ujak je tuca u pičku i skida nevinost

Zdravo prijatelji, ja sam u svojim četrdesetima (40+) i ispričaću vam jedan incident koji se desio u mojim 20-ima. To se desilo kada sam imala 20 godina i nisam bila toliko upušena u seks niti sam ga ikada imala. Živela sam sa ujnom i ujakom. Bila je to lepa porodica; Uživala sam tamo sa njima. Nikada nisam imala dobar kontakt sa mamom a tatu maltene nisam ni poznavala.

Jednog dana kada sam sanjala užasan san, ušla je ujna i razgovarala sa mnom. Rekla je da je umorna i da ne želi da budi moje rođake u susednoj sobi. Rekla mi je da pođem s njom u njenu spavaću sobu i da se tamo mogu ušuškati s njom.

Kada smo ušli u njenu spavaću sobu, podigla je ćebad i pokazala mi da legnem u krevet pored ujaka. Neko vreme je ležala budna sa mnom, ali je na kraju zaspala. Živo se sećam da sam u sebi pomislila kako je njihov krevet topao i koliko sam se divno osećala tako ušuškano između njih.

Ubrzo je moj ujak počeo da se zeza sa mnom. Osećao se ekstra toplim i velikim u poređenju sa mojom figurom. Igrao se sa mojom kosom i nežno mi je masirao leđa ispod spavaćice. Svidela mi se pažnja i koliko su mu ruke bile velike i tople.

Sledećih nekoliko dana bila sam pozivana kod njih svaki put kada sam loše spavala ili sanjala loše snove, koje sam naravno često i lažirala zbog pažnje i tople masaže koje bih dobijala. Jedne noći nakon što smo ceo dan bili na vašaru, svi smo bili jako iscrpljeni.

Kasnije te noći, probudila sam se kada se moj ujak popeo u krevet sa mnom. Prošaputao je tiho, rekavši: „Ružno sam sanjao. Mogu li da legnem s tobom?“ Nisam videla ništa loše u ovome, i želela sam da budem ljubazna prema njemu kao što je on prema meni. Zavukao se u krevet ispod ćebadi i legao na bok.

Uvukao me je u sebe i počeo da mi miluje dugu kosu, a zatim da mi masira leđa. Ubrzo je svojim velikim, toplim rukama prelazio preko mog kuka i niz butine. Posle nekoliko minuta, pitao je da li su mu ruke lepe na meni. Rekla sam da jesu i da mi jako prijaju. Tada sam osetila kako je prevukao moju nogu preko svoje i nežno zavukao ruku ispod ivice mog donjeg veša. Prešao je prstima po mojim usminama, polako i nežno. trlja klitoris svoje nećake

Pročitajte i ...  Leto Napaljenog Nećaka

Bilo je stvarno lepo. Mislim da je čekao moj odgovor. Naravno, već sam znala da to ne bi trebalo da radi. Prošaputao je: „Je li to lepo dušo?“ u tihom jauku zacvilila sam Mmhm. Zatim je gurnuo ruku malo niže i počeo da mi masira klitoris. Osećalo se rajski.

Pitao me je „Uhhh baš ti se sviđa sviđa, zar ne?“

Kao što rekoh, znala sam da to nije prikladno, ali mi se zaista dopalo. Rekla sam da. Masirao je neko vreme moj klit, zatim me poljubio i vratio se u svoju spavaću sobu.

***

Sledećeg jutra ušla sam u njihovu sobu. Dok je moja ujna spavala, legla sam pored ujaka, nadajući se da će ponoviti maženje. Dok sam to činila, osetio sam njegov tvrdi kurac na leđima. Ponovo je povukao moju nogu preko svoje i ponovio ono od prethodne noći. Nakon nekoliko minuta, nežno je poveo moju ruku do njegove ogromne erekcije i pokazao mi da ga masiram kao što je on mazio mene.

Ta jutarnja rutina je trajala nekoliko nedelja. Jednog dana, moja ujna je morala da napusti kuću rano ujutru. Ne sećam se zašto, jer ona nije bila moj fokus. Kad je izašla iz sobe, rekla je da budem tiha i ne budim ujaka. Nije ni znala da je već sasvim budan. Nakon što je otišla ja sam ležala ali on je izašao iz spavaće sobe. Slušala sam da čujem šta radi i čula sam da je otvorio vrata spavaće sobe svojih ćerki. Zatim se vratio.

Ležala sam tamo očekujući još igre. Popeo se u krevet i okrenuo me sa strane da legnem na leđa, a zatim me poljubio. Počeo je da me ljubi jezikom sočno i nevaljalo. Zatim je seo uspravno preko mene i usporeno mi skinuo gaćice, gledajući moje telo dok me je svlačio. Ponovo je stavio ruku između mojih nogu i počeo da se igra sa mnom dok sam ga posmatrala.

