piša na tetkino lice

Njene sise poskakivale su ispod njene majice kao dva deteta u onom zamku za skakanje. Bez grudnjaka. Cool. Dok smo krečili zid, gledao sam punačke sise tetke Branke kako poskakuju i lelujaju. Moja ruka je u par navrata slučajno udarila u njene drhtave sise… I setio sam se vremena kada sam špijunirao tetku, gledajući je kako se sunča gola. Tetka Branka je bila delimično tamnije puti i prirodno zgodna.

Tog leta tokom pauze na fakultetu, pomogao sam tetki oko kućnih radova. Bilo je kasno kada smo završili sa krečenjem. „Sada je vreme za tuširanje Marko.“

Ne znam kako se sve i zašto izdešavalo, ali baš sam pustio vodu u tuš kabini kada je tetka Branka otvorila zavesu. „Nadam se da ti ne smeta porodična golotinja. Uostalom, kupala sam te kao malog sto puta.. a znaš da mi je bojler očajan i neće ostati mnogo tople vode.“

Žena je ladno ušla sa mnom pod tuš potpuno gola, otkrivajući svoje debele sise, velike bradavice i blago dlakavu pičku. Ja sam zanemeo i skamenio se u mestu. Jedina stvar koja se pomerala bio je moj mladi i neiskusni kurac. „Oh Marko, ponašaš se kao da me nikada nisi video golu.“ Tetka se okrenula i sagnula da opere noge. Između njenih butina, gledao sam njenu pičku u obliku školjke kako se istiskuje.

Naravno da je primetila moju erekciju. A šta je uopšte očekivala!? „E moj Mare imaš kurac kao hokejaški štap. Moraš naći devojku za to čudo.“ Tetka Branka je tada slučajno ispustila sapun. Kada se sagnula, ponovo sam video njene usmine kako se istiskuju, otkrivajući njen primamljivo ružičasti prorez… popišala je sestrića po licu

I šta sam mogao?? Jbg…. Instinktivno sam je dodirnuo. Tetka Branka je zastala samo na trenutak, ali je nastavila da pere noge dok sam ja sada otvoreno trljao njen mekani prorez svojim prstima. Tada je ustala, okrenula se ka meni blago crvena i pomazila me po licu. „Nevaljali momak… hoćeš da zaviriš u mene… u moju rupu?“ Pre nego što sam uspeo da odgovorim, tetka Branka je spustila moju glavu dole i raširila svoju pičku drugom rukom.

„Poljubi je Marko.“ Moj kurac je pulsirao dok sam zurio u njenu svetlucavu ružičastu pičku. Moje usne su se otvorile da je poljubim… a bezobrazna tetka Branka mi je tada ubrizgala malo pišaćke u usta! Prokletstvo!

„Hahaha… kako si naseo!“ – cerekala se moja tetka pre nego je oprala sapunicu sa sebe i izašla iz tuš kabine.

***

To veče sam u krevetu drkao kurac, razmišljajući o tetkinim sisama i njenoj sočnoj jebenoj rupi… Trajalo je to neko vreme, nisam žurio… a onda su se vrata iznenada otvorila. Tetka Branka je utrčala plačući. Moje oči su se željno fokusirale na njene velike sise koje su se njihale. Brzo sam se pokrio kako ne bi videla moju erekciju.

Pročitajte i ...  Polivaj me sampanjcem

„Marko, treba mi OGROMNA USLUGA! Sutra na venčanju će i moj bivši biti sa svojom kučkom od nove devojke. Ja jednostavno ne mogu da idem sama.“ Poljubila me je u vrh glave dok su mi njene bucmaste bradavice udarale u lice. „Mare možeš li da me odvezeš i da… da budeš uz mene?“

„Tetka.. znaš vrlo dobro da ja MRZIM venčanja!“

„Ali kad te molim!?“ – njene suze su bile iskrene i prosto sam se sažalio.

„Dobro.. dobro. Za tebe tetka ja ću ići na tu svadbu.“

„Oh hvala Marko, ti si moj heroj! Javiću sutra tvojoj mami da ideš sa mnom i slikaćemo se da im pokažemo kako smo lepi.“ Poljubila me je i tada primetila veliku kvrgu pod mojim ćebetom. „Pobogu dete jesi ti uvek napaljen?“ Telo mi se ukočilo kada je tetka skinula pokrivač, pronašla moju erekciju i stisnula je. „O ti jadni-jadni sestriću moj, mora da je bolno biti ukočen ovako kao kamen.“ svršio tetki u usta

Stavila je moju ruku na svoje gole sise, a onda joj je glava pala i… O, BOŽE, njene slatke crvene usne obavile su moj kurac. Tetka Branka je sisala moj kurac! Dobio sam pušenje od sopstvene tetke!

„Ohhh… da tetka… puši moj kurac. Puši ga!“ nisam znao šta drugo da kažem dok sam milovao njene debele sise. Njen jezik se vrteo oko moje kurčine. Brankina usta su se širom otvorila, gutajući moju nabreklu kitu. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su mi se jaja uzburkala— zgrabio sam je za glavu i poslao gomilu incestuozne sperme niz tetkino grlo. Mlaz za mlazom. Tetka Branka je na moje oduševljenje sve progutala.

Zatim je zurila u mene sa kapima sperme koje su joj visile sa brade. „Šta sam to uradila? Ne mogu da verujem da sam popušila sopstvenom sestriću.“ Branka je pokrila svoja neuredna usta i istrčala iz sobe. Jebeš mi sve ako nisam bio sam zaljubljen u svoju tetku… verovatno je to više požuda nego zaljubljenost, ali nisam mogao da je izbacim iz glave.

