velike sise mama

Odmah mi je bilo jasno što se malome toliko dopalo. Volio je sisate cure, a Patricija je imala barem petice, koliko sam mogla vidjeti kroz njen džemper.
Od starta mi je bila nevjerojatno bliska, iako smo se tek upoznale. Moj pratioc i ja pozvali smo ih da nam se pridruže za stolom, i tako u četvero proveli vrlo ugodnu večer. Pri kraju večere osjećala sam kao da tu malu poznajem godinama. Nisam nešto pretjerano otvorena i srdačna, tako da mi je takva bliskost s nepoznatom djevojkom bila neobjašnjiva. Toma je dodao kako je njegova djevojka mlađa kopija mene, što sam prihvatila kao kompliment. Šalili smo se i kako je nevjerojatno što se Patricija prezivala Raguž, kao i ja djevojački, što i nije tako rijetko da bi bilo neobično.
Toma i ja obično smo uvijek goli po kući, tako da nikada ne pozivamo goste ako to prije nisu najavili. Iznenadila sam s kada sam došla doma i vidjela da je Patricija kod nas. Prvotno iznenađenje zamijenila je radost što su još skupa, a onda još i veća jer su mladi bili goli. Vodili su ljubav, bolje rečeno, žestoko su se tucali na našoj stilskoj ležaljci, i nisu zapazili da sam doma, da ih gledam.
Curica je još bolje izgledala ovako gola. Sise su joj bile velike i strahovito poželjne, pa sam se i ja navlažila gledajući sina kako ih ljubi.
Dok sam ih promatrala pomislila sam da već stoljećima nisam bila s drugom ženom, i zapitala se jeli Patricija možda biseksualna?
Nisam ih bezveze htjela prekidati. Još sam malo gledala, a onda sam se posvetila stvarima koje obično radim kad dođem iz ureda. Presvukla sam se u udobniju kućnu odjeću, na kraju krajeva, ovo je bio moj dom tako da sam se i najnormalnije ponašala. Ipak, nisam mogla odoliti da još koji put ne zirnem na djecu.
Patricija mu je upravo gurala jezik u šupak dok ga je drugom rukom izdrkavala. Nikako nije izgledala kao da to prvi put radi, bila je previše vješta i previše je uživala za početnicu koju bi tako složena fuk figura zbunjivala. I sama sam spontano stavila ruku u gaćice gledajući ih kako im je lijepo. Željela sam potrošiti tu curicu, znala bi ja oko tako mlade slatke pičkice!

Da me prime u ševu lizala bi joj i dovodila je do orgazma kad god bi mi se pružila prilika.
Morala sam raščistiti misli tako da sam se vratila u kuhinju, napravila salatu od piletine a onda si skuhala kavu i čekala ih da svrše.
Vrag mi nije dao mira, opet sam provirila i to baš u času kad mu je pušila. Uzbuđeno sam zajecala, izvadila ga je svog slinavog iz usta a mali joj špricao po lijepoj facici. Dobra je, pomislila sam. Sperma ju je čisto proljepšala. Onda ju je cijelu oblizao, baš kako ga je mama naučila, ali sjemenja je jednostavno bilo previše. Skroz joj je slijepilo bujnu kosu, i nakon kraćeg razgovora krenuli su prema kuhinji da se malička opere. To je bilo blizu, skoro su me ulovili. Brzo sam otrčala i nedužno sjela uz šalicu točno u času kada su se pojavili na vratima.
Smijali su se nečemu, a ubrzo sam vidjela i čemu; Patricija ga je držala za kurac i tako uvela u prostoriju. Toma se sav spetljao od ispričavanja, «Oprosti dušo, nisam znao da ćeš to napraviti.»
«Ma daj kaj ti je! Namjerno sam! Obožavam kad svršavaš po meni. To je tako prljavo!», curica se iz srca smijuljila ali kad me vidjela skoro se počela daviti.
«O ne!», tiho je rekla oborenog pogleda i pustila da joj kurac mog sina ispadne iz ruke. «Dobar dan gospođo Ana», e da mi je bilo snimiti taj izraz lica! A još k tome i sva ona sperma koja joj se cijedila s glave!
«Mama!», Toma nije bio ništa manje uzbuđen od nje.
«Nisam znao da si doma», nasmijao se. Ispravno je slutio da sam ih gledala i kako se jebu… Uopće se nisam iznenadila što mu je kurac kad je zbrojio dva i dva opet skočio.
«Bok deca…kako si Patricija?», ustala sam i pružila joj ruku. Htjela sam joj nekako dati do znanja da je sve u redu i da se slobodno može opustiti. Pravila sam se da uopće ne primjećujem ili da me baš briga što su goli i što je mala zalivena spermom.

lizanje kurca incestVelike sise, a još k tome i to što je uživala u umivanju sjemenjem, bila je Tomina cura iz snova. Sve mi je postajalo jasno. Spustila sam pogled sa savršeno loptastih sisetina na djevojčinu pičku. Dlake su joj bile frizirane u precizno oblikovano slovo V, debelo oko jednog centimetra, a ispod je bila obrijana. Ćelave usmine nabrekle od seksa su joj visile. Ostala sam bez daha zbog te pičkice. Crvena i puflasta odavala je kako su se tucali cijelo popodne, a ševa na koju sam ja naišla vjerojatno im je bila četvrta ili peta…
«Dobro sam gospođo», stidljivo je odvratila pozdrav i pokušala se drhtureći sakriti iza Tome. Očito joj je bilo neugodno što je predamnom gola.
Nesigurno je proučavala moju ruku nekoliko dugih sekundi sve dok zbog bontona nije iskoračila iza mog sina i primila je. Kada sam je pustila, smjesta se opet sakrila iza dečka. Onako zalivena sjemenom komotno se mogla zalijepiti za vrata.
Pokušao ju je smiriti tako da mi je skroz mirno prišao, zagrlio me uz pusu i pitao, «Si već dugo…?»
«Dovoljno.», odšapnula sam mu. Morala sam suspregnuti uzdah kada me očešao kitom i kontrolirat se da mu odmah ne ponudim pičku.
«Pazi što radiš ili ćeš prestrašiti Patriciju», odlučno sam se odmaknula i bez riječi povela malu prema lavabou.
«Drago mi je što te opet vidim», namignula sam joj.
«Sad mi je jasno zašto si mi tako sludila sina», komentirala sam frotirajući joj kosu koju smo upravo isprale.
Dok sam je sređivala nekoliko puta sam rukom slučajno okrznula mlade napete sise. Od toga mi je protrnulo tijelo, a bilo je lijepo vidjeti i kako se njene bradavice ukrućuju.
«Samo ne znam kako izlaziš s njim na kraj; uvijek stvara strašan nered», to sam dodala vrlo ozbiljno vadeći joj spermu iz posljednjeg pramena slijepljene kose. Mala nije znala kako da reagira sve dok nije vidjela da susprežem osmijeh. Onda se zacrvenila i lagano zacerila.
«Hvala vam gospođo…ali nije Toma kriv…za ovo. Recimo da sam ga ja nagovorila», ponosno je zaključila.
Cura se definitivno nije sramila ševe i to mi se strašno sviđalo.

