavana Lepotica.”

 

Pored nje su bile i ONE. Ponosno su me posmatrale sa sve suzama u očima. Treme više nije bilo. Muzika je krenula a ja sam počela da igram ulogu života.

 

*

 

Dva sata sjajne koreografije su prošli kao tren. Bila sam lepršava, lagana, prefinjena… bila sam sjajna! Ljudi su uzdisali na moje elegantne pokrete i na moj način predstavljanja lika koji sam igrala. Svi plesači su bili na nivou i čim smo završili poslednji čin, znalo se po stojećim ovacijama da je to bila jedna od najboljih izvedbi slavnog dela.

 

Grmela je dvorana nekoliko minuta od sreće koju nam je publika iskazivala. Zadovoljni smo napustili binu i grlili se međusobno, čestitajući jedni drugima na sjajnom nastupu. Tada, u celoj toj masi, osetila sam poznati parfem. Tetka me je zagrlila i izljubila me kao da me prvi put drži u svom naručju.

 

Tina: “Sneža od uzbuđenja nije mogla da se probija kroz ovu gužvu. Nemoj dugo da se zadržavaš, čekamo te na izlazu.”

 

Ivana: “Važi tetka, samo se presvučem i dolazim. Jesam bila dobra?”

 

Tina: “Dobra?? Bila si najbolja! I slušaj me, nemoj da se presvlačiš.” – začuđeno sam je pogledala.

 

Ivana: “Kako ću tetka u ovome među ljude?” – pokazala sam na svoju smešnu suknjicu.

 

Tina: “Ne brini ništa. Prevoz te čeka čim izađeš iz sale, a tvoja mama… pa, da kažemo da je bila pomalo “mokra” dok te je gledala u tom malom bodiu. Svaku pauzu je koristila da poseti toalet a koliko znam nije ništa pila.” – namignula mi je i shvatila sam odmah o čemu se radi.

 

Ivana: “Onda teto samo da se pozdravim sa svima i eto me.”

 

*

 

Dobrih pola sata je trajalo slikanje i pozdravljanje sa svim učesnicima. Postajala sam već nestrpljiva i nečujno sam se iskrala iz mase i uputila se ka izlaznim vratima. I dalje u svom baletskom kompletu, izašla sam iz dvorane i ugledala dugačku belu limuzinu. Iz nje su izašle mama i tetka u uskim haljinama i otvorile vrata čekajući da uđem u kola.

 

Ivana: “Ooo hvala dame moje. Jel ovo moj prevoz?”

 

Snežana: “Samo za vas gospođice buduća – Prima Balerina. Izvolite, uđite unutra… čeka vas rashlađeni šampanjac. I ako smem da primetim, taj kostim vam je sjajan.” – mama mi je namignula pre nego sam ušla unutra.

 

Mama je sela sa jedne, a tetka sa moje druge strane. Limuzina je krenula i počela je da svira lagana muzika. Mama me je gledala, često spuštajući pogled ka mojim nogama.

 

Ivana: “Mama, hoćeš nešto da mi kažeš?”

 

Snežana: “Ne… izvini ali… nemam reči. Ja sam samo ponosna i…” – prišla sam joj i na njeno iznenađenje poljubila je u usne.

 

Trebalo joj je par sekundi da shvati šta se deselio i onda je počela da prihvata moj poljubac i da mi uzvraća istom merom. Ljubile smo se strasno dok je moja tetka otkopčavala i skidala moju suknjicu. Ostala sam u bodiu i helankama.

 

Ivana: “Želela sam ovo da uradim odavno mama.” – mazila sam njeno mladoliko lice.

 

Snežana: “Joj Iko, ništa mi ne govori. Gorim od želje da me dotakneš, da te poljubim, pomazim… Ali, kako to da i ti to želiš?”

 

Ivana: “Pa… Imala sam veliku pomoć od jedne matore veštice.” – tetka i ja smo počele da se smejemo.

 

Tina se pribila uz moja leđa i počela da mazi moju guzu i da je stiska.

 

Ivana: “Je li tetka, ti baš toliko voliš moje dupe kada ga tako stalno diraš, ili?” – pljesnula me je po njemu.

 

Snežana: “Kako to misliš – stalno? I kakve veštice?” – poljubila sam je i zavukla svoj jezik u njena usta.

 

Tina: “Eee seko seko… kada bi samo znala kako je ukusna Ivanina guza, kada bi samo znala kakvu si ukusnu ćerkicu rodila.”

 

Ivana: “Da mama… jako sam ukusna. Jel bi želela da me probaš? Da se i sama uveriš…” – ostala je bez teksta.

