Bilo je sparno letnje podne kada je Anđela šetala od lokalnog bazena do kuće na farmi svojih roditelja, provela je celo jutro radeći ono što je najviše volela – plivanje je bila njena strast u srednjoj školi, a sada je bila jedna od najbržih plivačica u svom plivačkom timu. Njeno telo je blistalo od lepljivog, letnjeg, znoja.

Kupaći kostim se zalepio za svaku oblinu njenog tela, čak su i njene mekane divne grudi bile podignute, zbog čega je izgledala obdarenije nego što je zaista bila. Anđela je prišla seoskoj kući svojih roditelja. Sićušni osmeh joj se provukao preko preplanulog lica kad je videla staru limenu vetrenjaču koju je njen deda izgradio kada je bila tek beba u majčinom naručju.

Škripa vetrenjače uvek je uspevala da joj izmami osmeh. Ti zvuci su bili nešto što je želela da čuje svaki dan, i jedva je čekala da dođe za vreme pauze na studijama gde je još pre letnjih ispitnih rokova obezbedila budžet.

Otišla je do ulaznih vrata i videla komadić belog papira zalepljen na poleđini vrata- „Otišli smo ​​u grad da kupimo rezervne delove za klimu. Pokvarila se dok si jutros bila na bazenu. Brat bi još uvek trebalo da bude na fudbalskom treningu kad dođeš, uživaj u miru i tišini. Vidimo se kad se vratimo. Mama i tata. P.S. Pokušali smo da te nazovemo, ali si zaboravila svoj telefon na kuhinjskom stolu, molim te da ga više ne zaboravljaš.“

Osmeh joj je sada bio izraženiji, a um joj je preplavila misao da će biti sama u kući neko vreme. Vazduh u kući bio je isto tako vruć i vlažan kao i napolju. Zatvorila je vrata za sobom dok je ulazila u čisto predsoblje. Miris sveže pečenog hleba ispunio je staru kuću i naterao joj vodu na usta.

Sa njene leve strane nalazila se kuhinja u kojoj je njen telefon čekao svog gospodara, ispred stepeništa koje vode na sprat gde je bio tuš koji je očajnički želela. Prvo što je trebalo da uradi je da ugasi suva usta nečim hladnim i po mogućnosti gaziranim. Zastala je u kuhinji na trenutak da zgrabi svoj telefon. Znala je da će proći dobrih par sati pre nego se roditelji vrate.

Ta činjenica ju je naterala da poskoči od uzbuđenja. Napokon će moći da gleda televiziju ili da ćaska sa nekim slatkim momkom na internetu, a da je ne ometaju roditelji ili mlađi brat. Uzela je telefon sa pulta dok je otvarala frižider da uzme hladnu koka-kolu. Njen vlažni peškir je ostao na podu dok se vraćala u predsoblje i na stepenice.

Njena prva želja je bila da se istušira ​​na spratu pre nego što uradi bilo šta drugo. Škripa stepenica je odjekivala u njenim ušima, ali kada je stigla do poslednje stepenice, čula je nešto drugačije. Blago hrkanje dopiralo je sa desne strane hodnika, iz bratove sobe. Provirila je niz hodnik prema bratovoj sobi, vrata su bila odškrinuta, iz njegove spavaće sobe je duvao blagi topli povetarac.

Tiho je pomerila vrata da bi videla svog brata kako spava na vrhu svog pokrivača. Njegova fudbalska oprema umrljana znojem prekrila je izbledeli drveni pod u spavaćoj sobi i ispunila sobu njegovim mošusnim mirisom. Mora da je bio umoran kada je došao kući jer nije nosio ništa osim maskirnih zelenih bokserica.

Pročitajte i ...  Šaputala sam - "Tatice" 3. Deo

Anđela je uzdahnula ispunjena ljutnjom. Sve njene planove pokvario je njen mlađi brat Ivan, mišićavi momak koji je spavao samo u svojim boksericama. Primetila je kapljice znoja dok su kapali sa njegovog atletskog tela na krevet. Ovo je navelo Anđelu da se zapita koliko je dugo bio kod kuće.

Ušuljala se u njegovu sobu, njeni koraci tihi poput miša da ga ne probudi. Anđela je stajala pored kreveta uokvirenog tamnom hrastovom, ispružila je ruku da zagladi njegovu glatku neurednu crnu kosu na njegovoj glavi. Ivan je nežno zastenjao, još uvek u snu, dok su njeni vitki prsti prolazili kroz njegovu znojnu spuštenu kosu, na trenutak je pomislila da će se probuditi od njenog milovanja po kosi.