Kada smo dovršile stala se kraj mog sina, primila ga za ruku i rekla, «Volim vašeg sina, i obožavam kad mi drka na lice!»
Više joj nije bilo nimalo neugodno ni što je nasred moje kuhinje stajala gola.
«Imaš pravo…samo, trebao je pripremiti nekakvu krpicu. Nisam ga ja baš tako loše odgojila.» Tko zna jel mala shvatila što sam joj upravo rekla?
Jednim dijelom silno sam željela da Patricija zna kakvu vezu imamo Toma i ja, možda zato što sam imala neki predosjećaj da će shvatiti.
Toma me pogledao ravno u oči i rekao, «Ma jebite se, ja sam u ovoj kući uvijek kriv – svrši nutra svrši van, nikad ne valja!» Taj komentar izazvao je salvu smijeha.
Patricija ga je ležerno zagrlila, «Bez brige, dragi. Najbitnije je da ti špricaš a za sve ostalo ćemo lako! Jel tako gospođo Raguž?» , opet se cijelo društvo grčilo od smijeha.
«Naravno», nisam mogla odoljeti a da i ja ne zapaprim, «Za šta drugo nam uopće može trebati?»
Djevojka i ja smo se nasmijale, ali Tomi ovo baš i nije bilo toliko duhovito.
Kad smo se dobro ispričali ponudila sam im da ručaju samnom, «Nego Patricija, napravila sam odličnu salatu od piletine, oćeš ostati i papati me? Upsss! Što sam to rekla…?! Tipično frojdovski! Mislila sam….papati samnom?»
Kada sam namjerno izgovorila tu pogrešku djevojčine oči su veselo bljesnule. Pitala sam se je li i sama razmišljala o tako nečemu? Sudeći po tome da joj se pogled odmah našao na mojoj pičkici, čini se da je. Osjetila sam kako mi se među nogama već cijedi gusta napaljenost.
«Patricija?», morala sam prekinuti trans u kome se nalazila.
«Ha? Oh, to bi bilo jako lijepo, gospođo Ana», rekla je kad je napokon uspjela odvojiti pogled od mog međunožja.
«…Ali sad stvarno moram ići», primila je sina pod ruku i nestala u hodniku. Zadnje što sam čula bilo je, «Gdje mi je odjeća?»
Niti jedno od njih nije imalo pojma gdje su se skinuli prije jebačine. Seks zna tako obuzeti čovjeka, da. »Ah, samo malo…», probao se sjetiti ali mu baš nije išlo.
Pokušala sam mu pomoći, «Možda pored stražnjih vrata, mili?»
Gledala sam ih kako se brzo oblače. Toma je navukao bokserice a Patricija je trčkarala i bez gaća i grudnjaka. Činilo se da cura ne nosi veš, samo je na golo tijelo navukla uske kratke hlačice.
«Hoćeš se vratiti na večeru, sine?», pitala sam da razbijem tišinu.
«Mmm…vjerojatno ne. Nazvat ću te ako se predomislim», držao je malu za ruku i upravo su se spremali izaći.
Nisam mu kanila dopustiti da se tako lako izvuče, «A pusa ništa?»
Stala sam se pred njega, ruke sam držala na bokovima i sprječavala mu prolaz. Obzirom da sam jedino ja u toj prostoriji bila odjevena, situacija je bila prilično intimna.
«Naravno, mama», Toma je instinktivno učinio ono čemu sam se nadala; snažno me zagrlio, zgrabio za guzu, nabio na kurac i duboko zažvalio u usta.
«Mama, volim te», izgovarao je dok me mazio po cici.
«Vidimo se večeras, komad», nježno mi je spustio poljubac na usne. To je bilo neizrečeno obećanje da će me večeras ševiti.
Obujmila sam mu guzu s obje šake i pritisnula pičkicu o sina izazivački se smiješeći. Na Patricijinom licu isto se pojavio osmijeh. «Polakše mali, cura ti je ljubomorna», pogledala sam u njegovu djevojku i zadovoljno primijetila kako je iznenađena ali na neki odobravajući način.
Ženska intuicija govorila mi je kako joj se način na koji se sin i ja ljubimo i grlimo uopće ne čini neprikladnim. «Nisam ljubomorna, gospođo. Mislim da je baš slatko što ste vi i Toma tako bliski.»
Proučavala sam govor tijela male napaljenice; kao da se nikako nije mogla smiriti. Stalno je trljala dlanovima bedra, ali se vidjelo da je zapravo htjela prožuljati nešto drugo…
«Vidiš dušo, i ja mislim da je to slatko i ne mogu si pomoći što si toliko puno volim sina», nasmijala sam se znalački prema curici puštajući joj da sama odluči kako sam to točno mislila.
Ni sama ne znam zašto sam joj toliko silno htjela dati do znanja da smo sin i ja ljubavnici, možda zato što sam osjetila da bi je to moglo napaliti….
«Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti», zagrlila sam je. Tijelo mlade djevojke nekoliko mi se trenutaka topilo pod prstima. Malička je zračila toplinom dok su mi se grudi gnječile u njezine.
Nisam mogla odoliti, prislonila sam usne na njezine, «…Tu smo svi prijatelji…»
Patricijin jezik uvukao mi se u usta, činilo se da je očekivala duži poljubac, jer kada sam se odmaknula bila je razočarana.
«I meni je bilo zadovoljstvo, gospođo», izgovorila je bez daha dok sam je ja i dalje držala u zagrljaju. «A to što ste rekli…ovisi o Tomi», zavodnički mi se migoljila u rukama. Jednom rukom skliznula sam joj niz leđa i položila je na njenu malu čvrstu guzu. Tako smo se mazile još nekoliko sekundi a onda sam je pustila dok nas je znatiželjno gledao onim svojim toplim psećim očima.
«Uh…kod vas je stvarno lijepo, hvala vam za…», bacila je pogled na mokru krpu na sudoperu i nasmiješila se, «…Što ste tako puni razumijevanja.»
Primila je Tomu za ruku i mladi su izašli.
Dečko se vratio kući oko osam navečer, a mamica je bila i više nego spremna za njega. Čitala sam o obiteljskim orgijama i već sama dva puta svršila zamišljajući naš trojac s Patricijom.
Je li već sudjelovala u tako sofisticiranoj ševi?

velike sise mamaImala sam osjećaj kao da tu djevojku poznajem odavno, tako da sam i o biseksualnoj jebačini razmišljala kao o nečemu što će se ponoviti u mome životu samo ako komad bude tako seksi kao Patricija.
Njeno malo tijelo isijavalo je čistim seksom.
«Hej, ljubavi…», pozdravila sam ga dok je već skidao majicu i hlačice. Ušao je u dnevni boravak.
«Mama, nemoguća si», pokušao je djelovati ozbiljno ali nije mu uspijevalo. Krenuo je ravno prema maminoj pički i liznuo je.
«Ja?», nedužno sam se čudila. Opustila sam se i uživala u obradi mačkice.
«Da, ti, prasice. Dobro znaš o čemu govorim», prstario mi je mokru rupicu i istovremeno je sisao usnama.
«Zaslužila si batinanje po guzi», nasmijao se i ugrizao me za klit. Glas mu se gubio među mojim dlakama dok me tako lizao.
Mmmm, dobro zvuči, pomislila sam. «Nisam te valjda osramotila? Znaš da to nikad ne bi…», izgovorila sam između dva napada smijeha.
«Ahhhh! Ovo sam čekala cijelu noć», uzdisala sam dok me gađao po osjetljivom gumbiću. »Iz nekog razloga Patriciji se strašno sviđaš pa joj nije bilo neugodno», nastavio je. «Misli da si kul. Kada si joj oprala kosu i počela je ljubiti…i ja sam to pomislio.» Sin se sjeo i ozbiljno me pogledao.
«Vračaj se mladiću, nismo tu gotovi!», pokušala sam ga za kosu ponovo nagurati među noge, ali nije se dao. «I meni se mala sviđa…Vidim da te nekaj muči, sine. O čemu se radi?»
«Ne znam. Zbunjuje me što ste tako prokleto slične. Otvorena je, ništa je ne bedira i obožava pričati o ševi. Baš kao ti, mama. Znaš ono, pita me šta mi paše, objašnjava mi satima kako točno da je ševim, šta bi ona meni radila……» Toma je na licu imao neki glupi izraz.
«Šta je? Govori…», zahtijevala sam. Nasmijao se, «I ona voli dobiti po guzi. Kada joj govorim da je bila zločesta curica pa je onda moram prebaciti preko koljena i nalemati. Isto ko i ti. Čudno, ha?» I dalje se cerio, «E da, i isto je luda za analom. Stalno bi se tucala u pak!» Sada je već umirao od smijeha.
«Šta da ti kažem; cura zna šta valja. Znala sam da mi se mala ne sviđa bez veze…», pitala sam se ima li tu još nešto čega u tom času nisam bila svjesna.
«Nisi spomenuo da voli kad svršavaš po njoj», držala sam sina za kitu. Pušila sam mu nekoliko minuta a onda smo nastavili s razgovorom. «Nisu sve ženske takve. To što ti tucaš dvije nimfomanke to ti je dar s neba. Samo se nadam da si svjestan koliko si blagoslovljen.»
«Jesam, svjestan sam, mama. Rekla mi je da je ono što nisi napravila scenu oko sperme u kosi bilo genijalno», zajecao je i nastavio mi jače pumpati kurac u lice.
«Baš si se zapalio za nju, jelda?», sisala sam mu debeo glavić. Na jeziku mi se stvorila kap sperme i odjednom sam ga silno poželjela u sebi.
«Aha. Samo mi je malo neobično da se tako ponaša. Pali se na perverzije ko ja i ti, vidjela si i sama da je bila skroz mirna kad si je počela žvaliti. Svaka druga bi se zasrala i otrčala glavom bez obzira. Ali ima tu još nešto…ne mogu tvrditi…Ali, jako je otvorena po tom pitanju i sa svojim tatom. Ne znam koliko daleko to ide jer neće pričati o njihovom odnosu. To me pomalo frustrira.»
«Samo nastavi…», ljubila sam ga. Drkala sam mu kurac i lizala donji dio jaja sve do čmara, a onda sam ga cijelog uvukla u grlo slušajući što ga muči u vezi Patricije i njenog oca.

