jebanje trojka anal incest

Moje ime je Dejan. Ja sam 42-godišnji udovac. Moja pokojna žena poginula je dve godine ranije u saobraćajnoj nesreći. Pijani gad je preživeo i dobio je prekratku kaznu što se mene tiče. Sada sam bio suočen sa odgajanjem naših ćerki bliznakinja sam. Advokatska firma u kojoj sam partner je bila sjajna, dajući mi slobodnog vremena koliko god mi je bilo potrebno.

U trenutku događaja koji su usledili moje ćerke su završavale srednju školu i plan je bio da leto provedu sa mnom opuštajući se pre nego što krenu na fakultet. Moja firma mi je dala 3 slobodne plaćene nedelje kako bih mogao da uživam u vremenu sa devojkama. Moje ćerke, Danijela i Katarina su preslikane figure svoje majke. Visoki su oko 170, duge plave kose, plavih očiju i bujnih grudi.

Tokom te poslednje dve godine, trudio sam se da im budem majka i otac i pretpostavljam da sam uspeo jer su obe maturirale sa odličnim uspehom i dobra su deca. Njihovi baka i deda su pomagali kao i neki moji prijatelji i komšije, tako da sam u tom pogledu bio blagosloven. Živimo u velikoj kući malo izmešteni izvan grada sa velikim placem i zemljištem. Imamo i bazen u dvorištu. tata se sunča go

Mnogo puta se opuštamo pored bazena, sunčamo se, pijemo koktele. Kad god su devojke negde napolju, sunčam se go jer mi to opušta celo telo. Jednog dana, na početku našeg letnjeg „raspusta“, mora da sam zaspao dok sam ležao go pored bazena. Probudili su me glasovi koji su dopirali iz kuće. Shvatio sam da su to moje ćerke krenule ka meni. Uspaničio sam se i pokušao da sakrijem golotinju, ali su me devojke uhvatile.

„Tata“, rekla je Danijela, „Izvini što smo te probudile. Nismo znale da si ovde.“

Bio sam ko paprika crven od stida kada sam shvatio da su videli moj penis. Katarina je rekla uz smeh: „Tata, ne skrivaj se i nemoj se stideti. Mi nismo više klinke, znaš.“ Onda su se obe nasmejale i krenula nazad u kuću.

Za vreme večere izvinio sam se devojkama i rekao im da se to više neće ponoviti. Katarina je rekla da im uopšte ne smeta i da je u redu jer smo porodica. Danijela je čak onako šaljivo rekla da su ljubomorne malo jer je samo mama uživala u meni. Nakon što smo završili večeru otišli smo u bioskop. Film je bio zanimljiv i bilo je lepo sedeti između svojih ćerki koje su uživale i smejale se sve vreme. Bio sam ponosan tata.

Pročitajte i ...  Fascinirana Seksom sa Roditeljima

Kada smo stigli kući i rekao sam devojkama da idem u krevet jer sam baš umoran. Obe su rekle da će se istuširati i otići pravo u krevet. To veče pokušavao sam da zaspim ali nisam mogao, san mi nije hteo doći. Neprestano sam vrteo onu scenu u glavu kada su me devojke videle golog. Ubrzo sam se našao sa ogromnom erekcijom i počeo sam da drkam. Mora da sam ispuštao glasnije zvukove jer su moje devojke odjednom otvorile vrata moje sobe.

„Tata, jesi li dobro?“ upitala je Katarina.

Nisam mogao da sakrijem ono što sam radio pa sam viknuo da odu. Međutim, one su imale drugačiji plan. Umesto da odu, prišle su mi i rekle da je u redu ako drkam. Danijela: „Tata, razumemo. Jebote zašto se nas stidiš? To je potpuno prirodno. Prošlo je mnogo vremena otkako je mama umrla. Volimo te i želimo da budeš zadovoljen.“

Dok sam ih gledao u bade mantilima, samo sam se nasmešio i rekao im da ih volim. Ali kada sam im rekao da idu u krevet, one su ponovo u sekundi odbile moju naredbu. I ne samo to, njihovi bade mantili su udarili o pod i stajale su sada potpuno gole preda mnom. Rekao sam im da se odmah obuku i da to nije način na koji se trebaju ponašati, ali su obe prišle prema meni i pridružili mi se u krevetu.

