tetka prima sestrića u čmar

Bilo je to sasvim normalno venčanje. Moj stariji rođak je konačno oženio svoju devojku nakon oko 5 godina zajedno i većina naše familije se pojavila. Mlada je izgledala lepo u haljini koja je pokazivala njene bokove i dekolte. Nema sumnje da je moj rođak bio srećan momak što je završio sa takvom ženom.

Prijem je bio zaista lep. Bilo je to u holu hotela u kome je većina nas boravila. Naravno, pošto sam bio samac i nisam imao pratilju, gomila mojih rođaka i tetaka je htela da igra sa mnom. Nije bilo loše, klasika uz piće vriku i pesmu. Pred kraj te cele fešte, sedeo sam za stolom i pijuckao vino kada je moja tetka Branka došla i sela pored mene. Nosila je žuto-belu haljinu koja joj se spuštala do kolena i bele otvorene potpetice.

Svetla kosa padala joj je do ramena. Njene oči boje lešnika bile su jedva otvorene, pa sam znao da je ili umorna, ili je popila malo previše. „Hej Dare, kako se zabavljaš večeras?“ pitala me.

Nasmejao sam joj se, znajući da me ona jedina zove Dare umesto Darko, i to samo kada je bila pijana. „Dobro sam tetka. Uživam… ekstra je svadba.“

„Da, odlično se snalaziš u plesnim pokretima. Tako si fin dečko što plešeš sa svojim tetkama, posebno sa mnom. Znaš da imam dve leve noge.“

Nasmejao sam se i dodao: „Zadovoljstvo je moje-. Ni ti nisi bila loša.“

„Ne lupaj. To govoriš samo zato što sam ti tetka.“ Glava joj se malo zaljuljala dok je govorila.

„Tetka, malo sam umoran, a i ti izgledaš kao da si se iscrpela. Hoćeš da te otpratim do sobe?“ Znao sam da ako samo kažem da je pripita, to bi najverovatnije izazvalo svađu.

„Ufff… ti si zlatan dečko. Da, to je dobra ideja. Dosta mi je plesanja za jednu noć.“

Ustao sam i pružio ruku. Ustala je koristeći moju ruku kao podršku dok smo hodali. Jedina osoba koja nas je primetila bila je moja mama, a ja sam joj samo dobacio da pomažem tetki do gore. Samo je klimnula glavom u znak razumevanja i vratila se plesu sa mojim ocem. Dok smo išli liftom do njenog sprata, Branka se naginjala ka meni. Još uvek sam mogao da osetim njen parfem sa cvetnim mirisom.

Brbljala je nešto u fazonu kako sam dobar nećak, za razliku od nekih mojih rođaka koji se nisu zamarali sa njom. Samo sam ćutao i pazio da ne padne. Lift je stigao pa smo otišli ​​niz hodnik do njene sobe. Izvukla je karticu iz torbice i otvorila vrata. Ušli smo i ja sam lagano nogom zatvorio vrata za nama. seksi tetka u belim gaćicama

Otpratio sam Branku do kreveta i poseo je. Naslonila se na jastuke i izula cipele. Okrenuo sam se da joj donesem flašu vode iz mini frižidera. Kada sam se okrenuo, Brankina haljina se sa grudi spustila skroz do struka, pokazujući njen beli čipkani grudnjak bez bretela koji je držao njene grudi. Dok sam gledao u zaprepašćenoj tišini, ona je ustala i skinula haljinu, ostavljajući je na podu. Bio sam šokiran kada sam video svoju tetku uz odgovarajuće bele čipkane gaćice.

Pročitajte i ...  Ovako ja maštam o sinu

Nekako sam došao sebi i prišao joj da joj dam flašu vode. Sela je na krevet i otpila gutljaj vode. „Hvala Dare. Uvek si bio tako dobar sestrić.“

„Nema problema tetka.“ Odgovorio sam.

Dok je gledala u mene, nisam mogao a da ne primetim obris njenih bradavica kroz grudnjak. Osetio sam blagi trzaj u pantalonama. „Hoćeš da ostaneš koji minut i praviš mi društvo?“ pitala me. Možda je to bila moja mašta, ali učinilo mi se da sam uhvatio njen pogled direktno u moje međunožje nakon što je ovo rekla.

„Khm, naravno, mogu da ostanem malo, čisto da se uverim da si dobro.“ Seo sam na krevet pored nje.