Dao mi je da mu pušim još nekoliko minuta no onda je naglo ustao. Držao me cijelo vrijeme za glavu, tucao u usta i počeo govoriti o sceni koju je vidio kod tih ljudi doma, «Gle, možda nije ništa, ali uhvatio sam ih kako se ljube u usta. Iznenadio sam ih jer sam naglo izašao iz kupaonice. Stari je držao ruke na Patricijinoj guzi, onako kako i ja tvoju mijesim dok se žvalimo. Čim sam se pojavio prekinuli su, ali mislim da sam dosta vidio, nije to nikako bila pusa tate i kćeri. Probao sam pričati o tome…ne ide. Kao, bolestan sam i samo je tako pozdravila starog.»
Toma je, što nije bilo čudno, u mojim ustima još otvrdnuo dok mi je prepričavao tu priču. «Bolje da se ja koncentriram na ovo», zezala sam ga i stisnula usne oko kurca. Slatka tekućina već se cijedila, mali je bio blizu. «Samo nastavi, ljubi, mama hoće sve što imaš», rekla sam mi i nastavila obrađivati i kurac i muda.
«Mama…i oni kupuju Cathouse. Vidio sam ga u veceu», glas mu je bio izgubljen. Mislim, čemu se dečko čudio? Upravo je majku hranio svojim kurcem!
«Jesi ju pitao…?»
«Aha. Odmahnula je rukom i rekla kako tata to donosi s posla i čita jer ga zabavlja. Iako je nisam pitao odmah je dodala kako je to njoj bezveze, ali djelovala mi je neuvjerljivo. Zapravo, izgledala je kao da je kriva za nešto…»
«Zanimljivo… Mislim da nema baš puno obitelji koje čitaju taj magazin.» Sada je sve polako dobijalo smisao. Pred oči mi se vratila slike Patricije kako gleda sina i mene dok smo se ljubili u kuhinji. Bio je to pogled odobravanja, čak ushićenog odobravanja a ne gađenja ili nekakvog šoka.
Toma je natezao kurac po mojim usnama i smješkao se, «Ajde nastavi, napaljen sam ko zvijer. Ova spika me sjebala…» Crtao mi je glavićem po usnama nadajući se da će me zainteresirati.
«Zamisli da su i Patricija i njen tata u incestu! To bi bilo jebeno!», vidjelo se da ga to strašno pali. Pušila sam mu klasičnom tehnikom tako da mu što prije olakšam, da dečko svrši.

Pročitajte i ...  Ajde sine, lutko moja, spucaj mi ga do jaja

«Zato nije popizdila kad smo se ljubili pred njom!», spojio je dva i dva.
Izvadila sam kitu iz usta i lickala mu rupicu razmišljajući o tome što je rekao, «Možda, ali nekako mi se čini da tu ima još nešto.»
Mučio me predosjećaj, no nisam bila u stanju donositi zaključke. Falili su mi elementi. I sina i mene uzbuđivala je pomisao na još jedan takav obiteljski odnos, no jednostavno nismo znali njihovu priču.
«Probao sam iščačkati… Svaki put kad pitam kak je ona sa starim povuče se u sebe i nema šanse.»
«Sad sam i ja znatiželjna.» Dobro bi nam došli takvi kućni prijatelji. «Čuj, ta mala mi se jako sviđa i zato nemoj raditi gluposti. Bit ću ljuta ako je otjeraš pretjeranim propitkivanjem», pokušala sam zvučati opušteno, no mislila sam svaku riječ. Patricija je bila idealna djevojka za mog sina i zbilja nisam željela da prekinu jer će je bezobzirno forsirati da mu polaže tako intimne račune.
«Kaj misliš da se meni ne sviđa? …Fenomenalno se jebe», namignuo mi je. Zabio ga je još dublje i dodao, «Dosta priče…sisaj ga.»
Još par zaveslaja i dečko mi je napunio usta, a ja sam, naravno, sve progutala.
Sljedeće popodne opet je došao s Patricijom. Jasna stvar da sam bila gola kada su se mladi pojavili. Mala je bila oduševljena kada me vidjela bez odjeće. «Oh, gospođo Ana, pa vi ste goli! Nadala sam se da ćete biti. Jel bi vas smetalo ako se i ja skinem? Stvarno je super što ste vi i Toma stalno po doma tako…bez odjeće.»
Nije čekala odgovor, samo je pobacala krpice sa sebe. Sin je smjesta slijedio njen primjer pa da su klinci za čas bili ko od majke rođeni predamnom. Nije mi promaklo kako curica ima crvenu i natečenu picu.
Srdačno sam se nasmijala njenoj otvorenosti i rekla kako me nimalo ne smeta ako je predamnom takva, «Samo budi to što jesi, Patricija. Ne podnosim ljude koji glumataju i pretvaraju se da su neko drugi. Drago mi je da smo po tome slične…»
Tomin kurac već se dignuo i tražio našu pažnju. Patricija i ja smoga gledale s divljenjem. «Zašto ne odneseš Patricijine stvari u svoju sobu, dušo?»
Njene prekrasne bradavice bile su tvrde kao dečkova kita. Sretnica. Prva će jahati na njegovoj kurčini.
«Hvala vam gospođo. I ne, nimalo me ne smeta. Volim biti gola.» Gotovo da ga je zgrabila za karu ali u zadnjem času se predomislila i ipak ga uhvatila za ruku.
Prošlo je već pola sata, a klinci se nisu vračali.
Provirila sam na hodnik i viknula, «Toma, uskoro je ručak. Patricija jest ćeš s nama?»
Mislila sam proviriti u sobu i to im tamo reći, ali sam se suzdržala. Za pet minuta su se spustili u kuhinju i to skroz znojni. Tomu je bilo gotovo nemoguće vidjeti spuštenog kurca, kao sada, i niste
morali biti član MENSe da vam bude jasno zašto nije tvrd. Mala ga je negdje divljački izjebala. Blago njoj, pomislila sam.
«Patricija dušo, hoćeš se možda otuširati prije jela? Gotovo je tek za 15 minuta», ponudila sam joj nadajući se kako ću tako biti nasamo sa sinom.
«Joj, puno vam hvala gospođo Ana. Baš bi trebala…», zasmijuljila se. Nisam mogla ne primijetiti tragove zubi na njenim sisama kao i bijele guste fleke sperme na čuperku iznad pičkice.

«Toma, ljubavi…pokaži Patriciji gdje stoje ručnici a ja ću joj dati šampon.»
Sin ju je vodio prema ormariću dok sam ja nosila svoje stvari za kosu i gel za tuširanje u njegovu kupaonicu.
«Evo mačko….opa…oprosti!», uletila sam točno dok je curica bila na koljenima i pušila sinu karu.
Zadivljeno sam gledala kako ga njene male crvene usnice brzo i stručno muzu. Cura se šakama držala čvrsto za njegovu guzu i gutala ga duboko u grlo i to cijelog! Bili su tako slatki, pogotovo kad je Toma maknuo pramen koji joj je ulazio u oči.
Onda ju je povukao prema gore i poljubio, «Hvala ti dušo.» Primio ju je drhtavim rukama za sise i palčevima pritisnuo bradavice.
«Tenks mama», primio je bočice i dodao ih Patriciji.
«Deca, zovite me ako trebate nešto.» Cura nije mogla skinut pogled s Tominog kurca. Definitivno je još nešto planirala s njim.
«Odi van sine. Pusti jadnicu da se sredi», rekla sam i izvukla ga iz kupaone. Da nisam došla ovi bi se opet pojebali. Jedino mi nije bilo jasno zašto se on nije s njom otuširao?
«Stvarno lijepo od tebe, mama.» Veselo me drpao za sise dok smo išli prema kuhinji.
«Htjela sam popričati s tobom nasamo…»
Mali mi je i dalje štipao bradavice. «Toma, do sad si tucao i bio na pljugi, smiri se bar malo!
Zašto si tako dobro raspoložen?»
Stavila sam si tu neumornu batinu među usmine, pičkica mi se odmah ugrijala od sinove topline. U zadnje vrijeme stalno sam ga morala imati među nogama, makar na kratko.
«Pažljivo od tebe što si se sjetila ponudit joj da se otušira. To sam ja trebao…», mumljao je dok me rokao. Kurac mu se već fino dignuo i takav je lagano ukliznuo u pičku. Pitala sam ga zašto se nije prao s njom.

Obožavala sam se jebati stojećki, u takvom karanju bilo je nešto prljavo, pomislila sam. Tako su se fukali ljudi koji nisu imali vremena, na brzinu. Omotala sam noge oko sina i pustila ga da mi uđe dublje. Po mojoj procjeni imali smo bar 10 minuta dobre jebice prije no što se mala otušira.
«Mmm…jako fino, mamić», zavaljao mi ga je do jaja. «Patricijin tata…Ulovio ju je kako mi puši i bio je totalno miran. Čak je dodao kako je jako lijepo što je progutala. Ono, malo nastrano ali…zabavno. Njoj nije bio neugodnjak što se to desilo. I sad ti reci…?», lagano tucanje bila je Tomina specijalnost.
«To je…reklo bi se znakovito», jače sam ga zajašila. «A stari? Samo vas je gledao ili..?», pokazala sam mu da me spusti kako bi raščistila mjesto za ševu na stolu. Sjela sam na rub i ponovno ga privukla prema pički.
«Jebi me, zlato. Nemamo puno vremena.»

