nabijanje u ćerku misionarski

Često je slušala kako se njeni roditelji jebu. Zidovi su bili tanki a njeni matorci bili su baš GLASNI. Pokušaj da se prevrne, pokrije glavu jastukom i zaspe nikada nije uspeo. Ponekad se Nataša pitala da li oni zapravo žele da ih ona čuje. Nije to bilo samo jaukanje i stenjanje. Baš su prljavo razgovarali.

Uz sve te perverzne zvukove Nataša se mazila dok je slušala. To trljanje njene mokre pičkice uvek bi je dovelo do orgazmičnog blaženstva. A onda jedne noći je čula nešto novo od svoje majke. Natašina mama je tokom tucanja rekla: „Jebi me tatice…“

Nataša je bila u šoku ali je svršila jače nego ikad. Odjednom je i sama počela da zamišlja da je njen otac jebe. Jedno vreme se te stvari nisu ponavljale, ali nekoliko noći kasnije njena majka je ponovo izgovorila te tri magične reči i Natašin se svet potpuno okrenuo naglavačke. Mislila je da su te tri reči dovoljne da joj celo telo zadrhti, ali postalo je mnogo bolje. Te noći je njen otac nešto rekao što je zauvek promenilo Natašin pogled na svoje roditelje. Rekao je: „Primi ga celog Nataša, primi tatin kurac.“ masturbira i sluša roditelje

Nataša se bukvalno onesvestila od svršavanja. Ovakav razgovor tokom seksa se nastavio i Nataša je pokušavala da ne vrišti od strasti.

**

Prolazilo je vreme pa se tako približio i početak fakulteta i preseljenje u studenstki dom. Znala je da želi da ostvari svoje fantazije pre odlaska ali nije imala hrabrosti. Ipak… jedne noći… duboko u snu, Nataša se probudila kada je osetila ruku na ustima. U polu mraku, uplašena, trebalo joj je nekoliko sekundi da shvati o čemu se radi.

Njen otac je bio na njoj, njegovo očigledno uzbuđeno telo pritiskalo se uz njeno. Htela je da vrisne, ali onda su se njegovi kukovi savili uz njene i ona je poželela da zastenje. Tada je shvatila da je bila gola. Mogla je osetiti njegov ogroman penis pritisnut uz njenu picu i iako ju je to malo plašilo, ona je bila mokra. Jebeno mokra!

Dok mu je jedna ruka ostala preko njenih usta, Natašin otac je drugom razmaknuo njene noge. Njena borba nije dugo trajala kada su njegovi prsti počeli da miluju njen klitoris. Ubrzo je njegov prst bio natopljen i Nataša je pomerala kukove prema gore kako bi ga jače osetila. Polako je pomerio svoj penis do njenog ulaza i panika je nastala. Nataša se uplašila da primi njegov ogroman kurac.

Pročitajte i ...  Mamino Seksualno Podučavanje

Ali kako je njegov kurac počeo da ulazi u nju, počela je da se opušta i da uživa. Bol je bio prisutan ali tako jebeno dobar i prijatan. Njegove oči su ostale na njenima, njegov pogled je bio intenzivan dok je polako započeo čin jebanja sa sopstvenom ćerkom. Njeni kukovi su se dizali da bi susreli sa njim, a ruke su joj iznenada uhvatile očevo dupe kako bi ga zadržale zakopanim u njoj. nabijanje u ćerku misionarski

Natašan otac se nasmejao i odmaknuo ruku kako bi je poljubio. Ona mu je uzvratila poljubac i ubrzo mu unela jezik u usta. Osetila je da počinje da svršava i da joj se nokti zarivaju u očevu guzicu dok se on jače zabijao. Nataša je ponovo vrisnula, ovog puta u intenzivnom zadovoljstvu i u usta svog oca dok ju je njegov jezik jebao u taktu sa svojim kurcem.

Kada je svršio u nju, Nataša je doživela orgazam po drugi put. Njegova sperma je bila toliko vruća kad je šikljala duboko u nju da Nataša nikada nije želela da to slivanje semena ikada prestane. Gledajući u oči svog oca, Nataša je videla kako je prineo prst usnama i pokazao joj da bude tiha. Njen otac je tada sišao sa nje i izašao iz njene sobe.

**

Sledećeg jutra, Nataša se pitala da li je sve to sanjala ali su bol i osećaj sperme i seksa bili znak da se to zaista dogodilo. Ali njen otac se ponašao kao da se ništa nije promenilo između njih kad su njih troje seli za doručak. Nataša je sve vreme osećala da se crveni i nije mogla da dočeka da njen otac ode na posao kako bi se smirila.

