mama i sin taboo

Imao sam čudan odnos sa svojom majkom. Nakon što sam napunio osamnaest godina, postala je manje pažljiva u mojoj blizini. Možda zato što je mislila pošto sam punoletan da smo oboje odrasli i da nije nikakav problem da je vidim golu. Šetala bi okolo posle tuširanja bez ikakve odeće i bila je veoma razigrana oko mene.

Kada je moj tata bio na poslu, ona bi hodala bez brusa ili bi jednostavno bila gola bez razloga. Volela je da mi pokazuje svoje telo, i ja sam voleo da ga vidim, ali znao sam da to nije “normalna“ stvar.

Posle nekog vremena počela je čak i da razgovara sa mnom o seksualnim stvarima. I to nisu bili oni neugodni zaštitnički govori o protekciji i sigurnom seksu, već me je pitala koliko često masturbiram, govoreći mi usput koliko često ona to radi, što je bilo mnogo s obzirom da je morala negde da uglavi i seks sa mojim tatom.

Imala je telo koje gori, tako da sam znao da je moj tata punio njenu pičku kad god je mogao. Ali sa osamnaest godina, a posebno nakon ovakvih razgovora koji su me opasno uzbuđivali, poželeo sam i ja da budem deo njene pičke.

Znao sam da je normalno da mladić bude seksualno privučen majkom, ali ja sam žudeo za njom. Hodala bi okolo gola, a ja bih se slučajno okrznuo o nju i dodirnuo joj kukove. Volela je to, ali sam se plašio da idem dalje. Sve dok konačno nisam odlučio da skupim muda. Nisam baš najzgodniji momak, a moj kurac nije ogroman kao većini momaka koji sebe opisuju u pričama, ali sam se ipak ponosio njime i znao sam da nije sve u veličini.

Pročitajte i ...  Sa Tatom na Zadnjem Sedištu

Bio je savršeno ravan i prilično debeo. Glava mu je bila lepa i velika, i iako nisam mogao imati više od 14cm, bilo je to lepo parče mesa. I želeo sam da ga moja mama vidi. Nakon što sam se istuširao, a znao sam da tata neće biti kući narednih nekoliko sati, izašao sam iz kupatila go. Bacio sam pogled na kuhinju, gde je mama sedela takođe gola.

Šetao sam niz stepenice, pokušavajući da budem hladan kao špricer, ali uzbuđenje mi je izazvalo polu-erekciju ali to mi je dalo više samopouzdanja. Ušao sam u kuhinju i mama je bila iznenađena, ali je pokušala da to sakrije. Nije rekla ništa, ali su joj oči bile zalepljene za moj kurac.

Sipao sam sebi čašu soka, a mama je ustala i prošla pored mene. Pritisnula se veoma blizu mene, a ja sam se okrenuo tako da joj je kurac dodirnuo guzu. Zastala je, a ja sam duboko udahnuo i trljao kurac u nju. Sada sam bio veoma tvrd i sakriven među njenim toplim guzovima. Nije se pomerila, a ja sam joj rukama obuhvatio sise.

„Ne znam da li bismo trebali…?“mama kurva na kolenima guta sinovu kurčinu

„Zavodiš me nedeljama“, rekao sam. „Znam da me želiš. I ja tebe želim. Zato hajde da ne glumimo nevinost.“

Mama se okrenula i zgrabila moj kurac. Zgrčio se u njenoj ruci, a ona ga je željno drkala gore-dole. Sagnula se i počela ga sisati. Bio sam nevin i nikada ranije nisam imao nikakav seksualni kontakt sa ženom. Tako da sam morao da čuvam kolena da mi se ne pokleknu dok me mama sisala. Bilo mi je tako dobro, uhvatio sam je za glavu i počeo da je tucam u usta.

Pročitajte i ...  Majka, sin i drugari

Stenjala je dok sam joj milovao sise, sve dok nisam više mogao izdržati i počeo sam da cvilim od uzbuđenja. Mama je znala da svršavam, ali se nije povukla. Video sam zvezde dok sam izbacivao spermu u njena usta. Bilo je nekoliko debelih mlazova koji su klizili niz njeno grlo. Progutala je sve, a nakon što sam završio, nastavila je da mi sisa dok ponovo nisam postao tvrd.

„Hoću da me jebeš“, rekla mi je mama kratko i jasno.

Poslušao sam je i naslonio je na sto. Raširila je noge pokazujući mi svoju uredno obrijanu pičku. Vodio sam svoj kurac do njene tople rupe i gurnuo glavić u nju. Zabacila je glavu unazad i uzdahnula dok sam penisom širio njenu picu i polako je tucao. Nakon što sam bio uronjen u njoj, stenjala je i prljavo pričala paleći me dodatno. mama i sin taboo

Zgrabio sam njene sise i počeo da je jebem još snažnije. Ispuštala je divne seksi jebozovne zvukove, a njeno stenjanje i cviljenje su bile muzika za moje uši. Ubrzo sam se spremao da ponovo svršim. Bio sam frustriran što nisam dugo izdržao, ali mama se samo nasmešila.

„Neka sine, slobodno svrši“, rekla je, lagano me uhvativši za jaja.

Vrisnuo sam i čvrsto zatvorio oči dok sam puštao svoje seme u nju. Nežno me je držala dok sam svršavao, i osećalo se kao da sam izbacio duplo više sperme nego ranije. Nakon što se završilo, bio sam iscrpljen. Izvukao sam se iz nje, a ona mi je rekla da legnem. Otišli ​​smo do kauča i ona je legla uz mene.

Bilo je stvarno seksi, i činilo se da joj se sviđa da se mazimo. Oboje smo bili umorni, i malo smo se opustili. Mama mi je dozvolila da je dodirujem svuda, a ja sam istraživao njenu macu i milovao joj sise dok nisam bio zadovoljen njenim telom.

Pročitajte i ...  Najbolji Seks sam Imao sa Kevom

Tokom narednih nekoliko sati, mama me je naterala da joj punim pičku iznova i iznova. Jebali smo se i jebali, sve dok više nije mogla da drži spermu u sebi. Nisam mogao da se zasitim njene pičke.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

3 thoughts on “Mama i Sin Taboo”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)