«Ne, nije drkao. Ali sam sto posto da mu se dignuo», nabijao mi je prst. «Patricija kaže da joj je ok takve stvari raditi pred tatom, i da njega uopće ne smeta što se ona jebe. Ni mene nije smetalo što je gledao», sin se iskesio. «Znaš da volim publiku…», taman sam ga htjela vratiti u pičku kad smo začuli uzdah.
«Toma?…Oh!» Patricija je stajala gola na kuhinjskim vratima, a na licu joj se vidjelo da je iznenađena…čak i šokirana.
«Ja…Ja…ah….htjela sam vas pitati jel mi možete posuditi četku…» Glas ju je izdavao dok je buljila u mamu i sina koji su se jebali na stolu.
«Nadam se da vas nisam prekinula…», nije micala pogled s moje ruke kojom sam sina uvodila u picu.
«…Ali, mogu pričekati…»
Onda nas je obadvoje dosta znatiželjno odmjerila i krenula natrag prema kupaonici odmahujući rukom preko ramena kao da govori ‘samo vi to dovršite.’
Nema dvojbe da je vidjela moju raširenu minđu, sinov kurac i shvatila što smo se spremali raditi. Sva sreća da nije naišla minutu poslije jer bi uletila usred divlje jebačine.
«Sranje», Toma je rekao prolazeći rukom kroz kosu.
«Patricija, čekaj!», zaboravio je na mene tako da sam skoro pala sa stola.
«Toma, stani!», primila sam ga za ruku. «Sve će biti u redu, vjeruj mi. Daj joj vremena da provari što je vidjela. Bar me nisi rasturao pred njom…»
Za ovo sam krivila samo sebe. Kada mi je sin ispričao anegdotu s Patricijinim tatom pomislila sam da neće biti tragedija ni da nas mala ulovi na gomili. U njenom pogledu nije bilo gađenja, više nas je gledala na ‘vrlo interesantno’ način.
«Ako bude pitala», razmišljala sam trenutak, «reci joj da sam bila usamljena i napaljena i da si mi htio pomoći. Znam da zvuči glupo, ali vjeruj mi sine. Nemoj joj lagati.»
Toma me pogledao kao da sam skrenula, ali se složio, «Ok mama.»
Vratili su se za pet minuta. Mala se činila sasvim ok, ali ipak sam osjećala da moram nešto reći.
«Patricija…Što se tiče onog što si vidjela…»
«U redu je gospođo Ana. Toma mi je objasnio. Znala sam da ste vi i on bliski, samo ne koliko bliski.»
Zasmijuljila se a onda mi uputila najtopliji smiješak pun razumijevanja. «Ispričavam se što smo vas toliko napalili.»
Tako se zarazno smijala da smo uskoro svo troje prasnuli u nekontrolirani smijeh.
Nastavila sam u tonu naše male laži, «Moram si naći nekog poštenog jebača ili prestat gledat vas dvoje kako se jebete. Oprosti ti meni što sam te šokirala, dušo. Stvarno me uzbudilo kako si mu…»
To baš i nije bilo sve istina, ali bar smo se još više zbližili.
«Ja sam kriva što sam tako banula.»

«Mico, znam da je grozno izgledalo. Posvetit ću se ja ubuduće svom vibratoru», rekla sam joj lažno pokajnički.
«Nemate se vi meni šta izvinjavati, gospođo. Skroz vas razumijem. Ni ja ga ne mogu prestat natezati!», dok je to govorila trljala se po mom sinu.
«Joj, bolje prestani, i ovak je strašno umišljen!»
«Pogotovo tamo dolje!», Patricija je zacičala, «Gospođo Ana poglete!» malena je zgrabila dečkovu kitu odmah iznad jaja. «Da još malo naraste više ga ne bi mogle primati!» Bio je to prvi put da je otvoreno rekla kako se obadvije tucamo s mojim sinom. Tomi i meni to nije promaklo pa smo se na brzinu pogledali.
«Alo! Tu sam! Razgovarate o meni kao da sam jebeni duh!», pravio se da je uvrijeđen, ali očito je uživao što mu cura drka predamnom.
«Ti šuti», rekla sam mu. Namignula sam Patriciji i preuzela kitu iz njene ruke. «Da ti pokažem. Ima mama iskustva u tome. Sine, sjedi i jedi. Trebat će ti snage za ovu mladu lijepu damu.» Malena je skoro otkačila kada je vidjela kako ga šetam za kitu.
«Gospođo Ana, prava ste lavica!», prvo je zagrlila mene a onda Tomu. «Jadan mali medo, moramo ga svugdje voditi! Hahaha!»
«A šta ćeš kad ima veliku ručku!», palucnula sam jezikom. Čak se ni dečko nije prestajao smijati.
Povečerali smo a onda se prebacili u boravak i gledali film. Toma je nešto probao protestirati no Patricija ga je prekinula, «Hoću ostati s vama, bit će zabavno. Osim toga, ovaj nisam gledala…»

Djevojka je stajala ispred njega a kako bi je pozorno slušao držala ga je za kurac. «Imamo puno vremena poslije.» Stisnula mu je pusu u obraz i odvela ga za kitu u boravak. »Evo ga, nije boljelo, kaj ne?», nježno ga je pitala i stisnula se uz njega kao mačkica. Znala je kako ga stalno držati napaljenim.
Sin je bio iznenađen iznenadnom drskošću svoje djevojke ali nije se bunio. «Mala, bolje se pazi. Vidjela si kakva je moja mama zvijer», kimnuo je u mom smjeru i namignuo mi.

„Kakvo je to ponašanje Toma! Jel ti to odgovaraš majci ili se to meni učinilo?!», sviđalo mi se što se čak i u šali stavljala na moju stranu. «Kako se neće uzbuđivati kraj tebe? Tako si jebeno zgodan i seksi», zasmijuljila se i isplazila mu jezik.
«Gospođo Ana, sjednite kraj nas. Bez brige, pobrinut ću se da Toma bude pristojan», pokazala je na slobodno mjesto. «Može se on nositi s dva komada…»
Nasmijala sam se, «Nisam baš sigurna da želim da se mali upristoji, Patricija», zasmijuljila sam se. «A ako se sjednem kraj njega, budi sigurna da ću se opet narajcati.»
Svi smo se opet veselo smijali. Htjela sam im se pridružiti ali sam mislila da je mala samo pristojna. Moja iskrenost opet ju je nasmijala.
«Dvije napaljene kuje. To bi ga trebalo razveseliti!», zavjerenički se nasmijala i povukla me prema kauču.
«To te pali, jeli dragi?» Zavodnički mu je drkala trepćući prekrasnim plavim okicama, «Hoćeš da i mamica bude s nama, zar ne?»
Nije mogao odoljeti ni njenom osmjehu a kamoli stisku na kurčini, «Daj mama, sjedni se» Zacrvenio se i lupnuo pored sebe. Onda se nasmijao i slegnuo ramenima kao da kaže ‘A kaj da sad radim?’
Nije bilo lako gledati film uz ono što se događalo pored mene na kauču. Malena je davala sve od sebe da Toma svrši. Promatrala sam je kako je nekoliko puta liznula ruku da joj lakše klizi dok mu drka. Tiho sam mu govorila da prasne… bila sam i više nego uzbuđena. Ako će dečko zbilja svršiti, nema šanse da se i ja ne dokopam svog orgazma.
Očajnički sam se željela primiti među noge i prstariti se dok sam ih gledala. Bedra su mi se sama otvarala i zatvarala stiskajući mi uzbuđenu zrelu pičkicu.
„Možda bi trebala golupčiće ostaviti same…», ponudila sam i počela se dizati kako bi se negdje na miru mogla samozadovoljavati. «Vibrator me zove…»
«Gospođo Ana, nemojte ići, molim vas! Opet sam ja kriva…Počela sam s tim rajcanjem», namignula mi je. «Ali kad ne mogu da ga ne diram», nagnula se nad Tomu i stisnula mu veliki kis na glavić. «li ne ljubim… Sigurna sam da i vi imate isti problem!», slatko se nasmijala, baš kao da me pokušava motivirati da i ja počnem pipati Tomu.
Srce mi je brže zakucalo kada sam pomislila kako nas je maloprije skoro ulovila usred ševe. «Čuj malička, ako ćeš nastaviti s ovim, ja ću se zbilja morat nekako srediti», buljila sam u djevojku.

Shvatila je o čemu pričam. Pognula je glavu, kimnula i prošaptala kao da smo same, «…Htjeli bi da vam Toma pomogne…» Napučila je usne i onda ih razvukla u osmijeh, «Ako ste se uzbudili kao što sam ja sada napaljena, možda bi ga mogle nagovoriti da nas obadvije zadovolji», stidljivo je predložila.
«Osim toga, dužna sam vam za ono prekidanje popodne…»
«Patricija!», Toma je progutao knedlu.
«Nemoj ti meni ništa patricijikat. Zbilja ne vidim zašto ne bi pomogao svojoj majci u nevolji?», namignula mi je.
«I ona ima potrebe.» Toma nije znao kako da se postavi, a ja sam se za promjenu odlučila praviti luda i pustit malu da organizira ševu kako klincima paše. Djevojka ga je primila za ruku i stavila je među moje noge. «Šta se praviš naivan. Itekako znaš zadovoljit ženu prstima. Samo zamisli da je to moja pizda.»
Bila sam iznenađena kao i sin. «Patricija… Ja…ah… ne želim da pomisliš kako mi ovo radimo», cvilila sam dok su mi se sinovi prsti uvlačili među usmine.
«Ne mislim ja ništa, gospođo Ana. Samo ne vidim zašto dvije napaljene žene ne bi mogle dobiti porciju. Vaša veza sa Tomom mi je super. Osim toga, tu smo samo mi. Niko nikad neće saznati što smo radili i ko je s kim točno to radio, ako znate što mislim.»
Primila je Tominu drugu ruku i stavila je sebi na pičku. «Da vidimo jel može obavljati dva zadatka odjednom», nasmijala se.
«Sviđa mi se kako razmišljaš, mlada damo» Stisnula sam bedra i tako sinovu ruku prignječila u mesnatoj zamki.
«A mislim da se i Toma slaže…»

Pročitajte i ...  S mamom na plaži

To je za sina bilo zeleno svjetlo. Počeo nas je obadvije prstariti.
«Kaj je, mislile ste da vas ne mogu obadvije odjednom pikati?», samozadovoljno nas je zezao obrađujući žustro pičkice svojih dama. «To ćemo još vidjeti!»
Kurčina mu je stajala pod 90 stupnjeva, a mala i ja smo je gledale i oblizivale se.
Obje smo htjele taj komad mesa.

