slatke ćerkine grudi

FEBRUAR 1994

Tata me je iznenadio te noći pre četiri meseca, izvevši me na večeru i ples u jedan od najglamuroznijih restorana. Proslava mog primanja te nedelje na fakultet. Nosila sam visoke potpetice i najseksi haljinu, novu, crnu, prilepljeni svileni kroj uz telo, duboki prorez na haljini izlagao je moje čvrste grudi pri svakom koraku. Bila sam ushićena kad sam sišla dole, a tatina usta su se otvorila, očito zapanjena slikom. slatka tinejdžerka ćerkica

„Šta?“ Zahtevala sam odgovor, iznenađena kako je dobar osećaj kad me moj otac tako očigledno uzbuđujeno gleda. „Tako si lepa Stefanija“, reči u kombinaciji sa načinom na koji su njegove oči gladno lutale nada mnom uzbuđivao me je maksimalno. On je moj tata blesavko, pomislila sam u sebi dok me vodio ruku pod ruku do automobila, ali i dalje sam se sećala komentara koje su moje prijateljice uvek davali o tati, o tome kako bi volele da budu same s njim.

Bilo je savršeno veče i tata je učinio da se osećam kao devojka koja je transformisana u princezu, njegovu princezu, a ja sam, bez prethodnog plana i svesne želje, odjednom počela da se prema njemu ponašam kao prema pravom muškarcu, seksi muškarcu. Plesala sam bliže nego što bih to učinila obično, više puta sam se savila ili prilagodila telo tako da je imao pogled na mojim punim grudima, mojim tvrdim bradavicama;

Sedeći, pomerila sam haljinu tako da moje tanke svilene gaćice neprestano budu izložene njegovom gladnom pogledu. Lepila sam o njega dok smo plesali; gurajući moje grudi, moje tvrde bradavice u njegova prsa, trljajući moju guzu o njega dok su mi prsti nežno milovali njegovu kosu, njegov vrat.

Tada sam to osetila prvi put, osetila kako se tatino debelo koplje trlja o moj stomak, moju guzu. Činio se prevelikim, patuljastim na spram onoga što sam osećala kad su moji bivši plesali sa mnom. Bila sam zajapurena od uzbuđenja kad smo napokon stigli kući posle tri sata ujutro, oboje pomalo pijani od vina i seksualne energije koja je odjekivala između nas.

Zapravo sam se tresla dok me je pratio do vrata moje sobe, od te nove, divlje, nemoguće, incestne seksualne misli koje su mi prolazile kroz mozak. Iznenadio me je potom kad mi je predstavio mali, u zlatan papir umotan paket, dok smo stajali na vratima.

„Šta je to tata?“, pitala sam dok sam otvarala malu pravougaonu kutiju. „O Bože“, vrisnula sam kad sam ugledala ogrlicu od savršenih belih bisera.

Pročitajte i ...  Mamin Novi Sjaj Za Usne

U kutiji bila je i ceduljica: Draga Stefanija ponosan sam na tebe! Nijedan otac na Zemlji nikada nije imao više sreće od mene – imati ćerku tako ljubaznu i lepu i inteligentnu, lepu i brižnu i voljenu kao ti! Najbolja si stvar koja mi se mogla dogoditi. Čini mi se kao juče da beše da sam te tako ponosno doveo kući iz bolnice. Pomisliti da je danas toj devojčici osamnaest godina i da će me uskoro napustiti zbog univerziteta i zrelih godina gotovo je nerazumljivo. Tako sam ponosan na tebe dušo, kako si izvanredna osoba postala. Nikada na svetu nisam imao nikoga koga sam voleo više od tebe; Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe u njemu. Unosiš toliko radosti u moj život.. Hvala draga, puno te volim, Tata

P.S. – Pomislio sam da bi možda želela da nosiš ove bisere kad večeramo u Parizu ovog leta.

Mislim da je to bio trenutak u kome sam shvatila da nema nikoga na svetu s kim bih radije provela život, da nije bilo nikoga drugog na svetu s kojim sam želela da vodim ljubav više od tatice.

Dok sam stajala jecajući u njegovom zagrljaju, poljubljena od jedine osobe koju sam ikada volela, osetila sam kako mi naglo energija seksualne privlačnosti odjekuje telom, jezikom, usnama, bradavicama, picom, čitavim telom reagujući kao nikada pre.

Moja petljanja sa bivšim na zadnjem sedištu njegovog automobila, ljubljenje, dodirivanje, mahnito vaćarenje; spavanje kod drugarica, gde smo beskrajno razgovarali o dečacima i seksu, pa čak i eksperimentisali među sobom; pa čak i noć sa drugarom, pre samo nekoliko nedelja, kada je prvi put do tada penis proniknuo u mene; nijedno od ovih iskustava me nije pripremilo za ono što moje telo radi, oseća, zahteva, nagovara… tog trenutka u tatinom naručju.

„Stefanija, jesi li dobro?“

“O tata, tvoje reči, tako su lepe, hvala“, šapnula sam, a zatim dodala: „Ti si jedini čovek koga ću ikada voleti“, dok sam se pritiskala u njega, moje usne su gladno tražile njegove , želeći da prepozna novu mene, želeći da se oseća kao ja, želeći da shvati da nam je suđeno da budemo zajedno.

Osetila sam kako drhti od uzbuđenja kako drhti njegovo telo dok su se naši jezici susretali i istraživali i nisam mogla a da ne osetim naglo stvrdnjavanje na mom stomaku. „Dušo!“ Tata je dahtao kad se povukao od mene, zbunjenost i želja su mu se dvoumili na licu. Nakon što sam se okrenula u njegovom naručju, završila sam okrenuta guzom koja se borila protiv njegove erekcije, a ruke su mu odjednom bile pune mojih grudi.