 

Legla sam na leđa i raširila noge ispred mame. Tetka me je malo podigla i namestila me leđima na svoje grudi i počela da stiska moje sike dok smo obe gledali mamu.

 

Tina: “Ajde seko, otkopčaj je. Znaš da želiš.” – drhtavim rukama, otkopčala je dva dugmića i zagledala se u moje bele gaćice u helankama.

 

Snežana: “Bože kako si…” – spustila je svoju glavu i počela da miriše moju picu preko gaćica.

 

Gaćice su mi bile mokre što od znoja zbog nastupa što od mojih slatkih sokića koji su počeli nežno da klize kroz moju rupicu.

 

Tina: “Vidi Iko, ista je kao ti. I ona voli da dobro omiriše.” – tetka je spustila glavu i poljubila me veoma prljavo sa pljuvačkom koju je prebacila u moja usta.

 

Mama je skinula helanke sa mene i počela da ljubi moju picu preko gaćica. Udisala je i prelazila svojim usnama preko njih.

 

Snežana: “Maštala sam noćima kako ližem ovu tvoju ribicu. Jel smem da je…?” – nije ni čekala moju reakciju.

 

Svukla mi je gaćice i odmah bez predomišljanja spustila jezik na moju vrelu i odavnu vlažnu pičku.

 

Tetka je na ovaj prizor počela da gura prste u svoju pičku i da me ljubi po sakrivenim sikama.

 

Ivana: “Aaahhh… teto, kada stignemo kući… želim da me ti i mama izjebete sa onim tvojim…” – izvadila je prst iz sebe i dala mi da ga oližem.

 

Tina: “Ne brini Ivanice, imam dva sjajna strap-ona spremna za tvoje slatke rupe.”

 

Mama je lizala moj klitoris i gurala prste u moju pičku nesvesna ničega oko sebe. Bila je u raju i znala sam da je dugo maštala o tome… sve je bilo jasno po njenim pohotnim reakcijama.

 

Ivana: “Liži me mama… liži me kao što ližeš i svoju sestru. Izliži me dok ne svršim u tvoja željna usta.” – poslušala me je i sve brže me približavala vrhuncu.

 

Tina: “Joj Iko, ne mogu da te slušam, moram da prekinem te tvoje prljave reči… neće me one više napaljivati.” – ustala je a ja sam tada ležala na leđa.

 

Skinula je brzo svoje gaćice i namestila svoju pičku na moje lice. Sela je na mene i spustila svoje telo ka mojoj pici koja je trpela mamine udare jezikom. Počela sam da skidam sokove sa njenog klitorisa dok su ona i mama sada udruženim snagama počele da me lickaju.

 

Snežana: “Iko, lepotice, spusti se još malo niže. Želim da vidim šta je toliko posebno kod tvoje guze što Tina toliko voli.” – ne prestajući da sisam tetinu pičku, savila sam noge i spustila se dozvolivši mami pristup mome čmaru.

 

Zabila je jezik u moju zadnju rupicu i sada sam trpela dvojno uzbuđenje – mama na čmaru a teta na pici. Nisam mogla to da izdržim. mama i tetka joj ližu pičku

 

Ivana: “Uuuuhhh… ližite mee… prljave nevaljale sestre, pljunite i ližite moje rupe… Uhhhh…” – celo telo mi se treslo i drhtalo od siline orgazama koji su se smenjivali.

 

Tina: “Jesam bila u pravu Sneki, jel je ukusna?”

 

Snežana: “Ufff… tako je jebeno sočna ova njena guza.” – počele su da se žvale davajući mi par trenutaka da dođem do daha.

 

Tina: “Gurni joj prst seko. Pripremi je za jebačinu koja joj sledi.” – mama je probila moj čmarić i nabijala svoj prst šireći me svakim pokretom.

 

Ivana: “Aaaaaa….” – nije mi bilo spasa. Vrištala sam i svima na ulici je sigurno bilo jasno šta se dešavalo u zatamljenoj limuzini.

 

Snežana: “Bravo srećice… Ufff kako si jebeno uska. Dođi, poljubi nas.” – nekako sam se podigla u sedeći položaj i počele smo sve tri da sve žvalimo.

 

Kola su se zaustavila tačno ispred naše kuće.

 

Tina: “Stigle smo. Ajde sredite se barem do ulaza pa ćemo…”

 

Ivana: “Ne teto, zajebi to. Nema pauze. Mama, ponesi me. Ponesi me do praga i ljubi me, neka svi vide koliko te volim.”

