ćerka jaše kurac svoga oca

Posmatrala sam svog oca dok je bez majice sedeo na kauču. Bio je zauzet gledanjem fudbalske utakmice, pa nije primetio da se divim njegovim širokim ramenima i snažnim rukama.

„Evo ti tata.“ Nasmejala sam se dodajući mu hladno pivo i sela sam pored njega.

„Hvala Milice.“ uzvratio je osmehom otvarajući bocu.

Neko vreme sam udobno sedela pored oca dok je pio svoje pivo i gledao utakmicu. Obično je to radio svakog četvrtka uveče sa mojom majkom, ali posle njihovog razvoda ja sam bila ta koja bi sedela sa njim i pravila mu društvo. Volela sam da provodim vreme sa svojim tatom. Čak i sa 19 nisam mogla dočekati da napustim posao samo da dođem i budem s njim.

Iskreno, oduvek sam bila zaljubljena u oca. Uvek je bio tu za mene kada mi je bio potreban, i imali smo neverovatan odnos. Otkako je moja majka otišla, sve više smo vremena provodili sami zajedno i to je samo pojačalo moja osećanja prema njemu. Ne samo da je bio izuzetno zgodan, već je bio ljubazan i saosećajan.

Takođe se sećam da sam videla kako mu je kurac izvirivao ujutru kada je ustajao, kao i uveče kada je izlazio iz kupatila nakon tuširanja i uvek sam kasnije masturbirala na taj prizor.

„U redu, vreme je za spavanje.“ zevnuo je stojeći i gledajući odozgo u mene.

Iz ovog ugla njegov penis je bio potpuno u ravni sa mojim licem i potajno sam to volela.

„Neeee… možemo li da ostanemo budni još malo?“ Pitala sam dajući mu svoj tužni pogled.

„Veoma slatko, ali kasno je. Moraš u krevet.“ odgovorio je razigrano kolutajući očima.

Ustala sam i isplezila mu se pre nego što sam se okrenula da odem. „Hej, nemoj da se duriš na mene.“ nasmešio se lagano me udarivši po zadnjici.

Iz usta mi se oteo mali jauk. Nakon što sam malo sedela u svojoj sobi pokušavajući da uživam u osećaju peckanja u pički, konačno sam ustala i na vrhovima prstiju otišla u sobu svog oca. Tiho sam pokucala na vrata, a zatim ih polako otvorila.

„Da?“ upita moj otac spuštajući knjigu sa lica i navlačeći pokrivač preko struka. Nisam ništa uzvratila dok sam prilazila njegovom krevetu i sela.

„Mogu li da te pitam nešto?“ Pitala sam gledajući oca radoznalim očima.

„Bilo šta dušo.“ Odgovorio je spuštajući svoju knjigu na sto pored sebe.

„Sećaš li se kako si pravio smajliće na mojim palačinkama za doručak?“ upitala sam vrteći kraj svoje ružičaste spavaćice.

„Da, sećam se toga“, nasmejao se klimajući glavom. „Prvo bi pojela oči od borovnice.” nasmejao se gledajući me.

Slušanje njegovog tihog dubokog smeha izazvalo je vibracije kroz moju sve vlažniju picu. „A sećaš li se kako si mi duvao dah u stomak?“ Zakikotala sam se pružajući ruku i trljajući njegov goli stomak.

„Da, i toga se sećam.“ nasmejao se trljajući moj stomak.

Osećajući njegov dodir naježila sam se po koži. „I moje grude su bile mnogo manje.“ Zadirkivala sam hvatajući moje sise i malo ih stiskajući. Posmatrala sam oca dok je teško gutao i klimao glavom. Njegove oči su bile uprte u moje grudi i to mi se dopalo. Toliko sam dugo planirala ovaj noćni izlazak i nisam mogla da verujem da je zaista tako dobro teklo.

Moj otac je uvek pokazivao dominaciju i samokontrolu, tako da sam se osećala veoma seksi kada sam ga videla bez reči pored svojih grudi. „U redu Milice, kasno je i oboje moramo ustati ujutru.“ odustao je nakon što me je primetio kako se igram grudima.

Ali nisam planirala da odustanem. Bila sam odlučna da osetim tatin tvrdi penis unutar moje uske nevine pičkice.