Ja sam ga skoro i primila u ruku. «I, kako je? Mama? Patricija?», pitao je smirujući svoj mali harem.
Patricija se bacakala po kauču i gotovo plakala, «Ahhh dragi, sam tako …samo tako nastavi…» Držala je vitke nogice širom raširenim da mu što bolje isturi pičku.
«Patricija, bez brige. Prekrasno me tuca prstićem», jecala sam nabijajući se na sinovu ruku. Tako snažno sam svršila da me orgazam skoro bacio s kauča. Stisnula sam noge ne puštajući mu ruku, a za nekoliko trenutaka i malena je jaukala ko da je kolju. «Brže…jače me jebi! O daaaa…!» bacakala se po jastucima. Obadvije smo eksplozivno svršile uz Tominu pomoć.
Nekoliko trenutaka svo troje nepomično smo sjedili kako bi opet došli sebi. «Ujebemti, ovo mi je baš trebalo!» Curica se rastegnula a onda skutrila u sinovo krilo. «Pogledajte sirotog Tomu, gospođo», polizala je dlan i počela mu drkati.
«Dragi mi je tako tvrd i napaljen! Bio nam je dobar, mislim da zaslužuje da ga nagradimo. Što kažete?», pogledala me očima punim požude.
«Mislim da bi mu se trebale odužiti!», progutala je veliki glavić i počela mu žustro pljugati.
«Iuse, dušo!», Toma je mumljao dok mu se guza podizala s kauča. Nabijao je debelu kurčinu u njena usta, a onda me pogledao i bez riječi molio da ne budem ljubomorna. Nisam bila.
Patricija je podigla glavu i opet mi se nasmiješila. «Probajte, probajte kako je tvrd i vruć.»
Kad nisam odmah reagirala primila me za ruku i stavila je na sinovu kitu. Pomicala ju je po kamenoj dužini kurca. «Ima tako divnu kurčinu! Isuse, kako vam zavidim gospođo!»
Uživala sam mu tako otvoreno drkati pred Patricijom, njegovom djevojkom. Uspjela sam se slabašno nasmiješiti i priznati, «Je, prekrasan je.» Zadnja stvar koju sam željela bilo je odvojiti se od njega, no morala sam. «Ali, mislim da bi mu ga ti trebala iscijediti.»
Naslonila sam se na kauč i stavila ruku među noge pazeći da mala vidi kako se prstarim. «Ja ću vas gledati kako se zabavljate.»
«Ok, ovog puta ću onda je…», Patriciju nije trebalo previše nagovarati. Stavila si ga je u usta a sin ju je s obadvije ruke primio za glavu. Nije gurao, samo joj je dodirivao kosu pokazujući koliko mu se sviđa to što mu cura radi. Na kraju se prestao pomicati u kukovima i pustio Patriciju da ga jebe glavom i usnama. Za nekoliko minuta punio joj je usnu šupljinu mlazovima guste sperme.
«Ahhh daaa!», dahtao je zabacujući leđa i nabijajući joj kurac dublje u grlo. «Sisaj ga, cijelog ga uzmi!», derao se dok mu je muzla posljednje kapi. Nagnuo se prema meni, ljubili smo se strastveno i dugo, ruke su mu plesale po mojim grudima dok mu je djevojka pušila kurac. Ja sam se nastavila igrati prstima.
Kada je Patricija osjetila da joj je konačno omekšao na jeziku snažno je stisnula usne oko njegovog glavića i izvukla si ga iz usta mljackajući jezikom kao da uživa u posljednjim slatkim zalogajima.
Vidjela je da se ljubimo i samo se nasmiješila. «Oh, kako je to seksi!», smijuljila se. Ni malo joj nije bilo neobično pušiti dečku pred njegovom mamom ili to što se on za to vrijeme pohotno žvali sa ženom koja ga je rodila. Nije htjela previše smetati pa ga je još par puta licnula dok nismo prekinuli poljubac.
Onda je zapazila da imam pirsing na klitorisu. «Gospođo Ana, probušili ste si pičkicu?!», buljila mi je među noge.
«Bogme jesam. Sviđa ti se?», raširila sam usmine kako bi joj bolje pokazala alkicu.
Pretpostavila sam da ju je već ranije vidjela, no možda se sakrila među picinim naborima. «Toma kaže da zvoni dok hodam», dodala sam. Pizda mi se počela strašno vlažiti od tog pokazivanja. Nisam se mogla suzdržati, počela sam si lagano trljati gumbić. «Koji put svršavam na sam dodir.»
Patricija je pogledala Tomu i frajerski se nacerila, «Pretpostavljam da ga se često dira!»

«Mogu pogledati? Strašno mi se sviđa», spuznula je s kauča i kleknula ispred mene.
Nasmijala sam se, «Naravno da možeš. Nemam ga baš prilike okolo pokazivati, zar ne sine?», poslala sam mu mali smiješak.
Ili me nije čula ili je odlučila ignorirati moju primjedbu. «Krasan je. Ja sam si to oduvijek željela ali jednostavno nisam uspjela skupiti hrabrosti. I ja bi si ga stavila odmah ispod klitorisa. Jako seksi!», krenula je rukom prema mojoj pici a onda zastala, «Smijem…?» Odjednom je postala neodlučna.
«Samo ako me prestaneš zvati ‘Gospođo’. Ko mi dira pičku zvat će me samo ‘Ana’. Ok?» raširila sam noge još jače da mala bolje vidi pičkin nakit.
Patriciji se pirsing strašno sviđao. «Ok Ana», primila me za ringić. Lice joj je bilo samo nekoliko centimetara udaljeno od moje pice. Zapazila sam da na kutu usana ima kap sperme. Obrisala sam to prstom i ponudila joj. «Hvala», rekla je i jebozovno posisala sjeme mog sina s majčinog prsta. «Fino je gotovo kao s njega.»
«Gotovo…?», nasmijala sam se i stavila si taj prst u usta. Skoro smjesta sam svršila. «Gledaj koliko hoćeš», dahčući sam joj rekla. Pomakla sam guzom prema rubu kauča i ponudila joj pičkicu u nadi da će spontano prisloniti usne na nju. Patricijino lice tako blizu pički bilo je više no što sam mogla podnijeti. Curica mi je dodirnula muf , razdvojila usmine i primila me za alkicu. «Prava je veličina. Baš je slatka i nježna ovako mala.»
Detaljno ju je razgledala cijelo vrijeme mi držeći usmine razdvojenim, a onda joj se srednjak nekako našao u mojoj rupici. Uzdahnula sam i nasadila se na njega. Sada mi je bila već nekoliko centimetara unutra i ugodno se pomicala.
«Imam i jednu veću, ali ta je samo za posebne prilike», izuzdisala sam tucajući maloj prst. Htjela sam joj reći kako me Toma za tu veću alku šeta kao kujicu. «Tu nosim samo na posebnim sastancima ili kad hoću biti zbilja zločesta, reci Toma…», pohotno sam stenjala. «Moji dečki se objese za tu veliku stvar…ahhh», poslala sam sinu pusu.
Iz pičke mi je tekao debeli sloj jebovine dok me mala ševila prstom. Srednjak joj je bio natopljen a ona ga je oblizivala i opet vraćala u rupu među mojim nogama.
«I ja bi si to trebala napraviti», sjela se natrag i omotala mokre prste oko Tomine kare. Jedva je čekala da ga ponovno dohvati. «Hoće te smetati ako si i ja spirsam klitić, Toma?» nedužno ga je pitala dok si je širila picu i pokazivala mjesto na kojem će biti nakit. «Evo ovdje», pokazala je na kapicu klita. «I ja ću si nabaviti lanac, baš kao tvoja mama. To mi je strava, da me vodiš okolo za pičkicu…isto kao i Ana. Mogao bi me tako natezati kad sam zločesta i kad me treba kazniti.»
Sin je režao od seksualne sluđenosti. «Naravno jebote, jedva čekam! Obožavam kad stara ima taj lanac. I ti ćeš biti isto seksi», rekao joj je. Brzo sam morala stisnuti noge da zaustavim orgazam. Sin joj je počeo švrljat po pici i to me opet izludilo.
«Mogu ići s tobom ako hoćeš. Ja sam bila sama i mogu ti reći da mi je falio netko ko će me držati za ruku», veselo sam se igrala sa svojom alkicom. »Vidjet ćeš kako je dobro kad ti se tvrda kurčina očeše u to», rekla sam joj i pokazala prstom kako ga kurac u žaru ševe nateže. «Skoro sam se onesvijestila. Sjećaš se, Toma?»
Klinci su se već tako napalili da me nisu slušali. Mislim da su zaboravili da sam tamo.
Nakon par minuta natezanja malička se ipak sjetila da je razgovarala samnom. «To bi bilo super, Ana!» Zahvalila mi se i ukliještila sinovu ruku nogicama. Upravo ju je dovodio do još jednog orgazma. Kada je otvorila oči nastavila je s pričom kao da se ništa nije desilo
„Možemo ići još ovaj tjedan?» Sviđalo mi se što je tako opuštena predamnom. Bilo joj je jasno zašto volim gledati i tome se nije nimalo čudila. Dogovorile smo se kad idemo na pirsanje, a onda sam se ja otišla očistiti.

