sestra mu sela na kurac u kolima

Imao sam šokantan, slučajan, ali veoma uzbudljiv i nezaboravan događaj sa svojom mlađom sestrom. Pre nekoliko godina u sred vrelog leta, vratio sam se sa prve godine fakulteta, a moja mlađa sestra Milena (upravo je napunila 18 godina) upravo je završavala završnu godinu srednje škole.

Još od kad smo bili mala deca, naša porodica je često posećivala turistička odmarališta, tako da ovaj porodični vikend nije bio ništa neobično. To jedno posebno odmaralište koje smo često posećivali imalo je odlične sadržaje i veliku grupu prijatelja i porodica koje smo upoznali tokom vremena, i odličnu plažu na velikom jezeru.

Bungalovi u odmaralištu su bili pomalo lošiji usled starosti, pa smo poslednjih godina odlučili da iznajmimo lertnju kolibu na 30 minuta vožnje od jezera. Milena i ja smo uvek bili bliski dok smo odrastali, razlika među nama je bila svega 14 meseci. Mi smo spadali u takozvanu nudističku zajednicu, tako da videti je golu nije bilo ništa neobično.

Međutim, tokom poslednjih nekoliko godina ona i ja smo počeli da se razvijamo, a poslednjih nekoliko nudističkih putovanja na koje smo išli nisam mogao a da ne primetim njeno telo. Oduvek je bila manja, mršava, ali naizgled niotkuda njene grudi su porasle poprilično, a njeno telo je počelo da dobija izgled mlade žene.

Milena je zaista zabavna devojka, ali pomalo stidljiva i rezervisana, tako da ne mislim da je privukla previše pažnje od strane momaka iz srednje škole, što je meni kao njenom starijem bratu poprilično odgovaralo.

Ovog konkretnog vikenda, Milena i ja smo bili pogođeni trening groznicom. Pokušavao sam da dođem u bolju formu za devojke na faksu, a ona se spremala da krene na fakultet u nadi da će ući u atletksi tim.

Prvog jutra odlučili smo da idemo biciklom do jezera iza naše kućice, što je trajalo nešto više od sat vremena. Kada smo konačno stigli na jezero, odmah smo se skinuli, ali smo odlučili da nastavimo sa treningom i otišli smo na dugo trčanje i plivanje. Osećali smo se kao goli triatlonci, bilo je sjajno!

Posle naših par sati vežbanja, sreli smo roditelje na plaži. U međuvremenu su dakle i oni došli an jezero i doneli su puno grickalica za piknik i frižider pun pića! Jeli smo, pili i opuštali se potpuno goli. Međutim, kako je kasno popodne prolazilo, naši planovi za večeru u kolibi su nas povukli kući pre zalaska sunca.

Tada smo se ja i sestra pogledali i shvatili da bi odlazak nazad na biciklama bilo užasno… Posle punog aktivnog dana, vrelog sunca, piknika, to je bilo poslednje što je bilo ko od nas želeo da uradi. Takođe smo MRZELI da se oblačimo posle jezera, i navikli smo da se vozimo kući goli i ostatak noći provodimo goli kod kuće.

„Ha! Nema šanse!“ Sećam se kako se Milena smejala kada smo razmišljali o povratku kući. Predložio sam da stavimo bicikle u gepek i odvezemo se kući sa matorcima, ali moj tata je insistirao da je nemoguće da se bajkovi uklope u našu skromnu Tojotu.

Pročitajte i ...  Brat Kriminalac

Milena i ja smo razmenili poglede i oboje smo znali koliko bi bila užasna ta vožnja biciklom kući, pa smo krenuli da rešimo problem. Potpuno goli, proveli smo najmanje 20 minuta da KONAČNO naguramo okvire bicikla i gume u gepek i zadnja sedišta. Međutim, moj tata je brzo ukazao na masivni frižider koji su upravo spakovali, a koji je takođe morao da stane u auto.

Bilo je kasno, a ja sam bio frustriran, pa sam podigao frižider, seo na zadnje sedište i rekao: „Eto, idemo sada!“. Sestra mi se nasmešila, ponosna na uspeh i izbegavajući bolnu vožnju kući. Međutim na zadnjem sedištu jedva je bilo mesta za sedenje, a kamoli za moju sestru! U ovom trenutku, međutim, nije bilo povratka pa je jedino rešenje bilo da sednem na zadnje sedište, a Milena da mi sedne u krilo.

