jebanje s leđa incest

Srđan se vratio sa nastave i otišao gore u svoju sobu da legne u krevet i razmisli o svemu. Pohađao je lokalnu višu školu ali je želeo da pauzira jedan semestar, trebalo mu je malo da odmori od svega. Ležao je u svom krevetu i gledao u plafon, razmišljajući o Jovani. Bila je tako kul i zabavna, a o izgledu da i ne govorimo. Pohađala je neka predavanja sa njim i odmah su se povezali.

Oni su se zapravo poznavali u detinjstvu. Prošle su godine otkako ju je video i jedva da je shvatio da je to ona. Više nije bila ona mala devojčica sa kojom je trčao po kraju kada su bili deca. Jedini problem je bio to što… ona mu je bila rođaka. Veoma bliska rođaka. Njihove porodice nisu bile u kontaktu ali to ne menja činjenicu da su u uskom srodstvu.

Dok je ležao i razmišljao o svojoj dilemi, čuo je kako se ulazna vrata otvaraju i zatvaraju u prizemlju. „Srđane?“ povikala je njegova mama, došavši kući s posla.

„Gore sam“, odgovorio je i seo na ivicu kreveta. Čuo ju je kako se mama penje uz stepenice i brzo se zapitao da li bi se usudio da kaže mami o svojim osećanjima. U poslednje vreme je bila veoma kul i delovala je opušteno i otvoreno oko njega. Njegov tata je cele dane provodio na poslu, a sestra je kao klasična tinejdžerka lutala po gradu. Tako da ih je ta činjenica u poslednje vreme dosta približila.

„Hej lepi“, nasmešila se, gledajući ga sa vrata njegove spavaće sobe.

„Hej, kako je bilo na poslu?“

„Dobro, ali drago mi je da je gotovo za danas. Ti?“

„Ma bilo je super na predavanjima, ali…“ – zastao je.

„Mali moj, ja idem da se raskomotim a ti me prati jer želim da čujem sve o tome što te muči.“ Pratio ju je u sobu i seo na krevet, još uvek nesiguran koliko da priča o svojoj situaciji. Mama je bila u poslovnoj odeći pa je stala ispred ogledala da skine šnale i posle napornog dana raspusti kosu. Srđan nije mogao a da ne primeti kako njena suknja prijanja uz oblu guzu, podsećajući ga da je, iako njegova majka, ona i dalje veoma privlačna žena koja održava svoje telo u formi. zgodna mama

„Da čujem, šta se dešava sa tobom?“ Pitala je i raspustila kosu, puštajući je da joj padne preko ramena. Plava kosa joj je uokvirila lice u odrazu ogledala dok je skidala nakit. „Razumem… u pitanju je devojka, zar ne?“ pogodila je i okrenula se prema njemu sa znalačkim osmehom na licu.

„Sve ti znaš,“ uzvratio joj je osmeh i gledao kako skida štikle.

„Dakle, to je neka prava slatkica koja nekako još uvek nije saznala da ti se sviđa, jesam li u pravu?“

„Nadam se da je svesna, ali, nisam joj ja to još rekao.“

„U čemu je onda problem? Nije spremna za…?“ Polako se zaustavila ali su oboje razumeli na šta je ona mislila. Sela je pored njega na krevet: „Dobro Srđane, pitaću te još jednom – u čemu je onda problem? Mislim, ona je privlačna, ti si zainteresovan, možda je samo pitanje vremena?“

Pročitajte i ...  Masturbirala sam Pred Mamom 2. Deo

„Ona i ja se tako dobro slažemo .. ne želim da zabrljam.“

Bilo joj je drago što je bio tako osetljiv i pažljiv i to ju je podsetilo koliko su se Srđan i ona dobro slagali u poslednje vreme. Sa njim kod kuće, činilo se da se oboje više cene i osećaju bliskost koja joj se zaista dopada. „Sine, ne vidim kako možeš da zabrljaš ako ti je stalo do nje, a izgleda da je i njoj stalo do tebe.“

Volela je da mu daje komplimente i znala je da se i njemu to sviđa. Sedeli su jedno pored drugog na krevetu, a Srđan je gledao dole u svoja stopala, a povremeno i u majčino lice ali samo na sekund, izgledao je postiđeno. „Mama, to je jako slatko, ali ne znam šta da radim.“

Nagnula mu se bliže i on je osetio njen parfem. „Reci mi u čemu je zaista problem.“ Gledao je u nju i borio se. „Srđane, da li je ona udata? Je li to problem?“

„Mama… ona nije neko prema kome bi trebalo da osećam takvu privlačnost.“ Delovao je veoma stidljivo zbog ovoga, ali izgledalo je kao da zaista želi da joj kaže.