Koliko god da sam ih odbijao, moj penis je bio u nabrekloj erekciji. Katarina je rekla: „Tata, mama nam je rekla da uvek brinemo o tebi ako joj se nešto desi. Mi samo radimo ono što je ona želela…“ Onda me je Katarina poljubila, baš kao što je njena mama činila nekada. Znao sam da ne bih trebao ovo da radim, ali nisam mogao da se zaustavim. ćerke sisaju tatin kurac

Pročitajte i ...  Otac koji Klizi u Ludilo

Osetio sam Danijeline ruke oko moje kurčine. Moje prelepe ćerke su sada zaista brinule o svom ocu. Katarinini poljupci su postali intenzivniji i ubrzo je njen jezik istraživao moja usta. Moja ruka je zgrabila njenu sisu dok je moja druga ruka lutala po njenom telu. Danijela se preselila na moj penis i osetio sam toplinu njenih usta oko njega. Drkala mi ga je i gutala ga duboko koliko je mogla. Nedugo zatim sestra joj se pridružila i zajedno su me oralno zadovoljavale.

Onda je Katarina opkolila moj kurac i polako klizila niz njega svojom mokrom uskom ribicom. Danijela je gledala kako moj penis potpuno nestaje u pički njene seke. Katarina je počela da jaše moj kurac dok smo se Danijela i ja ljubili. Bila je veoma dobra jebačica, vrhunski me je jahala i zavodljivo je mlela kukovima kao da je porno zvezda. I nije prošlo mnogo vremena pre nego što sam rekao da sam blizu.

Počela je da me jaše brže i ja sam tada poslao veliku količinu sperme u pičku svoje ćerke. Kada sam izvukao kurac, moja sperma je potekla iz nje i po meni. Nakon toga smo se grlili i mazili dok svo troje nismo zaspali u zagrljaju.

**

Kad je sunce zavirilo u spavaću sobu, ustao sam iz kreveta i krenuo pod tuš dok su devojke spavale. Kada sam počeo da se tuširam, vrata kupatila su se otvorila i obe moje ćerke su mi se pridružile. Poljubio sam ih obe i zahvalio im se za sinoć. Onda su mi rekle nešto što me je veoma pogodilo i raznežilo. Kada je njihova mama preminula one su obećale jedna drugoj da će biti njena zamena za mene i da će u potpunosti da se pobrinu za sve moje fizičke potrebe.

Bio sam u šoku. Nisam mogao da verujem svojim ušima, ali isto tako bio sam ispunjen ljubavlju. Dok je voda tekla niz naša tela, svi smo se zagrlili i moja deca su počela da me pipaju. Ubrzo je moj penis bio ukočen i devojke su se igrale sa mnom. Njihove grudi su se tako dobro osećale na mom telu da sam morao da jebem svoje devojke. Izašli smo iz kupatila i krenuli u moju spavaću sobu.

Pročitajte i ...  Magična kutija

Danijela je legla i raširila noge. Poravnao sam svoj kurac sa njenom vaginom i polako ga nabio u njenu vrelu pičku. Kako sam počeo da jebem svoju ćerku, Katarina se smestila iza menne, razdvojila mi guzove i počela da mi liže šupak i moja jaja. Osetivši to, počeo sam da zabijam svoj kurac sve brže i brže u Danijelu. Gubeći kontrolu ja sam u naletu transa iz pičke prešao u naborani šupak moje ćerke. Vrisnula je kada me je osetila u svojoj guzi i počela je da svršava. jebanje trojka anal incest

Bila je tako uska i grčila se da sam je sve vreme analne jebačine tucao sa svega dve trećine kurca u njoj. Nije mi bilo spasa i rekao sam joj da ću da svršim, a zatim sam pucao mlaz za mlazom sperme u guzu moje prelepe ćerke. Konačno sam izvukao penis i pomerio se u stranu gledajući kako sperma curi iz rektuma na krevet. Obe devojke su se previjale od zadovoljstva. Rekao sam im da ih volim. Do kraja leta nas troje smo se još više zbližili. Moje ćerke su tog leta postale žene. Obećao sam im da ćemo otputovati negde čim nam raspored to bude dozvolio. Zaslužile su da ih počastim.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)