duboko sa kitom u mami

Nekoliko trenutaka Stojan je stajao posmatrajući je dok je nastavljala da uživa. On je veoma voleo svoju majku, ali kao sin…. Nikada je nije video kao objekat seksualne želje. Međutim okolnosti mogu promeniti percepciju i ovo je bila jedna od onih okolnosti koje menjaju ceo pogled na svet.

Gledajući njene velikodušne grudi koje su još uvek zadržale deo svoje elastičnosti, i njen polni organ natečen od uzbuđenja, njegov penis se podigao i stvrdnuo. Spustio je pantalone i gaće i pomerio se da stane između njenih butina i počeo je da pritiska jednu od njenih grudi rukom. Nije on mnogo razmišljao i postavio je penis spreman da prodre u nju.

Ovo je naravno probudilo Magdu iz njene fantazije; oči su joj se otvorile i ugledavši Stojana uzdahnula je: „Sine?? Šta to… šta se dešava? Jel ja sanjam?“

Iako je bila šokirana postiđena i zbunjena, nije se udaljila od svog napaljenog sina. Stojanov penis se zabio duboko u pičku njegove majke. U istu pičku iz koje je izašao pre 20 i kusur godina. Bio je iznenađen i oduševljen kada je osetio koliko je njena vagina zategnuta. Svilenkasta vlažna toplina njenog tunela izmamila mu je jecaj: „Oh mama.. tako si dobra…“

Zajedno sa njim i Magda je bila oduševljena kombinacijom njenog uskog vaginalnog tunela i Stojanovog velikog penisa. On se već pomerao u njoj dok je istovremeno milovao njene grudi, kombinovao je ove aktivnosti sa produženim poljupcem koji je postajao sve strastveniji, posebno kada su njene inhibicije popucale po šavovima i ona je uzvratila poljubac.

„Ah…ah…oh…ah…ah…oh…oh…“ Ona je sanjala dugo i žestoko jebanje, a ono što je dobila je bilo žestoko ali nažalost nije dugo trajalo. Ona se već približila orgazmu, a Stojan nije imao seks duži period, pa su njegovi testisi bili željni da ponude svoje seme. Čim je uzviknula uz orgazam Stojan je zaurlao i ispalio svoju spermu u nju. duboko sa kitom u mami

Pročitajte i ...  Incest Orgije

Divlje se uhvatila za Stojana koji joj je zauzvrat zgrabio grudi. Bilo je nekoliko frenetičnih trenutaka, a onda su svi pokreti prestali dok su se držali jedno uz drugo ubrzano dišući. „To je bilo jebeno dobro mama“, uzdahnuo je Stojan.

„Da, da“, odgovorila je Magda, „nisam baš ovo očekivala ali…“

Bilo je čudno, ali Magda nikada nije pokrenula pitanje onoga što je bila Stojanova nepozvana invazija na njenu vaginu. S druge strane, Stojanu nije palo na pamet da poteže to pitanje. Verovatno su oboje bili zadovoljni ishodom, čak i ako je bio zasnovan na grešci. Jedino pitanje koje je oboma palo na pamet, iako je ostalo nepostavljeno, bilo je zašto ranije nisu uradili ovako nešto?

Oboje su se jako znojili i kada je Stojanov penis izašao iz mame, njegova prilično obilna sperma je počela da curi iz njenog tunela. Nije imala šta pametnije da kaže, samo je naredila: „Odmah na tuširanje“ što je Stojan prihvatio i udaljio se od svoje majke koja je još neko vreme ležala crvenog lica i napunjene pičke pre nego je krenula u kupatilo.

* *

Tuširanje je bilo zanimljivo iskustvo za oboje. Magda je onako profesionalno i majčinski prala njegov penis. Stojan nije imao to divno iskustvo još od ranog detinjstva. Bilo kako bilo, pred njima su se otvarali novi vidici. Stojan je priznao da je seks sa njegovom majkom imao posebnu pikantnost; toliko da je napustio druge seksualne partnerke kako bi svoju značajnu seksualnu energiju usmerio na Magdu.

Tog dana dogodilo se još nešto neverovatno. Ne samo seksualni čin između njih dvoje, već na činjenicu da je Magda tog popodneva napustila peglanje!! svoju dugogodišnju rutinu da bi se mazila u krevetu sa Stojanom. Sa samo kratkom pauzom za jelo, njihovo seksualno sklapanje se produžilo na veče i noć. lizanje mamine pičke

Pročitajte i ...  Tajna Njenog Sina 4. Deo

Peglanje još uvek nije bilo završeno u petak jer su slobodne trenutke koristili za novu jebačinu. Stojan je postajao sve hrabriji tokom dana, naredio je Magdi da sedne na ivicu kreveta, a zatim klečeći pred njenim raširenim nogama, posmatrao je neko vreme njenu pičku, a onda pažljivo razdvojivši njene nabrekle spoljašnje usne, nakratko je razmatrao unutrašnje latice , a zatim je počeo da ih ljubi i liže.

Magda se u početku plašila da mu se neće svideti njen zreli ukus i miris, ali kako Stojan nije pokazivao negativne znakove, prepustila se ukusnom delirijumu oralnog seksa, hvatajući njegovu glavu dok je zavijala u svom orgazmičkom zanosu. Čak je uživala u sopstvenom ukusu i mirisu kada je Stojan, koji je jezikom stimulisao njen klitoris, ustao, donji deo lica natopljen njenim ljubavnim sokom prineo i poljubio je.

Magda je smatrala da treba da uzvrati, i u tome je imala iskustva sa nekim od svojih prošlih muškaraca. U početku delikatno, ali sa sve većim žarom, Magda je mazala usnama, jezikom i ustima Stojanov kurac, sve dok nije dobila blagoslov njegove sperme. Sa mrvicama sperme na usnama poljubila ga je i naterala ga da pomiriše i oseti ukus. Tog dana su i podelili njegovu mladu spermu. pušenje mlade sinove kurčine

Tako su majka i sin postali ljubavnici, što je dovelo do dramatičnih promena u Magdinom životu. Kao što znate, seks može biti moćan agens u donošenju promena, a Magda je to svakako učinila. Česti seksualni odnosi u kombinaciji sa vežbanjem doneli su kod Magde jasno vidljive fizičke promene.

Nije da se vratila vitkosti svoje mladosti, ali je postala veoma zategnutija i zdravija. Ovo je navelo Stojana na dalje seksualne poduhvate. Druga promena je Magdin ulazak u radni odnos. Posle izvesnog usavršavanja postala je asistentkinja u školi. Trenutno se nada da će završiti studije kako bi postala učiteljica, pod uslovom da ne zatrudni.

Pročitajte i ...  Sve Za Svog Sina

Najupečatljivija promena u Magdinom životu – to bi se skoro moglo nazvati čudom – je da su se kućni poslovi završavali nakon što bi oboje svršavali. Ukratko, Magda je odustala od rutina od kojih je bila toliko zavisna. Istina je da kuća više nije bila tako uredna kao nekada, ali Magda nakon orgazma ipak odradi ono što stigne. Stojan se naravno nije bunio.

KRAJ!

Za Prvi Deo kliknite OVDE!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Mamini kućni poslovi 2. Deo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)