Vratila sam se za nekoliko minuta. Patricija je jašila Tomu, drugim riječima, jebali su se.
Njeno mlado tijelo podizalo se i spuštalo kao na valovima. Oči su joj bile zaklopljene a kičma izvijena u luku kako bi joj tako veliki kurac bezbolno što dublje ušao u mladu pičku.
Toma ju je držao za guzove i svaki put kad bi je izvukao do glavića raširio ih i opet si je nasadio do jaja. Htjela sam sjest i gledat ih, ali sam se uspjela oduprijeti iskušenju. Umjesto toga sagnula sam se i poljubila sina u obraz. «Zabavljajte se.» Pogladila sam Patriciju po kosici, a mala me na moje iznenađenje povukla i žestoko poljubila u usta. Jezici su nam se spojili, ljubile smo se dugo i gladno, kao lezbijke.
«Opa…Patricija!», meko sam dahtala dok me curica kao mače lizala po usnama.
«Hvala ti na svemu, Ana. Posebno što dijeliš Tomu samnom», još jednom me poljubila i nasmijala se kao mala curica.
«Čast mi je što si s nama, Patricija», rekla sam i vratila joj liz po malenim usnama. «Volim ga dijeliti s tobom.» pustila sam da mi se prsti spuste do njenih ružičastih bradavica. Ostavila sam ih da svrše bez ometanja. U sobi me čekao vibrator i paketić novih baterija. Uostalom, bilo je to sve što sam trebala.
Kada sam se vratila u boravak djeca su bila odjevena, i sve u svemu jako dobro raspoloženi.
«Laku noć gospo…ovaj, Ana!», nasmijala se. Toma je veselo cupkao iza nje i stalno joj podizao u zrak široku košulju sve do brade.
«Vidimo se u utorak. Još jednom, hvala na večeri i…», umjesto da dovrši primila je sina preko traperica za kurac i namignula mi. Onda se zatrčala prema meni i doslovno mi se bacila u zagrljaj. Ljubile smo se u čvrstom klinču, mazile, strasno grlile. Romantično, kao ljubavnice.
«Volim te ljubiti, Ana», prislonila je svoje mlade grudi na mene i nasmijala se. «Pogotovo kada si gola», još jednom mi je mahnula i izletila skupa s Tomom iz kuće.
Pokupila sam je u utorak po dogovoru i ovog puta bilo je definitivno zabavnije no kada sam išla sama. Djevojka je toliko pozitivna i otvorena, lišena bilo kakvih frustracija da joj nimalo nije bilo neugodno skinuti gaćice pred nepoznatim osobama u piercing salonu. Cura koja je spremala Patriciju za zahvat nonšalantno joj je uvukla prst u picu dok su razgovarale. Niti jednoj nije bilo nezgodno zbog toga niti ih je smetalo što ih gleda starija gospođa, tj. ja.
Fascinirano sam gledala Patriciju i njenu vršnjakinju razmišljajući kako su današnje cure puno otvorenije no što smo to mi bile u njihovim godinama. Priželjkivala sam da su to moji prsti u Patriciji…

Odabrala je jako lijepi zlatni prsten za klitoris, u kompletu sa lancem. Poslije sam je odvela na ručak što sam iskoristila za dugo priželjkivan razgovor sa sinovom djevojkom.
«Sad se nekoliko dana nećeš moći seksati», napomenula sam. «Upozorila te na to, zar ne?», pitala sam dok smo bile u autu. Meni je trebalo kojih tjedan dana da prođe iritacija. Toma i ja smislili smo hrpu varijanti za svršavanje u kojima me nije smetao pritisak na probušeni klit. I oni će morat biti tako kreativni.
«Koma», nasmijala se. «Ne znam kako će to on preživjeti», zacrvenila se. «Mislim da ćeš mu morat…olakšati…Ana.», predložila je bez i da me pogleda.
Podigla je minicu oko struka i divila se svom novom ukrasu. «Obećavam da uopće neću biti ljubomorna», pažljivo je vrhom prsta dodirivala osjetljivu pičkicu. Pitala sam se hoće li se sad počet samozadovoljavati predamnom? «Nikad ne bi mogla biti ljubomorna na tebe i Tomu, Ana.»
«Ja sam mu majka, a ne žena. Ipak, pomoći ću mu, naravno. Znam da je dečko navikao na redovnu jebačinu.», obje smo se značajno nasmijale.
«Hvala ti Ana. Mame obično nisu ni približno kul kao ti», na licu joj je titrao blaženi izraz.
«Ni većina mladih djevojaka nije kao ti, Patricija. Nego.. o čemu si sad razmišljala? Reci mi…», silom sam vračala pogled na cestu mičući ga s mokre plavokose pičkice Tomine djevojke.
«Ma o Tomi razmišljam. Tako je nevjerojatno dobar ljubavnik. Napravila bi sve za njega, neopisivo me usrećuje…i», opet se nasmijala, «…spreman je probati sve što mu predložim.» Ozbiljno me pogledala, «Bilo mi je super gledati ga kako te prstari, Ana. Šta misliš koliko mama daje to sinovima? Baš mi je drago što ste vas dvoje drukčiji, napredniji.»

«I meni dušo. I posebno mi je drago što si ti to cijelo vrijeme gledala i što te nije smetalo», prošaptala sam.
«To je i meni i njemu jako puno značilo.»
Razmišljala sam da joj kažem kako smo se poslije sin i ja ševili, ali bila je to zgodna prilika da joj dam koji majčinski savjet.
«Patricija, kako bi veza bila čvrsta važno je da ste ti i Toma u potpunosti iskreni jedno prema drugom. To znači da nema tajni, razumiješ? Moraš mu sve reći kako bi te on mogao istinski voljeti ljubavlju koja tebi treba, zlato.» Nekoliko momenata sam šutila a onda dodala, «I pazi da ne ostaneš trudna! Ne želim postati baka. Još ne.»
Patricija se nasmijala, «Bez brige.» Činilo se da razmišlja o nečem drugom od neželjene trudnoće. «Znam o čemu govoriš Ana… Otvorenost, iskrenost, bez tajni…ali kad sam nekome obećala…», ugrizla se za usnu kao da nastoji ne zaplakati. «Jednostavno ne mogu», zagnjurila je lice u dlanove.
«Patricija, vrijeme je da odrasteš. Već si velika cura, mlada žena. Moraš odlučiti jesi li spremna za vezu koju ti Toma nudi.» Stiskala sam ju jer sam osjećala da je to pravi način. Morala je biti otvorena, i jasno reći sinu kakvu to točno vezu ima sa svojim ocem. Znala sam da je moj Toma vapio da joj kaže sve o nama, no to što se ona povlačila u sebe što se tiče njene priče kočilo ga je da i on bude potpuno iskren. Ako se stvari uskoro ne promjene moj će se mali toliko razočarati u ovoj curi da će je na kraju ostaviti, prekinuti vezu s djevojkom koja ga je mogla učiniti istinski sretnim. Nadala sam se da će prihvatiti moj savjet jer smo iz nekog čudnog razloga bile prisnije no što sam to bila sa svojim vršnjakinjama. Veza koja se stvorila između mene i Patricije bila je
jedinstvena, znala sam da se tako nešto više nikada neće ponoviti ni s jednom djevojkom, i osjećala sam da isto misli i ona.
Vozile smo prema njenoj kući u tišini. «Ana, ti naprosto sve razumiješ. Kao starija sestra si mi. Sestra koju nikada nisam imala», zagrlila me i zabila svoju malu vlažnu glavicu u moju kosu.
«Hvala ti. Želim sve reći Tomi…ali jednostavno ne mogu…još ne.»
Omotala sam ruke oko nje, a onda sam jednu skliznula i uvukla pod suknjicu. Mazila sam joj golu guzu i privukla je sebi. Od toga je počela gladno stenjati, «Isuse, maziš me isto kao on», uzdahnula je i nastavila mi se topiti u rukama.
Privukla sam je još jače sebi. «Mali, ne želim da izgubiš Tomu, ne želim da uništite to što imate. Jako mi se sviđaš, Patricija», skoro sam joj izjavila ljubav.
«Samo razmisli o ovome što smo pričale. Vrijeme je da počneš misliti svojom glavom.»
Svim srcem sam se nadala da će me poslušati. Primaknula sam joj se i strastveno je poljubila, a mala mi je uvukla ruku među noge koje sam smjesta raširila puštajući je da me pipa gdje god hoće.
«I ti se divno maziš, mišiću», rekla sam joj poljubivši joj zaklopljene kapke, kutove očiju, onda obraze pa najzad usne.
«Da mogu birati jednu želju, izabrala bi da si mi ti starija sestra, Ana», rekla je bez daha i prstić prebacila na moj klitoris. «Tenks što si danas išla samnom. Sama nikad ne bi skupila hrabrosti.» Počela me tucati mokrim prstom, «Jedva čekam da ga pokažem Tomi! Nadam se da će mu se sviđati isto kao i tvoj.» I dalje me ševila, «Znaš, baš si sretna što živiš s njim.»
«Jako će mu se dopasti, Patricija», obećala sam joj i nastavila miješati po njenoj maloj ruci. Bilo je nevjerojatno što je toliko mlađa od mene a vrlo brzo se počela ponašati kao agresor, dominirala je, inicirala ovakve stvari.
Pogledala sam je u oči i dozvolila joj da me poljubi. Jezici su nam klizili po usnama, a onda smo utonule u pravo, duboko žvaljenje.
«Jesam dušo, sretna sam jer vas imam oboje», primila sam je čvrsto za ruku i sama se nabijala snagom koja mi je bila potrebna da svršim.
Kada sam ponovno uspjela progovoriti rekla sam joj što osjećam, «Volim te, i volim kako me dovodiš do orgazma, dušo.»
Patricija me zaljubljeno gledala u oči i zamolila da joj pomognem da i ona svrši.
«Diraj me, Ana, molim te», stavila si je moju ruku među noge i počela uvoditi prst u rupicu. Dodirnula sam joj alkicu i skliznula ispod nje u vlažnu macu. Počela sam je ševiti onako kao je ona mene jebala prstima. Ponovno smo se ljubile, «Ovo želim od kad sam te prvi put vidjela», dahtala mi je u uho. «Sad znam po kome je Toma onako savršen ljubavnik. I baš sam htjela da ti budeš prva koja će me dirati po ringiću…», sneno me pogledala i nestala u svojoj kući.
Skamenjeno sam sjedila za volanom razmišljajući o ovome što se upravo dogodilo. Želja za Patricijinim tijelom više nije bila normalna. Usne su mi i dalje gorile od njenih poljubaca, prsti izluđujuće mirisali po pičkici djevojčice u koju sam se nezaustavljivo zaljubljivala. Nasmijala sam se, zatresla glavom i odvela kući ne obraćajući pažnju na prometne znakove. Totalno me dotuklo kada sam shvatila da sin još nije stigao. Ako sam ikad trebala Tominu kitu bilo je to tada. Otrčala sam po vibrator i nabijala ga sve dok nisam utonula u san.

