sestričina uhvaćena gola

Dan prvi.

Divno letnje vreme a na poslu je bilo lagano i sporo kao i obično. Radio sam od kuće tako da sam svakako uživao u mirnom okruženju i koncentracija je bila dobra. Izjutra bi malo surfovao internetom a popodne obavio poslovne sitnice.

Jedina loša strana bila je to što je moja sestričina Dajana došla, ali ne u posetu već na dvomesečnu letnju avanturu. Nije da mi je toliko smetala. Na kraju krajeva, ona je bila mala slatka tinejdžerka i svakako melem za oko. Pošto sam ja živeo uz samu obalu mora bilo je logično da je moja sestra pošalje kod mene da uživa sa prijateljicama dok na jesen ne krene na fakultet.

Dakle bio je to prilično tipičan dan. Ušao sam u sobu koju koristim kao kancelariju i upalio kompjuter. Dok sam proveravao razne sajtove, neki od njih bile su i stranice za online upoznavanje, došla je Dajana, slatka mlada boginja, u svoj svojoj jutarnjoj mrzovolji. Obučena u tanku prekratku majicu i šorčić, ona spušta svoju prelepu malu zadnjicu na sto ispred mene.

Odmah sam primetio njene bradavice snažno pritisnute uz materijal i glatku mladu kožu njenog stomaka koji je bio izložen. Ponekada mi je baš teško da vodim razgovor sa njom kada je tako neprikladno i droljasto obučena. Ali, naravno, ne postoji način da uradim bilo šta osim pokušaja da sakrijem svoje uzbuđenje i da zadržim ruke uz sebe.

Smeškala se i gledala me tim slatkim licem dok napokon nije rekla: „Baš je toplo. Idem da se istuširam na brzinu. Treba ti kupatilo ili?“

„Ne traba mi, hvala. Samo napred.“ Činjenica da ide da se tušira izazvala je još gadnih misli u moj već prilično prljav um. Razmišljajući o mojoj slatkoj mladoj sestričini goloj pod tušem i moj drugar dole u gaćama je počeo da oživljava. Srećom, uspeo sam da se priberem i da se prikladnije obučem. Imao sam nekih obaveza po gradu pa sam joj javio iza vrata da odlazim i krenuo sam. sestričina uhvaćena gola

Tek što sam se odvezao iz komšiluka, shvatio sam da sam u žurbi ostavio svoj mobilni telefon u kancelariji. Brzo sam okrenuo auto i vratio se kući posle svega 10ak minuta. Tiho sam išao uz stepenice, ušao u kancelariju i zgrabio mobilni sa stola. Dok sam izlazio na vrata kancelarije, Dajana je izlazila iz kupatila. U redu, ništa čudno u tome zar ne? Pa ne bi bilo čudno da nije bila gola kao od majke rođena!

„Ujko!!!! Zar nisi rekao da izlaziš!??“ brzo je pobegla u svoju sobu, zalupivši vratima za sobom.

Pročitajte i ...  Ujak mi je Skinuo Nevinost

Stojim skamenjen, pred očima i dalje vidim njeno mlado telo, sisice i glatko obrijanu pičkicu. Nisam bio siguran šta da radim… iako je ona bila ta koja je uhvaćena gola, ipak sam i ja osećao određeni nivo sramote. Ponovo sam krenuo do grada, a Dajane nije bilo kada sam se vratio par sati kasnije. Kada se napokon vratila uveče, ni ona nije ništa pominjala, pa sam pomislio da je sve prošlo i da neće biti problema.

Dan drugi.

Još jedan dan, još jedno toplo jutro. U ranim satima igrao sam se malo na kompjuteru, a onda se ponovo sve u mojoj uobičajenoj rutini poremetilo jer – evo opet Dajane. Opet se sruši na sto. Tada shvatam da joj je majica dugačka poput haljine a ne kratka kao dan ranije. Mahinalno bacam pogled niže i ugledam njenu golu, obrijanu pičku!

Ona sedi preda mnom najopuštenije kao da nište nema pogrešno u tome. Naizgled je bila nesvesna problema koji mi ona pravi u glavi i gaćama. Teško mi je da funkcionišem. Osećam se kao da mi disanje postaje isprekidano i nepravilno. sestričina i glatka pička

Dajana pita: „Jesi li dobro ujko?“

Konačno pronašavši svoj glas: „Dajana … ja razumem i mladost i sve ali.. zar nisi malo neprikladno obučena pred svojim ujakom?“

„Ne razumem. Pa juče si me video golu… kontala sam neće biti problem ako ne obučem gaćice… jebeno je vruće zar ne?“

„Slušaj… slažem se da je toplo ali… slušaj, ja sam moderan muškarac. Ali sa drugim članovima porodice ne smeš tako. U redu?“

„Hvala ujko, ti si baš super! Znala sam da ćeš razumeti. Idem da se istuširam. Inače, moja drugarica Nikolija će doći večeras i prespavaće, nadam se da je to u redu?“ – krenuo sam da odgovorim ali je brzo poskočila, poljubila me u obraz i istrčala! Opet sam se sabrao, a onda sam krenuo na kratki radni dan. Razmišljajući o tome kako je bilo juče, odmah sam otrčao nazad u kancelariju i zgrabio svoj mobilni. Nisam želeo da se dogodi još jedna nezgoda, zar ne? Nakon posla, večere i dugog dana ja sam otišao u krevet pre nego što su Dajana i njena prijateljica došle.

Dan Treći.

