jebanje bratanice u guzu

„Hvala ti što si prihvatio da mi pomogneš“, rekao je Milan, rukovajući se sa svojim bratom Dušanom. Bili su u dnevnoj sobi velike Dušanove kuće. Milanova ćerka Milica mrzovoljno je zurila kroz prozor, ne gledajući ni strica ni oca. Dve velike putne torbe bile su kod njenih nogu. Kuća strica Dušana bila je njena poslednja stanica, njena poslednja šansa.

„Milice dušo, volim te. Sada si u strikinim rukama. Ovo je poslednja šansa za tebe. Potrudi se da i nju ne zajebeš jer novu nećeš dobiti.“ Sa tim rečima, njen tata ju je poljubio u obraz i otišao. Milica i dalje nije htela da ga pogleda.

Bila je slatka lepa devojka srednje visine sa tamnijim preplanulim tenom i crnom kosom koja joj je padala preko ramena u sićušnim pletenicama. Bila je vitka sa dugim nogama koje je uglavnom prekrivala uskim farmerkama a njene grudi su bile živahne i bujne.

Iako sada i zvanično punoletna, ona je bila sve samo ne zrela devojka. Išla je iz nevolje u nevolju, iz problema u problem. Proslavila je rođendan na način na koji je slavila svaki petak veče, izlazila je po klubovima, pušila i pila alkohol sa prijateljima i dečkom. Često je pravila sranja i zanemarivala školu, ali te večeri za rođendan je premašila svaku meru i završila je u pritvoru sa lisicama. Njeni roditelji su izgubili strpljenje. lepa zgodna bratanica

Sreća u nesreći je bila što joj je otac bio policajac i uspeo je da je izvlači iz govana, da je štiti… tako da još uvek nije imala dosije. Ali sada je odlučio da će njegovo jedino dete svoju poslednju školsku godinu provesti sa svojim strogim stricem koji je bio vojno lice i poznat je po strogim pravilima, radu i disciplini. On je uspeo da pošalje dvoje svoje dece u vojnu akademiju i bili su primereni studenti i vojnici. Milicini roditelji su se nadali da će on srediti i njihovu jedinicu.

„Hajde, ustaj i ponesi svoje stvari gore u sobu.“ Dušan je naredio.

Ne samo da je bio krupan čovek, snažan, sve sami mišići, već je imao i oštar grub glas koji je ledio krv u Milicinim žilama. Ona je zgrabila svoje torbe i pratila ga uz stepenice i niz hodnik do sobe koja je služila kao gostinska. Unutra je bio veliki bračni krevet, ormar i veliki prozor kroz koji je ulazilo dosta svetlosti.

„Održavaćeš svoju sobu urednom pod konac, kao što je sada, uključujući spremanje kreveta svakog jutra. Pomoći ćeš strini oko kuvanja i čišćenja kuće. Daćeš mi svoj raspored časova tako da znam u koliko sati završava nastava i kada ćeš biti kući. Sa poštovanjem ćeš se odnositi prema svima u ovoj kući. Pravila su jednostavna i očekujem da ih se pridržavaš. Ako ih prekršiš, bićeš kažnjena. Da li ti je to jasno Milice?“

Njene grudi su se stegnule od besa. Znači očekivao je da ona postane neka poslušna robinja! Da posle škole ODMAH dođe kući!? Prekrstila je ruke i pogledala strica pravo u oči. „Jebi se“ – rekla je tiho ali dovoljno glasno da je stric jasno čuje.

Dušan je tokom svoje službe imao posla sa mnogim tinejdžerima, a regruti su mnogo čvršći od razmažene detinjaste bratanice. Nije reagovao na njenu uvredu. Samo je klimnuo glavom i izašao iz sobe. Kada je stigao do velikog ormara u hodniku, čuo je kako su se vrata zalupila. Nasmejao se u sebi jer je ranije sakrio ključ od sobe tako da zaključavanje nije bila opcija.

Pročitajte i ...  I bake masturbiraju

Zgrabio je jedan predmet iz ormara i vratio se u njenu sobu, ušavši bez kucanja. Milica nije imala vremena da napravi mnogo štete; samo je lampa bila oborena usled besa.

„Već si prekršila moja pravila“, reče Dušan, „dođi ovamo i sagni se.“

„Šta da radim!? Odjebi perverznjaku.“ Milica je ustuknula, zaglavivši se uz krevet. Zatim je pokušala da zaobiđe Dušana koji ju je lako uhvatio i odvukao do podnožja kreveta. Tamo je u jednom potezu izvukao lisice koje čuvao u ormaru i zaključao je za okvir kreveta. Milica je mahnito povlačila lisice, ne primetivši da je Dušan skinuo kaiš. Potok psovki se izlivao je iz njenih usta.

