bratanisa se tuca sa stricem

Kada god čujem stričeve korake kako se penju uz stepenice uvek se opasno uzbudim. Pravilan, poznati, ritmični zvučni koraci na drvenim daskama sa njegovih radnih čizama, gipke na njegovim čvrstim stopalima.

***

Sedela sam na sofi, gledajući kako vetar prelazi preko slane močvare u sred sela, močvare napuštene van sezone, rukama stežući ivice suknje samo da bi ruke imale šta da rade. Povetarac sa obale koji se uvlačio kroz zatvorene prozore i vrata porodične vikendice bio je slan, užegao, neprijatan.

Četiri koraka preko verande, vibracije prolaze kroz pod, zatim njegova ruka na kvaci i otvaraju se vrata. „Striko?!“ Ostala sam bez daha. Znala sam da mi je lice zajapureno crveno. Osmeh je lako došao na to široko radničko lice sa dugim, oštrim nosom. Mislim da nije bio sposoban za neki drugi izraz.

„Dijana, zdravo lepotice.“ Zatvorio je vrata i u pet koraka bio ispred mene, saginjajući se da me poljubi. Obrve su mu bile tamne i guste, a kosa na slepoočnicama su mu bile samo u mrvicama sive. Čak i kada sam bila mlađa i pre fakulteta, bila sam privučena grubim muškarcima, starijim od mene. Brat mog oca je uvek bio zgodan, ali sada je postao neodoljiv. Njegove oči su srele moje. Činilo se da blistaju.

„Vožnja od grada je prošla dobro striko? Prolazak kroz ona brda nikada nije lak.“

„Nikad nije zamorno kada imam na umu krajnji cilj, moju Dijanu.“

Moja ribica se stegnula u trenutku, nije mi bilo potrebno drugo podsticanje. Moje bradavice gorele su uz unutrašnjost mog grubog, vunenog džempera, bile su uspravne, jebeno krute. Bila sam svesna njegovih očiju na njihovim izbočenim vrhovima čak i kroz debeli materijal. Spustio je svoju torbu sa ramena, njena površina izlizana koža.

Pročitajte i ...  Podjela nasljedstva i seks sa rođakinjom

„Koliko si ih imao striko od kada se nismo videli?“ Rano sam počela našu predigru. Smejao se.

„Uvek me to pitaš. A ja sam uvek odgovarao.“ Podigao je pet prstiju otvorene desne šake. „Više od ovoga.“

„Dve šake striko?“

„Hmm… Još malo više“, nasmejao se.

„Više.“

„Bilo je manje od 15, ali ne brini, nijedna nije slađa od moje Dijane. Mogu li da je vidim ljubavi? Prošla je čitava večnost.“

„Cela dva meseca.“

„Dovoljno dugo… predugo. Hajde da zavirimo.“

Polako sam povukla suknju, deo po deo, sve dok se moja pičkica nije prikazala pred njim. Usmine blago razdvojene i jebeno mokre i lepljive. „Ah, slatkiši, oaza u pustinji života.“ Gledao je u nju, blistala je na kasnoj jutarnjoj sunčevoj svetlosti, bleda i glatka.

Sagnuo se da njuška. Osećala sam kako meke dlake njegove brade razmenjuju pozdrave sa mojim ribicom, golicaju, šušte. Zatvorio je oči i udahnuo. „Striko, tvoj… daj da ga vidim. Proganja moje snove noćima.“

Ovo je bila istina, živa istina. Ustao je, otkopčao šlic, spustio farmerke. Njegova erekcija je već bila izražena, znak njegovog sopstvenog očekivanja zbog dužine vremena koliko smo bili razdvojeni. Verovatno je bio tvrd i dok se penjao stepenicama. Zamišljala sam kako mu je tvrdo, uzbuđeno meso pritisnuto uz stomak. bratanica mu sisa jaja

Izašla su mu i jaja. Ponekad sam žudela za njima više od njegovog penisa. Oba su slatko ležala u svoju naboranu vreću, svako jaje veliko i nestrpljivo. Sviđale su mi se u svim njihovim fazama, čak i labave i viseće, ali sada podignute i stegnute… njihovo stanje je znak njihove želje i olakšanja za koje su znali da mogu da pružim.

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 6. Deo

„Trebalo bi da ih pozdraviš kako dolikuje Dijana.“ Stajao je mirno. Trebalo je da dođem kod njega. Nagnula sam se napred, gurnula nos u njih. Muški mirisi su mi zapljusnuli nos i dodatno me ovlažili. Poljubac svakom testisu. Lic jedan pa lic drugi. Tada više nisam mogla da izdržim jer sam svako jaje uzimala u usta za sisanje.

Mogla sam da osetim ukočenost donje strane njegovog penisa na svom čelu. Kada sam se povukla da pogledam, stajao je ponosan, izvijajući se prema gore. Balavila sam pred prizorom. „Poljubac Dijana, poljubac.“ Glas mu je bio tih. Poljubila sam. Kliznula sam usnama preko glave i dotakla njegov vrh. Koža mu je bila zategnuta i uzbuđena, moje međunožje se stezalo.

A onda ona poznata grubost. Zahvatio je šakom moju kosu i nabio me na svoj kurac. Jedva sam uspevala da ga zadržim celog u ustima ali nije dugo trajao. Oslobodio me je i nabio jezik u moja mokra usta. Drkala sam mu kurac dok se spuštao na mene ne prestajući da me ljubi. Gorelo mi je celo telo koje je sada bilo prekriveno njime, mojim strikom. bratanisa se tuca sa stricem

Ugrizla sam ga za donju usnu kada je nabio svoju kurčinu u moju željnu, napaljenu, mokru pičku. Svaki put sa strikom bilo je kao da je prvi. Tolika količina seksualne tenzije, naboja… ljubavi. Niko nije smeo da zna… one je imao druge… ja sam tucala druge… ali reći da to nije bila ljubav, bila bi laž.

„Uska topla i mokra kao uvek… ufff… divna moja Dijana…“

„Aaaahhhh… striko… toliko sam te čekala. Čekala da moja ribica ponovo bude tvoja… da je napuniš… da me oplodiš striko…“

Pročitajte i ...  Bratanica i Obrezani Stric

Te reči su ga uvek pokretale. Postao je brži i grublji u svojim napadima na moju vaginu. Trenje je bilo nepodnošljivo pa sam svršila ne želeći da taj trenutak ikada prestane. Udarao je tako snažno da su sudari naših tela odjekivali vikendicom. Srećom da nikoga nije bilo da vidi i čuje taj zabranjeni trenutak…

Svršio je u mene, kao i uvek….

Ali ovaj put je bilo drugačije…

Bila sam nevaljala… nisam ga poslušala….

Nisam koristila zaštitu. Prestala sam još posle našeg poslednjeg susreta. Deca trebaju da se rađaju iz ljubavi, a ja volim svog striku najviše na svetu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)