Moji roditelji su izrazili zabrinutost za bezbednost, ali Milena nije imala problema i insistirala je da to uradimo. U ovom trenutku bili smo mrtvi umorni i umirali smo od želje da se vratimo kući. U to vreme smo shvatili da je naša znojava odeća spakovana u gepeku, ali pošto bismo se često vozili kući potpuno goli, nismo se trudili da ponovo raspakujemo auto.

I tako smo krenuli, vozeći se seoskim putevima sa mojim roditeljima, dok je moja potpuno gola sestra sedela u mom krilu pozadi. Nezgodan raspored biciklističkih guma i mini frižidera pozadi, kao i kaiš sigurnosnog pojasa preko njenog struka primorali su moju jednu ruku da se odmara na sredini Milenine butine.

Ipak, Mileni i meni je ceo scenario izgledao potpuno normalan, i mi smo samo opušteno razgovarali. Nakon otprilike 15 minuta vožnje, sunce je skoro zašlo i svi smo postali pospani od napornog dana. Ali odjednom, kada smo krenuli da se vozimo neravnim seoskim putevima, osetio sam nešto neobično… Topla vlažnost proširio mi se na krilo.

Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim šta se dogodilo, a mislim da je i Milena shvatila. Ćutali smo kao mrtvi. Nije bilo sumnje da je shvatila šta se dogodilo, jer je nespretno prebacila svoju težinu na drugačiji način kako bi pokušala da svoju mokru vaginu učini manje očiglednom.

Minut kasnije osetio njenu mokru pičku, sada na drugom delu svog krila, tako da je bilo još očiglednije! Spolja sam zadržao prisebnost, ali u glavi nisam mogao da verujem šta se dešava. Moja sestra je postajala neverovatno mokra, i bilo je u mom krilu.

Ponovo je promenila težinu, a to je ponovo pogoršalo situaciju. Pokušavao sam da zamislim da se samo njeno telo znojilo, ali sam se naježio od hladne klime u autu. Nemoguće da se znojila. Pomerila se još jednom, a pokušao sam i ja, ali imali smo tako malo mesta da nismo ništa postigli. Ustvari, to je učinilo stvari mnogo gorima.

Znao sam da se slučajno uzbudila, ali sada sam činio sve što sam mogao da sprečim da postanem tvrd. Pomerio sam se da sednem uspravnije, ali moje ruke su bile zarobljene u njenom krilu i na njenoj strani. Što sam više razmišljao o svemu, postajao sam sve tvrđi.

Pročitajte i ...  Sestra se Razvodi

Pomerila se još jednom, i osetio sam kako mi krv juri u kurac! Pokušao sam da se spustim u sedište, ali nije bilo zaustavljanja. Dok je moj kurac počeo da se gura uz nju, pogledao sam da vidim mog tatu kako vozi pravo ispred nas. Srećom slušao je radio i fokusirao se na put, nikada nije primetio nespretnost na zadnjem sedištu.

Bilo je teško videti iz mog ugla, ali moja mama je izgledala kao da čvrsto spava desno od nas na suvozačevom mestu. Milena i ja smo ostali mrtvi ćuteći, ali moja erekcija je neumitno rasla. Onda se desilo… Milena je ponovo sa nelagodom prebacila svoju težinu na moje krilo, a ja sam pokušao da ponovo sednem uspravno. Moj kurac je bio tvrd!

Čim je Milena to osetila, oživela je i dala sve od sebe da podigne svoju težinu sa mog krila. Glava mog kurca je gurala pravo u nju, i nije bilo šanse da bilo ko od nas to ignoriše. Skontao sam da je davala sve od sebe da se podigne višlje od mene, ali bili smo tako zbijeni da nismo imali kuda.

Njena vlažna pica je nastavila da kaplje po mom kurcu, a mi smo sedeli u tišini, gledajući pravo ispred sebe. Osećalo se kao večnost. Bacio sam oko na sat i zaključio da smo verovatno udaljeni samo 5 minuta od naše kolibe, tako da se na sreću nazirao kraj. Ali što sam više razmišljao o situaciji, to sam više bio tvrd. I znam da je Milena osećala isto, jer je njena vagina postajala sve vlažnija.

