liže sekinu pičkicu

Klima se pokvarila… ponovo! Mali stan je goreo na popodnevnom letnjem suncu. Naravno, stanodavac je obećao brzo rešenje, ali to je bilo pre nekoliko dana. Ivana se znojila kao prase. Potočići znoja su se formirali svuda po njenom telu. Njen stariji brat Darko se takođe jako znojio, čak i više. Prozori su bili otvoreni i svi ventilatori koje su imali bili su uključeni, ali ništa nije pomoglo. Brat i sestra su naravno bili u svom donjem vešu jer nije moglo da se diše.

„Idem da se istuširam“, najavio je Darko. To je bio jedini način za koji je znao da može malo da ga ohladi. Pustio je hladnu vodu, spestio se u tuš kabinu i osmehnuo se kada je osetio olakšanje. Ali posle svega par minuta naglo je prekinut u sanjarenju.

„Pomeri se jebote!“ Ivana je rekla i gola ga pomerala na drugu stranu male tuš kabine.

„Šta dođavola radiš Ivana? Ne možemo ovako zajedno. Goli smo!“

„Što? Stidiš se?“ upitala je dok se nameštala pod mlaz vode. „Nećeš me valjda silovati?“

„Al si duhovita.“ rekao je dok je sakrrivao svoj penis rukama. „Ovo nije u redu. Sestra si mi.“

„Pa neće valjda da ti se diže na sestru“, zakikotala se, pokazujući na njegov kurac.

„Slušaj… sestra si mi ali si gola shvataŠ!? Uostalom, imaš lepe sise“, rekao joj je iskreno.

„Pa hvala braco, ali uozbilji se. Ovde smo da se ohladimo, ti si stariji i tako se i ponašaj.“

Stajali su tako goli dok je hladna voda prskala po njima, ali nije funkcionisalo. Osećali su se sve toplije. Povremeno su bacali poglede na intimne delove jedno drugog ali su se trudili da budu diskretni. Tenzija je bila jasno prisutna i osetna među njima. Konačno, Darko je prvi izašao iz tuš kabine. Nije mogao više da izdrži. Znao je da će makar pokušati da joj dodirne sise ako ostane. brat i sestra se tuširaju

Ivana je odahnula kada je Darko otišao. Bila je samo desetak sekundi od hvatanja brata za kurac. U jednom trenutku Darko se pojavio sa dve majice, rekao je da ih obe natopi a da jednu uzme za sebe. Tada je otišao u dnevnu sobu da sedne ispred ventilatora a Ivana mu se ubrzo pridružila.

Pročitajte i ...  Sestrinim provokacijama je kraj

„Hej, ovo stvarno radi.“

„Da. Dobra stvar je, kada se osuši, sve što treba da uradiš je da je ponovo natopiš.“

„Slušaj, drago mi je da si bio džentlmen kada smo bili goli zajedno i tuširali se.“

„Iskreno… nije bilo lako“, odgovorio je Darko, „Znam da nije tajna ali imaš prelepo telo.“

„Ko mi kaže. Malo mi je falilo da te opipam tamo.“ – rekla je krozt kikot. „Sreća da si pobegao na vreme.“

**

Par dana kasnije, serviseri su popravili klimu i stan je ponovo bio prikladan za život. Ipak, sećanja na one znojave mokre dane ostala su veoma jaka. „Nedostaje mi da te gledam u mojoj mokroj majici“, rekao je Darko.

„Bilo je lepo biti go ili samo sa majicom na sebi. Ali ko nam brani da se i dalje tako ponašamo?“

„Pa ali sada nemamo izgovor“, odgovorio je Darko.

„Kome treba izgovor? Niko ne živi sa nama. Možemo da radimo šta hoćemo.“ Ono što nisu znali jeste da su oboje u toku tih dana maštali o nagom telu onog drugog. Ivana je zamiljala bratov kurac koji je bio lep i sočan a Darko je zamišljao sestru u pripijenoj majici na njenom izvajanom telu.

„Znam da će ovo zvučati kliše, ali pokazaću ti svoje telo ako ti pokažeš meni svoje“, odvažila se Ivana.

Prišla mu je skromno, trudeći se da ne izgleda kao nestrpljiva drolja. Darko je nije čekao već je odmah skinuo svoju odeću. Ona se polako, zavodljivo skinula za njega. Dok je završila svoj mali striptiz Darkov penis je bio potpuno uspravan. Seli su na kauč i gledali se. Ona poznata seksualna tenzija se vratil, bilo je kao onaj dan pod tušem. Ivana se nagnula prema Darku i podelili su poljubac.

