jebanje sina žestoko

Bojan se šunjao pored vrata spavaće sobe njegovog oca. Iako je bila subota uveče, tata bi mu i dalje držao lekcije kada bi znao da se vraća iz grada u dva ujutru. Iako je imao devetnaest godina, njegov tata je i dalje naređivao da se vraća pre ponoći. Ilijina soba je bila osvetljena plavičastim, sablasnim svetlom televizora i Bojan je mogao da čuje kako mu tata grca.

Kada je nakrivio glavu i provirio kroz vrata, video je oca golog sa kitom u ruci. Bio je tvrd i natečen, dok je polako milovao svoj debeli kurac. Na ekranu, stariji čovek je stajao ispred mladića, sa kitom zabijenim među njegove usne. Mladić na snimku gutao je celu dužinu starijeg muškarca, veoma iskusno.

Bojan je mogao da oseti kako mu se prednji deo farmerki pritiska o izbočinu penisa. Uživao je u prizoru tate koji drka impresivno čvrstu erekciju. Nije to bio prvi put da je uhvatio svog tatu u drkanju, i uvek bi se napalio. Znao je da ne sme rizikovti da bude uhvaćen i laganim koracima nastavio je do svoje sobe.

Skidajući odeću smrdljivu od dima cigarete, spustio je pogled na izbočinu svojih bokserica. Pogledao je u ogledalo i video svoje glatko devetnaestogodišnje telo, vitko, ali širokih ramena, sa debelom izbočinom u boksericama. Spustivši gaće niže, pustio je da se penis oslobodi. Jaja su mu bila prekrivena svetlim dlakama.

Uzimajući svoj penis u ruku, Bojan je počeo polako da drka dok se gledao u ogledalu. Zatvarajući oči, zamišljao je ukus kurca neposredno pre nego što je izbacio debeli mlaz sperme. Oblizao je prste i uzdahnuo. Zanimljivo da nikada ranije nije ni pomislio da bude sa drugim momkom dok nije prvi put uhvatio tatu da drka na gej porniće.

Pošto je bio u mladim snažnim godinama, kurac mu se nije spuštao posle ejakulacije. Nastavio je da drka i da uživa ali nije bio svestan da su se zvuci iz spavaće sobe njegovog oca ugasili tako da je Ilija mogao da čuje Bojanovo stenjanje. Bio je to prvi put da je Ilija bio taj koji je posmatrao masturbiranje svog sina.

Pročitajte i ...  Nategnuo sam mamu jer sam je ulovio da se ševi sa mojim prijateljem

Ipak, za razliku od sina, tata se nije plašio, naprotiv. Ušavši u sobu i zatvorivši vrata za sobom, Ilija se približio. Polako je zavrnuo ruku oko sinovog penisa i počeo da mu ga drka. Bojan je zastenjao i ispružio ruku, hvatajući tatin kurac. Ni sam nije bio svestan odakle mu takva hrabrost i odvažnost. Ovo je bio prvi put da je dodirnuo nečiji penis.

„Klekni.“ Ilija je iznenada naredio.

„Ali tata, ja nisam nikada…“

„Klekni rekao sam!“ sin guta tatin kurac

Bojan nije imao izbora pa je poslušao, spustivši se na kolena, tako da mu je vrh tatinog penisa skoro dodirivao usne. Ilija je naslonio ruku na Bojanov potiljak, držeći ga mirno, dok je naginjao kukove napred, gurajući svoj tvrdi, uspravni penis bliže ustima svog sina. Bojan je mogao samo da gleda kako mu se natečena glava tatine kite približava usnama.

Oštra aroma kurca i pre-sperme ispunio mu je nozdrve i, gotovo ošamućen, Bojan je otvorio usta i liznuo sjajni vrh. Tada je tata počeo da gura svoju kitu dublje u njegova usta. Bojan je u strahu od veličine pokušao da povuče glavu unazad, ali ga je Ilijina ruka držala na mestu dok je polako gurao kurac.

Bez iskustva, mladi Bojan je brzo počeo da gubi kontrolu, da gubi dah, da paniči… Kašljajući uspeo je da se povuče i klekne na pod, podižući grudi dok se borio da udahne. „Moraćeš da naučiš da sisaš kurac sine.“ Ilija ga je hladno obavestio.