Mamu je odjednom pogodila misao koja ju je potpuno skamenila u mestu! Razmišljala je o tome kako su se ona i Srđan bolje slagali, kako su se gledali, otvoreno ćaskali o svemu. A sada ove njegove reči… ostala je na trenutak bez daha, intenzivno uzbuđenje je prostrujalo kroz nju. „Neko“ prema kome ne bi trebalo da oseća privlačnost!

Da li je on želeo da joj kaže…?

Sigurno je loše protumačila, ali iznutra je bila neobično uzbuđena zbog ovoga. Njene misli su se zamaglile od ovog čudnog uzbuđenja i osetila je razigranost. „Srđane, misliš li da ona ima slična osećanja?“

Pogledao ju je u oči i rekao: „Nisam siguran mama.“

„Pa moraš da tražiš znakove“, rekla mu je.

„Znakove?“

„Da, sitnice koje su suština. Na primer, da li voli da je blizu tebe, da li te gleda u oči… da li te dodiruje?“ – stavila je ruku na njegovu nogu i pomazila ga iznad kolena. Zatim je pomerila ruku na njegovo rame i nežno ga stisnula. Srđan je bio zahvaćen toplim i senzualnim osećajem njenog dodira i kako su se stvari odjednom promenile. Voleo je da ga dodiruje i osećao je da se uzbuđuje zbog njene bliskosti i direktnosti.

„Pa, mislim da voli da me dodiruje i da se oseća prijatno sa mnom“, rekao je, ne želeći da ona prekine ono što je radila. sa mamom uz leđa

„Još jedan znak je kada voli da ti bude jako jako blizu“, rekla je i prišla mu još bliže, lica su im se za malo dodirivala. „Da li znaš na šta mislim?“ Gotovo šapatom i osmehom je rekla. Nekoliko trenutaka su se gledali i oboje su se osećali kao da će se nešto dogoditi. Ipak, uspela je da ustane, polako se udaljila od njega prema komodi. Dok se kretala, mogao je da primeti da joj se ruke pomeraju ka dugmadima na prednjoj strani košulje.

Pročitajte i ...  Dan Zaljubljenih kod Bake

Dok su ruke prelazile na svako naredno dugme, ponovo je slušao kako govori: „Na kraju krajeva, na tebi je Srđane. Zar ne? Mislim, razumem ja i jednakost polova i sve, ali ipak si ti taj koji je muško i koji treba prvi da krene, zar ne?“ Sada je stajala ispred komode okrenuta leđima prema njemu, i dok on nije mogao da vidi njen prednji deo u potpunosti, video je dovoljno da zna da je košulja potpuno raskopčana i da se beli grudnjak sa njenim dekolteom ogleda u ogledalu.

„Srđane, koje znakove bi ti njoj dao? Kako bi joj pokazao šta osećaš? Šta bi uradio da ona shvati da je … želiš?“ upitala je i dalje okrenuta prema ogledalu.

Srđan je ustao i krenuo iza majke. Gledali su se u odrazu ogledala. Prišao je još korak bliže tako da je sada stajao odmah iza nje i mogao je da vidi da mama ubrzano diše. Bio je fasciniran što se to dešava i što on na taj način utiče na nju. Došao je rukama do kože njenih ramena i počeo nežno da je mazi.

Njena ramena su se lagano opustila uz njegov dodir. Srđan joj je spustio košulju niz ruke i pustio je da padne na pod. Pomerio je ruke do njenog rajsferšlusa na zadnjem delu suknje i otkopčao je, a kada je to uradio, učinila je nešto što on nije očekivao. Njena desna ruka se pomerila iza nje do njegovog međunožja i uhvatila ga je za penis kroz njegovu odeću.

