stric joj liže pičku

Probudio sam se u sunčano jesenje jutro. Uzeo sam nekoliko slobodnih dana i uživao u opuštanju i prirodi tih nekoliko dana. Okrenuo sam se tražeći Cecu, sada moju ženu i majku moje dece, u krevetu pored mene. Ali ona je otišla. Ležao sam go u krevetu nežno uživajući u tišini koja miluje moju jutarnju erekciju. Neobično je bilo što sam mogao da čujem glavno kupatilo umesto onog na spratu pored moje sobe i pomislio sam kako je Ceca pažljiva pa koristi glavno kupatilo da me ne probudi.

Ali bio sam napaljen i želeo sam njenu pičkicu. Čak i nakon što je rodila dvoje dece, njena pica je bila neverovatno udobna i ja sam čeznuo za njom. Ustao sam iz kreveta i izašao iz naše spavaće sobe u kupatilo, moj obrijan kurac spreman za njenu slatku ribicu. Zaustavio sam se ispred kupatila jer sam mogao čuti neke tihe jauke koji su dopirali iznutra.

„Ceca se igra sa svojom macom“, pomislio sam, gledajući u svoj kurac tvrd kao kamen – „biće srećna kada je uhvatim na delu.“

Otvorio sam vrata i stajala je iza staklenog paravana tuš kabine, sa tuš-baterijom u ruci koja je prskala intenzivan mlaz vode na njenu pičku, a tri prsta njene slobodne ruke bila su zakopana u njenu glatku pičku… međutim to nije bila Ceca! Bila je to moja bratanica Natalija. Potpuno sam zaboravio da će boraviti kod nas nekoliko dana.

Njene grudi su bile ogromne, sa plavim venama koje su prelazile u njene velike areole. Činilo se da prkose gravitaciji. Njena mokra plava kosa bila je dužine preko ramena, njene sočne usne otvorene i njene velike plave oči zatvorene od zadovoljstva. Čula me kako ulazim i iznenada se šokirala da se vratila u stvarnost. bratanica se tušira gola

Natalija je ispustila glavu tuša, jednom rukom pokrivajući svoju obrijanu pičku a drugom očajnički pokušavajući da pokrije svoje 21-godišnje sise, ali nije uspela. Lice joj je brzo pocrvenelo. Odjednom sam shvatio da sam i ja bio go, stojeći ispred bratanice sa erekcijom. Njeno telo je bilo vijugavo, punačko i jebozovno. Njena koža besprekorna, njene sise velike i teške a guza savršeno okrugla i živahna.

Nije prošlo više od 3 sekunde, ali vreme je izgledalo usporeno. Oči su joj bile razrogačene od šoka dok je treperila između mojih očiju i mog tvrdog falusa.

„Natalija… Izvini… ja sam mislio da je Ceca ovde… Sranje, izvini… ali nemoj da te je sramota… Mislim, svi mi masturbiramo, i imaš na šta da se ponosiš, “ promucao sam u polu mucanju.

Glumio sam smirenost ali želeo sam da vidim njenu macu, međutim njena ruka je to dobro sakrila.

„Striko, zar ne misliš da bi trebalo da odeš???“

„O, da, izvini Natalija.“ Otišao sam vraćajući se u svoju spavaću sobu. Legao sam i odmah krenuo da radim na svom kurcu. Bio sam tako uzbuđen. Počeo sam da vraćam njenu figuru u svoje misli. Moja ruka je radila celom dužinom mog penisa gore-dole. Odjednom su se vrata otvorila i tu je bila Natalija. Imala je umotan peškir oko sebe. Mislim da je mislila da ću drkati i nadala se da će me tako osramotiti, ali pošto sam egzibicionista po prirodi, to mi se čak i dopalo.

Pročitajte i ...  Mama Zaklina mnogo voli Kurac

„Natalija, rekao sam ti da svi masturbiraju.“ Usporio sam svoje milovanje, polako se pomerajući gore-dole.

„Jesi li ti to obrezan? Nikada ranije nisam videla obrezan…“

Prestao sam da drkam i sklonio sam ruku. „Jesam, hoćeš da pogledaš izbliza?“

Natalija je zastala, njene velike plave oči izgledale su zaintrigirano. Peškir se borio da zadrži njene velike sise. Želeo sam da jebem ovu devojku, da osetim njeno mlado gipko telo ispod sebe. „Sedi na ivicu kreveta i pogledaj.“

„Da li to čini da izgleda veći? Mislim, izgledaš mnogo veći od mog bivšeg, ili je to zato što nemaš dlake?“

„Ja sam velik bez obzira na sve to.“ – ponosno sam istakao.