Pročitajte i ...  Ispuni mi tu zelju mama

Kada sam se probudila zatekla sam ga u kuhinji, telefonirao je. Tiho sam mu mahnula i sjela na stolicu pored. Bilo je očito da razgovara s Patricijom. Kurac mu je bio dignut a on ga je polagano još nadrkavao.
«Patricija?», bezglasno sam oblikovala slova. Toma je kimnuo. Iskoristila sam situaciju, kleknula pred njega i stavila si kurac u usta.
«Zvuči fenomenalno, ljubavi, jedva čekam da ga vidim. Da…drkam zamišljajući si, aha…. Au!», vrisnuo je kada sam ga ugrizla za glavić.
«Ma ništa ljubavi, udario sam se u nogu. Da, mama se baš probudila», nervozno je rekao dok mi je pumpao glavu u svoja jaja. »Ne, ne… skroz sam ok. Časna riječ. Ah…Isuse…», tiho je stenjao.
Ona je to ipak uspjela čuti, «Jesi siguran da si dobro???»
«Naravno da jesam. Samo mama…ah…ona mi…!», držao je ruku preko slušalice i smijao se.
«Mama, ubijaš me», podigao je guzu sa stolice i par puta mi ga jako za kaznu nabio u usta.
«Toma, šta se to tamo događa?! Jel ti majka dobro?», brinula se da smo u nekoj nevolji, sirotica mala.
«Ma dobro smo, vjeruj mi», sad mi je šarao njime po usnama.
«Toma», rekla sam puknutim glasom provlačeći se ispod nogu od stola, «Reci joj što radim. Reci joj da ti ga pušim. Reci joj da ti sisam kurac i da ćeš me ševiti čim poklopiš», imala sam osjećaj da je to jedino ispravno.
«Mama jesi luda?!», pitao me skroz tiho cijedeći riječi.
«Reci joj, vjeruj mi», rekla sam mu to tonom s kojim nije bilo zajebancije. «Reci joj da sam ti na pljugi i da ćeš pojebati svoju majku čim dovršiš razgovor. Smjesta. Moraš to napraviti.» Ženska intuicija jasno mi je govorila kako je upravo sada pravi trenutak za igru istine.
«Toma! Reci nešto! Šta se to tamo događa? Jel mama dobro?», malena je postajala histerična.
«Patricija…ah…Sve je tu ok. Samo mama…i ja…mi…», sin je opet spustio pogled prema meni; upitnik na njegovom licu bio je bolno komičan.
«Reci joj sine!», ujela sam ga za kurac.
«Au!»

«Šta je to bilo? Toma, ja smjesta dolazim tamo ako mi iz ovih stopa ne kažeš šta se događa???!!», čula sam je kako plače iz slušalice.
«Dušo… vjeruj mi,. Dobro smo. Samo….samo…», duboko je udahnuo i rekao, «Jedino što mi…moja mama….moja mama mi…puši!» Tišina je bila olakšavajuća. Iz telefona se čuo uzdah.
Prošla je vječnost prije no što je Patricija opet progovorila.
«Zezaš me, mislim, ako si to izmislio nikad više neću pričati s tobom!»
«Ponovi joj, mili. Reci joj istinu, mora znati», vratila sam Tomin kurac u usta i čekajući da dečko ponovi lickala mu rupicu.
«Dobro si me čula, Patricija. Mama i ja smo ljubavnici… Jebemo se već preko godinu dana. Upravo mi puši kurac. Cijelo vrijeme ovog razgovora je na pljugi, a čim poklopim divljački ću je izrokati.»
«Šta kaže?», pitala sam s poda, Toma je kimao glavom dok ju je slušao.
«Da? Uh… da, ma razumijem te… Ne, okej… I ja tebe volim. Da, mislim da je to seksi, mala», Toma se smijao od uha do uha.
«Daj pričaj, šta je rekla!», izvukla sam se ispod stola i sjela na stolicu pored sina. Buljila sam netremice u njegovo lice.
«Čekaj malo, zlato», stavio je ruku preko slušalice i pogledao me kao da sam neka proročica. «Kako si, u kurac, znala?!», dečko se presijavao od sreće.
«Mama uvijek zna najbolje, ne zaboravi to sine!» Čekala sam da mi kaže o čemu se radi ali i dalje se samo mudro cerio.
«Dakle! Šta je Patricija rekla!»
«Patricija se upravo jebe sa svojim tatom. Kaže da je on i inače ševi dok priča samnom! Sjedi mu na krilu a stari je prči! Jel to genijalno ili kaj! Kaže da se već godinama karaju! Kako si samo znala? Jel ti rekla…?»

«Pusti to sad. Hoću da pozoveš Patriciju i njenog oca k nama u subotu na večeru», trknula sam ga laktom i opet se bacila na sinovu kurčinu.
«Ok, mama», smijao se dok ih je pozivao.
«Opet mi puši ali neću sad svršiti, čuvam metak za poslije, kad ću je poševiti», sin je bio izvan sebe.
Bio je toliko sretan kao da…ma i više nego da je dobio na lutriji.
«Jel tata svršava u tebe?…O bože, kako je to seksi, Patricija! Hoću te lizati odmah nakon što te napunio…Već jesam? Fenomenalno!», mazio me po kosi.
Nasmijala sam se na njegov sljedeći odgovor, «Naravno da joj ližem poslije jebanja, dušo! Zar to ne radim i tebi?»
Mali se više nije mogao kontrolirati, «Moram sad ići ili ću se ispraznit mami u usta a stvarno je želim pojebati, svršit joj u pičku i onda je lizati. Ko što ti i tvoj tata radite. Ok, nazvat ću te poslije…Da, kad je poševim.»
Toma nije mogao više ni govorit a kamoli kontrolirat kurac od kad mu je djevojka rekla da i ona godinama spava sa svojim ocem.
«Aha, hoću da mi ispričaš sve detalje o tome kako te tata guzi, sve hoću znati. Pogotovo kako ti srče spermu iz te tvoje uspaljene pičkice!» Toma se ustao tako da mi je skoro ispao iz usta.

«Moram sad ići, dušo. Mami silno treba kurac. Volim te.»
Sin je poklopio, primio me za bradu i snažno mi tucao lice. Bila sam sigurna da će svršiti, no suzdržao se. «Mama, ovo je nevjerojatno! Patricija i njen tata isto su u incestu! Stvarno ne znam kako si znala, ali ti ne mogu reći koliko mi je drago što jesi. Ovo je jednostavno savršeno! Nemaš pojma koliko je volim!»
«Mislim da imam, zlato. I ja je volim», rekla sam mu prisjećajući se kako sam se s malom to popodne ljubila i mazila u autu. Sin i ja sljedećih smo se nekoliko sati jebali probuđenom strašću, kao da smo si željeli dobro razjebati i umove a ne samo tijela. Silno mi je laknulo što nije bio ljubomoran na Patricijinog oca. Što više, uzbuđivalo ga je što je i stari uzima!
Sljedeći dan nazvala sam Patriciju kako bi mogle pomno isplanirati večeru. Bilo je zabavno kovati urotu s nekim mladim i veselim poput nje. Došle smo do nekoliko genijalnih ideja koje će nam
pomoći da ta večer bude posebna za sve goste. Otišle smo skupa u šoping i kupile si krpice u kojima će naši muškarci uživati.
Cijelu subotu nisam Tomi dala ni da me dirne, a Patricija se na isti način uskraćivala svom ocu. Dečko je zbog toga bio strašno živčan, a i kod njih doma je bilo napeto zbog bolova u jajima. Mala nije ni primala Tomine telefonske pozive. Htjele smo ih maksimalno napaliti.