„Uffff…“ – zastenjao je, ne očekivajući takav zabranjen i jak dodir. jebanje s leđa incest

Pustio je njenu suknju i ona je pala na tepih. Mama je stajala pred njim noseći samo svoj grudnjak i oskudne bele gaćice koje su formirale V-oblik na njenom međunožju. Skinuo je majicu i počeo da spušta farmerke, dok je ona zatvorila oči i pokušavala da se pribere, boreći se da shvati šta se to upravo dešava.

Oči su joj se otvorile kada je osetila kako se njegov tvrdi penis pritiska uz njenu guzu dok ju je grlio s leđa. „Srđane….“ Bio je go i pritisnut uz njena leđa, a ona se naslonila na njega dok su njegove ruke povlačile njen grudnjak. Pogledala je njihov odraz u ogledalu dok je otkopčavao njen grudnjak.

Oboje su pogledali njene grudi koje su bile blago viseće, mekane i teške. Ružičasto-braon velike bradavice bile su zašiljene, a ona je uzdahnula kada je prineo ruke i milovao ih, nežno ih stežući. Oboje su gledali u ogledalo kako se njegove ruke pomeraju niz njen stomak prema beloj traci gaćica koja ju je tamo prekrivala.

„Srđane, ne…“ Blago je rekla.

Pročitajte i ...  Kako sam pojebao mamu

Ruka mu se zaustavila tačno na vrhu gaćica sa vrhovima prstiju ispod elastika. Pogledao ju je u oči u ogledalu. Pomerio je ruku u njene gaćice i pustio srednji prst da sklizne u nju. Bila je veoma mokra i osećala se toplo dok je gurao prst dalje i dublje. Nagnula se o njegovu ruku i počela da se grči i steže njegove prste.

Uhvatio je svoj kurac, koji nikada nije bio tvrđi, i privukao glavić pored gaćica i uz njene sada razdvojene usne. Ona se malo naguzila kako bi mu dala bolji pristup. „Sine.. Jebi me.“ Gurnuo je kurac duboko u nju, dok su joj ruke klizile preko gornjeg dela komode. Povukao se, ali ne u potpunosti iz nje, i pre nego što je mogao ponovo da se pomeri, ona je uzvratila i nabila se na njega unazad.

Uz to, počeli su da se kreću zajedno, lako pronalazeći ritam napred-nazad – kao da su se tucali već stotinu puta. Voleo je način na koji se ona kretala a ona je volela kako se on osećao u njoj i način na koji se nabijao u nju. Zvuk šamaranja mesa ubrzo je bio ugušen njihovim stenjanjem. Počela je da se trese i bivala je sve glasnija. „Oooohhh da da daa….“

Kada je shvatio da je blizu, Srđan se izvukao iz mame, kleknuo na pod i zabio lice među mamine guzove! Lizao je njenu pičkicu i njen šupak otpozadi dok se ona tresla u ekstazi orgazma. Obožavao je ukus mamine pičkice, nije mogao da prestane da guta njene sokove dok je klečao, drkao kurac i lizao mamu, jebao je jezikom. lizanje mamine pičkice

Kada se podigao, okrenuo je majku ka sebi, mokar jezik joj uneo u usta a kurac u pičku! Počela je mnogo snažnija i grublja jebačina. Njihova tela su bila napeta, znojila su se, vrela. Ništa nije moglo da ih zaustavi… osim njegova potreba da se isprazni! Jaja su mu se stegla, podigla,… i krenula je bela sluzava erupcija. Mamina pička bila je preplavljena njegovom vrelom spermom!

**

Kada se lagano pomerila napred, on se povukao i osetio kako mu mokri i mlohavi kurac klizi iz nje. Pogledala ga je u oči i uputila mu se nestašni osmeh. Pomazila a je i senzualno poljubila u usne. Gledali su se i tada je primetila nelagodu u njegovim očima.

„Šta je sine? Nije bilo onako kako si zamišljao?“

„Ne radi se o tome. Ovo je verovatno bio najbolji seks koji sam ikada imao.“

„Pa? Po stoti put danas – u čemu je onda problem?“

„Khm… mali nesporazum… sećaš se naše rođake Jovane?“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)