sestra napokon prima bratov kurac

Moja sestra Hana je uvek bila pomalo bezobrazna prema meni. Možda zato što je bila par godina starija. Jednog dana kada sam svratio do njenog stana, pitala me je zašto nisam pozvao njenu prijateljicu na sastanak.

„Zašto misliš da je zainteresovana za mene?“ Pitao sam.

„Stalno priča o tebi“, rekla mi je sestra.

Mislio sam da me opet zajebava i vuče za nos. Prepirali smo se i Hana mi je rekla da pozovem tu njenu drugaricu da izađemo. Rekao sam da hoću sledeći put kada je vidim. Naravno, bila je kod moje sestre sledeće nedelje ačli nije ostala dugo nakon mog dolaska. Kada je otišla, pratio sam je kroz vrata.

„Ceco, da li bi želela da izađemo na večeru ili piće jedan dan?“

Ceca mi je uputila čudan pogled. „Da li te je Hana nagovorila na ovo?“

Rekao sam da nije već sam mislio da bi možda volela da izađe sa mnom na jedno piće. Konačno je prihvatila i rekla da možemo da večeramo zajedno. Nakon par dana našli smo se u restoranu koji je Ceca odabrala. Veče je prošlo dobro i pitao sam je da li želi da svrati kod mene. Nisam mislio da će prihvatiti, ali je rekla da može nakratko da svrati. Stigli smo do mog stana i ja sam krenuo u akciju. Uvukao sam je uz svoje telo i poljubio je.

„Šta radiš?“

Mogao sam odmah po njenom glasu da skontam da ona nije želela taj poljubac. Izvinio sam se i izmislio neki jadan izgovor da sam popio malo previše vina. Ceca je otišla uznemirena. Jedina stvar na koju sam mogao da pomislim je da ću napraviti sranje sledeći put kada vidim svoju sestru.

Pročitajte i ...  Ja i sestra sportisti

***

Svratio sam posle par dana da vidim Hanu. I dalje sam bio ljut. „Šta si uradio kad si tako razbesneo Cecu?“ Pitala me sestra.

„Hana ne seri! Ovo je sve tvoja krivica“, rekao sam. „Zvučala si kao da je jebeno zaljubljena u mene. Opet si me zajebala!“

Hana je videla da sam ljut na nju i delovalo je kao da nije očekivala takvu reakciju.

„Znaš li šta si ti? Ti si jedna bezobrazna kučka.“ Prišao sam svojoj sestri i stavio ruku na prednji deo njenih pantalona. Počeo sam da joj trljam međunožje.

„Šta radiš to jebote?“

„Mene zajebavaš da bi lečila svoje seksualne frustriracije!“

Ne znam ni sam zašto sam krenuo ka njoj na ovaj način. Možda ste pomislili da sam ošamario svoju sestru po licu ali ja to ne bi nikada uradio, samo mi je bilo dosta igara moje sestre. Posegnuo sam i svukao njene pantalone na pod. Pogledao sam dole u ​​njene gaćice. Bile su mokre.

„Voliš grubo ha seko?? Uzbuđuje te ovo?“

Nisam čekao odgovor. Povukao sam te gaćice i prešao prstom preko njenog proreza. „Hoćeš kurac?“, rekao sam.

„Ne, nemoj to da radiš“, preklinjala je. sestrino duboko grlo

Stolovi su se okrenuli. Stavio sam ruke na sestrina ramena. Naterao sam je da se spusti na pod. Brzo sam skinuo pantalone i donji veš. Moja sestra je sada zurila u moj kurac. Uhvatio sam svoj kurac i udario ga po sestrinim ustima. „Ovo si želela sve vreme“, rekao sam joj.

Hana je otvorila usta da nešto kaže. Gurnuo sam kurac pored njenih usana i naterao je da me uzme niz grlo. Stavio sam ruku na njen potiljak da se ne bi mogla povući. Počeo sam da jebem svoju sestru u usta. Pogledala je u mene kao da nije mogla da veruje da se ovo dešava. Nakon kraćeg jebanja, konačno sam se povukao.

Pročitajte i ...  Tetkina Intimna Potreba

„Izvini“, rekla je. „Namestila sam ti. Sve je to bila šala. Ona te baš ne gotivi.“ Konačno sam naterao Hanu da prizna istinu. „Da, bila sam ljubomorna na tebe. Sedim ovde sama dok ti izlaziš i krešeš ribe. Da, da. Priznajem. Htela sam tvoj kurac. Htela sam te“, rekla mi je.

Zastao sam. Gledao sam je u oči i nije bilo sumnje da je govorila istinu.

„Zašto mi nisi rekla nešto?“

„Brat i sestra ne mogu da rade takve stvari zajedno“, rekla je ona.

Moj kurac je tada bio opasno tvrd. Podigao sam sestru sa poda i skinuo sve sa nje. Moja sestra je imala velike grudi i zapravo, Hana je izgledala prilično zgodno. Premestio sam je na kauč. „Ne, ne možemo ovo da radimo!“

Pretpostavljam da sam do tada već otišao predaleko. Naterao sam Hanu da legne na leđa. Podigao sam joj noge i protrljao glavu svog kurca preko njene pičkice. „O Bože!“ Moja sestra je ispustila divan plač. Dao sam Hani tačno ono za čim je žudela. Gurnuo sam kurac u njenu pičku jednim glatkim pokretom. Počeo sam da jebem usku rupu moje sestre. Bilo je tesno. Koristio sam kružne pokrete da istegnem svoju sestru. Trebao joj je kurac.

„Jebi me!“ – vrisnula je kada je izgubila kontrolu. sestra napokon prima bratov kurac

Lupao sam duboko u njenu neiskusnu pičku. Na kraju sam joj pustio noge. Hana je podigla svoje dugačke noge visoko na moja leđa. Sada me je molila da je iskoristim. „O jebote! Tako si veliki! Oduvek sam te želela braco.“

Sada je bila moja i mislim da je to znala. Zajedno smo došli do vrhunca. Progunđao sam dok sam sipao svoje ljubavne sokove u njeno telo. Hana je vrisnula kada je osetila moj vrući tok u njenoj grčevitoj pički. Moja sestra se čvrsto držala dok sam je punio a na kraju se srušila.

Pročitajte i ...  Incestuozna Tajna Oca i Ćerke

***

Te noći sam ostao kod sestre. Ujutro sam je ponovo napunio. Hana je jahala moj kurac pokazujući mi svoj skroman ali prijatan talenat za nabijanje na kurac. Dao sam svojoj sestri još svog semena. Kada smo završili, Hana je morala nešto da mi kaže. „Ne koristim pilule.“ Rekla je da se sve dogodilo tako brzo. Želela je da vodim ljubav sa njom. Nije mogla da me zaustavi.

Ali je rekla da će odmah uzeti pilulu. Bila je to dobra stvar. Nismo prestali da se jebemo. Hana kaže da me se ne može zasititi. Pretpostavljam da je bilo dobro što sam se ipak suočio s njom.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Sestrina Skrivena Fantazija”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)