„Tata mogu li da spavam sa tobom večeras?“

Posmatrao me je malo pre nego što je konačno klimnuo u znak slaganja. „Evo, možeš spavati na ovoj strani.“ rekao je pokazujući na mesto gde je spavala moja majka.

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 2. Deo

„Hvala ti tata.“ Nasmejala sam se dajući mu poljubac u obraz pre nego što sam ustala i prešla preko njega.

Dok sam to činila, pretvarala sam se da gubim ravnotežu, a on je podigao ruku da me smiri. U ovom položaju stajala sam iznad oca sa nogama sa obe njegove strane. Pošto nisam imala gaćice, znala sam da može da vidi ravno ispod moje košulje moju golu mokru pičku.

„Izvini tatice.“ Zakikotala sam se ponovo se umirujući i prešavši do kraja.

„Nema problema.“ odgovorio je gledajući me sa uzbuđenjem na licu.

Nasmejala sam se podižući pokrivač i uvlačeći se pod njega, a istovremeno sam videla njegov polu tvrdi kurac. Iako sam ušla pod pokrivač, nisam legla na krevet. Ležala sam na boku preko očevog stomaka tik iznad njegovog struka. Moji kukovi su bili na njegovoj levoj strani dok je lakat bio na njegovoj desnoj.

„Mislio sam da sada idemo u krevet?“ upitao je gledajući me i trljajući mi kosu.

„Mogu li da ti priznam nešto?” upitala sam pocrvenevši i pogledavši dole.

„Naravno dušo, bilo šta.“ rekao je pomerajući ruku i podigavši mi bradu.

„Nikada ranije nisam videla muški penis. Mogu li da vidim tvoj?“ upitala sam nevino dok sam ga gledala u oči.

Na sredini leđa sam osetila da je nešto počelo da me gura i nije mi trebalo puno da shvatim šta me je to dodirivalo.

„Oh, khm. Upravo sada?“ upitao je uznemireno dok je njegov kurac nastavio da me gura.

„Mhm… stvarno želim da ga vidim. Oduvek sam želela da vidim tvoj kurac.“ Prošaputala sam podižući se malo i naginjući se nad pokriveni kurac mog tate.

„Ali Milice, ti si moja ćerka.“ Prošaputao je gledajući moju sisu dok je izmicala iz moje spavaćice.

„Makar samo vrh.“ Rekla sam umiljato.

Opet sam videla kako unutrašnji sukob raste u njemu, ali on je svejedno povukao ćebe.

„Vau“ rekla sam gledajući njegov ukočeni tvrdi kurac dok ga je otkrivao.

„Šta misliš?“ upitao je uzevši ga u ruku i u nekoliko poteza ga prodrkao.

„Stvarno je lep tata.“ Nasmejala sam se diveći se njegovom debelom penis sa venama. „Mogu li ga dodirnuti?“ Pitala sam, i pre nego što sam uopšte dobila odgovor, ispružila sam ruku i omotala prste oko njegovog rastućeg kurca.

Nakon što sam ga samo držala u ruci i odmerila njegovu reakciju, počela sam polako i tiho da ga drkam. Mali jauci su mu pobegli s usana i to je učinilo moju macu vlažnijom nego ikad. Konačno, počela sam da osećam vreo i tvrd kurac svog oca. Mazila sam ga još malo, a zatim lagano liznula jezikom preko njegovog vrha.

„Oh, jebote.“ uzdahnuo je gurajući kukove bliže mojim ustima.

Ovo sam shvatila kao znak da idem dalje, pa sam pažljivo počela da ližem oko njegovog vrha. Onda sam se usredsredila na sisanje njegove glave i degustaciju njegove pre-sperme. Dok sam ga sisala, mogla sam da osetim njegove čudesne ruke na svom telu. Posegnuo je dole i istražio moju sisu i dao joj nekoliko mekih stisaka, a potom štipao bradavice što me je učinilo da stenjem oko njegovog kurca. sisa tatin masivan kurac

„Radiš tako dobar posao Milice.“ zastenjao je dok sam ga zadirkivala sporim vlažnim poljupcima.

Čuvši očeve reči ohrabrenja povećala mi se potreba za njegovim kitom u pički. Polako sam počela da gutam sve više i više njegovog kurca dok sam nastavila da ga mazim i drkam.