Otpila je još jedan veliki gutljaj vode, a zatim spustila glavu na moje rame. Srce mi je ubrzalo. „Zar to nije bilo baš lepo venčanje?“

„Da tetka, bilo je baš lepo.“

„Sećam se kako je bilo biti tako mlad i zaljubljen“, rekla je i spustila ruku na moju nogu. „Sada se osećam dobro ako vidim da neki muškarac uopšte gleda u mene ovako matoru, a kamoli…“

„Nisi uopšte toliko stara tetka, izgledaš sjajno ako smem primetiti.“

„Eto ti pokušavaš ponovo da oraspoložiš staricu“, rekla je.

Njena ruka je kliznula malo više uz moju nogu. „Ne laskam ti. Samo pokušavam da budem iskren.“

„Tako si sladak“, rekla je pre nego što me je poljubila u obraz. Zatvorio sam oči i duboko udahnuo, osećajući kako se akcija dešava u mojim pantalonama. Hteo sam da skočim i izađem iz sobe, ali mi noge jednostavno nisu radile. Nečujno sam se molio u sebi da tetka ne primeti izbočinu koja se stvarala blizu njene ruke. Sedeli smo tako u tišini nekoliko trenutaka.

„Pomozi mi da ustanem dušo“, rekla je Branka.

Počela je da ustaje, a ja sam je držao za ruku. Dok se podizala, njena ruka je kliznula i jasno očešala moje međunožje. Gledao sam u šoku kako Branka zastaje. Nadao sam se da ništa nije primetila. „A šta je to bilo?“ upitala je, spustivši ruku direktno na moju izbočinu. Seo sam na krevet, pokušavajući da promucam odgovor.

„Je li to zbog mene?“ – smeškala se tetka.

Toliko sam toga hteo da kažem u tom trenutku, ali nijedna reč mi nije izašla iz usta. Pre nego što sam shvatio šta se dešava, tetka Branka je bila na kolenima ispred mene, a ruke su joj bile na mom rajsferšlusu. „Pretpostavljam da ova starica još uvek može ponekoga da napali“, rekla je, dok su njene oči boje lešnika susrele moje.

Počela je da mi otkopčava pantalone i izvlači mi tvrdi kurac. „Um, tetka.. šta to? Mislim da ne bi trebalo da radiš….“

„U redu je dušo, videla sam dovoljno kurčeva u svoje vreme.“

„A-a-a-ali“, počeo sam, ali njene usne su se omotale oko moje kite, zaustavljajući bilo kakav pokušaj otpora sa moje strane.

Pročitajte i ...  Tetka Želi Bebu 2. Deo

U glavi mi se vrtelo. Ovo je moja TETKA! Znam je od malena! Dođavola, menjala mi je pelene! Međutim, ništa od toga nije bilo važno, kada sam osetio kako se njena topla usta osećaju na mom kurcu, kako jezikom klizi po glaviću… mislim budimo realni, koji mladi napaljeni momak bi mogao da je prekine?! tetka sisa kurac svom sestriću

Zastenjao sam i instinktivno počeo da je pomilujem po kosi. Brankina je glava klecala napred-nazad, njene usne su radile čuda. Ispružila je ruku i počela i da mi ga drka, a njene meke ruke su se divno osećale na mom kurcu. Ja sam se naslonio, uživajući u osećaju, a Branka je usporila svoje pokrete. Išla je polako sve dublje i dublje dok ceo nisam bio u njoj.

Ovo me je poslalo preko ivice! Stenjao sam glasno i oštro dok sam svršavao. Moja vruća sperma je izletela iz mog penisa, potpomognuta njenim usnama i milujućom rukom. Tetka je čvrsto držala usne na mom kurcu, gutajući svu moju semenu tečnost. Duboko sam udisao i vrtelo mi se u glavi. Branka je pogledala u mene i nasmešila se. Nehajno je prstom obrisala ugao usana od ostataka sperme i zastenjala od zadovoljstva.

„To je bilo jebeno dobro. Nisam to radila duže vreme“, rekla je sa osmehom na licu.

Još uvek sam pokušavao da dođem do daha i nisam mogao da odgovorim. Branka je tada ustala ispred mene. Gledajući me direktno u oči, otkopčala je kopču na svom grudnjaku. Njene pune, okrugle grudi su se izlile dok je grudnjak pao na pod. Branka je zakoračila ka meni i, stavivši joj ruke na struk, privukao sam je bliže.