Zatim se spustio na grudi, stavivši lice između mojih butina i krenuo da me liže. Odmah mi je klitoris natekao, a celo telo osetilo je nalet uzbuđenja. Napadao me je jezikom i usnama dugo i bez pauze. Rekao mi je da sam ukusna. ujak joj liže nevinu pičkicu

Onda su se svi probudili i naša zabava je prestala. Većinu noći sam ležala budna, nadajući se da će ući u moju spavaću sobu. Kada je ušao, bila sam veoma uzbuđena posebno kada sam osetila njegova usta na sebi. Drkala bi mu kurac i gledali bismo jedno drugo u oči.

Pročitajte i ...  Moja Sestra Ivana 3. Deo

Jedne noći kada je završio sa lizanjem moje nevine pičkice, ustao je sa svojim kitom u ruci i pitao: „Hoćeš li da probaš?“

Tačno sam znala šta misli, ali nisam znala šta da radim. Podigao je moju ruku, omotao je oko svoje kite i rekao mi da je ližem i sisam baš kao sladoled. Njegova uputstva su bila vrlo jasna. Dakle, iako mi nije stao u usta, uradila sam tačno ono što je rekao. Osetila sam kako njegov penis pulsira dok sam mu gutala kurac i neizmerno uživala.

***

Tokom narednih nekoliko meseci, naše vreme igranja se nastavilo. Jutra su bila maženje, potajno sam mu drkala i masirao mi je klitoris ispod čaršava, oralno je silazio na mene, terajući me da svršavam iznova i iznova kad god bi ostali sami, a onda sam naučila kako da mu kvalitetno popušim.

Na kraju je uveo svoje prste u našu predstavu. Gurao bi ih u mene dok bi me lizao i nešto je samo eksplodiralo u trenutku kada je počeo. Onda je došla noć kada je odlučio da uzme ono što je zaista želeo. Bio je ljubazan, spustio se na mene kao i obično, doveo me do vrhunca.

Ali onda je nastupilo nešto novo kada je pljunuo u ruku i razmazao pljuvačku preko kurca. Spustio se preko mene i polako krenuo da ulazi u moju usku picu. Osećala sam se kao da me seku vrelim nožem.

Ali on je rekao: „U redu je, znam da boli. Neće boleti dugo i obećavam da će ti se mnogo dopasti.“ Nisam uživala u tom početku, ali nakon nekog vremena bio je to ugodan trenutak i doživela sam orgazam.

Sutradan se nisam mazila. Moja ujna je ponovo otišla rano, a ujak je proverio vrata, proverio svoje ćerke, a zatim je ušao u moju spavaću sobu. Pitao je kako sam. Rekla sam mu da sam dobro, ali da me malo boli. Na šta je rekao da mu je žao i da nije ništa strašno, malo tople vode ne bi škodilo.

Odveo me je do kupatila i uključio tuš. Ušao je pod tuš i nežno me uvukao. Stajala sam tamo dok me je voda grejala, kao što su njegove ruke tako često činile. Oprao mi je kosu i telo. Pitao je da li može da poljubi moju bol. Bila sam opuštena do ovog trenutka. Rekla sam da može ali da bude nežan. Kleknuo je ispod mene. Otvorio mi je noge i počeo da me liže i skoro odmah sam svršila, a zatim još nekoliko puta.

Pročitajte i ...  Sa Svojim Bratom u Biblioteci 2. Deo

Nastavio je sve dok voda nije počela da se hladi. Osećala sam se mnogo bolje. Osušili smo se i obukli. Rekao je da je u redu ako više ne želim da se igramo. Nisam sigurna šta me je navelo da to još više poželim. Ali, nastavila sam da ulazim u spavaću sobu ujutro. Ponekad je i ujna bila kod kuće. Ustajala bi i započinjala svoj dan, ostavljajući nas da „još malo spavamo“, a ona bi napravila doručak dok bismo se on i ja masirali, izvodili oralno, a on bi klizio prstima u mene, dovodeći me do orgazma iznova i iznova. ujak je tuca u pičku i skida nevinost

Imali smo seks često i ja sam se navikla na to. Odveo me je pod tuš i pojeo kao nikada do tada. Tucao bi me u njihovom krevetu, u mom krevetu, ali najčešće na sofi. Priljubila bih se uz njega i gledali bismo TV. Podmazao bi penis, a zatim se gurnuo u mene od pozadi kako bismo mogli da posmatramo velika staklena vrata kako bismo bili sigurni da niko ne dolazi.

To je trajalo nekoliko godina. Uživala sam u njegovom društvu. Bilo mi je veliko zadovoljstvo u njegovim spretnim rukama, i njegovom magičnom jeziku i načinu na koji me je njegov penis ispunjavao i svim posebnim tretmanima koje mi je pružio sa svim svojim delovima.

Zadirkivala sam ga da se pokori mojim željama i molila ga da se igra sa mnom mnogo puta tako što sam ga jahala i mazila mu kurac čak i dok je spavao. Sada sam u četrdesetima i maštam o tim danima. Povremeno imam tu ludu želju i potrebu da izađem iz svog braka da tražim ista osećanja sa starijim muškarcem da gledam i osetim kako uživa u mom telu, baš kao što me moj ujak oduševljavao na način na koji ništa drugo ne može.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)