jebanje tetke u uski anus

Imao sam 18 godina i tek sam dobio vozačku dozvolu. Ponekad sam odlazio sam do vikendice svojih roditelja na obali da se nađem sa devojkom koju sam tamo upoznao, a da moji roditelji to ne znaju. Jednog takvog vikenda rekao sam roditeljima da ću prespavati u kući najboljeg prijatelja, jer morate shvatiti da su moji roditelji poprilično strogi i nisu mi dozvoljavali da sam idem u vikendicu.

Kada sam stigao tamo, parkirao sam auto i ušao unutra. Kada sam ušao, čuo sam buku iz spavaće sobe. Pogledao sam kroz polu otvorena vrata i video svoju tetku potpuno golu na krevetu. Imala je sisu u jednoj ruci i koristila je jedan od onih raketnih vibratora na svom klitorisu. Od svih maminih sestara Marina je bila daleko najzgodnija.

Bila je najmlađa i tek je napunila četrdesetu, ali niste svesni kakvo je telo imala, kao 25-godišnjakinja. Njene dugačke noge vodile su do zgodne guze i imala je savršen set sisa, ne preterano velike, ali taman kako treba.

I njeno lice je bilo prelepo. Mora da je lomila srca momcima kada je bila u srednjoj školi. Jednom sam čuo da je jedan od ujaka pomenuo da kada je bila u srednjoj školi, da je bila prilično aktivna. Uvek je oko sebe imala neku auru seksualnosti koja ju je činila neodoljivom. Drkao sam mnoge noći misleći na nju, a sada sam je gledao kako širi noge na krevetu ispred mene, kako stenje dok žestoko masturbira. Stajao sam sa strahopoštovanjem dok je moj penis postajao tvrd u mojim pantalonama.

„Šta to jebote radiš?“ Vikala je dok je otvarala oči i podizala ćebad da se pokrije. Brzo sam se udaljio od vrata ne znajući šta da kažem. „Vrati se jebote ovamo!“ Vikala je: „Da li tvoja majka zna da si ovde?“

„Ne, molim te nemoj joj reći“, odgovorio sam.

„A zašto joj ne bi rekla da je njen sino perverzni razvratnik?“

„Nisam znao da si ovde tetka“, odgovorio sam. „Ušao sam i čuo buku koja je dolazila iz sobe. Kada sam pogledalo i ugledao te, bio sam toliko šokiran da nisam mogao da skrenem pogled.“

Držao sam ruke na licu i čekao njen odgovor ali je usledila duža tišina. Kada sam ponovo provirio video sam tetku kako sa zlim osmehom na licu gleda pravo u mene.

„Čekaj čekaj… pa tebi se svidelo ono što si video“, rekla je sugestivno dok je gledala u moje pantalone.

Pročitajte i ...  Učenje uz Sekinu Pomoć 2. Deo

„D-Da,“ – nije bilo smisla da je lažem. Skupio sam se dok sam pokušavao da prikrijem svoju erekciju.

„Pa zašto ne dođeš ovamo i pomogneš mi, inače ću morati da kažem tvojoj majci koliki si perverznjak“, rekla je strogo ali tako jebeno zavodljivo.

Polako i nečujno prišao sam njenoj strani kreveta i ispustio pantalone na pod a potom počeo lagano da drkam svoj kurac pred tetkom.

„Vau, ta stvar je postala veća od kada sam je poslednji put videla, veći si od tvog ujaka. Treba li ti pomoć?“ rekla je i sela na ivicu krevetu tik ispred mene. „Hoćeš da me jebeš u sise? Uvek primetim kada buljiš u njih“, rekla je dok je uzimala moj kurac i stavljala ga između svojih sisa. nećak jebe svoju tetku u velike sise

Zatim je počela sisati vrh mog penisa dok je izlazio na vrh njenih sisa. Ona bi se nasmešila i pogledala u mene sa đavolskim pogledom u očima dok je to radila. Onda je zgrabila moj kurac i počela da mi puši. Osećaj njenih usta na mom kurcu je bio najbolji osećaj koji sam ikada osetio. Nije trebalo dugo da joj eksplodiram u ustima.

Napunio sam joj usta svojom spermom i ona je to prihvatila kao profesionalac a zatim je progutala i ponovo otvorila usta da pokaže da je progutala svaku kap. „Sada moram da završim ono što sam započela pre nego što si ti ušao“, rekla je i zavalila se na krevet i široko raširila noge.

„Dođi ovamo i pojedi pičku svoje tetke“, uputila me je. „Seks nije jednostrana stvar, moraš i ti ugoditi meni. Ona me je usmeravala na svaki korak. Jezik mi se vrteo po klitorisu dok sam koristio 4 prsta da jebem njenu pičku. Njena pica je bila odličnog ukusa, a jauci koje je ispuštala dok mi je naređivala kako da je jedem ponovo su me činili tvrdim.