„Tvoje sise su tako meke.“ Moj otac je izjavio dok je koristio svoju masivnu ruku da ih miluje. „Dođi.“ rekao je pomerajući moje telo tako da smo bili u položaju šest-devet. „Tvoja tako mokra pičkica.“ bilo je poslednje što sam čula pre nego što sam osetila da jezik mog tate dodiruje moju gladnu pičku.

Pročitajte i ...  Ćerke su zauzele mamino Mesto

„Oh tata.“ Zastenjala sam kad sam za trenutak skinula usne sa njegovog penisa. Od načina na koji mi je vešto lizao i sisao pičku, noge su mi zadrhtale.

„Da li je to dobar osećaj?“ upitao je tako što mi je počeo tucati pičku jezikom.

„Da gospodine.“ Cvilila sam dok sam mlela ribicu o njegov spljošteni jezik.

Nisam mogla sprečiti svoje jauke da ne pobegnu iz usta dok mi je otac nastavio oralno ugađati. I ne samo to, nego nisam mogla a da se ne zapitam da li je tako lizao i moju majku. U svakom slučaju, sama pomisao na to učinila je da mi se maca stegne dok sam osećala kako mi se orgazam razvija.

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što sam ga jebala bokovima o njegov jezik i stenjala njegovo ime dok sam svršavala u njegova usta. Nalet mog orgazma otišao je pravo u moju glavu i učinio da se osećam omamljeno, ali i dalje izuzetno napaljeno. Više od svega sam želela da moj tata bude u mojoj mokroj ružičastoj pičkici. tata i ćerka u pozi 69

Nagnuvši se napred, uzela sam tatin penis pravo u usta i počela ga nestrpljivo sisati. Njegovi kukovi su se zabili u moja usta što me je začepilo dok se njegov penis gurao sve dublje i dublje u moje grlo. Čuvši sebe kako se gušim njegovim kurcem, moja pička je pulsirala i svidelo mi se.

„Oh dušo, ćerkice moja… činiš da se osećam tako jebeno dobro.“ moj otac je jaukao i osećanje ponosa je prošlo kroz celo moje telo.

Nekoliko trenutaka kasnije osetila sam kako očevi veliki prsti počinju da traže svoj put u moju macu. Bilo je neverovatno da me moj otac jebe prstom dok sam mu nastavila da se gušim u njegovoj kurčini. Njegovi prsti su željno ulazili i izlazili iz moje peckave rupe.

„Hajde dušo okreni se za mene.“ reče moj otac glasom punim požude. „Tako si lepa. Tako velika devojka.“ nasmešio se držeći se za moj struk dok sam gledala u njega grizući usnu. Na trenutak sam ga posmatrala dok sam mu stavljala ruke na grudi i igrala se njegovom kosom.

„Da li izgledam kao mama dok sedim na tebi?“

„Baš kao ona kad je bila mlađa. Te lepe i živahne grudi, tvrde ružičaste bradavice koje vire, i ta sočna mokra pička koja moli za moj kurac.“ zarežao je prelazeći palcem preko moje donje usne.

Kada sam čula kako me otac upoređuje sa mamom na seksualni način, nateralo me je da zastenjem. Nisam mogla da verujem da se moje fantazije konačno ostvaruju.

„Molim te, tucaj me… želim seks sa tobom tata.“ Cvilila sam podižući i hvatajući njegov kurac u ruku i ciljajući ga ispod moje pičke koja je curila. Adrenalin u mom telu tekao je kroz vene dok sam čekala da mi otac odgovori.

„Samo napred dušo. Sedi na tatin kurac.“ rekao je i upravo to je bio odgovor koji sam čekala.

Polako sam preokrenula topli kurac u moju pičku koja čeka. Osećaj njegovog penisa koji klizi u moju pičku dok sam sedala na njega osećalo se kao raj. Osećaj njegovih ruku na mojim kukovima koje me polako vode kad sam potpuno sela na njegov ud učinio je da mi telo zadrhti.

„Oh, jebačice moja, tako si duboko uzela tatin kurac.“ zastenjao je gurajući kukove.

Odskočila sam na očev penis dok sam cvilila njegovo ime i dodirnula njegova snažna prsa. Osećala sam ga kako se igra mojim sisama dok sam se borila protiv njega.

