drka sinov kurac pred sestrom

Klasično subotne popodne. Moj muž Goran je bio odsutan, naš sin Darko je bio na utakmici, a Zoki i meni je bilo dosadno.

„Mama?“

„Da srce?“ odgovorila sam, ne dižući pogled sa knjige.

„Kad Darko dođe kući…“ ostavila je rečenicu da visi u vazduhu.

„Ako želiš.“

Obe smo znale o čemu pričamo. To je bila naša tajna. Darko je bio naša lutka za oblačenje. Nije kao da bi se on nešto žalio, nikada nije. Kada je Darko došao kući, bacio je torbu u ugao kuhinje, razbacujući svuda blato nakon još jedne fudbalske utakmice. Zagledala sam se u njega. „Kupatilo. Odmah.“

„Šta sam sad uradio?“ pitao je mrzovoljnim tonom koji je tako prirodan za osamnaestogodišnje momke.

Zanimljivo da je on većinu vremena tipičan tinejdžer, grub i sebičan; ali kada Zorana i ja radimo na njemu, on postane savršena mala dama. „Čuo si vrlo dobro“, rekoh, vukući ga na sprat. Zorana se već okupala. Sedela je sa strane i besposleno umakala ruku u vodu. Zorana i ja smo obe nosile samo tanke majice, pripremajući se za ono što će uslediti. Znale smo da će biti neuredno.

Darko je čekao da odemo iz kupatila… uzalud.

„Hajde“, odbrusila je Zoka. „Sve smo to već videle mnogo puta.“

Darko je počeo da se svlači, gunđajući sve vreme, neprijatno mu je bilo što ga gledamo. Ali Zoka je bila u pravu, obe smo videle Darkovu divnu debelu muškost mnogo puta. Nije što je moj sin, ali zaista nije imao čega da se stidi. Kada je Darko bio go, Zoka je ustala da ga uvede u kadu.

„A sada draga moja“, rekoh sa uživanjem – „Mama će te srediti i očistiti.“

Nisam mislila da ljudsko biće može biti crvenije, ali moj sin je to nekako uspeo. Zoka mi je dala sapun i sunđer, a ja sam počela da pravim penu. Sela sam na ivicu kade i počela da sapunjam Darkova leđa i ramena, krećući se do njegovih grudi. Imao je divno glatko telo, jedini problem su bile njegove dlakave noge. Ali nameravali smo da uradimo nešto po tom pitanju. Imale smo delimično i izgovor pošto fudbaleri iz praktičkih razloga inače briju svoje noge.

Pročitajte i ...  Mamin Vibrator 1. Poglavlje

„Ustani“, rekla je Zoka.

Darko je poslušao. Uzevši još jedan sunđer, Zorana je počela da mu sapunja noge. Obe smo ga prale i polako se približavale njegovim preponama, iz suprotnih pravaca. Stigla sam prva, trljajući svuda oko njegovog prelepog mesnatog kurca, koji je već dosegao horizontalu, dok mu je Zorana penila između nogu i oko jaja. Nastavile smo da ga sapunjamo sve dok nisam osetila da se možda približavamo kritičnoj tački.

„Bolje prestani sada, draga“, savetovala sam ćerku Zoku.

Uzela je bateriju za tuširanje i isprala ga, naizgled fascinirana načinom na koji je voda oticala sa kraja njegove erekcije. „U redu, izađi sada“, naredila sam. Sušile smo ga peškirom, pazeći da se previše ne uzbudi. Dok se sušio, njegov penis je ponovo visio u polu erekciji. „Šta je sledeće?“ upitao je.

Osetila sam da je sada opušteniji i da se raduje onome što smo planirale za njega. Ubrzo je izgubio entuzijazam kada je video žilet u Zokinoj ruci. „Šta ćeš sa tim?“ upita on nesigurno.

„Daj, nemoj biti plašljivica“, odgovorila je. „Ne plašiš se valjda ako ti odsečemo kurac, zar ne?“ Moja ćerka – savršena fina kulturna dama. Brzo smo napenili Darkove noge penom za brijanje. Još jednom, kada sam došla do njegovih jaja i kite, nisam mogla da odolim da se ne poigram sa njima, premazujući mu genitalije tom kremastom penom, provlačeći prstima između njegovih guzova.

Oštro je udahnuo kad sam mu zavukla prst u guzu. „Mama“, protestovao je. „Šta je dušo, zar ti se to ne sviđa?“ upitala sam, nevino klizeći prstom dublje. Zastenjao je. Zorana i ja smo počele da brijemo Darkove noge. Kada smo stigle do prepona, Darko je prebledeo, ali sestra mu je rekla da ne bude slabić. Bio je veoma miran dok sam mu brijala jaja i kurac. Onda smo ga naterale da se sagne i raširi guzove dok je Zorana dokrajčila njegov šupak električnim brijačem.