Pokušala je da ga udari, ali nije mogla jer je bio mnogo jak za nju. Lisice na zglobovima naterale su je da pređe u krevet, ali guzica joj je ostala visoko u vazduhu. Zgrabio je njene farmerke i svukao ih do kolena. Njeni okrugli guzovi bili su ukrašeni najsitnijim ružičastim tangama, koje nisu pružale zaštitu od prvog udarca Dušanovog kožnog kaiša.

Milica je izgubila dah od šoka i bola. Prilikom sledećeg šamara pokušala je da se pomeri, klizeći lisicama duž okvira kreveta. Ali nije imala kuda. Dušan nije izgubio ritam. Nastavio je da kažnjava guzu njegove bratanice. Milicina zadnjica se tresla pri svakom šamaru. Dok je pokušavala da se pomeri sa linije vatre, njen šupak se pojavio jer su joj se tangice pomerile. Kako se više kretala, usne njene pice počele su da beže iz njenih gaćica. šamaranje brataničine guze

Bilo mu je odmah jasno da je potpuno glatko obrijana tamo dole. Milica je pala na kolena, pokušavajući da pobegne. Dahtala je i molila ga da prestane. „Milice“, reče Dušan mirno, „dobila si dvadeset udaraca. Ima još deset do kraja. Ako ne ustaneš i mirno ne primiš svoju kaznu, ponovo ću početi da brojim.“

Milica ga je na trenutak pogledala i shvatila da je ozbiljan. Ali desilo se još nešto, njegovo rumeno lice, blaga zadihanost i snažne jake ruke stvorile su neverovatno erotičan prizor u njenim očima. Toliko da joj je telo zadrhtalo u trenutku i ugrizla se za donju usnu. Smestila se, okrenula mu leđa i sporo polako izdigla guzu. Tanke male tangice više ništa nisu skrivale, pičkica i šupak su bili jasno vidljivi.

Nastavio je: „…devetnaest, dvadeset.“ Dušan je spustio ruku i kleknuo pored njenog lica. „Nadam se da si naučila lekciju i shvatila koliko su moja pravila ozbiljna.“ Milica je energično klimnula glavom. Dušan je naglo napustio sobu a Milici je laknulo dok nije shvatila da je još uvek zaključana za krevet. Htela je da vikne za njim ali se baš tada stric opet pojavio.

Pročitajte i ...  3 erotske avanture - Ispovesti debelih lepotica

„Šta je ovo?“

„Prirodan gel od lekovitog bilja… za tvoju kožu“, odgovorio je Dušan.

Stojeći iza nje, istisnuo je malu količinu gela u svoj dlan i počeo da ga nanosi na njenu crvenu istučenu guzu. Milica se malo štrecnula, ali je ostala mirna. Njegov kaiš je ležao na podu pored njenih stopala. Tehnički, Dušan joj je mogao samo dati gel da ga sama nanese. Ali uživao je.

Kružnim pokretima u potpunosti je prekrio svaki centimetar njenih guzova. Ovo mu je takođe dalo priliku da istraži nešto što je primetio tokom batinjanja – njena pičkica je bila opasno mokra! Pod maskom nanošenja gela, poolako je razdvojio njene tople guzove. Zatim je prešao palčevima prema unutra, preko njene pice. Da, definitivno je bila vlažna.

Milica se ukočila kada je njegova ruka okrznula njenu pičku. Nije ni bila svesna da je mokra, ali sada je mogla da oseti kako joj sokovi klize niz butine. Dušan se nasmejao: „Nisam siguran da je kazna zaista kazna ako ovako utiče na tebe.“

„Ja, ja…“ – nije znala kako da objasni svoju napaljenost nastalu tokom batina.

Odgurnuo je taj komadić donjeg veša u stranu i zario palac u njenu toplu vaginu. Bila je uska i glatka. Ostatak njegove ruke je obuhvatio njene usmine. Milica je nehotice zastenjala a Dušan se ponovo nasmejao: „Vidi je…. Pa ti si jebena pokorna kurva… kao i tvoja majka. Ali ona je barem naučila da to drži u tajnosti.“

Dušan je počeo da prstom da jebe njenu usku pičku. Prednji deo njegove ruke istovremeno je trljao njen klitoris. Milica je počela da se gura uz njegov palac i da stenje, uživajući u ispunjenosti. Dok ju je desnom rukom jebao, Dušan je levom rukom otkopčao svoje pantalone jer nije mogao da izdrži napetost koju je osećao u gaćama. Bio je tvrd kao kamen, dug i debeo. Oporan muževan miris zaokupio je Milicina čula, pa je okrenula glavu i ugledala ogroman zreo kurac kako pulsira u njegovoj ruci. jebanje bratanice u pičku

„Striko… šta to…?“ – uzdisala je, njeno srce je htelo da joj iskoči iz grudi.