„Poljubi me Milice.“ šapnuo je moj otac dok me je privukao bliže sebi. Njegove usne su bile meke, i osećale su se neverovatno u odnosu na moje. „O, dušo, tvoje telo je tako lepo pritisnuto uz moje.“ promrmljao je između dubokih poljubaca. Njegov jezik je plesao sa mojim, a on je ugrizao moju usnu.

Pročitajte i ...  Tatino Usko Rešenje

„O, tata!“ Cvilila sam dok je stenjao u moja usta. On je sada gurao svoj kurac u moju bolnu picu dok je držao ruke na mom dupetu. „To je to Milice, uzmi tatin kurac. Oh, tako dugo sam želeo da uradim ovo sa tobom.“ rekao je moj tata dok je zabijao kurac u moju natopljenu pičkicu.

Mogla sam da osetim kako njegov penis postaje sve tvrđi i pulsira u meni. „To je tatina dobra devojka. Zajaši moj kurac dušo.“ moj otac je zarežao dok je susretao moje odskoke dubokim čvrstim udarcima. Glasno cviljenje preplitalo se sa dubokim teškim jaucima mog oca. Zvuci naše ljubavi odzvanjaju u mojim ušima poput muzike. ćerka jaše kurac svoga oca

„Tata, volim da jašem tvoj veliki debeo kurac.“ Zastenjala sam dok je njegov sporadični potisak slao vibracije kroz moju pulsirajuću macu. Bila sam tako blizu da svršim na kurac mog oca, ali sam tako želela da nastavim. Sve u vezi ovog trenutka bilo je savršeno za mene.

„Uhhhh kako si jebeno uska… Nateraćeš tatu da svrši.“ izjavio je dok je polako trljao ruke po mojim grudima i stomaku.

„Molim te tata, želim da osetim tvoju vruću spermu u sebi.“ Cvilila sam dok je tata savijao noge i počeo da se nabija u mene snažno, brzo i grubo. Osećajući njegov kurac dok su se zidovi moje mace ogradili oko njega, osećala sam se tako napaljeno. Od udara njegovih kukova o moje dupe, moje sise su poskočile.

„Ista si kao tvoja majka. Ti uvek želiš da usrećiš tatu, zar ne.“ nasmešio se dok me je nežno povukao dole i spojio svoje usne mojima.

„Svršavam tata. Svršiću ti na kurac…“ Vrisnula sam kad sam osetila kako mi se pička stiska oko kurca mog oca dok mi je na silu punio picu vrućim mlazovima sperme.

„O jebote, Ufffff….“ moj otac je uzdahnuo dok su mu se kukovi smirili, a noge ponovo raširene.

Sada sam ležala na svom oca s njegovim kurcem i dalje u meni dok smo se oboje tiho držali jedno uz drugo.

„Jesi li bio iskren?“ Pitala sam nekoliko trenutaka kasnije kad je omekšavajući kurac skliznuo iz moje mace zajedno sa delom njegove sperme.

„Jesam li bio iskren u vezi čega dušo?“ pevušio je dok mi je trljao leđa i milovao me po kosi.

„Da li si zaista želeo da me voliš onako kako si voleo mamu?”

“Da… otkako si porasla u pravu mladu ženu… Toliko me podsećaš na tvoju majku da ponekad drkam misleći na tebe. Znam da nije u redu, ali čak te gledam pod tušem kada ostaviš otškrinuta vrata.“ priznao je.

Čuvši njegove reči i osećajući njegovo seme dok je curilo iz mene učinilo je da se osećam posebno. „Možda ne bi bilo tako pogrešno da se pretvaramo da sam mama. Onda bismo mogli da se volimo sve vreme, i bilo bi u redu. Želim da osećam tvoj tvrdi kurac u svojoj mokroj pički, tata. Ne želim da se ovo biti poslednji put.“

„Razgovaraćemo o tome ujutru. Za sada, hajde da se odmorimo.“ rekao je nežno me poljubivši u obraz pre nego što je navukao pokrivače preko nas.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Ćerka u Ulozi Majke”
  1. trojka plus. nije za cetvorku ali nije ni lose. kao romantika ali ne bas posto je cerka opasna droljetina.. za lik tate svaka cast

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)