stric joj liže pičku

Milica je bila na putu do kuće svoga strica. Svake subote bi mu pomagala u njegovoj automehaničarskoj radnji. Život u selu značio je da mušterije nisu bile česte i imao je sreće ako ih bude 3-4 nedeljno. Ulazeći unutra, imala je onaj slatki osmeh na licu kao i uvek. Njen stric je radio na kolima. Volela je da ga gleda… i više od toga. Postajala je sve toplija gledajući ga kako sa svojim jakim rukama popravlja automobil.

„Hej striko, šta radiš?“

Branko se okrenuo i suočio se sa svojom lepom mladom bratanicom. Nosila je majicu sa dubokim V izrezom i usku mini suknju, melem za oči… ali i za neki drugi organ. Pitao se kako je njegova bratanica tako iznenada izrasla i pretvorila se u ovu seksi mladu ženu. „Ništa dušo, samo radim na ovom autu od komšije…“

Seksualna napetost između njih dvoje je uvek bila neverovatna. Milica se klinački motala i poskakivala oko strica, trudeći se da što više upije njegovu lepotu i grubu građu. Njoj je bilo sumnjivo što ju je stric svako malo dodirivao pod izgovorom da želi nešto da mu doda od alata. Možda ju je samo njen napaljeni tinejdžerski um naveo na zabludu, ali je bila spremna da testira tu teoriju.

Sagnula se nad autom pretvarajući se da je zainteresovana da vidi gde je kvar. Mogla je da oseti njegov pogled na svom zadnjem delu i znala je da su njene čipkaste tange dovoljno vidljive, zajedno sa donjim delom njene mlade čvrste guze. Prišao je bliže i naslonio deo svog tela na nju. Izvila je leđa uz kikot kada je nesumljivo osetila mlagu erekciju u njegovim radnim pantalonama.

„Striko, šta to radiš za mene?“

Branko je bio spreman da je uzme u svoje naručje. Sve što je želeo da uradi bilo je da joj otkine suknju i da je kresne preko haube automobila. Brzo ju je okrenuo i snažno napao njene usne. Sve što je Milica mogla je da zastenje. Njegove ruke su bile po celom njenom telu, pokrivajući njene sise kroz majicu.

Pročitajte i ...  Moja Bratanica Studentkinja

Pomerio se ka njenom vratu i počeo da ga napada jezikom i usnama. Milica je znala da će joj stric ostaviti ogroman ljubavni ugriz ako nastavi sa tim i zastenjala je pri pomisli da će je bukvalno obeležiti. Podigao ju je, gurnuo je uz pult i nastavio da joj ljubi vrat sve do dekoltea. Povukao je njenu majicu i odmah se zakačio za njenu živahnu bradavicu.

„Bože kako si tako zgodna… želim da poližem sve tvoje rupice.“

Prelazio je sa jedne na drugu sisu sišući, ližući i vučeći. Milica je bila spremna da svrši, toliko je bila napaljena. Podigao je ruku uz njenu suknju i protrljao joj usmine kroz njeno čipkasto donje rublje. Mogao je da oseti njenu vlažnost kako joj prodire kroz gaćice. Njegova bratanica je bila spremna za njega. Gurnuvši je u stranu, šapnuo joj je: „Reci mi koliko prstiju želiš da ti nabijem u pičkicu dušo?“

„Želim tri! Želim da ližeš moj klitoris i tucaš me sa tri prsta.“

Polako je pomilovao njen klit i mogao je da oseti prelepi miris. Odlučivši da je zadirkuje, uvukao je jedan prst u njenu rupu i brzo se izvukao. Milica je stenjala i dahtala. Koristeći ovo u svoju korist, prineo je ruku njenim ustima „okusi svoje sokove …“ stric joj liže pičku

Milica je pohlepno počela da sisa njegov prst. Brzo ju je podigao i stavio na pult. Namestio ju je tako da joj je pica bila u ravni sa njegovim licem. Raširio joj je noge i sa strahopoštovanjem pogledao njenu mladu pičku. Njene usmine su bile natečene, blistale od njenih sokova, a nabori su izgledali preukusni za jelo. Činjenica da je bila glatka naterala ga je da zajeca. Pitao se da li njegov brat zna da je njegova ćerka tako napaljena kurvica.

