jebanje ćerke učenice

„Šta je ovo?“ Slavko je podigao tablet i duboko se namrštio dok je ljutito gledao svoju ćerku sa druge strane kuhinje.

Ona se uplašila, dobro znajući šta njen tata drži u ruci. „Moje ocene?“ – rekla je stidljivo.

„Nadam se da nisu… jer prema ovome, ti ćeš jebeno ponavljati poslednju godinu.“ Spustio je tablet na sto i pokazao joj da sedne. Prišla je bliže, osećajući punu težinu srama jer bio je u pravu. Bližio se dan kada će ocene biti zaključene i nije bilo mnogo šanse da ih sve popravi.

„Popraviću ih tata, imam još dve nedelje, obećavam.“ reče Dunja tihim glasom.

„Ne želim obećanja, želim da znam šta se dešava sa tobom u poslednjih godinu dana i želim da čujem kako planiraš da izbegneš padanje godine i budeš jedina u srednjoj školi sa 19 godina i bez budućnosti! Ja sam čuo za večite studente, ali večite učenike još uvek nisam upoznao!“ Prekrstio je ruke.

„Znam da to nije izgovor, ali drugari u mom razredu mi odvlače pažnju. Nisam mogla da se fokusiram na učenje.“

„Ometaju te?“

„Da! Nas je samo tri devojke, a ti momci…“ Skrenula je pogled. „Zadirkuju me.“

„Zadirkuju!? O čemu ti to pričaš? Ti imaš 18 godina, odrasla si devojke! Razumem, zgodna si a oni su napaljeni smradovi, ali malo zadirkivanja ne bi trebalo da ti predstavlja tako veliki problem. Šta se zapravo dešava?“

„Ma… Imaju tu neku igru u kojoj je cilj da mi ubace stvari u majicu.“ Pomerila je ruku da pokrije dekolte, očigledno posramljena.

„Aha, u redu, razumem. Jesi li se žalila razdrednoj ili direktoru?“ Dunja je zaćutala i nastavila da bulji u pod. „Alo, pitao sam te nešto!“

„Jesam! Žalila sam se ali, ali….“

„Ali šta?“

„Razredna je rekla da možda ne bi trebala da se oblačim tako…“

„Tako?“

„Dro… droljasto.“

Bila je obučena u crnu letnju haljinu sa crnim sakoićem preko. Svakako ništa što bi on smatrao droljasto. „Slušaj, samo zato što imaš malo.. veće grudi.. ne znači da bi te trebali maltretirati.“ Bila je sitna, ravnog struka za koji je naporno radila u teretani, ali gipku guzu i sočne sise, duplo veće od njene majke i svakako veće od svojih vršnjakinja. Nije da je gledao, ona mu je ipak bila ćerka, ali je bio svestan njenih atributa.

„Imamo dve opcije, da odem tamo, išamaram tu razrednu tvoju i prijavim sve učenike u tvom razredu, ili da ti pomognem oko učenja i na taj način smanjimo svo to… ometanje koje osećaš na nastavi.“ kada je to rekao oči su odlutale sa njenog žalosnog lica niz njenu figuru.

„Ali ti si uvek zauzet tata…“

„Naći ću vreme za svoju lepu ćerkicu. Dakle rešeno je, počinjemo sutra.“ Ustao je i otišao da obavi neke pozive kako bi preuredio svoj poslovni raspored u skladu sa novim rasporedom podučavanja svoje kćerke.

**

Sutradan poslepodne Slavko je bio u svojoj kućnoj kancelariji i čekao da ćerka dođe iz škole. Ali čim se Dunja pojavila, on je shvatio o čemu je njena razredna govorila. Imala je neprimereno kratku majicu, somak joj je bio go, a šorčić koji je imala na sebi završavao se tek na polovini njenih oblih guzova.

Pročitajte i ...  Tatin Rođendan

„Molim? Takva si bila u školi?“

„Tata.. rekao si da…“ napaljena ćerka

„Dosta! To je neprihvatljivo. Idi presvuci se u normalnu odeću ili ovo neće uspeti.“ Rekao je, trudeći se da ne zvuči previše nestrpljivo. Činilo se da je to spremno prihvatila i odložila knjige pre nego što je otišla da se presvuče. Vratila se u preuskoj beloj suknji i sivoj košulji koja je pokazivala priličan dekolte.