Mogao sam da osetim njen znoj i parfem dok sam zarivao lice u njene sise. Počeo sam da ih ližem i ljubim, puneći usta njenim bradavicama. Pustio sam jezik da se kreće oko njih u krugovima, a njene tvrde bradavice čvrsto su se ukrućivale uz moj jezik. Branka je privila moje lice bliže svojim grudima. Mogao sam da osetim kako joj srce lupa. Spustio sam ruke niz tetkin struk i zgrabio njene pune bokove.

Polako sam povukao njene gaćice, miris njene mokre pičke mi je ispunio nos. Na trenutak sam se zagledao u maleni uredni žbun koji je bio tačno ispred mene. Ustao sam i gurnuo tetku na krevet, govoreći joj da se namesti četveronoške. Ona je poslušala i ja sam kleknuo iza nje. Nagnuo sam se i prstima raširio njene usmine od pozadi. Isplazio sam jezik i počeo da joj ližem picu, prelazeći od njenih unutrašnjih zidova vagine do klitorisa. lizanje tople tetkine pičke

Branka je počela glasno da stenje i da migolji kukovima. Njene stidne dlake su pružale kontrastnu teksturu njenim glatkim zidovima. Bila je vrela i mokra, preukusna. Njeni sokovi su počeli da mi oblažu usne i jezik. Uhvatio sam je za kukove i brže pomerao jezik, besno napadajući njenu picu. Sisao sam njen klitoris pa je glasno cvilela od zadovoljstva. Mogao sam da osetim kako joj se maca steže i zateže.

Grubo sam gurnuo dva prsta u njenu pičku i počeo da jebem njenu rupu. Lako su klizili unutra, njeni sokovi su podmazali moje prste. Povukao sam lice unazad i gledao kako sokovi cure dok je svršavala. Nisam mogao da se kontrolišem pa sam skinuo pantalone i donji veš. Tetka mi je uzvratila pogled sa osmehom, videći moj penis ponovo tvrd i spreman. Počeo sam da stavljam glavu svog kurca na otvor kada mi je rekla da stanem.

Pročitajte i ...  Moja tetka

„Dragi… Želim taj kurac u guzu“, rekla je smešeći se.

Utrljao sam pljuvačku na moj tvrdi penis, i na njenu usku zadnju rupu. Uhvatio sam tetku za bokove dok je širila guzove. Tetka je očigledno imala mnogo iskustva. Stavio sam glavić na rupu i polako gurao. Gledao sam njenu rupu kako se širi dok sam malo po malo uvlačio kurac. Tetka je nastavila stenjati, a ja sam se ugrizao za donju usnu zbog zategnutosti njenog dupeta. Nikada nisam osetio ništa slično. tetka prima sestrića u čmar

Polako sam počeo da jebem tetkino dupe, držeći se rukama čvrsto za njene bokove. Ona je gunđala neke prljave perverzne stvari dok sam joj sve jače tucao guzu. Dok sam je jebao, moj penis je klizio sve više i više dok joj većina kurčine nije stala u dupe. Branka je stegnula anus, čineći ga čvršćim. Podigao sam svoju levu ruku i omotao deo njene kose oko nje. Počupao sam je za kosu, nateravši tetku da vrisne.

Moji udarci su počeli da postaju sve jači i snažniji. Branka i ja smo počeli da dišemo u ritmu, a njeno cviljenje je dolazilo svaki put kada sam gurnuo. „Dare, Dare“, stenjala je.

„Oh, tetka…“, odgovorio sam ne prestajući da se zabijam.

Izvila je ruku i počela da me miluje po jajima osećajući da sam blizu. Osećaj njenih prstiju koji se meko igraju sa mojom kesom bila je poslednja kap. Ispustio sam glasno stenjanje dok je moja sperma eksplodirala u njeno dupe. Počeo sam da drhtim dok mi je kurac pulsirao, vrući mlazovi su pucali u ritmu.

Držao sam kurac u njenom dupetu dok se nije ispraznio. Polako sam izvukao kurac iz tetkinog dupeta. Nekoliko sekundi kasnije, moja sperma je polako kapala iz njene zjapeće rupe. Branka se srušila na krevet, znojeći se i dahćući od napora. Legao sam pored nje, a ona me je obuhvatila rukom oko grudi.

„Hvala Dare, to mi je mnogo trebalo“, rekla je, poljubivši me u obraz. Okrenuo sam glavu i poljubio tetkine usne, a u ustima joj je ostao ukus alkohola i sperme. Onda smo oboje legli i ja sam zadremao, tetkino telo bilo je pritisnuto uz moje.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)