liže trudnu pičku svoje seke

Moja sestra Ceca je ponovo živela u našoj porodičnoj kući. Zatrudnela je dok je bila na fakultetu a moji roditelji su bili besni na nju jer će izgubiti jednu godinu studiranja, a možda i pune dve. Oni su pokušali da je nateraju da im kaže ko je taj tip, ali ona nije htela da kaže.

Dok je bila kod kuće, ja sam bio njen potrčko. Tada sam imao osamnaest godina i bio sam zadužen da je vozim okolo i pomažem joj oko kupovine. Vodio sam je kod lekara kad god je trebalo. Koliko god mrzim to da priznam, moj kurac bi postao tvrd kada bi ugledao njen goli stomak koji je polako rastao. Cecine grudi su postajale sve veće i to me je palilo.

Jednog dana nakon doktora moja sestra je otišla u svoju sobu i zatvorila vrata. Znao sam šta će da uradi. Čuo sam je kako stenje kada je zatvorila vrata. Znao sam da se igra sa svojom picom. Bio sam stalno sa njom i oko nje pa sam primetio da joj hormoni bujaju. Tog dana je bila baš jebeno glasna.

Prislonio sam uho na vrata i čuo sam zvuk vibratora. Stajao sam napolju i trljao međunožje. Znao sam da ovo nije dobra ideja, ali svo to stenjanje me je napalilo. Skupio sam hrabrost i otvorio vrata Cecine sobe. Kada sam pogledao unutra, video sam svoju golu sestru kako radi vibratorom po celom mokrom otvoru svoje oplođene vagine. Nisam mogao više da izdržim. Otvorio sam vrata i ušao unutra.

„Šta radiš to?“

„Čuo sam seksi zvukove i morao sam da te vidim“, rekao sam joj.

Moja sestra je isključila vibrator. Njene noge su bile široko raširene, a ja sam zurio u njen sve veći stomak. Uradio sam nešto što je promenilo naš odnos. Prišao sam krevetu. Ceca i ja smo se dugo samo gledali. Skinuo sam košulju, raskopčao pantalone i gurnuo ih sa gaćama na pod. Seka je imala oči zalijepljene za moj kurac. Već sam bio tvrd i moj penis je stajao ravno.

„Ne braco“, to je bilo sve što je moja sestra mogla da mi kaže.

Više me nije bilo briga. Popeo sam se na njen krevet i još više razmaknuo njene noge. Morao sam da probam svoju trudnu sestru. Spustila sam lice i jezikom sam polizao sestrinu pičku. Seka se nije borila sa mnom. Počela je da stenje dok sam jezikom i ustima ljubio i lizao njenu picu. Uvukao sam prst u njen vrući tunel. Seka je bila mokra i topla. Lizao sam gore-dole. Ceca je ispružila ruku i stavila mi ruke na glavu. Mora da sam pogodio pravo mesto. liže trudnu pičku svoje seke

Pročitajte i ...  Sisata sestra

Ona nije htela da se povučem. Ne znam koliko dugo sam lizao sestru jer vreme kao da je stalo. Samo sam znao da moram da je imam. Povukao sam glavu i stao na kolena. Ceca je tačno znala šta imam na umu.

„Ne možemo, ne smemo.. nije u redu.“

Znao sam da to nije ono što bract i sestra treba da rade, ali nije me bilo briga. Uhvatio sam svoj kurac i pritisnuo svoju pečurku na njen otvor. Moja sestra je teško disala dok sam ulazio u nju. To je bilo sve što mi je trebalo. Polako sam klizio u sestrin prolaz. Seka nije pokušala da se bori sa mnom niti mi rekla da prestanem. Pretpostavljam da smo oboje izgubili samokontrolu. Mogao sam da osetim kako Ceca stiska moj kurac svojim vaginalnim mišićima.

Gledao sam veliki stomak dok sam jebao vlažnu rupu svoje sestre. Kladim se da moja sestra nije imala seks otkako je bila oplođena. Išao sam brže, hranio sam sestru svakim centimetrom koji sam imao. Ceca je pokušala da obavije noge oko mog srednjeg dela. Nije mogla to da uradi sa svojim velikim stomakom.

Inače, ja nisam bio sa mnogo žena do tog trenutka ali Seka je morala biti najzgodnija riba sa kojom sam imao seks do tada. Bilo je očigledno da je žudela za kitom. Kladim se da smo se jebali skoro pola sata. Dao sam sve od sebe da ne svršim. Nisam brinuo da svršim u sestru jer znao sam da je već trudna i da ne može biti negatvnih posledica. Bilo je tako dobro klizeći moj goli penis u njenu mokru picu. jebanje svoje trudne seke

Osećao sam da se približavam. Verovatno je trebalo nešto da kažem, ali nisam. Iskrivio sam leđa i bacio svoju vruću spermu u njen stomak. Čim je Ceca osetila da svršavam, vrisnula je. Ceca se tresla dok sam sipao svoju vruću sluz u njen tunel.