***

Sledećeg jutra sve je bilo manje više isto. Ja sam imao erekciju uz nju a ona je ponavljala – „Mare treba ti prokleta devojka!“ I bila je u pravu. U svakom slučaju svečanost je prošla dobro, ali tokom prijema kod matičara tetka se napila, baš napila. U nekom trenutku odveo sam je do auta, držeći je za međunožje i guzu, bila je jebeno topla.

Pročitajte i ...  Izgubio sam Nevinost sa Tetkom

„Oh… Marko… volim kada se hvataš za moju pičku.“ – promrljala je i poljubila me prljavo i sočno.

Na putu kući je jedna od njenih slatnih sisa ispala iz haljine. Sočna sisa se tresla okolo, a bradavica je molila da bude sisana. Tako sam i uradio, a tetka je stenjala, ali se nije bunila. Moj kurac me je naterao da joj podignem suknju i pomazim je preko toplih gaćica. Moj kurac je hteo tu zrelu tetkinu pičku čiji miris mi je napunio nozdrve. Stao sam pokraj puta i krenuo na nju. Razmaknuvši joj noge, gledao sam ružičasti prorez kako se otvara i šapuće ‘UZMI ME!’

Nisam mogao da podnesem taj prizor. Zgrabivši svoj kurac, zabio sam ga u njenu rupu za jebanje!

„Š… šta se to…?“ Branka kao da je tek tada došla sebi. „Marko, prestani! Nema jebanja moje pičke!“ Udarila me je po grudima, ali osećao sam da nije pokušala zaista da me odgurne dok je moj kurac bio nabijen duboko u njenu vaginu. tetka jaše sestrićev kurac

„Aaaaahhhhh…“ – tetka je vrištala dok me je nastavila udarati po grudima, ali je sklopila noge oko mojih kukova i povlačila me pokazujući mi šta ZAISTA želi. Tucao sam je vođen instinktom i neverovatnom životinjskom požudom. Zgrabio sam njene sise i razvaljivao tetkinu sočnu pizdu. Naši jezici su se prepleli dok je njena pica stezala moj kurac.

Njena leđa su se izvila a moja jaja su se praznila u tetkinu pičku, ispunjavajući je spermom. Nakon još dva jebena mlaza, srušio sam se na njene mekane sise, a moj kurac je još uvijek pulsirao unutar njene pičke. Trenutak kasnije, otkotrljao sam se. Oboje smo gledali kako naši incestuozni sokovi polako kapaju niz njenu ružičastu pukotinu.

„Marko, ne možeš da me pojebeš tek tako. Ja sam tvoja tetka, a ne tvoja jebena igračka. To je zabranjeno.“

„Ali tetka… želela si to isto onoliko koliko i ja. Ja želim da budem tvoj ljubavnik. Tvoj PRAVI ljubavnik.“

„Ali šta bi porodica rekla?“

„Jebe mi se šta ko kaže. Imam osamnaest godina i želim te tetka!“ Stisnuo sam njene debele sise.

Lice joj se ozarilo. „U pravu si Marko.“ Pocrvenela je od svojih reči.

Pročitajte i ...  Moja Nedojebana Tetka Gordana

Tada me je tetka Branka bukvalno ugrizla za vrat, hvatajući me kandžama po leđima, dok je njena pica trljala moj kurac. „Jače! Jebi tetku jače – to je naređenje!“

Odmah sam se oporavio i jebao sam tetku žestoko… ubrzo smo oboje doživeli fantastičan orgazam. Nakon toga, tetka je čučnula pored drveta i piškila, što sam ja slikao. Branka se nasmejala podižući nogu. „Evo ti perverzni momče.“ Podigla je suknju, a ja sam dobio krupni plan dok su pišaćka i sperma curili iz njenih natečenih usmina…

***

Vrativši se kući, šapnula je: „Sada mi se pridruži u tuširanju.“ Čim je razdvojila usmine i rekla mi: „Poljubi je ljubavniče.“ odgovorio sam: „Dobro, ali nemoj da mi ponovo piškiš u usta.“ Zabio sam jezik kao bodež u njene dubine. Tetka je poskočila. „Uf Marko … tvoj jezik… je tako zao.“ Uhvativši moju glavu nabijala mi je pizdu na jezik.

„Da nestašni dečače… poljubi tetkinu pičku.“ Sve je to trajalo previše kratko jer je povikala – „TREBA MI TVOJA KITA – ODMAH!“ piša na tetkino lice

Moj kurac je zaronio u njenu plamenu rupu. Grizao sam joj bradavice. Naše tucanje je bilo baš to, nigde na vidiku nije bilo vođenja ljubavi, samo sirova jebačina! Onda je tetka kleknula i popušila mi kurac, želeći da svršim. Gutajući moju spermu, podigla je pogled, kikoćući se.

„Želiš da mi piškiš u usta? Kao osvetu za onaj dan?“

Bio sam zbunjen ali nakon orgazma uvek sam imao potrebu za dugim pišanjem. Mazio sam joj lice dok sam se koncentrisao. Sisala je moje prste i čekala zlatni topli mlaz. Kad sam bio spreman počeo sam da pišam po tetkinim sisama, licu… čak i u usta. Ona je jebeno uživala u tome, par mlazova je i progutala usled čega mi je kurac plesao od prizora.

„Mare više nisi samo moj sestrić, sada si zaista moj ljubavnik.“ Naši jezici su se spojili u erotskom francuskom poljupcu. Uzevši Branku za ruku, poveo sam svoju golu tetku u spavaću sobu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)