Natalija je prišla bliže, svakim korakom otvarajući peškir i otkrivajući obrijanu stidnu oblast. Sela je pored mene, prekrstivši noge. Peškir joj je pao sa leve noge koji je stavila na desnu. Oči su mi privukle njenu unutrašnju stranu butine. Njene noge su bile tako blede, tako meke. Položila je desnu ruku na moje bedro.

„Žao mi je što si me video pod tušem. Toliko je prošlo otkako sam… znaš već… ne volim da spavam sa bio kim, a otkako sam raskinula sa bivšim nisam bila ni sa kim.“

Ubijala me je! Poželeo sam da pomeri ruku na moj potpuno uspravan penis.

„Da li je bolelo obrezivanje?“

„Bio sam jako mali, ne sećam se. Da li želiš da vidiš da li se oseća drugačije?“

„Ti si moj stric, ne bi smeli…“

„Dodir je sasvim u redu Natalija. Mi smo dvoje odraslih ljudi. Hajde, slobodno.“ Mogao sam da vidim borbu u njoj. Njena ruka se malo približila. Pomerio sam desnu ruku na njenu golu butinu, sa vrhovima prstiju lagano prateći njenu unutrašnju stranu butine. „To je samo eksperiment da osetiš razliku.“

Njena ruka se približila, oslonila se na moje stidno područje. Trljala je napred-nazad preko mog glatkog stidnog područja. „Tako je glatko“, rekla je Natalija, „lepše nego moja…“

„Da vidim“, odgovorio sam ruku pomerivši do njenog obrijanog stidnog dela. Natalija je raskrstila noge kada sam ugledao relativno dugu kapuljaču klitorisa. Osećao sam blago bockanje.

„Uhhh, ti se briješ dušo, ja sam depiliran i to juče. Znaš da imaš neverovatno telo?“

„Nisi ni ti loš za jednog matorca“, odgovorila je Natalija duhovito, iako sam bio tek u ranim četrdesetima.

Njena ruka se pomerila sa mog stidnog područja trljajući preko mog ravnog tvrdog stomaka pre nego što se vratila ka mom kurcu. Podigla je ruku i palcem protrljala moj kurac. Nadrkala ga je dvaput pre nego što je odmaknula ruku.

Povukao sam njen peškir. Otpao je nežno otkrivajući njene masivne sise. Desna mi je ruka držala njenu levu sisu, a palcem sam prelazio oko njene bradavice i posmatrao je kako se stvrdnjava. Natalija je pomerila desnu ruku nazad na moju kurčinu, samouvereno je uhvativši rukom i polako i uporno počevši da mi miluje kurac.

Pročitajte i ...  Delikventna Bratanica

„Raširi noge Natalija, želim da vidim tvoju prelepu pičku.“

Natalija je bacila peškir i prišla bliže. Moja ruka je pala sa njene sise i obujmila njenu picu. Bila je to lepa mesnata pičkica. Velike usmine koje su bile natopljene njenim sokovima. Moj prst je skliznuo između njenih usmina i nežno protrljao njen klitoris. Nisam mogao da verujem da trljam macu svoje 21-godišnje bratanice.

Njena desna ruka se kretala malo brže. Moj srednji prst je skliznuo u njenu čekajuću picu. Bila je tako mokra. Pomerao sam prst dok sam ulazio unutra. Odjednom je Natalija stala i napravila korak unazad. Mislio sam da je ovo sve što dobijam. Sela je na ivicu kreveta i raširila noge. „Dođi i poliži moju picu.“

Skoro sam skočio sa kreveta! Kleknuo sam na zemlju ispred nje. Prešao sam jezikom od otvora njene mace između njenih mesnatih usmina do blago izloženog klitorisa. Proveo sam vreme zadirkivajući i ližući njen klitoris dok se moj prst vraćao na njenu macu. Natalija je legla na krevet dok sam nastavio da jedem njenu macu. Zario sam dva prsta duboko dok su sokovi tekli iz njene pičke. stric joj liže pičku

Njena ruka me je uhvatila za potiljak dok sam joj lizao klitoris sa jedne na drugu stranu. Dva prsta zakopana u njenu picu ubrzo su postala tri dok sam ih savijao prema gore tražeći pravo mesto u njenoj vagini. Sokovi su tekli kad je počela da dahće i glasno stenje. Kako su mi nedostajali takvi zvukovi sa Cecom, moja žena je tiha ljubavnica.