Kada sam se konačno osećao praznim, ostavio sam svoj kurac u Ceci i ona je radila svojim mišićima da pomuze preostalu spermu iz mog istrošenog kurca. Kada sam omekšao, konačno sam se izvukao. Pogledao sam dole i video kako moje seme curi iz sestrine pičke. Spustio sam lice i sisao njene uvećane bradavice. Od toga se Cecino telo zaista treslo.

Pročitajte i ...  Seka provocira

„Nikad ne smeš dozvoliti da mama i tata saznaju šta smo uradili“, molila me Ceca.

Naša tajna je bila sigurna što se mene tiče. Ceca je ustala iz kreveta i otišla u kupatilo da se očisti. Kada se vratila, legla je na krevet i zajedno smo imali dug, strastven poljubac. Ceca je u to vreme bila trudna oko šest meseci. Ta naredna tri meseca smo se jebali kao zečevi. Ceca bi uzela jastuk i stavila ga ispod stomaka. Bila bi na rukama i kolenima kada bih je hranio svojim kurcem.

Voleo sam da gledam njen veliki stomak i sise kako se pomeraju okolo dok sam je jebao s leđa. Stavio bih ruke na njen bok i dao joj koliko god sam mogao. Lepota cele stvari je bila što sam bez brige mogao svojoj sestri dati svu svoju gomilu sperme.

Seka je izgledala kao navučena na spermu. Ali šta ćemo posle? Ja ne želim da nosim kondom nakon što se porodi, previše sam se navukao. Pretpostavljam da ćemo pričati o tome kada dođe vreme.

***

Moja sestra Ceca je konačno dobila bebu. Bio je dečak, ali ona nije zadržala bebu. Moji roditelji su insistirali da je moja sestra da na usvajanje. Bila je svakako nezrela i nesposobna za dete, a moji roditelji nisu imali ni vremena ni želje da se posvete bebi. Nepotrebno je reći da je Ceca bila u depresiji sledećih nekoliko nedelja. Dao sam sve od sebe da je utešim.

Seksualni nagon moje sestre je bio ogroman nakon što je beba stigla, iako je doktor rekao da se smiri i izbegava seksualne odnose nekoliko nedelja. Moja sestra je zanemarila sve što joj je doktor rekao.

Moji roditelji su bili na poslu kada je Ceca jednog jutra ušla u moju spavaću sobu. „Morala sam da te vidim“, rekla mi je. Bio sam na svom krevetu i imao sam jutarnju erekciju. Ceca je skinula bade-mantil i došla do kreveta. Još je imala blago izražen stomak. Glavna stvar su bile njene sise. Bože, još su bile tako velike i pune mleka. Ušla je u krevet sa mnom. Seka je uzela svoje sise u obe ruke i omotala ih oko mog ukočenog kurca.

Zabavna stvar je bila što joj je mleko curilo iz bradavica. Seka se pobrinula da njena mlečna tečnost pogodi moj kurac. Podmazala me je i bio sam prepaljen od sve te pažnje. Posle nekoliko minuta ovoga, Ceca se našla na meni. Imao sam oči prikovane za njene grudi. Moja sestra je uhvatila moj ukočeni kurac i spustila se na mene.

Pročitajte i ...  Prva Iskustva

Ceca je možda dobila bebu ne toliko davno, ali njena vagina mi se činila prilično zategnuta. Seka je počela da jaše moj kurac i da stenje kao kučka. Nešto se promenilo tog jutra. Praktično je vrištala u želji da je jebem. Odlučio sam da uradim upravo to. Nisam mogao da se odreknem tople pičke moje sestre. Još uvek sam radio rukama po njenim sisama u laktaciji. Njeno mleko se izlivalo na moje dlanove. jebanje sestre sa leđa duboko

Konačno sam uhvatio sestrino telo i prevrnuo je na leđa. Imao sam svoju sestru baš tamo gde sam je želeo. Bio sam sasvim siguran da žudi za mojim kurcem. Stalno mi je govorila da je jebem što duže mogu. Voleo bih da sam mogao da izdržim ceo dan. Ovo je bio prvi put da smo se jebali nakon nekoliko nedelja i svršio sam u nju.

Napunio sam joj stomak svim svojim lepljivim semenom. Kada sam izvukao istrošeni kurac, to je bilo kao da sam povukao čep. Gledao sam kako joj sve curi niz dupe i butine. Uvek sam mislio da je to tako napaljivo. Ceca se nije pomerila nekoliko minuta. Njeno telo se treslo i činilo se kao da pokušava da dođe do daha.

Znao sam da ne bi trebalo da se jebamo bez zaštite, ali bilo je tako prokleto dobro, osećaj kože na koži. Tako smo nastavili da vodimo ljubav. Praktično svaki dan kada bi moji roditelji napustili kuću Seka i ja bismo se jebali. Tucao sam je u svim pozama koje sam znao. Ceca je volela kada je bila na sve četiri, a ja sam ušao u nju s leđa.

Ne znam kako će se svo ovo jebanje moje sestre odigrati. Biće veoma zajebano ako ponovo zatrudni. U svakom slučaju, nastaviću da jebem svoju sestru, a za budućnost videćemo.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Pomoć Mojoj Trudnoj Sestri”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)