„Ufff… šta ću ja sa tobom. Ovo neće ići.“

„Šta je sad bilo?“

„Dobro, nema druge… menjamo taktiku. Znaš kako kažu – ako ih ne možeš pobediti – ti im se pridruži.“

„O čemu ti to prič…“

„Tišina. Stani tu ispred, malo ću da te ispitujem. Što više odgovora budeš pogrešila to ću ti ja više odvlačiti pažnju.“

„Kako to misliš tata?“

„Lako je. Želim da o meni razmišljaš kao o jednom od svojih drugova iz razreda, a ne o svom ocu.“ Uzeo je jednu od njenih knjiga a ona ga je gledala sa zbunjenim izrazom na licu. „Koji književni rod je Šekspirovo delo Romeo i Julija?“ Upitao je.

„Rod?“ Pitala je gledajući oca.

Pomerio se da stane iza nje i nežno naslonio bradu uz njeno rame. „Tako je, rod.“ Rekao je tiho i senzualno.

„R-rod… rod je.. drama.“

„Divno… a sada vrsta. Kojoj književnoj vrsti pripada?“

„Pa… ovaj… to je…“ dah joj je zastao u plućima kada je osetila kako je očeva ruka dodiruje preko struka. „Khm… tragedija tata.“ Odmahnula je glavom, njena smeđa kosa je izgledala tako privlačno da je morao da je omiriše.

„A kada je rođen Šekspir?“ Upitao je.

„On je rođen.. on je rođ…“ mucala je a njegova ruka je kliznula do njene desne sise. „Tata!? Šta to radiš?“ nagnuo ju je na sto. Izgledala je tako bespomoćno. Oblizao je usne.

„Htela si moju pomoć, zar ne?“ Njegova diploma filozofskog fakulteta bila je uramljena na zidu i video je kako ona posramljeno bulji u nju. Umirala je od gladi da se dokaže. Ne samo njemu, već i njoj samoj.

„Da. Želim pomoć.“

Pritisnuo se uz njeno dupe. „Pa kada je rođen?“ pomerao je ruke do njenih bokova.

„Ne zna se… niko ne zna… zna se samo kada je kršten…“ Osetila je kako se njegov kurac naslanja na njene izložene guzove, ali pokušala je da to ignoriše, prebirala je kroz svoj mozak tražeći pravi odgovor. „26. april 1564.… misle da je rođen par dana ranije.“

„Gde dušo moja?“ Njegovi prsti su se pomerili do ivica njenih gaćice.

„Varvikšir Engleska…“

Utihnula je kada je osetila da su njegove ruke u potpunosti obuhvatile njeno dupe a njena suknja je bila podignuta. „Koliko je tih drama napisao?“ mazio je njenu guzu i nežno ušao ispod gaćica.

Pročitajte i ...  Droljica Okružena Kitama

„Kol… koliko… drama…“ Pokušala je da ujednači disanje. Njegove ruke su se podigle sa njenog dupeta.

„Jel ti išta znaš ili samo mucaš i ponavljaš moja pitanja?“ Njegov glas je bio nestrpljiv, ali njegov tvrdi penis na njoj je bio jebeno tvrd.

„Trideset četiri drame tata, trideset četiri!“

Njegove ruke su se vratile da masiraju njeno dupe a ubrzo su ponovo ušle ispod gaćica. Njena vrela glatka pičkica bila je samo na par centimetara od njegovih radoznalih prstiju. „Vidiš, nije tako teško.“ Mogla je da čuje osmeh u njegovom glasu, i više nije mogla da potisne svoje zvukove kada je osetila potpuno go kurac na njenoj guzi. Glasno je stenjala.

„Jesam li te povredio?“ Njegov glas nije imao nikakvav prizvuk brižnosti, ton je bio podrugljiv. „Ako ne možeš da izdržiš ometanje, možda je najbolje da te odmah ispišem iz škole.“

„Ne! Mogu ja to! Nastavi!“ Glas joj je goreo od očaja, a on se osmehnuo.

„U redu.“ Prelistao je nekoliko stranica. „Prva komedija koju je napisao?“ poljubio ju je u uho i nabio joj prst u pičku. Ponovo je pokušala da ujednači disanje, ali mu se nameštala dok joj je spuštao gaćice niz noge.

„Uzaludni ljubavni trud.“ Tiho je rekla. Bila je odsečena kada su se njegove ruke spustile na njeno dupe, a glasan pljesak odzvonio je po zidovima kancelarije. Ona je vrisnula glasno!

