sisata mama gangbang

Pratila sam uputstva i sišla sam sa autoputa čim sam videla znak za dotično mesto. Ubrzo sam ugledala sto na koji sam trebala da stavim ruke. Uputstva su bila tačna i to me je obradovalo i smirilo. Izašla sam iz auta na klimavim nogama. Bila sam nervozna, uzbuđena i veoma mokra.

Jedva sam uspevala da hodam po neravnoj površini na veoma visokim štiklama. Sve što sam nosila bila je najkraća mini suknja koju sam imala, bluza koja je bila potpuno otkopčana i moje štikle. Osetila sam kako topli morski vazduh udara u moju izloženu picu, osećaj je bio erotično sjajan.

45-godišnja zanemarena nedojebana supruga, majka 23-godišnjem sinu koji treba da diplomira na fakultetu za dve nedelje. Pre tri meseca pridružila sam se internet sajtu koji je specijalizovan za igranje uloga. Moj nik je bio ‘Sisata zanemarena mama’, sa naslovom oglasa – U potrazi za mladim kurcem. seksi mama sisata

Želela sam samo jedan kurac, ali kroz poruke i svakonoćno hotovanje, shvatila sam da mi treba jedna žestoka redaljka. Stavila sam ruke na sto; moje dupe je bilo izloženo i izdignuto. Zato sam imala štikle na sebi, da bih bila višlja i lakše pristupačna. Nakon par minuta čula sam zvuk kako mi se neko približava s leđa. Razdvajam noge u iščekivanju.

Osetila sam kako njegove ruke podižu moju malu suknju iznad kukova. Noge još više razdvajam. Tada sam osetila kako tri prsta polako klize uz moju mokru picu. Bilo je tako dobro dok me je jebao prstima da sam zastenjala.

„Zdravo lepa… bila si u prsavu, tvoje sise su ogromne. Bolje skini tu bluzu da se momci igraju dok čekaju svoj red.“

Pročitajte i ...  Trudna sestra je Seksi sestra 1. Deo

Skinula sam bluzu i bacila je na drugi kraj stola. Sad me je jebao sa četiri prsta. Bila sam blizu svršavanja… da, toliko sam bila nedojebana! A onda sam ga konačno ugledala! Bio je visok, zgodan, ne stariji od dvadeset godina. Dok sam se ponovo naginjala nad stolom, on je rekao: „Momci će uživati i tvojim velikim sisetinama; da li želiš da budu grubi sa njima?“

„Da, molim te… samo grubo i snažno… želim da svršim.“

„Nagni se preko stola tako da ti glava bude u ravni sa njim. Pušićeš kurčeve da bi momci postali tvrdi pre nego što te pojebu. Uffff jebote, imaš sočnu pizdu mamice.“

Čula sam korake… mnogo koraka… bilo je nekoliko momaka oko stola. Dva para ruku su mi čupala sise. Tada sam pravo ispred svog lica ugledala najveći kurac koji sam ikada videla u životu, bilo je to svojevrsno čudovište… i želela sam ga. Otvorila sam usta da ga uzmem. Na rupici bilo je malo pre-sperme koju sam olizala.

Tada sam osetila glavu penisa kako klizi gore-dole po mom otvoru. Bila sam spremna ali sam se ipak iznenadila kada ga je u jednom žustrom pokretu nabio do jaja u mene. Bio je veći od mog muža, poprilično veći. I ne samo to, bio je iskusan i jebao me je sjajno. Sada sam se ponovo koncentrisala na čudovište koje je bilo u mojim ustima.

Bio je ogroman a delovalo je da i dalje raste u mojim ustima. Osetila sam kako glava njegovog kurca udara o zidove mog grla. Moje usne su bile omotane oko debele kurčine a jkezikom sam ga masirala koliko sam mogla. Duboko grlo je veština koju sam savladala još na fakultetu i nisam imala problema sa gušenjem. jebanje trojka

Pročitajte i ...  Razvaljivanje seke

Prvi momak koji me je jebao je upucao svoje seme u mene posle svega par minuta jebačine. Tip koga sam sisala se izvukao i onda se premestio iza mene. A onda se još jedan kurac našao u mojim ustima. To je urađeno sjajnom preciznošću.

„Uživaš li Sisata?“

„Grg grh aha….“ – potvrdila sam dok sam sisala i primala kurac.

**

„Nas je petorica. Svi smo studenti i svi sanjamo milf kučku poput tebe. Evo ti slike naših kurčeva. Od broja 1 do broja 5. Svi drugačiji ali svi veliki, mladi, napaljeni i jedva čekamo da te jebemo!“ – to je bila poruka koju su mi poslali, a usledile su i slike. Bila sam prepaljena.

**

Spustili su me dole gde je jedan klinac već čekao na leđima. Sela sam na njegov kurac a onaj iza mene je počeo da probija moj anus. Treći momak se pojavio i nabio mi ga u usta. Nisam ih sve videla ali ovu dvojicu koju jesam bili su tako zgodni slatki i jebozovni.

Stenjala sam kao kurvetina pokraj puta dok su me tri studenta jebala. A onda su tipovi iza mene počeli da se smenjuju. Svaki bi mi gurnuo kurac u čmar po par puta a onda se smenio sa drugarom. Svršavala sam u talasima. sisata mama gangbang

Prvi mi je svršio u usta a drugi ispod mene je svršio u moju pičku. Tada su ona trojica počela naizmenično da svršavaju u moju guzu. Bila sam razjebana i iscrpljena. Svega minut kasnije, svi su se razbežali i nestali. Ležala sam na podu, mokra i ispunjena spermom. Osećaj je bio najbolji na svetu!

**

Stigla sam kući, istuširala se, a zatim sam napravila večeru za sina i sebe. Primetio je osmeh na mom licu ali ja sam rekla da je razlog za to neka nova haljina koju sam našla na popustu. „Haljina? Mama, nisi se ovako smejala nedeljama… čak mesecima.“

Pročitajte i ...  Nedojebana Mama 1. Deo

„Šta da ti kažem. Ženu poput mene i male stvari oraspolože.“ – rekla sam sa osmehom.

„Pa, drago mi je da si srećna. Planiraš li da ponovo ideš na to mesto?“

„Khm? Koje mesto?“ – zbunjeno sam ga pogledala.

„Pa u taj butik mama, gde si kupila haljinu?“

„A to… pa ne znam. Možda. Verovatno.“

„Ma vratićeš se …“ – pogledao me je i namignuo mi.

„Želiš nešto da mi kažeš?“ – strogo sam ga pogledala.

„Zapravo želim…“ – ustao je i krenuo ka meni. Tada se sagnuo i šapnuo mi na uho – „Ja sam broj 2 mama. A ti si bila prva guza koju sam jebao. Na neki način skinula si mi nevinost. Hvala mama.“ – poljubio me je u obraz i otišao.

Nastao je muk. Nisam treptala, bila sam u šoku. Jedino što se tada dešavalo bilo je vlaženje moje pičku.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)