„Striko? Do malo pre sam bio – jebi se. Uostalom, ne foliraj se… vidim kako me gledaš, kako oblizuješ usne i moliš me pogledom da ti dam ovaj debeo kurac.“

Dušan je razdvojio njene guzove i polako glavićem mazio njenu pičkicu koja se sada ubrzano grčila. Osetivši ga, Milica je stenjala i naglo pomerila telo unazad. Blago šokiran, Dušan je gledao kako je ova uska pičkica željno progutala njegov penis.

Kada će strina doći kući? – pomislila je u sebi plašeći se da ne budu uhvaćeni na delu.

Kada je bio ceo u njoj, Dušan je zgrabio brataničin struk i počeo je snažno jebati. Prošlo je preko 25 godina od kada je njegov kurac osetio tako mladu i usku pičkicu. Ubrzo je bio prekriven njenim sokovima, njenom kremom. Zabio se tako duboko da je mogla osetiti kako mu jaja tapkaju o njenu picu.

Više nije razmišljala o strini već je glasno stenjala dozivajući stričevo ime. Dušan se osmehnuo i snažno zabijao kurac dok joj je u isto vreme gurao palac u šupak. Stimulacija je bila prevelika za Milicu i ona je svršila žestoko, udarajući se o njegov kurac. Dušan nije prestajao da se zabija a kada je video da je Milica malo klonula, zgrabio ju je za kosu a drugom rukom je uhvatio čvrstu sisu i pronašao tvrdu bradavicu.

Pročitajte i ...  WebCam 1. Deo - Gubitak Kontrole

Pokidao joj je majicu i grudnjak i oštro uvrnuo bradavicu. Milica se izvila i zacvilila, više nije bila tako mlitava. Njeni jauci su postajali sve glasniji kako se stvarao još jedan orgazam. Dušan se uspravio i gledao kako se Milica aktivno gura i nabija o njegov kurac. Vreme je da ovo ponovo pretvori u kaznu.

Izvukao je kurac iz njene pice i uperio ga u njen šupak. Nije bio naivan, po tome kako se ponašala i kakvu kontrolu je imala sa svojom guzom, bilo je jasno da njen čmar odavno nije nevin. Ipak, bila je veoma tesna. Dušan je stigao na pola puta pre nego što se ona ukočila i počela da vrišti. Dušan se ponovo nagnuo napred i gurnula joj lice u jastuk.

„Sada više nisi tako opasna a? Hajde, opsuj… ajde kurvo oteraj me u kurac!“ Počeo je da gura svoj kurac sve dublje i dublje u njen analni kanal. Kada je ušao ceo počeo je da je tuca jače nego ranije. Milica se osećala kao da joj šupak gori. Bez obzira kako se kretala, nije mogla da pobegne. Imala je ona analnog iskustva ali ovaj kurac je bio posebno velik. Punoća je bila ta koju je oduševila ali i razvalila! jebanje bratanice u guzu

Morala je da spusti ruku između nogu i da pomiluje svoj klitoris. Njeno telo je po prvi put reagovalo tako da je počela da šprica iz pičke, da svršava tako snažno da je delovalo kao da piški. Celo telo joj se treslo kao da je zemljotres.

Ti njeni grčevi su gurnuli Dušana preko ivice. Svršio je uz vrisak, zarivši se duboko u njeno dupe. E to je bio prvi puta da joj je neko svršio u guzu… i osećaj je bio božanstven. Toliko da se okrenula čim je izašao iz nje i počela da ga obasipa poljupcima. Njegova sperma je curela niz njene noge. Dušan se pomerio i otključao lisice, oslobodivši je.

„Počisti celu sobu, mokru posteljinu na pranje. Želim da se detaljno okupaš i da obučeš čistu odeću. Večera je u 19 časova. Jel to jasno.“

Tako gola, istučena i izjebana, Milica se nekako podigla na noge, stala mirno, podigla ruku da ga otpozdravi na vojnički način i rekla – „Jasno Gospodine.“

Stric se po prvi put osmehnuo i izašao iz sobe.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Delikventna Bratanica”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)