Milena je pokušavala da zadrži svoju težinu iznad mog penisa, tvrdog kao kamen. Ali onda je, na moje krajnje iznenađenje, učinila nešto šokantno. Pomerila je jednu ruku sa kolena i stavila je na moju nogu, stavila je drugu ruku nekako ispod moje noge kako bi se izdigla i okrenula glavu u stranu tako da me gleda.

Nasmejala se, a onda je težinu počela spuštati na mene. Osetio sam da mi vrh kurca klizi pravo u nju. Vilica mi je pala, i nisam mogao da verujem šta se dešava! Ali u isto vreme nikada nisam osetio ništa tako neverovatno. Ponovo je pogledala pravo ispred sebe, lagano se podigla od mene, a zatim ponovo snažno gurnula dole. Ovaj put sam ušao još dublje.

Nisam mogao da verujem šta se jebeno dešava! Na prvoj godini fakulteta imao sam ponekog iskustva sa nezaštićenim seksom i znao sam kako sve funkcioniše. Ali nikada nisam osetio ništa tako nadrealno kao taj trenutak. Milena je ponovo gurnula guzom nadole. I opet. Polako, diskretno, ali veoma metodično.

Nisam mogao da verujem da sam u svojoj sestri, a ona je želela više! Još luđe je bilo to što su naši roditelji bili u autu ispred nas, potpuno bez znanja. Nakon otprilike 5 ili 6 trzaja znao sam da ću svakog trenutka svršiti. Podigla se malo više i pripremila se za jedan veliki pokret. Ali se povukla malo previše gore, i moj penis je iskliznuo iz njene mokre pičke. sestra mu sela na kurac u kolima

Pročitajte i ...  Terapija za Sestrine Male Sise

Tako smo sedeli tamo sa mojim potpuno uspravljenim penisom koji se spremao da pukne, tačno između njenih mokrih gornjih butina. Nakon otprilike 20 sekundi neugodne konfuzije, Milena je čvrsto stisnula moju ruku i drugom rukom ugurala moj kurac u nju. Ovo više nije bio samo nesrećni slučaj, Milena je htela da je jebem. I to je bilo sve što mi je trebalo.

Nakon još dva nabijanja ja sam ejakulirao u nju. Seka je to naravno osetila i proizvela je malo visoko „oh!“. Na moj užas, oba moja roditelja su primetila! Srećom, Milena je to odigrala kao da joj je neka misao pala na pamet.

Manje od minuta kasnije, zaustavili smo se na destinaciji. Moj penis je još uvek bio tvrd u njoj, i mogao sam da primetim da još uvek uživa. Moj tata je gurnuo moju mamu da se probudi i krenuo da izlazi iz auta.

Tada je Milena rekla: „Ne brini tata, mi dmo napravili ovaj nered ovde, smislićemo kako da ga sredimo i unesemo stvari“.

Sedeli smo sami, pretvarajući se da organizujemo neke stvari u autu. Srećom, moji roditelji su bili savršeno zadovoljni što su ostavili auto i počeli da spremaju večeru. Kada su bili unutra, skinuo sam pojas, ali Milena je i dalje samo sedela. Moj kurac je još uvek bio čvrst i napola u njoj. Sperma je počela da curi iz nje i dole na moja jaja.

Sedeli smo tamo nekoliko minuta dok nije konačno počela da se diže sa mene. Mislio sam da će izaći iz auta, sve dok se nije pšonovo nabila na moj penis još agresivnije nego ranije. Odmah sam bio upaljen iznova i ovog puta smo krenuli u seks bez mnogo ustručavanja! Nije bilo potrebe da budemo diskretni.

Trljao sam njenu vaginu rukom zaglavljenom u njenom krilu, a drugom rukom masirao sise. Osećalo se tako neverovatno. Odjednom je postala veoma glasna, ispuštajući seksi zvuke stenjanja zbog kojih sam je želeo još više. Za manje od minuta ponovo sam svršio u nju. U isto vreme je doživela orgazam i mogao sam da osetim nalet sperme između njene vagine i mog kurca. Do danas nisam doživeo bolji orgazam.

Konačno smo izašli iz auta i morao sam da upotrebim ceo peškir za plažu da počistim nered od sperme napravljene na sedištu automobila. Nakon što smo konačno raspakovali auto, oslobodilii bicikle, Milena me je pogledala i rekla sa seksi osmehom, „trebalo bi da sutra ponovo vozimo bicikle na plažu!“

Nisam mogao ništa drugo nego da se složim.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Zabava u Kolima sa Sekom”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)