Govorila bi mi da idem sve brže i brže kako su njeni jauci postajali sve češći dok na kraju nije povikala: „O bože, nemoj stati, svršiću!“ Počela je da se trese usled orgazma, a ja sam držao svoj ritam lizanja. Zatim se smestila i rekla mi: „Sada se popni na mene i jebi me! Sigurna sam da se tvoj mladi napaljeni kurac dovoljno odmorio.“

Ne da je bio odmoran nego kao da nisam nikada ni svršio. Tetka me je primila duboko i odma počela da priča prostote što me je teralo da je jebem što snažnije umem. „Jebi me! Jebi me kao što si oduvek želeo, video sam kako me gledaš. Jebi svoju tetku sa tim sočnim kurcem.“ Jebao sam je najjače i najbrže što sam mogao, divlje je stenjala.

Pročitajte i ...  Mama, Liži mi Pičkicu

Moja jaja su uzastopno udarala o njeno dupe dok se moj penis zabijao u njenu picu. „Tako je mali… duboko, jebi me jako jače, razvali me,“ naredila je dok sam se zabijao u nju. Počela je da doživljava još jedan orgazam, ali ja nisam još uvek bio spreman da ponovo svršim.

„Oh, jebote, tako je dobro. Nastavi da me jebeš… nisi svestan koliko mi je ovo potrebno!“ Prljava priča je dopirala do mene i mogao sam da osetim kako moj orgazam počinje da raste. „Hoćeš li da svršiš u pičku svoje tetke?“ upitala je dok su joj se sise tresle pri svakom udaru.

„Uhhhh…“, ispustio sam dok se sperma slivala u njenu pičku.

Nakon što sam završio, legao sam na leđa, a ona je čučnula preko mog stomaka. „Još nisi gotov“, naredila je. Nisam mogao da verujem, svaka devojka sa kojom sam bio, iako ih u to vreme nije bilo mnogo, odavno bi bila gotova, ali tetka je želela više.

Čučnula je preko mog stomaka i pustila da sperma iz pičke iscuri na stomak. Zatim je zabila dva prsta u svoju pičku i izvukla još malo. Isisala je spermu sa svojih prstiju, a zatim stavila prste u moja usta da okusim. Zatim je lizala spermu sa mog stomaka i počela da sisa moj mlohavi penis.

Ovo pušenje je bilo drugačije od svih koje sam ikada ranije imao, jer je takođe okruživala okolinu. Kao da su njena usta bila samo deo masaže koja je počela da čini da moj kurac ponovo raste. Između sisanja, drkala bi moj kurac i rekla mi kakav sam prljavi dečko jer radim ovo sa svojom tetkom, ali mi je takođe rekla kako voli moj veliki mladi kurac dok je ljubila glavić.

Kao što biste i vi na mom mestu – ponovo sam bio jebeno tvrd. „Dobijaš dodatni poseban poklon zato što si tako dobar prema meni“, rekla je. Zatim je na sve četiri dopuzala uz krevet i podigla dupe u vazduh. „Naučiću te kako da jebeš tetkinu guzu. Jesi li nekada razvalio čmar neke male droljice?“

Pročitajte i ...  Izgubio sam Nevinost sa Tetkom

Rekao sam zbunjeno „ne“ i postavio sam se iza nje dok mi je davala lubrikant koji je imala. Zatim me je uputila da polako uđem u nju i da pojačam svoje poteze dok konačno ne mogu da krenem punom brzinom. Zatim je ponovo glasno stenjala jer je njeno dupe imalo problema da se prilagodi veličini mog penisa. Njeno dupe je bilo tako čvrsto oko mog kurca. jebanje tetke u uski anus

„Oh, tako je velik. Mali jebeni prljavi perverznjak koji jebe svoju tetku u guzu“, rekla je dok sam je držao za bokove i tucao je analno. „Jesi li spreman da ponovo svršiš?“ upitala je. „Lezi na krevet“, naredila je.

Dok sam ležao, ona se ponovo spustila na mene i počela da jaše moj kurac. Prljav razgovor i njeno jahanje bili su previše za mene da bih mogao da podnesem i još jednom sam svršio u nju pre nego što sam zaspao od iscrpljenosti najboljeg seksualnog iskustva u svom životu.

***

Probudio sam se posle par sati a ona me je gledala sa šoljom kafe u rukama i pogledom koji je govorio „želim da me jebeš!“

Iskustvo je bilo sjajno za oboje. Nas dvoje smo nastavili da se jebamo kad god smo mogli i imam mnogo priča o tome za drugi put. Seksualno iskustvo koje sam naučio se uveliko isplatilo jer je drugarica koju sam viđao u vikendici rekla prijateljici koliko sam dobar i jebao sam ih oboje do kraja leta, ponekad zajedno, ponekad odvojeno.

Moje novo samopouzdanje u moje seksualno znanje rezultiralo je sjajnom završnom godinom jer se pričalo o meni i dobio mnogo ženske pažnje koja se prenela na fakultet a traje i do dan danas. Sjajna seksualna iskustva koja sam imao mogu da pripišem samo svojoj tetki Marini koja mi je pokazala kako da jebem ženu kao pravi iskusni jebač. Imam još mnogo priča koje uključuju moju tetku i druge žene koje ću možda podeliti u budućnosti, ali otom potom, nadam se da ste uživali u ovoj.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)