mama sin inc prica

Šta čovjek može doživjeti i pretrpjeti, osjetio sam najbolje na svojoj koži. Oduvijek sam bio nespreman na velike odluke, i tuđi razvodi i nesrećni brakovi su me pogađali. Ja sam Igor, završio sam elektrotehniku, oženio se prelijepom Mirjanom, koja je ujedno i moja vršnjakinja. Imamo po 26 godina,

Mirjana je pri kraju studija medicine. Živimo sa mojim roditeljima. Imamo ogromnu kuću, mi smo na spratu, imamo poseban ulaz, roditelji su dole, u prizemlju. Moja Mirjana je rasna crnka, sa prelijepim tijelom i sisama četvorkama. Voli seks, upražnjavamo ga svaku noć po nekoliko puta. Glasna je i svjestan sam da su nas roditelji nebrojeno puta čuli.

Moj otac Marko, pedesetdevetogodišnjak, profesor fiskulture u srednjoj školi pred penzijom.

mama sin inc pricaVisok je i mišićav, redovno igra mali fudbal i pliva, tako da ima tijelo kakvo bi poželjeli mnogi tridesetogodišnjaci. Majka Gordana je tri godine mlađa od oca, medicinska je sestra i takođe drži do svog izgleda. Plavuša je, doduše vještačka, ima prelijepo tijelo,ni grama viška, jedino su joj možda grudi u blagoj nesrazmjeri sa tijelom,rasna petica sa krupnim, kao trešnje bradavicama.

Često zajedno pijemo kafu, ćaskamo, objedujemo. Primijetio sam da majka nikada u kući ne nosi grudnjake, grudi joj uvijek napune pamučne majice koje najčešće nosi. I otac je često samo u svilenom šorcu i majici, nonšalantno se ponaša i voli humor.

U posljednje vrijeme sam primijetio da otac zagleda moju Mirjanu, mjeri joj guzu kad mu okrene leđa, pilji u sise, redovno pocrveni, a i primjetna mu je izbočina u šorcu. Od drugara sam čuo da je pojebao dosta mladih cura i da je stari iskusni vuk.

Jednog popodneva dok sam bio zavučen pod kompjuterski sto na očevom računaru, prikopčavajući novi modem primijetio sam da se otac i Mirjana sporazumijevaju prstima i očima. Bili su sigurni da ih ne vidim, a onda je otac blago pljusnuo po guzi moju Mirjanu. I umjesto da eksplodiram, meni se kurac snažno digao. Završio sam posao na računaru i rekao da idem gore na sprat, da provučem kablove i na svoj računar.

Rekao sam Mirjani da skuva kafu, da ću sići za petnaestak minuta.

Stvar na računaru uradio sam rutinski za minut, a onda jedan skriveni kabl sproveo iza tv vitrine, instalirao mikro kameru i usmjerio je na veliki trosjed u mom dnevnom boravku. Nakon ispijene kafe sa ocem i suprugom otišao sam na tuširanje. Tu noć sam kao mahnit pumpao Mirjanu, svršavali smo luđački. Ujutro u sedam sam krenuo na posao, povezao sam i majku do bolnice, gdje je radila i razmišljao o ocu i Mirjani.

Pročitajte i ...  Sutra je Veliki Dan

Popodne dok je Mirjana spavala ušao sam u dobro skriveni program na računaru, vratio film unazad i uvjerio se u moju sumnju. Otac i moja ženica su se ljubili na trosjedu, on je veliku pažnju poklonio njenim sisama, oral je dugo trajao i na kraju Mirjanino jahanje. Popravio sam ugao kamere i čekao novu priliku. I tako iz dana u dan, moj otac je do ludila dovodio Mirjanu. Na poslu sam nabavio dosta kabla za kamericu,sproveo ga kroz cijev za kablovsku televiziju i odveo do dvorišne zgrade, u kojoj smo imali pomoćnu kuhinju.

Ovu tajnu nisam mogao skrivati u sebi. Znam da je majka neograničeno voljela oca, uživali su u braku, ali ipak sam odučio da joj kažem istinu. Prišao sam joj oprezno i rekao mamice, otovri četvero očiju, čini mi se da između oca i Mirjane tinja romansa.

Iznenadila me majčina hladnoća, nije se trgla, podviknula, zaprepastila, naprotiv.

-Ne znam, možda se varaš, mada su i meni sumnjivi. Ali ćutim, ne želim da vam razorim brak, pretpostavljam da ćete ubrzo, čim Mirjana diplomira kupiti stan i sve će biti prošlost, govorila je majka smireno i pragmatično.

Prve subote ja i majka smo po dogovoru otišli na selo, gdje su mi žeivjeli djed i baka. Namjera nam je bila da sredimo dvorište i kuću. Ponio sam laptop sa desetak vrućih snimaka oca i Mirjane.