Tog dana, Natašina majka ju je odvela u kupovinu odeće kako bi imala nove stvari za predstojeći fakultet. Kupili su gomilu odeće a Nataša se pretvarala da je čitavo iskustvo sa njenim ocem bilo samo san. Pošto je njena majka insistirala da Nataša treba novi kupaći kostim koji će poneti sa sobom, Nataša je sa sobom ponela nekoliko izbora u kabinicu za presvlačenje.

Pročitajte i ...  Razvod je nov početak za Tatu i Mene

Dok je pokušavala da se odluči, njena majka je ponudila da uđe i pomogne joj u odabiru. Nataša je nosila bikini kada je njena majka ušla. Nešto u vezi sa načinom na koji ju je njena majka proučavala izazvalo je seksualnu nelagodu u Natašanim obrazima i stomaku. Dok se njena majka kretala iza nje tako da su se oboje suočili sa odrazom u ogledalu, osetila je kako joj majka pritiska svoje velike grudi na leđa.

Zatim su ruke njene majke klizile po ćerkinom telu, grudima, govoreći kako joj gornji deo divno stoji. Nataša je osetila kako gubi dah dok su majčini prsti pritiskali osetljivo meso njenih grudi. Nataša nije mogla da prestane da gleda erotsku scenu na ogledalu ispred. Prsti njene majke štipali su joj bradavice i drhtaj je prošao Natašinim telom. Zatim, iako je jedna ruka ostala na njenim grudima, Natašina majka je dozvolila drugoj ruci da odluta do Natašine pičke. mama joj liže pičku

Njeni prsti su klizili po ćerkinom brežuljku i Nataša se našla naslonjena na majku dok su joj noge postajale slabe. Mama ju je potom zasela na malu stolicu u ugla a sama je kleknula ispred nje. Donji deo je brzo skinut i Natašina majka je zarila lice u mokru pičku svoje ćerke. Nataša se ugrizla za usnu kako bi zaustavila stenjanje. Majka ju je lizala i grickala po pičkici dok Nataša više nije mogla da diše. Zatim je njena majka podigla lice i rekla: „Svrši za svoju mamicu dušo. Svrši u moja usta.“

Njena majka je sisala i lizala sve njene sokove dok je Nataša svršavala uz prigušene seksi jecaje. Sledeće čega je Nataša bila svesna – bila je sama u svlačionici, obučena. Srela je majku napolju i ponovo pomislila da je to iskustvo bilo u njenoj mašti dok se njena majka ponašala kao da se ništa neobično nije dogodilo.

Pročitajte i ...  Tata i Ja delimo Ljubav prema Kurcu

**

Te noći, otac i ćerka su razgovarali o njegovom danu i o tome šta je Natašna radila tokom dana. Njen otac je tada pogledao prema vratima vešeraja gde je njegova supruga prala veš i tada je zagrlio ćerku. Njegov stisak je bio jak i autoritativan. Njegove usne su se spustile na njene u strasnom poljupcu . Tada je njen otac rekao: „Tata želi da te jebe“ a Nataša mu je dozvolila da je podigne na kuhinjski sto.

On je povukao dole njen šorc i gaćice pre nego što je oslobodio svoj tvrdi penis iz pantalona. Nataša je već bila mokra dok ga je posmatrala. Uleteo je u nju svom silinom. Obmotala je noge oko svog oca dok se njegov kurac mahnito zabijao u njenu pičku. Pošto su joj usne bile uz njegovo uho, Nataša je počela da izgovara sve prljave reči koje je ikad čula iz spavaće sobe svojih roditelja, a koje su je toliko palile. jebanje ćerke u kuhinji

„Jebi me tata, jebi me jako. Dublje tata. Jače… Volim tvoj kurac u meni tatice.“ Veoma brzo je svršila na njihovom kuhinjskom stolu.

„Reci mi… jel ti se svidelo kako ti je mama pojela pičku!“ – šaputao je i tucao je.

„Uhhhh da da…“

„Da šta? Reci mi!“

„Jebeno mi se svidelo.. kako mi je mama.. pojela mokru pičku!“

„Aaaaaaaaahhhh….“ – nakon njenih reči tata nije imao izbora nego da napuni pičku svoje perverzne biseksualne incestne ćerke.

**

Kasnije je Nataša čula iste stare zvukove koji dopiru iz sobe njenih roditelja. Ovaj put nije ležala i dodirivala se, niti se prevrnula i pokušala da zaspi. Umesto toga, Nataša je skinula odeću i otišla da se pridruži roditeljima.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)