„Bravo. Sada će ti mama dati tvoju nagradu.“ drka sinov kurac pred sestrom

Zoka se sagnula da isprazni kadu i očisti je, a pritom je otkrila golu zadnjicu, savršeno okruglu i glatku kao staklo. Postavila sam Darka iza nje, samo nekoliko centimetara dalje. Stojeći iza njega i blago u stranu, počela sam da mu drkam kurac. Nekoliko puta dok sam mu drkala, Darko je pružio ruku da dodirne svoju sestru, ali sam ga udarila po zglobovima i on je stao. Kupatilo je sada bilo čisto, svetlucalo je, ali Zoka je ostala nagnuta, njišući bokovima s jedne na drugu stranu, rugajući se i zadirkujući brata.

Pročitajte i ...  Uz Vino najbolje ide Mamina Pička

Darkov kurac je sada bio tvrd kao kamen dok sam mu sve brže drkala. Iznenada je glasno zagunđao, a debele bele niti sperme potekle su iz njegovog kurca po celom Zokinom dupetu. Obrisala sam kapi i pokazala Darku svoju ruku, prekrivenu njegovim lepljivim neredom. Zatim sam s ljubavlju polizala prste jedan po jedan, uzimala ih u usta, sisala ih kao kurac, održavajući kontakt očima sa sinom sve vreme.

Otprativši Darka u moju sobu, Zorana i ja smo se tuširale zajedno, kako inače volimo da radimo, ali nažalost nismo imale vremena za igru. Imale smo planove…

Kada smo stigle u moju sobu, Darko je sedeo na ivici kreveta, još uvek go. Imao je par mojih gaćica omotanih oko svog penisa i žestoko je drkao. „Nevaljali dečko“, ljutito ga je opomenula Zorana. Otimajući mu gaćice, grubogau je ošamarila po rukama. „Hoćeš li ga našminkati?“ Pitala sam. „Da, sve dok se bude dobro ponašao“, odgovorila je, uzevši Darka za ruku i odvukla ga u svoju sobu.

Otprilike pola sata kasnije, Darko se vratio sam. Njegova sestra je uradila izvanredan posao sa šminkom, otmenom i nenaglašenom. Uspela je da ublaži crte njegovog lica, čineći ga zaista ženstvenim. Takođe je nosio plavu periku veoma prirodnog izgleda. „Draga, izgledaš predivno“, rekla sam mu. „Sada, moramo ti naći nešto da obučeš.“ I sam sam već bila obučena; bela košulja elegantna, tange i čarape ispod droljaste crvene mini suknje; sve završeno sa parom crvenih čizama do kolena.

Našla sam Darku donji veš – crne čipkane gaćice i grudnjak, ali nisam mogla da se odlučim za ostatak njegove odeće. U tom trenutku, Zorana se vratila, izgledajući neverovatno lepo, kao i uvek. Njene grudi su bile prekrivene sitnim belim topom, ostavljajući njen stomak golim; njena crna suknja je došla do malo iznad kolena, prorezana skoro do kuka; bez čarapa. sin je crossdresser

Pročitajte i ...  Gledala sam kako mi se mama jebe i trljala pickicu

Pitajući se da li nosi gaćice, gurnula sam ruku ispod njene suknje. Obe smo se nekontrolisano kikotale dok je moja ruka češkala njene sitne stidne dlake. Darko je sedeo na krevetu, u gaćicama i grudnjaku. Našla sam čarapice da mu podmetnem u grudnjak, dok je Zoka pretraživala garderobu tražeći nešto što bi mogao da obuče. Kada ga je završila sa oblačenjem svog brata, Darko je izgledao zanosno.

Kremasto bela suknja do malo iznad kolena, crne hulahopke, predivna tamna bluzica. Jedini problem je bila veličina njegovih stopala. Srećom, na zadnjem delu ormana nalazio se par crnih čizama do kolena koje sam kupila pre mnogo godina, kilometrima prevelike za mene, ali nikada nisam stigla da ih vratim. Darko je mogao da ugura noge u njih. Kada je Darko završio, stala sam ispred njega. Uzevši njegovo lice rukama, pritisnula sam svoje usne na njegove, gurajući mu jezik u usta. Reagovao je, nestrpljivo, i osetila sam njegove ruke kako mi prelaze preko tela.

Posegnula sam mu ispod suknje i lagano ga protrljala. Zoranina ruka se pridružila mojoj, pa smo mazile i milovale njegov kurac dok smo se naizmenično svo troje ljubili. Darkove ruke su bile svuda po nama, i mogla sam da osetim kako mu se penis počinje trzati. Vreme je da se stvari rashlade!

„Okej dame, vreme je da krenemo u grad.“

Darkovim licem se proširio izraz panike. „Nema šanse da ovako izađem!“ protestovao je.

„Ako uradiš ovo za nas“, šapnula mu je sestra na uho, „samo zamisli šta ćemo sve učiniti za tebe…“

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)