Ah, još jedno lepo letnje jutro. Kafica, pecivo, a zatim u kancelariju na opušteno druženje sa inetrnetom. Kao i prethodnih dana, tek što sam se opustio – dolazi Dajana. Ovoga puta obučena samo u majicu dana, ponovo otkrivena dole, a odmah za njom i njena prijateljica Nikolija, koja nije nosila ništa osim polu prozirne svilene spavaćice. Obe padaju na sto ispred mene kao da nema ništa jebeno pogrešnog u tome!

Pročitajte i ...  Ne zanima me romantika

Gledam ih i ne trepćem! Ne mogu da dišem. Ovo je tako jebeno nestvarno! Dve očigledno nevaljale mlade, vitke i skoro gole devojke sede tačno ispred mene. Razotkrivene gole pičke, a u slučaju Nikolije, jasno vidljive i grudi. Gubio sam kontrolu, ovo je moralo da se promeni. Rekao sam: „Pobogu devojke! Kako se to ponašate? Ulećete ovde praktično gole! Sram vas bilo. Moraću da uradim nešto povodom toga.“

Dajana me gledala pravo u oči. Ne da nije bila uplašena nego je bila drsko puna samopouzdanja. „Uradićeš ŠTA ujko? Dodirnuti me ovde?“ spustila je ruku i nežno zavukla prst u svoju mirisnu pičku. „Ili ovako dodirnuti Nikoliju?“ pomera isti prst, gura u picu svoje drugarice a potom ga prmeešta u svoja usta i sisa pred mojim neverujućim očima!

„Ovo je ok mesto ali … već dva dana ne možemo pronaći ni jednog frajera da nas tuca. A nas dve smo tako JEBENO napaljene. Zar ne Niki?“ Nikolija je počela da mazi svoju ribicu i uzdahnula je dugačko – daaa.

Ja sam poprilično smiren čovek, ne reagujem ishitreno skoro nikada, ali ovaj put sam potpuno izgubio i kontrolu i razum. Ispružio sam ruku prema sestričini i pomazio njenu glatku mladu butinu, dok sam desnom na isti način dodirivao tajanstvenu Nikoliju. Polako sam se kretao prstima ka njenim mladim slatkim pičkicama, bio sam izgubljen u trenutku. ujko joj liže pičku

Polako sam se naginjao napred, približavajući se sve bliže i bliže, sve dok mi lice nije bilo dovoljno blizu da sam sada mogao još jače da osetim veličanstvenu aromu koja je dolazila iz Dajanine pice. Nežno sam ispružio jezik i okusio je, momentalno uživajući u ukusu njene mlade mace.

Lizao sam joj usmine a prstom polako štipnuo njen klit, osećajući grč svoje sestričine dok sam to činio. Opustio sam se i počeo da jebem njenu picu jezikom. U njenom ponašanju nije bilo ničega zrelog. Mahnito se pomerala, čupala me za kosu i vrištala prljave vulgarne reči. Mogao sam da osetim kako se orgazam probija kroz njeno maleno telo. Trzala se i grčila, a zatim vrisnula naglas, a ja sam se napojio na izvoru njenih sokova.

„JEBOTE. Moraš ovo da osetiš… jebi je jezikom ujko!“

Dok sam okrenuo glavu u pravcu Nikolije, skoro zaboravivši da je tamo, ona me je pogledala sa polu zatvorenim očima, ali ispunjenim požudom. „Da, molim te, liži mi pičku, tako sam napaljena“ preklinjala je. Sa ludom manijom, zauzeo sam položaj između njenih butina i počeo da ližem oko njenog malog klitorisa.

Pročitajte i ...  5 Razloga zasto su pornici Sjajan fetis za Parove

Nikolija je sigurno bila maksimalno uzbuđena dok me je gledala kako jedem Dajanu, jer je skoro odmah doživela orgazam. Opet sam uživao u ukusu mlade uske pičke. Kada sam ih obe oralno zadovoljio zavalio sam se u stolicu i protrljao kruti kurac kroz pantalone. Dajana je skliznula sa stola i spustila se na kolena ispred moje stolice.

Brzo je počela da mi otkopčava pantalone. Tada je i Nikolija pala na kolena preda mnom. Počele su zajedno da mi ga sisaju. Osećaj kada dve mlade devojke sisaju tvoj kurac ne može da se opiše rečima! Poznat sam kao neko ko ima jaku izdržljivost ali posle samo par minuta ja sam bio na ivici. sestričina i drugarica jebanje

„Ustanite!“ – viknuo sam i poslušale su me. I jednoj i drugoj sam dao sočan poljubac pre nego sam ih okrenuo i sposutio na sve četiri. Njihove mlade pičke zjapile su i iz njih su kapali sokovi. Bile su spremne! Prvo sam uhvatio Dajaninu malu guzu i žestoko joj nabio kurac u pičku! Bila je tako jebeno uska i klizava.

Pljeskao sam je po guzi i brzo izašao iz nje kako bih se nabijo u njenu drugaricu. Sva seksualna iskustva koja sam do tada imao nisu mogla da se mere sa ovim. Dve neverovatno napaljene mlade kučke stenjale su dok su primale moj kurac. Dok bih jebao jednu, druga bi nabijala tri-četiri prsta u sebe i čekala svoj red. Scena koju ću pamtiti ceo život.

„Gde želite…?“ – jedva sam uspeo da pitam.

Okrenule su se ka meni, zinule i isplezile jezik. Kao da dan ne može biti bolji! Konačno sam eruptirao oslobađajući ogromnu količinu sperme na oba mlada slatka lica. Ne samo da su oblizivale sopstvene usne već su i lizale lice jedna drugoj. Nema sumnje da su ovo radile mnogo puta zajedno, a ja sam imao dobrih mesec i po dana raja preda mnom!

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)