 

Izašle smo napolje i skočila sam, obgrlila je rukama i nogama tako polu gola i ljubile smo se dok nismo stigle do ulaznih vrata. Ušle smo unutra, odmah legle na pod i nastavile da se žvalimo.

 

Tina: “Uuuu jebote kakav prizor!” – tetka je skinula sve sa sebe, raširila noge i počela da mastirbira na jebozovan prizor mame i mene.

 

Tina: “Iko, liži mamicu… učini mi to… želim da te gledam kako obrađuješ maminu napaljenu pizdu!” – mama mi je brzo okrenula leđa, legla na stomak i zabila jezik u svoju sestru.

 

Ja sam skinula mamine mokre gaćice, raširila joj guzove i počela napokon da ližem pičku u koju sam danima bila zaljubljena. Dlakava, moćnog jakog mirisa i još boljeg ukusa. Kuću su brzo ispunili glasni uzdasi i vriske naše porodične napaljene trojke.

 

Prešla sam na mamin čmar i lizala ga gurajući pritom prste u njenu pizdu.

 

Snežana: “Uh Ivanaa… jel ti to ližeš… ahhh… liži, liži…” – drhtala joj je i tresla se guza dok sam mljackala.

 

Stala sam nakon što je izgubila svoj glas od napora, poljubila sam joj guzove par puta i prišla joj u zagrljaj. Tek tada sam shvatila da tetka nije bila tu.

 

Tina: “Jesam vam falila?” – pogledale smo ka tetki koja je imala na sebi strap-on, a jedan nešto veći joj je bio u ruci.

 

Snežana: “Jel je taj drugi za mene možda?” – tetka je legla pored nas i zakačila gumenu igračku oko maminog struka.

 

Ležale smo na podu, ja u sredini između dve sestre sa gumenim kurčenima na sebi. Mama me je poljubila i zagledala se u moje oči.

 

Snežana: “Iko, jesi sigurna da ovo želiš?”

 

Ivana: “Da budem u sendviču između vas dve? Da, poprilično sam sigurna da je to ono što želim. Teto, pošto je jasno koliko ti se sviđa moja guza, ti možeš da me jebeš u nju. Mamici ostavljam svoju malu ribicu.”

 

Ležeći na boku sve tri smo se pribilie jedna uz drugu i osetila sam kako polako ulaze u mene.

 

Tina: “Diši Iko… diši i opusti se.”

 

Snežana: “Uhh ćero i dalje ne verujem kako si uska. Ali ne brini, nakon nas dve bićeš mnogo šira.”

 

Ivana: “Aaahhhh… ne štedite me. Izjebite me. Izjebite me makar ne mogla na noge dva dana.” – zabile su gumene dildoe duboko u obe moje rupe.

 

Snežana: “Ufff… moja ćerkica balerina… moje zlato umiljato a tako napaljena i jebozovna. Jesi o ovome maštala, a? Je li, nevaljalice jedna?” – ubrzavale su tempo razbijajući me svakim pokretom.

 

Tina: “Jesi ovo zamišljala dok si drkala svoju pičkicu Iko?” – celo telo mi je gorelo od snažnog nabijanja  koje sam sa oduševljenjem trpela.

 

Ivana: “Aaaaa… jesam… jesam… sve jesam!” – svršavala sam na veštačke kite i prskala svojim sokovima svuda pod nama, šireći svoj ukusni ejakulat.

 

Nabile su se poslednji put do kraja u mene i tako stajale par trenutaka održavajući moj orgazam sve duže. U jednom potezu su izašle iz mene i odmah se usmerile jezikom kako bi očistili moje razvaljene otvore.

 

Upijale su moje sokove i gutale ih u slast. Bila sam iscrpljena i zatvorenih očiju sam samo slušala kako mljackaju i oblizuju svoje usne.

 

Dva sata napornog nastupa nisu mogla da se mere sa umorom koji sam osećala nakon ove intenzivne jebačine. Par sati ranije na bini sam samo glumila, a tada na podu dnevne sobe sam zaista i postala “Uspavana Lepotica!”

 

 

KRAJ                                                                                                   MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “Mlada Balerina Ivana”
  1. […] postoji nekoliko razloga zašto mnogi pojedinci smatraju da su zrele žene fizički više seksi od mladih devojaka. U današnjem članku govorićemo o nekim faktorima koji doprinose percepciji zrelih žena kao […]

  2. […] postoji nekoliko razloga zašto mnogi pojedinci smatraju da su zrele žene fizički više seksi od mladih devojaka. U današnjem članku govorićemo o nekim faktorima koji doprinose percepciji zrelih žena kao […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)