tuca sestru na obali okeana

Moji roditelji su odlučili da cela porodica zajedno ode na odmor. Trebao sam da postanem apsolvent za par meseci, a moja sestra je tek upisivala prvu godinu na prestižnom fakultetu. Neće biti previše prilike da porodica bude na okupu jer ću se ja zaposliti a sestra će otputovati, rekla je moja majka.

Nisam želeo da provedem celu nedelju sa roditeljima i sestrom, ali sam bio nadglasan. Jedina dobra stvar u vezi sa ovim putovanjem je da ćemo leteti na udaljeno tropsko ostrvo tako da neće biti previše turista koji se sudaraju jedni o druge na plaži.

***

Čim smo sleteli i stigli do naše posebne vile na ostvru, skontao sam da će biti lep odmor. Posebno na plaži gde je bio mir i tišina. Moji roditelji bi se ujutru malo sunčali, a zatim bi se vratili unutra da uživaju uz koktele, da čitaju ili da se samo opuste. drka kurac sam na plaži

Uzeo bih svoj peškir za plažu i stvari i otišao do drugog kraja ostrva. Nije bilo nikoga u blizini da mi smeta. Spustio bih cpeškir za plažu, a zatim skinuo sve sa sebe. Bio sam toliko napaljen tih dana da bih se često mazio na plaži razmišljajući o ženama koje su mi nedostajale kod kuće. Najbolje vreme za boravak na plaži bio je zalazak sunca. Dok je sunce zalazilo, ležao bih i mazio se.

***

Drugo veče kada smo bili tamo, čekao sam da sunce zađe. Bio sam go i drkao sam kurac kada me je zaprepastio glas. „Lep je…“ Bila je to moja sestra Nataša koja je odlučila da prošeta plažom i sada je stajala iza mene. Bila me je neopisiva sramota! Pokušao sam da se prikrijem, ali nisam imao šta da bacim preko erekcije. Okrenuo sam se i video kako moja sestra svlači tanku košulju i skida bikini gaćice.

Pretpostavljam da nisam obraćao pažnju na nju poslednjih nekoliko godina. Moja sestra se lepo popunila. Njene grudi su fino porasle i oblikovale se, stidne dlake nisu bile na vidiku, guza joj je dobila malo na veličini i obliku. Mora da sam otvorio usta.

„Zatvori usta, idiote“, rekla mi je Nataša.

Moja sestra je raširila svoj peškir i sela pored mene. Bio sam opčinjen njenom golom pojavom, ali šok je usledio kada je potpuno opušteno obavila ruku oko mog kurca. Polako je počela da drka moj kurac gore-dole dok mi je gledala u lice. Bio sam u totalnom transu u tom trenutku. Sunce je skoro nestalo a ja sam dobijao ručni rad od svoje rođene sestre.

Pročitajte i ...  Moja starija sestra Aleksandra 1. Deo

Posle nekoliko minuta povukla je ruku. Zavalila se na peškir i raširila noge. „Pa, šta čekaš?“ Pitala me je sa potpuno nonšalantnim izrazom lica i tonom. Znam da se sada već ponavljam ali bio sam jebeno šokiran! Moja sestra me je bukvalno pozivala da je jebem.

Gledajući u raširene noge moje sestre, prešao sam na njeno telo. Drhtao sam iako tada već iskusan jebač, ali neki strah je prolazio mojim telom. Uzeo sam svoj kurac u ruku i drhtavom rukom poveo svoju pečurku do njenog otvora. Pomerio sam kukove napred i skliznuo sam u sestrinu mokru picu.

Zastenjala je – „Uffff… jebi me….“

Kada sam zakopao kurac do kraja, Nataša mi je stavila noge oko struka i zaključala ih. U početku sam išao sporo i dalje drhteći od straha, ali vera u sebe mi se polako ali sigurno vraćala. Kako sam išao brže, moja jaja su snažno udarala o guzu moje sestre. Bože kako je tada postala glasna. Znao sam da smo sami ali okretao sam se da nas neko ne uhvati.

Nisam čak ni koristio kondom, to sam tek tada shvatio. Nisam to ni poneo sa sobom. Nisam mislio da će biti prilike za seks te nedelje. Jebote kako sam pogrešio. tucanje na plaži sa sestrom

Na plaži je padao mrak, a sestra i ja smo se jebali kao dve divlje životinje. Bilo je toliko stenjanja i vriskova. NJena pica se osećala kao mala pesnica koja me hvata i steže za kurac. Doživela je jedan sigurno a možda i dva orgazma dok sam se nabijao u nju. Takođe sam znao da se približavam svršavanju.

„Nataša… ja ću da…..“ Mislio sam da će osloboditi noge, ali to se nije dogodilo.

„Svrši u mene… slobodno…“

Nije bilo vremena za raspravu sa njom i morao sam da je napunim. Pucao sam duboko u sestrinu pičku. Nijedna žena sa kojom sam bio nikada ranije nije tako reagovala, tako glasno i oštro kao sestra kada je osetila mlaz sperme u sebi. Natašaini mišići su me čvrsto stisnuli. Bilo je kao da je morala da dobije svaku kap moje sperme pre nego što me pusti.