„Izvini tata.,, ali ja ne umem.“ Bojan je odgovorio „Nikada ranije nisam radio ništa slično, a tvoj kurac je tako veliki da sam mislio da ću se udaviti.“

Pročitajte i ...  Šokantni Saveti Psihijatra

Pogledao je dole u crveno lice svog sina i oči koje su se kretale, shvatajući da izgleda baš kao momak sa pornića. Ilija je ponovo držao ruku na svom kurcu, polako drkajući. Bojan je posmatrao tatu kako pomera pesnicu duž svog penisa od jaja do glavića i nazad. „U redu, razumem. A sada se nagni preko kreveta. Jel barem to umeš gubitniče?“

Bojan se bojažljivo pomerio do ivice svog kreveta i nagnuo se nad dušek, raširenih ruku preko čaršava i nežnog dupeta podignutog u vazduh. Ilija se pomerio iza njega i počeo da miluje vrhom svog penisa njegov čmar, razmazujući pre-spermu po tamnom devičanskom šupku. Bojan je pokušao da se uspravi, ali je Ilijina ruka snažno pritisnula sina, držeći ga dole.

Ilija je drugom rukom uhvatio bazu svog penisa i poveo tupi vrh prema uskom šupku. Bojan je tiho zastenjao kad je osetio pritisak tatinog penisa. Ilija je potom rukama raširio Bojanove guzove i otvorio čvrsti prsten njegovih zadnjih vrata. Sin je krenuo da cvili kako se tata upuštao u njegovo intimno mesto. jebanje sina žestoko

To cviljenje je dodatno uzbudilo napaljenog tatu pa je postao malo grublji. Bojan se hvatao za posteljinu, stenjući u mešavini bola i zadovoljstva. Vrh penisa utonuo je u anus, ali neiskusni sin nije umeo da se opusti. Ilija je duboko udahnuo i jakim pokretom nabio kurac do kraja!

„Aaaahhhhh tataaaa“, jecao je Bojan.

„Budi tih i opusti se“, naredio je Ilija, „Biće bolje kada naučiš da smiriš svoje mišiće.“

Mogao je da oseti drhtaje mišića njegovog sina dok je mladić predavao svoje dupe ocu. Ilija je zastao, dopuštajući Bojanu da se navikne na osećaj kurca zakopanog u njegovo dupe. Bojan je tiho zastenjao, prvo od bola, a zatim, dok se opuštao, od zadovoljstva zbog osećaja kurca u devičkom dupetu.

Pročitajte i ...  Swing sa Roditeljima

Sinovo cviljenje je postalo tiho stenjanje zadovoljstva. Počeo je da se opušta pa je tata počeo jače da se nabija u njega. Bojan je drhtao ceo, tatina jaja udarala su mu po butinama i dupetu. Bojan je grcao sa svakim udarcem a zvuk je uzbuđivao tatu dok je snažno i duboko nabijao svoj natečeni penis.

„Jebi me tata, jebi me jako dok mi ne svršiš u dupe.“

Bojan je podigao dupe i gurao se nazad na kruti penis. Tata je mogao osetiti kako mu se orgazam bliži. Ubrzo, Bojan je mogao da oseti kako vrući talasi sperme prskaju po nežnim zidovima njegovog dupeta. Nakon par mlazova tata se izvukao i gusti nizovi sperme prskali su po guzovima njegovog sina. svršio u sina

Okrenuo je sina i zgrabio njegovu napaljenu kurčinu. Gledajući dole, Ilija je spojio svoj spermim kurac sa sinovim i drkao mu ga jače i jače. Dok je gusta sperma curila iz šupka njegovog sina koji se polako zatvarao, i sam sin je počeo da svršava. Bio je to glasan i obilan orgazam!

Bez reči, Ilija je ustao i izašao iz sobe, zatvorivši vrata za sobom, ostavljajući Bojana samog. Polako je postajao svestan da je upravo dao svoje nevino dupe svom ocu. Ali nije bilo osećaja griže savesti, nije bilo osećaja sramote niti stida… osećao je ponos.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)