Zaronivši licem, napao je sočne usmine. Polako je povukao jezik nagore do klitorisa. Njen slatki ukus je bio rajski. Uhvativši se za njen tvrdi klitoris, sisao je i uživao u njemu. Jednostavno se nije mogao zasititi pičke svoje bratanice. „Ohhh bože, svršiću na tvoje slatko lice. Ja sam tvoja mala drolja, zar ne?“

Pročitajte i ...  Bratanica i Obrezani Stric

Mogao je da oseti kako Milica dostiže svoj vrhunac pa je uvukao tri prsta i počeo da je tuca njima. Mogao je da oseti kako se njena pica steže na njegovim prstima i nije mogao da dočeka da njegov penis zauzme njihovo mesto. Brzo je podigavši, odveo ju je na zadnje sedište automobila. Milica je počela da mu otkopčava kaiš i povukla je prljave radne pantalone. Izbočina je bila istaknuta i tvrda kao kamen. sisa stričevu kurčinu

Osećala se kao da će ponovo da svrši. Svukavši njegove pantalone, dočekao ju je ukočen penis, najveći koji je ikada imala priliku da živo vidi. Liznula je i zajecala. Spuštajući se na pod, pogledala je u njega svojim velikim očima gladnim njegove kurčine. Sviđao joj se efekat koji je imala na svog strica. Počela je da mu sisa kurac kao lizalicu, vrtela je jezikom oko pečurke i gurala njegov kurac dublje u usta.

Branko je bio u ekstazi, mogao je da oseti njene male prste kako mu miluju jaja. „Moja mala drolja je ovo radila ranije, zar ne“, zastenjao je. Milica je mogla samo da podigne pogled i klimne glavom. Branko je brzo izvukao kurac iz njenih usta. „Dušo, nemoj me tako gledati, ne želim još da svršim, ja želim da svršim dok te jebem u tu usku pičkicu.“

Raširivši joj noge, kleknuo je ispred nje i dočekala ga je njena blistava pica koja je još uvek bila skrivena ispod te seksi suknje. Tange su bile potpuno mokre i prozirne i jedva je čekao da ih odnese kući i njuši uz drkanje. Gledajući njene noge raširene i otvorene za njega, Branko je jedva čekao da je pojebe. Gladeći svoj penis zadirkivao je njene usmine. Trljajući glavu penisa gore-dole po njenom prorezu prekrivajući ga u njenoj vlažnosti, pazeći da posveti dodatnu pažnju njenom klitorisu.

„Želim da me jako jebeš…“

Zabio se u nju i zastenjao od njene zategnutosti. „Dušo, tako si uska, mislim da neću dugo izdržati.“

Pročitajte i ...  Dnevnik Moje Bratanice 1. Deo

„Želim da svršiš u mene!“ jahanje strica u kolima

Promenivši položaj, Branko ju je podigao i seo na zadnje sedište sa njom u krilu. Uhvativši je za kukove, Branko je pustio Milicu da preuzme kontrolu. Milica je bila u ekstazi, mogla je da oseti kako je stričev veliki penis rasteže i ispunjava. On je bio daleko najveći na koji je ikada primila. Podigavši se, ponovo se srušila. Po stenjanju koje je čuo njen stric, znala je da radi pravu stvar. Počela je da ga jaše sve brže i brže i znala je da će svršiti na njegov veliki kurac.

„Svršavam, uh, uh, uh.“ Zvuk koji je njegova bratanica proizvodila u trenutku orgazma, Branka je prebacila preko ivice. Podigao je kukove i nastavio da napada njenu seksi pičku. Mogao je da oseti njene sokove kako mu podmazuju kurac. Do njenog drugog vrhunca bio je spreman da svrši. „Želim da osetim tvoju spermu u svojoj pički, uhhh.“

Branko je punio pičku svoje bratanice nekoliko sekundi bez stajanja. Milica je poželela da može da ostane u njegovom zagrljaju zauvek i znala je da se ovo što su napokon doživeli neće uskoro završiti i nije mogla da dočeka sledeću avanturu.

*****

Imala sam dva orgazma smišljajući i pišući ovu priču, zapravo sam razmišljala o svom stricu i kako bih volela da on voli incest. Ovo je moja prva erotska priča, pa mi recite šta mislite (imajte na umu da imam samo 18 godina i još uvek sam nevina). Volela bih da čujem vaše komentare. Idem ponovo da masturbiram jer sam jako napaljena.. hvala i ćao.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)