«Mama, genijalno izgledaš», Toma je rekao kada je vidio što imam na sebi. Nosila sam jako kratku minicu cvjetnog uzorka i sandale s visokim potpeticama. No, komplimente je izazvala bluza. Golih ramena, crna i prozirna. Ispod nje nisam nosila ništa tako da su mi se jasno vidjele velike sisetine.
Oko sat vremena prije no što će se Raguži pojavit dala sam sinu da se malo igra samnom, no pazeći da se previše ne zanesemo.
Pičkica mi je bila spremna za uzbudljivu večer, onako pripremljena Tominim jezikom koji mi je uz nju dobro razrajcao i čmar. Preklinjao me da mu zdrknem, ali to sam odrješito odbila strogo mu zabranivši da ode drkati na vece.
Htjela sam biti sigurna da ćemo oboje biti na rubu eksplozije kada se pojave naši gosti. Po treći put sam čistila stvari koje su već bile čiste čekajući nervozno na zvuk zvona. Iako sam baš to čekala, kada je napokon zazujalo odskočila sam.
Sin i ja brzo smo se našli pred vratima. Toma je nosio polo majicu i kaki hlače. Opuštena ali dovoljno sređena kombinacija za ležernu večeru. Moje bradavice bile su tvrde kao metci i jasno su probijale proziran materijal. Stavila sam ruku na sinov kurac i jaja i stisnula da budem sigurna kako je mali tvrd, a onda mu otkopčala šlic i izvadila jebalo van, «Ti otvori vrata!»
Ja sam se brzo spustila na koljena i počela mu pušiti. Držala sam ga za guzu i nabijala se na sinovu karinu gledajući kutkom oka u ljude koji će se pojaviti na ulazu.
Prvo smo vidjeli Patriciju, koja je bila u istom položaju kao i ja. Na koljenima, s lijepim mladim licem zabijenim na tatinu kurčinu.
«Pičku materinu!», Tomi je izletilo dok je šetao pogledom malo po meni malo po svojoj djevojci koja je gutala očevu incestuoznu zmiju.
To je bilo prvo od mnogo iznenađenja koje smo Patricija i ja pripremile tu večer za naše dečke.
No, nismo imale pojma da će glavni šok doći sasvim neplanirano. Toma se dosta dobro držao u svemu tome i kulerski je pružio ruku gospodinu Ragužu.
«Dobro veće, gospodine», rekao je i ponosno se keseći još mi dublje zavaljao kitu u usta.
Ratko Raguž zatresao je Tominu ruku i nasmijao se sigurnim muževnim grohotom, «Bok Toma. Čini se da su dame isplanirale vrhunsku zabavu!»
Držao je kćerkinu plavu glavicu za potiljak dok mu je ona vješto pušila debelu i dugačku kurčinu jednako opušteno kako se i Toma ponašao u ševi sa svojom roditeljskom.
Patricija je prva ustala. Zagrlile smo se i izljubile kao dvije srednjoškolke. Bile smo strašno ponosne na naše iznenađenje s pušenjem na vratima.
«Ana, da te upoznam s mojim tatom!», dok nas je upoznavala držala je gospodina cijelo vrijeme za kitu. «Tata, ovo je Tomina mama, Ana.»
Konačno sam okrenula lice prema njemu i uz veliki osmijeh počela… Dobro veće gospodine…Trebao mi je samo trenutak da ga prepoznam.
«TATA?!», zaurlala sam.
Ocu je trebalo još manje da shvati kako pred njim stoji najstarija kći.
«Ana!»
«Tata?», Patricija je zamucala. «Ne razumijem!»
«O bože dragi, Ana, ljubavi!», tata i ja gledali smo se kao da vidimo duha. Očeva usta visila su od šoka. Raširio je ruke i ja sam mu prišla. Zagrlio me, «Oh dušo, ne mogu vjerovati da sam te pronašao. Nisam imao pojma da si ti Tomina mama!»
Toma je malo gledao mene pa malo Patricijinog tatu, «Šta se ovdje događa? To je tvoj tata, mama? Djede…?»
Patricija je stajala uz sina i izgledala podjednako zbunjeno. Pustila je iz ruke tatin kurac koji je sada slobodno skakutao iz njegovog šlica. I dalje je bio mokar od njenih usana.
«O čemu to Ana priča, tata?», činilo se da će zaplakati.
«Možda bi ovo trebao spremiti», Ratko Raguž počeo je gurati erekciju u hlače.
«Da se nisi usudio, tatice!», i Patricija i ja skočile smo u isto vrijeme u obranu kurca. A onda smo svi prasnuli u smijeh.
«Pusti ga da se vidi, tata,» rekla sam i uvela goste u kuću.
Usprkos nevjerojatnom slijedu događaja vjerovala sam da će se večer razvijati baš po planu. Odlučila sam dati sve od sebe da ovo porodično okupljanje prođe nezaboravno.
«Sve je i više nego ok, tatice», bacila sam pogled na kurčinu i nasmijala se. «Sad mi je jasno zašto se Patricija ne skida s tvoje kite!» Tata je bio krupno građen kao i Toma, a pogled na njegovu kurčinu samo me još više navlažio.
Moj otac bio je i pravi džentlmen. Zagrlio me i rekao kako predivno izgledam. «Moja najmlađa obožava moj kurac. Još samo da i tebe navučemo na njega, pa mogu sretan umrijeti!»
«Ne mogu vjerovati da stojim pred svojom prekrasnom, seksi kćerkom!», tata mi je namignuo i primio me za sisu. «Nadam se da to što sam večeras još jednom postao otac neće izmijeniti nešto što mi djeluje kao početak vrlooo interesantne večeri!», podigao je ruku među moje noge i provjeravao kakva mi je pičkica.
«Odlično, ista ko i kod tvoje polusestre», bezobrazno se zacerio.
Dok smo tako stajali i razgovarali uz aperitiv lagano mi je prstario pičku.
«Već imam jednu kćer koja mi dozvoljava da joj ovo radim, a sad imam i drugu. Ako to nije sreća ja ne znam šta je!», bacao je takve štoseve jedan za drugim.
Nisam oca vidjela preko 25 godina, emocije su mi bile u kaosu, no to nije bio razlog da upropastim druženje koje smo Patricija i ja tako brižno pripremale. Okupili smo se ovdje s jednim ciljem, kako bi slavili incest, a ovo iznenađenje samo je popravilo stvar. Pogledala sam Patriciju pomalo uplašena njenom reakcijom, no cura je djelovala sigurno i pogled koji mi je uzvratila skroz me smirio.

Sagnula sam se i poljubila je dok me moj tatica ševio prstom, «Mislim da smo obadvije jako zadovoljne ovim zapletom. Pronašle smo sestru, a to se rijetko kome u životu posreći!»
Svakako je bilo čudno, ali i uzbudljivo da me ovaj stranac, moj otac, prstari nasred mog dnevnog boravka.
Pičkica mi se grčila dok se društvo opuštalo.
Trebalo nam je nekoliko sati i isto toliko pića kako bi se šok pretvorio u seksualno uzbuđenje. Svi smo se smijali i opušteno razgovarali nadoknađujući izgubljeno vrijeme.
«Dakle Patricija i ti ste polusestre a Patricija je Tomina tetka!», tata je radio porodičnu incest matematiku.
Sjedila sam ocu na krilu s kurčinom zabijenom duboko u pički, a Patricija me zaljubljeno gledala dok je miješala na svom nećaku.
Tek tada smo počeli shvaćati koliko je ovo dobro ispalo. Nije mi palo napamet da bi mogle biti u rodu, iako sam odmah saznala kako se malička preziva. Moj otac ima 60 godina, a Toma je rekao da je njen tata sredovječan, a nikako toliko star kao tata Raguž.
Otac se rastao od Patricijine mame kada je mala imala 12 godina, a kako su bili jaaako vezani, nije htjela ni čuti da ostane živjeti sa svojom majkom.
To incest druženje nikad nije ni prošlo; Toma i njegova teta Patricija su zaručeni a ona čeka blizance. Tata i ja udružili smo svoje kompanije, kupili veliku kuću dovoljnu za sve postojeće članove ali i one koji će se tek iz ove ljubavi roditi.
I ja sam zatrudnjela i to namjerno. Čitav plodni dan tata i Toma su se samo praznili u mene. Naravno, ni ja ni Patricija ne znamo ko su očevi naše djece, a to nam nije ni bitno.
Na kraju krajeva, i ovako smo svi mi u srodstvu, jedna velika obitelj.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Put u incest – III dio”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)