Nastavio sam da milujem sestru dok nisam osetio da je rezervoar prazan. Usporio sam i spustio lice pronašavši tvrde bradavice moje sestre. Uzeo sam svaku u usta i sisao vrhove. Natašino telo se treslo ispod mene i završili smo vođenje ljubavi. Ona je otključala svoje noge i oboje smo bili potrošeni. Izvukao sam se iz sestre i pao na leđa. Čuo sam je kako dahće dok je pokušavala da vrati dah. Na kraju se otkotrljala na bok.

Pročitajte i ...  Dominantni Deka

„To je bilo neverovatno“, rekla mi je.

Nataša je konačno ustala i krenula da se okupa u plićaku. Pustila je spermu u okean a onda se vratila do mene da se obuče.

„Bolje da kreneš desetak minuta posle mene“, rekla je.

Obukao sam se i skupio stvari. Moj penis se osećao kao da još uvek besni u mojim bermudama. Vratio sam se posle nje. Moja majka je pitala kako je izgledao zalazak sunca. Rekao sam joj da je veličanstveno a onda sam otišao u svoju sobu. Nisam mogao da spavam te noći. Imao sam zabranjeni seks sa mlađom sestrom i… opet sam je želeo.

***

Probudio sam se rano sledećeg jutra i vratio se do osamljene plaže na kojoj smo sinoć vodili ljubav. Pokušavao sam da razbistrim glavu kada sam video sestru kako ide prema meni.

„Ustao si baš rano“, rekla mi je.

„Nisam mogao zaspati. Sinoć smo se jebali bez ikakve zaštite, ako se ne sećaš?“ rekao sam.

„Ne moraš da brineš jebote, ja sam na piluli.“

Ispustio sam uzdah olakšanja. Moja sestra je sela pored mene i razgovarali smo. Nataša je rekla da je to bio najzabavniji seks koji je ikada doživela. Možda zato što su brat i sestra zajedno vodili ljubav? Bez obzira na sve, rekla je da se nada da ćemo to ponoviti. Tada smo opet kao i sinoć skinuli svu odeću. Ovog puta Nataša me je podigla svojim ustima.

Bila je sjajna u pušenju i moj penis je ponovo oživeo. Tada se popela na mene i postavila svoju picu tačno iznad moje kurčine. Polako se mazila usminama oko moje erekcije. Podigao sam kukove i ušao u nju. Jebali smo se i sav osećaj od sinoć mi se vraćao. Ali bilo je to više od intenzivnog vođenja ljubavi koje smo iskusili sinoć.

Ovaj put je bilo još bolje, ako je to uopšte bilo moguće. Tucali smo se umerenim tempom i na taj način smo uspevali dugo da trajemo. Preklopio sam svoju sestru i zabio sam svoj kurac u nju što je dublje bilo moguće. Još jednom je moja sestra ispustila one ljubavne vriske dok sam je lupao po pički svojim debelim penisom. tuca sestru na obali okeana

Pročitajte i ...  Mama Kućepaziteljka 7. Deo

Rekao sam sestri da je obeležavam kao svoju. Nikome drugom neću dozvoliti da je ima. Pristala je na sve što sam joj rekao. Od sada je želela samo moj kurac. Svršio sam ponovo u pičku svoje sestre. Nije bilo toliko kao prethodne noći, ali nije bilo važno. Nakon što smo završili, vratili smo se peške i ručali sa roditeljima. Znam da zvuči ludo, ali izašli smo te večeri i ponovo se jebali kada je sunce zašlo.

Kurac mi je bio u bolovima sledećeg dana. Moja sestra je bila kao ženska mašina za jebanje. Počeo sam da se pitam da li mogu da je zadovoljim na duge staze. Činilo se da joj je stalno potreban kurac.

Ostatak nedelje je bio isti – jebali smo se na osamljenom delu plaže svaki dan. Konačno je došao kraj nedelje i poleteli smo nazad kući. Imali smo samo nekoliko dana dok se oboje ne vratimo svojim obavezama na fakultetu.

„Nećeš me varati tamo, zar ne?“ Nataša me je pitala.

„Niko ne može da vodi ljubav kao ti“, rekao sam joj.

Zapravo smo počeli da formulišemo plan da budemo zajedno nakon što ja diplomiram. Našo bih posao u gradu gde je studirala. Rekli bismo mojim roditeljima da bismo živeli zajedno dok ne dobije i ona svoj posao i ne nađe svoj stan nakon studija.

U svakom slučaju, zvučalo je dobro na papiru. Uspeli smo da vodimo ljubav poslednji put pre nego što smo se rastali. Moji roditelji su bili van kuće i to smo uradili u mom krevetu. Proći će nekoliko meseci pre nego što ćemo se ponovo videti i nadamo se da ćemo moja sestra i ja biti ljubavnici sa punim radnim vremenom u budućnosti.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Tropska Incest Avantura”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)