Pročitajte i ...  Napaljen na Tetkine Najlonke

Samo za milisekundu osetila sam kako me prsti miluju, stežu, pre nego što ih je ispustio kao da gore, mrmljajući: „O, Isuse, izvini, nisam hteo..“ „Možeš li da mi staviš ogrlicu“, pitala sam, ne obazirući se na njegovo izvinjenje.

„Naravno dušo“, rekao je nestrpljivo, očigledno obradovan što ima nešto nevino da uradi, srećan što “nisam” primetila njegov tajni dodir. Njegove ruke su bile poput satena dok su se prebacivale preko mojih ramena i nežno milovale moj vrat dok je podizao moje duge plave uvojke kako bi mi stavio bisernu ogrlicu.

Osećala sam njegov dah na uvetu dok je polako otvarao kopču, ali je onda pustio jedan kraj da se oslobodi, dopuštajući hladnim, belim kuglicama da se spuste niz moja prsa i između mojih grudi koje su se nadimale.

„O tata, hladne su i golicaju me“, požalila sam se, a zatim sam podigla gornji deo haljine dalje od tela, pretvarajući se da želim da vidim kako se kuglice ljuljaju između mojih sisa, znajući da će tata videti moje pune grudi, moje sada napete bradavice dok je polako povlačio ogrlicu prema gore.

„Izvini dušo, večeras sam baš nespretan, ne znam šta mi je“, odgovorio je lagano i smireno. Ali osećala sam kako tatino uzbuđenje pulsira u gaćama i znala sam da oseća iste emocije i želje koje su eksplodirale u meni.

„Prelepe su“, pevala sam dok sam plesala i ulazila u svoju sobu, moja pesma radosti odraz je sreće koju sam osećala pronalazeći svog životnog partnera, svog ljubavnika, svoju jedinu budućnost.

„Pogledaj bisere tata“, viknula sam smejući se i nastavljajući ples ispred svog ogledala. Kad je tata prišao iza mene i zbunjeno me gledao u ogledalu, iznenada sam spustila donji deo haljine, prikazujući svoje sise pred njegovim zapanjenim očima.

„Stefanija!“ Tata je zamucao dok je zurio, nesiguran šta da kaže ili gde da pogleda. „Tata to su samo grudi“, dodala sam pipajući ih vrelim rukama, „svi ih imaju, samo želim da vidim kako biseri izgledaju na meni. Stalno mi se zaglave na bradavicama, tata“, požalila sam se s malo nepristojnosti lažirajući vrtoglavicu koju zapravo nisam osećala. slatke ćerkine grudi

„Da li su preduge tata?“, pitala sam iznenada, okrenuvši se prema njemu, stisnuvši jednu pa dugu, čvrstu bradavicu između mog palca i kažiprsta. „Savršene su dušo“, odgovorio je smešeći se, verujući da je ovo nevina igra ćerke i tate, a ne opasan seksualni čin.

Pročitajte i ...  Tatino Usko Rešenje

„Imala sam savršen dan, tata, koliko te volim“, završila sam zevajući dok sam se naginjala u njegove snažne ruke. „Tako sam pospana.“ „Hajde Stefanija, staviću te u krevet“, rekao je tiho, njegova ljubav prema meni bila je tako jasna.

Kad sam pala na krevet, videla sam trenutke oklevanja pre nego što su se njegove ruke prebacile na moj struk i svukle mi haljinu preko bokova i niz noge, ostavivši me golu, osim mojih bisera i svilenih gaćica. Dok mi je postavljao haljinu u ormar, počela sam da spuštam gaćice, mučeći se tako da su mi noge, kad se okrenuo, bile u vazduhu, a gaćice tek na sredini butine.

„Stefi, dozvoli da ti pomognem“, ponudio se svojim očinski glasom, kao da mi samo pomaže oko domaćih zadataka ili posuđa, ali osetila sam drhtaj u njegovim prstima dok me dodirivao. „Da li ti se sviđaju moje nove gaćice, tata“, pitala sam, pripita, zadirkujućim tonom koji mi se čuo u glasu, „kupila sam ih samo za večeras, samo za tebe, samo za mog omiljenog muškarca.“

„To je lepo, dušo“, odgovorio je dok me podizao kako bi mogao da izvuče čaršaf ispod mene. Nakon što me je konačno sredio i čaršaf položio na moju golu kožu, okrenuo se i šapnuo „draga, laku noć“ i počeo da odstupa.

„Ostani nekoliko minuta tata.”

„Šta ti treba dušo?“

„Lezi pored mene tata, kao što radio kad sam bila mlađa“, promrmljala sam pospano, „ostani uz mene dok ne zaspim“.

„Svakako dušo“, složio se gotovo odma, a nakon što je skinuo cipele i košulju i pantalone, skliznuo je ispod čaršafa do mene, samo u svojim belim boksericama, i ležeći na boku gledao me je i nežno me pomilovao po plavoj kosi.

Pretvarajući se da spavam, prevrnula sam se i sklupčala se u njega, završavajući tako da su mi usne bile nadomak njegovog obraza, a svaki moj dah ga je nežno škakljao dok su mi se dojke udobno pritiskale u njegova snažna prsa.

Izašao je iz sobe neka dva sata kasnije, ali znala sam da je uživao da spava pored svoje osamnaestogodišnje ćerke, neprekidna tvrdoća na mome telu mi je bila jasan pokazatelj.

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Da li zelis da lizes

Aaaaaaaa nemoj :)