„Uffff… jel je sve u redu? Dosta za danas? Odustaješ?“ jebanje ćerke učenice

„Još nismo z… završili…“ rekla je neodlučnim glasom.

„Zar nismo?“ Odmahnuo je glavom i uzdahnuo. Čula je zveckanje njegovog pojasa, nikada je ranije nije udario kaišem, osetila je kako joj srce lupa, ali nije mogla da se natera da ga pogleda preko ramena. Ali udarac nikada nije stigao, umesto toga, on je bacio kaiš na pod a svoju nabreklu kitu pritisnuo uz njenu picu. Gurnuo je vrh unutra, nateravši je da se rastopi u jaucima. On je samo malo ušao… a ona je želela još.

„Prve tri tragedije“, pitao je i ugrizao je za rame.

„Aaahhh… Tit Andron…“ – pljas, usledio je udarac u guzu i još dublji ulazak njegovog penisa.

„Hronološki!“

„Da, da… ovaj… Romei Julija..“ – nabio se ceo u nju. „Uhhhh… Tit Andronik…“ – udaljio se i naglo se ponovo nabio. „Julije Cezar.“ – poljubio ju je u vrat i počeo da je tuca jačim tempom.

Nagnuo se nad nju, prenoseći svoju težinu tako da se nije mogla pomeriti. Stenjala je i uhvatila se za sto. „Romeo i Julija – Imena porodica.. i gde se radnja odvija?“ Više nije mogla da se seti ničega, nije mogla da se seti nijednog imena, ičega što je naučila, lava joj je bila prazna, sve što je znala je da je očev kurac u njoj i je najbolji od svih sa kojima se tucala, i da je najveći od svih koje je primala, i želela je još i još!

Pročitajte i ...  Obozavam se jebati

„Kakav ćeš beskorisni student biti… ovo malo ometanje… a ti sve zaboraviš, izgubiš se… uhhhh izgubiš se dok rastežem ovu tvoju usku mokru klizavu pičkicu…“ Njegov ton je bio precizan, znao je šta želi.

„Molim te..“ Konačno ga je pogledala preko ramena, njene velike plave oči bile su tamne od požude.

„Molim te, šta?“

„Molim te.. da mi uvek odvraćaš pažnju…“

„Da ti odvraćam pažnju?“ Nasmejao se, okrenuo je i poseo na sto pre nego joj je ponovo nabio kurčinu do jaja.

„Da tata! Molim te!“ Ona je dahtala i očajnički ga okružila svojim nogama.

Uhvatio je njene sise i osetio kako se njena pica steže oko njega, ali nije prestao da je tuca. Posegnuo je okolo i zgrabio njene sise, grubo ih štipajući i trzajući dok se zabijao u nju. Bila je na ivici pokušavajući da izdrži što duže dok ju je grubo koristio. A onda su im se usne spojile. Odmah mu je gurnula jezik u usta i žvalavila ga dok ju je dovodio do snažnog orgazma.

„Jel moja mala učenica voli spermu?“ – iznenada je upitao.

Istina je bila da nikada nije probala spermu ali nije želela da ga razočara. On je bio tu da je poduči na sve načine i znala da ako želi da bude primerena učenica ona mora sve da položi. Pogledala ga je u oči, osmehnula se i rekla: „Tvoja učenica jebeno obožava spermu.“ sisa tatin kurac

Spustio ju je na kolena, uzeo joj kosu u šaku i formirao konjski rep pre nego joj je gurnuo kurac duboko u usta. Umalo odmah nije povratila ali je uspela da izdrži početni napad i veoma brzo se privikla na njegovu veličinu i dubinu zabijanja. Jebao ju je u usta svega par minuta pre nego je počeo da prosipa seme u njena usta.

Srećom, nije se zgadila, naprotiv, vrelina i slanoća očeve sperme izazvao joj je još jedan orgazam dok je gutala sa suzama u očima. Kada je završio, izvukao se, podigao je i počeo da je ljubi. Bila je tako sitna u njegovim rukama, ali tako topla i mirisna, tako jebozovna.

„Hoćemo još jednu lekciju ili ostavljamo za sutra?“ Pitala je, gledajući ga rumenih obraza i nestašnog osmeha na licu, sa par kapi sperme na usnama.

„Da si nezasita za učenjem kao za kitom, već bi imala sve petice.“ – osmehnuo se njen tata

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)