Svršila mi je na lice dok sam lizao. Ustao sam i postavio svoj penis na ulaz u njenu picu. Zgrabio ispod nje glatke zaobljene butine i uveo moj penis polako. Gledajući u mene, ugrizla je donju usnu dok sam gurnuo svoju dužinu u nju.

„Jebi me!“

U početku sam polako ulazio i izlazio, gledajući kako moj kurac proždire njena gladna pica. Počeo sam da trljam njen klitoris palcem dok sam se kretao sve brže i jače. Natalija je štipala i stezala bradavice dok sam jebao njenu mokru vaginu. Krenuo sam napred, sagnuo se nad njom, uzimajući veliku dojku u usta. Ugrizao sam i lizao njenu tvrdu bradavicu.

„Okreni se dušo, moram da osetim tu sočnu guzu.“

Brzo smo promenili položaje pa sam stao iza nje ulazeći u njenu natopljenu mokru picu s leđa. Njeno dupe je bilo veliko, ali čvrsto dok sam ga grabio. Gledao sam kako se trese dok pumpam picu svoje bratanice. Ruka joj je bila između nogu i trljala klitoris. Jebao sam njenu macu najjače i duboko koliko sam mogao. Njeno stenjanje je ponovo počelo.

„Opet ću da svršim!“

Pročitajte i ...  Ne brini nisam nevina

Neposredno pre nego što je dostigla vrhunac, gurnuo sam palac u njeno dupe. „Jebi me… nemoj stati!“ Njeni sokovi su bukvalno tekli iz nje kad je pala na krevet. Izvukao sam se iz nje. Još uvek nisam svršio. Šireći njene velike guzove, gurnuo sam glavu svog penisa u njenu usku rupu.

„Čekaj striko, nikad nisam probala analn.“

„Veruj mi Natalija, igraj se sa sobom dok te jebem u dupe.“

Nisam imao analni seks 12 godina. Njeno nevino dupe je bilo tako čvrsto da nisam želeo da prestanem. Koristeći njene sokove kao podmazivanje, pažljivo sam se kretao napred i nazad dajući vremena njenoj guzi da se navikne na moj kurac. Pet minuta kasnije, a još uvek nisam bio blizu cele dužine. Natalija je s vremena na vreme stenjala od nelagodnosti dok je trljala svoju macu.

Ulazio sam sve duble. Njeni mišići su se stezali oko mene gurajući moj kurac. Njeno nevino dupe je bilo tako usko da sam sve vreme bio na ivici. Hvatajući njeno okruglo dupe i kukove, ubrzao sam tempo, a jaja su mi udarala o njenu macu dok je trljala klitoris. Bio sam tako blizu svršavanja. jebanje bratanice u šupak

„Moram da svršim na tebe Natalija…“ – izašao sam iz nje i drkao kurac čekajući je da se namesti.

Natalija je pljunula po rukama i utrljala pljuvačku između sisa. Klečeći ispred mene omotala je svoje bogate grudi oko moje osovine i pojebala me njima. umpao sam joj sise koliko sam mogao. „Uzmi ga u usta Natalija.“

Bez pogovora je zinula i primila veliki deo moje kite u svoje topla usta. Njene ruke su mi masirale jaja dok sam se približavao orgazmu. Moja 21-godišnja bratanica je bila neverovatna pušačica. Njeni zubi su prolazili duž moje glave kurca, a jezik joj je radio sve vreme. Prestao sam da je jebem u usta i krenuo da svršavam.

„Svršiću! Želim da ti zalijem te sisetine.“

Prvi mlaz sperme udario joj je u bradu i otkotrljao se na njene grudi. Naredna četiri velika prskanja prekrila su njene ogromne sise. Moja mlečno bela sperma na njenim bledo belim sisama i ružičastim bradavicama izgledala je neverovatno. Poslednja tri šprica ponovo su joj pala na sise dok se poslednja moja sperma otkotrljala preko njenih ruku. Dokrajčila me je polako drkajući moj kurac.

„Bolje da odem da se očistim.“ Natalija je ustala i šepajući krenula prema kupatilu, očigledno ju je bolelo dupe ( 😀 ).

Srušio sam se na krevet oduševljen što sam jebao svoju bratanicu. Niko od nas više nikada nije o tome govorio.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)