Pročitajte i ...  Nesreće se Dešavaju 1. Deo

„Šta sad?“ upitala je kad su prekinuli poljubac.

„Nadao sam se da ćeš ti znati. Ti si mlađa ali da se ne lažemo – mnogo iskusnija. Do sada sam dobio samo jedno pušenje na zadnjem sedištu auta. To je to za mene.“

„Stvarno? Moj stariji bata je nevin“, zastenjala je Ivana a Darko se rumenio od stida.

„Ali teorijski znam sve o lizanju pičke.“

„Teorijski? Jel tako? Pa dobro… pokaži mi tu teoriju.“ – kada je to rekla sestra se odmakla toliko da može da raširi noge za svog brata.

Njegove usne su prvo udarile njene grudi. Usisao je bradavicu u usta i samo malo je zagrizao. Oh! Ivani se to stvarno dopalo! Sisao je i grickao pa krenuo niz trbuh sve dok nije došao do njenog brežuljka. Nije imala dlake na sebi tako da je jasno mogao da vidi sve njene nabore i različite nijanse ružičaste boje. Iz njenog proreza izbijala je opojna aroma. Polizao joj je spoljne usmine a ona je podigla kukove u vazduh.

„Još, još, još, tu….“ liže sekinu pičkicu

Darko je zabio jezik u njenu pičkicu i otkrio da je sočna i slatka. Jezik mu je udario u mali pupoljak na vrhu i osetio je kako se Ivana snažno trzala pa ga je usisao i lizao. „O moj Bože!“ Ivana je vrisnula. Skoro je levitirala sa kauča dok su nepoznate sile preuzele njeno biće. Njen svet se razbio i sve što je ostalo je Darkov jezik i njen klitoris. Ona je trljala svoju picu o njegovo lice i konačno je eruptirala u ogromnom vrhuncu.

„O Darko, to je bilo tako dobro. Moramo to raditi opet i opet… teorija ti je uspela.“

Darko je tada stao pred njene raširene noge i počeo žestoko da drka kurac. Pomalo je prilazio tako da je ubrzo bio svega par centimetara vrhom kurca od njenog mokrog ulaza. Njena ruka ga je uhvatila i vodila do rupice.

„Jesi sigurna seko?“, dahtao je Darko.

„Manje priče, više akcije“, odgovorila je. Raširila je usmine i Darko je ušao u nju jednim brzim potezom. „Tvoj kurac se oseća tako dobro u meni. Jebi me Darko! Jebi me!“ Njene noge su bile stegnute oko njegove zadnjice. Ulazio je i izlazio. Ivana je počela tiho stenjati. Očigledno je uživala u jebanju koje joj je nevini brat pružao.

Pročitajte i ...  Moja sestra prava droljica

Darko ju je tucao snažno koliko je mogao. Odjednom je Ivanina pica zadrhtala oko njega i savijala se. Bilo je to više nego što je mogao da podnese. „Svršiću!“

„Svrši“ vrisnula je. jaše bratovu kitu

Ispravio se preko nje i zaronio što je dublje mogao u njenu pohlepnu pičku. Ispucao je ogromnu reku sperme u nju. „Oh! Osećam kako svršavaš! Još! Još!“ Ivana je molila. „!Tako je dobar osećaj kada me ispunjava! Osećam kako pulsira!“

Ivana ga je čvrsto zagrlila u sebe. Njene ruke su bile oko njegovog struka. Njene noge su bile oko njegovog dupeta. Bio je srećan i siguran u njenom zagrljaju. Volela je osećaj njegove težine na sebi dok je njegov penis treperio i pulsirao duboko u njoj. Snažno ju je poljubio, zabijajući jezik u njena željna usta.

„Volim te!“

„I ja tebe volim“, šapnuo je Darko i počeo da je miluje.

Jebali su se ceo taj dan i noć. Darko je mogao sve duže da izdrži. Zarekao se da će Ivani dati kurac kad god ona to želi.

„Baš smo znojavi.“

„To nije znoj od vreline, to je znoj od požude“, odgovorila je.

„Koja je razlika?“ upita Darko.

„Kada se jebemo znojimo se na drugačiji način.“

„Hmm.. nisam to znao. Hvala što si mi to razjasnila“, nasmejao se.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)