Smaragdno zelene oči klizile su preko njegovog mladog nevinog lica, uzimajući u obzir svaki manji detalj od malog ožiljka gde je bio pogođen ekserom kada je pomagao da preuredi svoju sobu do još manjih pega na njegovim obrazima. Ivan je izrastao u zgodnog mladića dobrog tela.

Obrisala mu je znoj iznad obrva, a zatim pomilovala njegovo lice. Njen um je razmišljao o svim muškarcima koje je upoznala na faksu, niko nije mogao ni da drži sveću njenom bratu usled njegove građe i lepote. Još jednom je zastenjao, dok mu se glava nameštala u jastuk. Razigrani osmeh se stvorio na ivici njenih usana kada ga je videla kako se migolji pod njenim zadirljivim dodirom. seksi brat spava sa dignutom kitom

Njeni prsti su plesali po njegovoj koži, igrajući se zrncima znoja na njegovim grudima. Otkrila je da ne želi da stane, a njene ruke, omekšane od bazena, spustile su se niže da oseti svaki centimetar Ivanovog zategnutog tela. Njene usne su se izvile u „O“ kad je osetila izbočine njegovih čvrstih trbušnjaka, a električni trnci su joj prošli kroz kičmu kada joj je pogled zalutao na njegove bokserice.

Bio je tvrd, ali još uvek je spavao, pitala se kakve je razvratne snove izazvala od svog nevinog milovanja. Udaljila se, telo joj se treslo, leptiri su joj ispunili stomak, nije mogla da odvoji svoje gladne oči sa njegovog međunožja. Gusta izmaglica ispunila joj je um, poriv da ispruži ruku i dodirne ga kroz njegove bokserice.

Drhtave ruke dohvatile su njegove zelene bokserice, njeni nežni prsti kliznuli su ispod elastičnog ruba. Polaganim bojažljivim pokretima povukla ih je nadole tek toliko da oslobodi njegov pulsirajući penis iz okvira njegovog zatvora. Njegov muški mošusni miris ispunio joj je nozdrve i dodao sve veću maglu u njenom umu.

Ugrizla se za donju usnu dok su joj drhtave ruke krenule za njegovom zabranjenom muškošću. Ivan se promeškoljio iz dubokog sna, taman na vreme da vidi obrise ruke svoje sestre koja je lebdela samo nekoliko centimetara od njegovog kurca. U početku je mislio da još spava, ali nije prošlo puno kad je shvatio da to nije san. Telo mu je poskočilo.

Pročitajte i ...  Sestra od Ujaka

„Anđela, šta dođavola radiš?“ Iznenađen je povikao.

Ti krici su je trgnuli iz izmaglice koja joj je pomutila um. Podigla je pogled na svog praktično golog brata nakon što se on odmaknuo od njenog dodira, nekoliko trenutaka je stajala bez reči, očiju zakočenih na njegovim blistavim očima. Panika joj je preplavila um isključujući sve druge misli osim one da je uhvaćena.

Strah joj je prešao preko lica neposredno pre nego što je krenula ka vratima spavaće sobe. Vrata su joj se zalupila pred licem. Njen brat je stajao iznad nje, usmeren u njeno lice pre nego što je mogla da ode. Bes mu je ispunio oči dok je zurio u nju. Jedina misao u njegovoj glavi bila je da shvati šta ona pokušava da mu uradi u snu.

„Šta si radila Anđela?“ Zarežao je.

Anđela se okrenula, leđima pritisnuta o drvena vrata. Zagledala se u bratove ljutite oči, telo joj se treslo od straha. Nagnuo se nad nju, a njegov miris je ispunjavao njeno čulo. Duboko grimizno crveno rumenilo se proširilo po celom njenom telu, sirova neukroćena vatra je gorela u njenim slabinama dok je nastavila da udiše njegov miris.

„Ne znam Ivane, spavao si i… nisam mogla da se suzdržim. Ne znam šta me je spopalo.“ Glas joj je drhtao kao njeno telo dok je govorila. Te njegove oči spuštale su se od njenih očiju dole do dekoltea njenih blistavih preplanulih grudi dok su se dizala i tonula sa njenim teškim dahom.

Konačno je spustio pogled i video kako se njegov tvrdi penis trza u vrelom vazduhu njegove sobe, ni centimetar udaljen od prepona ružičastog kupaćeg kostima njegove sestre. Ovde je primetio koliko je najlonska tkanina čvrsto prianjala uz obline njenog tela. Nije mogao da kontroliše svoju ruku. Njegovi prsti milovali su njeno lice, brišući suze koje su počele da joj kaplju iz očiju.