Majka je na sebi imala trenerku koja joj je utezala prelijepu guzu, a gore samo majicu bez grudnjaka. Sise su se borile da izađu van, prelijepe bradavice napravile su izazovna ispupčenja na iznošenoj bijeloj majici. Nakon sat vremena posla, rekao sam majci da sam donio laptop, da imam tajne snimke oca i Mirjane.

Pročitajte i ...  Neverovatna Ana-moja mama!!!

-Ti si lud, rekla je, pa znaš da bi ispao skandal kad bi saznali da ih snimaš. Objasnio sam joj sa je to nemoguće i da neće saznati.

-Ako hoćeš pogledaj, klikni na koji god želiš snimak, ja idem vani dovršiti posao. Nakon desetak minuta virnuo sam kroz niski prozor na staroj seoskoj kući i primijetio kako mama gleda svog muža i snaju u akciji,ali da iskreno uživa. Lijevu ruku zavukla je u gaćice, mazila je pičku, desnom je baratala po tastaturi i povremeno dirala sise. Napalio sam se do besvijesti, ušao sam unutra i pobjednički upitao kako ti se čini. Majka je povukla ruku iz gaćica, vidno uzbudjena rekla mi je, tvoja Mirjana je prava bomba.

Nema tog muškarca koji ne bi za njom poludio, a i ovaj moj ponaša se kao mladić.

Kliknuo sam joj na snimak broj sedam na kome se Mirjana grubo nabija na očev kurac, a on joj mijesi sise i na kraju joj svršava po stomaku. Ponovio sam taj snimak, stao majci iza leđa i počeo je masirati po ramenima, odgovorila mi je da joj to jako prija. Lagano sam došao do pazuha, već sam vrhovima prstiju sa strane osjećao bujne sise.

Majka je sve ubrzanije disala, a ja sam za par sekundi došao do bradavica, a onda sam joj svukao majicu i počeo slobodno da joj milujem gole prelijepe sise. Izvukao sam kurac iz gaća i glavićem joj dodirivao gola leđa. Majka je zažmirila i rekla gasiovo sranje.Ustala je, zagrlio sam je, poljubio u brat i golu kurčinu upro joj u pupak. Samo mi je rekla zaključaj vrata. Poveo sam je na stari krevet u drugu sobu, svukao joj istovremeno i trenerku i gaćice i prstima dotakao mesnatu prevlažnu pičku.

Navukao sam zavjese, položio majku na leđa i počeo sočno da je ližem. Uzela me je za kurac i povukla me sebi. Za čas smo bili u pozi 69, radili smo ćutke svoj posao. Podigao sam joj nogestavio ih oko svojih slabina i snažno prdro u nju. Osjećaj je bio fenomenalan, brzo smo uhvatili ritam i jebali se divljački, kao da nikad nismo osjetili čari seksa. Majka je počela glasno da svršava, ja sam pojačavao ritam, ubadajući je svojim debelim kurcem do jaja, stalno mijenjajući ugao uboda.

Pročitajte i ...  Ispovesti Voljene Majke 5. Deo

Sledeće majčino svršavanje bilo je eksplozija, zabila mi je prste u guzove, obuhvatila me nogama i glasno cvilila.

– Jebi me, ne prestaj, svrši slobodno u mene. Svršavao sam ludo, žestoko, duboko,glasno. Ostali smo spojeni, kurac je bio u majčinoj vreloj ljepljivoj pički, osjećao sam njene velike sise na svojim grudima. Tako miran osjetio sam dizanje kurca u majci, počeo sam nježno da je jebem, šapćući joj na uvo kako mi je lijepo, prelijepo.

Onda se majka izvukla nabila se odozgo na moj kurac i počela prelijepu igru. Svršila je i tražila da je pojebem otpozadi. Tako sam i ja svršio, držeći majku čas za kukove, čas za prelijepe sise. Pošto u staroj seoskoj kući nema kupatila, oprali smo se tako što smo jedno drugom polijevali. Dok je majka sapirala izjebanu pičku, kurac mi je opet skočio. Pojebali smo se ponovo na poddu, a onda oprali i krenuli našoj kući. Zatekli smo zadovoljne i srećne svekra i snaju. Znali smo da su se pojebali te subote nekoliko puta, ali oni nisu znali da smo i mi uživali.

No željeli smo našu idilu uljepšati i otvoreno im dati do znanja da znamo za njihovu istinu, i da imamo svoju tajnu. Ali taj trenutak po dogovoru smo ostavili za avgust, kad smo planirali svi skupa otići u našu vikendicu u Zeleniku kod Herceg Novog.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)