Oštro je udahnula, strah je zamenila rastuća požuda. Njihova tela su jedno uz drugo, a usne stisnute i iznenada spojene. Ukus mente preplavio je njena nepca dok mu je gurala jezik u usta. Prigušeni oštri udisaji ispunili su sobu, usta su im se ispreplela u tom incestuoznom poljupcu.

Vrhovi prstiju zarili su se kroz ružičasti najlon njenog kupaćeg kostima i u njena savijena leđa. Desnom rukom ga je stegla uz sebe da ne prekine poljubac, njihovi jezici igraju zajedno, ne želeći da se razdvoje. Glasno, sparno dahtanje pobeglo joj je iz otvorenih usta dok je pokušavala da pronađe svoj glas.

„Šta to radimo Ivane? Ti si moj brat, ne bi trebalo da radimo ovo. Nije u redu.“

„Protest“ je bio mlak i neiskren.

„Seko… Ovo je… previše dobro da bih prestao, ali neću te prisiljavati.“

Ruke su mu klizile preko njenih ramena, gurajući ružičaste naramenice sa njene kože bronzane boje. Nagnuo se bliže njenom telu, čvrstim usnama pritisnuo pregib njenog vrata. Tiho šištanje se otelo između njenih zuba, njena ruka je pritisnula njegov potiljak, gurajući te usne o svoj vrat. Gurnula je svoje natopljeno međunožje o njegov tvrdi penis, puštajući ga da oseti toplotu njenog tela dok je osetila koliko je jebeno rastao.

Pročitajte i ...  Šaputala sam - "Tatice" 2. Deo

Njegove usne su se odvojile od njenog vrata dok je rukama obavio njen tanak struk. Zajedno su se okretali usred njegove sobe, njihova tela vrela i klizava su bila pritisnuta jedno uz drugo dok su nastavili da melju jedno o drugo.. Soba je postala ispunjena kratkim jaucima dok su zajedno dahtali, tela toplija od letnje toplote izvan njihovog prozora. NJegove ruke uhvatile su je za kupaći kostim, povlačeći i gurajući problematični najlon dok se nije skupio na njenim okruglim bokovima.

Oslobodila se svog odela, prešla je rukom niz njegove grudi i telo dok nije stigla do njegovog pulsirajućeg penisa. Migoljio se pod njenim pažljivim dodirom, mekoća njenih grudi dovela ga je do ivice pohotnog ludila. Odvojila je vreme kad je progutala vrh njegove muškosti, pre nego što se vratila preko njegovog tela do njegovih usana. Snažnim strasnim poljupcem dovela je njegovu dužinu do svojih mekanih vaginalnih nabora.

Njene grudi su se gurnule uz njegove, dok su zajedno stenjali od zadovoljstva. Njegove ruke su istraživale svaki centimetar njenih savijenih leđa, baš kao što su njihovi jezici istraživali jedan drugom usta. Izgubljeni u čistoj požudi, njihova tela su se trljala jedno o drugo, soba je bila ispunjena zvucima škripe i stenjanja.

Soba ispunjena snažnim mirisom divljeg strasnog seksa; zvuci njihovog ćudljivog delovanja postali su opojni za svakog od njih. Između njihovog pokreta ispunjenog strašću i vreline njihovih tela, ova zabranjena jebačina nije mogla dugo da potraje. Osetila je kako se njegova toplina širi kroz njenu nezaštićenu matericu.

Ruke su joj klonule kada ga je osetila u sebi, umorna, naslonila se na brata, tiho mrmljajući. Sperma u njoj je dodatno grejala njeno vreć prevrelo telo. Njegove ruke su je približile sebi u nežni zagrljaj pun ljubavi. Oboje su dahtali zajedno a potom legli na krevet, obliveni svojim kombinovanim znojem i sokovima.

Ruke su im bile isprepletene, i dalje izgubljeni u izmaglici zadovoljstva. Magla je počela da se raspršuje dok su zajedno ležali na znojem natopljenom krevetu. Anđela je pogledala brata u oči pre nego što mu je poslednji put poljubila usne.

„To je bilo neverovatno.“ Prošaputala mu je na uho.

„Seko. To mi je bio prvi put.“ On priznaje.

„Neće nam to biti poslednji put nadam se“, ona ponovo prisloni svoje usne na njegove.

Prevrnula se pored njega, prst je skliznuo u njen prorez da oseti svežu spermu koja je curila iz njenog pojebanog otvora.

„Seko, volim te.“

„I ja tebe volim Ivane.“ Ona odgovara sa osmehom na licu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)