baka jaše kurac svoga sina

Ova priča se dešava uveče na Dan zaljubljenih 2018. godine, ubrzo nakon što sam napunio 20 godina. Probudio sam se oko 22 sata da uzmem nešto za piće pa uzimam telefon i palim lampu, ali primetim da je svetlo u dnevnoj sobi upaljeno pa sam sklonio telefon i otišao da vidim ko je.

Usled činjenice da živim samo sa bakom i tatom pomislio sam da bi to bila moja baka jer često ima problema sa spavanjem. Skamenio sam se čim sam zakoračio u kuhinju kada sam video svog oca golog i kako stoji iznad moje bake, njegove majke, koja je nosila seksi crveni donji veš sa svojim velikim sisama napolju i na kolenima u centru dnevne sobe sa obe njegove ruke čvrsto stegnute za obe strane njene glave žestoko gurajući njegov penis u njena usta.

Žestoko ju je jebao u usta bez gubljenja ritma. Ne mogu a da se ne zagledam u očev kurac, i da vidim kako je debeo, žilav i nabrekao. Bio je brem duplo širi od mog. Još sam više iznenađen kada vidim kako se moja baka ponaša sa kurcem svoga sina duboko u grlu.

Mislio sam da su sva iznenađenja gotova, ali onda primetim da se ona noktima zabija u njegove guzove dajući sve od sebe da gurne čvrsti penis još dublje u grlo. Ne mogu da se izborim sa činjenicom da me je ovo napalilo pa sam izvukao telefon i počeo da snimam. Činilo se kao da moj otac svu svoju frustraciju iznosi na majčinim ustima dok ga gledam kako brzo gura kukovima napred-nazad, ali moja baka je nastavila da sisa pomerajući glavu napred-nazad na njegov kurac sa snagom koju nikada nisam video da koristi. gleda tatu kako jebe baku u usta

Stojim u hodniku između kuhinje i dnevne sobe i ne mogu a da ne izvučem kitu i počnem da masturbiram. Žestoko drkam na prizor tate koji jebe svoju mamu u usta u dnevnoj sobi dok ih snimam. Vidim njenu pljuvačku pomešanu sa tatinim pre ejakulatom koji curi iz njenih usta i to me uzbuđuje više nego bilo koji pornić ikada.

Pročitajte i ...  Mamina Satenska Košulja

Kada je stala da udahne dahtala je tako jako da je to bila najglasnija stvar koju sam čuo od kada sam se probudio, ali svaki put kada bi stala da udahne, veoma brzo bi se vratila se da mu sisa kurac, i to se nastavilo još nekih 5 minuta. Moj tata joj agresivno vuče kosu terajući je da pogleda pravo u njega, tada joj nešto kaže, ali ne mogu da čujem šta govori. Govori joj nešto dok je hvata za ruku da bi je uspravio, okreće je i savija preko kauča.

Gledam u njeno dupe dok se saginje i da vam kažem, moja baka ima prilično mehurastu zadnjicu, tako okrugla, debela i punačka. Tada počinje stvarnost kada shvatam da će moj otac kresnuti sopstvenu majku. Šokiran sam onim što vidim da jedva dišem; Čak sam prestao da drkam da vidim da li će moj tata zaista prodreti u baku.

Ona se malo više saginje i jednom rukom drži gornji deo kauča, a drugom širi desni guz u stranu kako bi mom tati omogućila bolji pristup. Moj tata je hvata odozdo i trlja je kitom, a onda koristi pljuvačku koju je naneo na ruku da trlja vaginu svoje majke kao supstancu nalik mazivu. U ovom delu uglavnom vidim njihovu pozadinu, ali bilo je dovoljno da znam da on nije nosio kondom i čim ju je sagnuo, začepio joj je pičku svojim debelim kurcem brže nego što sam mogao da dođem do daha.

Mogao sam bukvalno da vidim kako se njihov govor tela topi u zadovoljstvu dok je tatin penis ulazio sve dublje i dublje u njenu pizdu. Moj tata se malo prilagođava i savija noge da spusti kurac što mu je omogućilo da jebe baku sve jače i dublje i sada vidim kako mu se jaja ljuljaju napred-nazad i udaraju o njen klitoris.

Sa svakim udarcem koji gura svoj kurac u pičku moje bake, ona se bori da zadrži svoje seksualne stenjanje a sa njom sise i bucmasti stomak se ljuljaju napred-nazad stvarajući zvukove šamaranja. Udara je po dupetu i poseže oko nje da joj protrlja i stisne sise i vidim da je sve više pali. gleda tatu kako jebe baku u usta

Pročitajte i ...  Dnevnik moje majke

Oni nastavljaju da se jebu u psećoj pozi neko vreme, pre nego krenu na novu poziciju; on polako pušta svoj kurac da klizi iz njene mokre pulsirajuće pičke dok ispušta prilično glasno stenjanje. Ona ustaje uspravno i okreće se prema njemu tako da vidi šta on sledeće želi i odmah ju je namestio da legne na kauč sa glavom na naslonu za ruke na kauču.

Sada je u mogućnosti da koristi gornji deo kauča i naslon za ruku pored njene glave da se uhvati za jače jebanje. On trlja kurac o zidove njene pice čineći je lepom i mokrom; tada zabode svoj kurac u nju i ona glasno vrisne. U ovom trenutku on je sada u stanju da je gleda dok je jebe, ne samo da je gleda direktno u oči, već joj naređuje da mu kaže koliko ga voli i ona upravo to radi.

Onda počnu da se ljube, moj tata jebe i ljubi ženu koja ga je rodila u usta koja joj je jebao svega nekoliko minuta ranije. Dok gura svoj jezik u bakina usta, počinje da jebe sve jače i jače, čineći baku napaljenijom i sve glasnom. Da se nisam sam probudio od sebe, to njeno stenjanje bi me sigurno probudilo iz sna.

Tata konačno oslobađa svoje lice od njenog i ona ispušta veoma glasno seksualno stenjanje pre nego što joj je pokrio usta rukom i snažno je jebao da bi njegova jaja još jače udarila o njeno dupe. Do sada ih nije briga koliko su zaista glasni, kauč škripi i lagano se pomera, on glasno stenje, a ona gubi razum.

Sada je red na moju baku da zauzme novu poziciju i očigledno je da je seksualno podstaknuta pa joj moj tata dozvoljava da ga gura na kauč. Ona mu siše kurac nekoliko sekundi, ali onda stane na kauč iznad mog tate i okreće se i čučne na njegov debeli pulsirajući kurac. Ona je sada okrenuta prema meni i njene sise idu gore-dole. baka jaše kurac svoga sina

Pročitajte i ...  Brat je Samo Radoznao

Vidim da tatin kurac ulazi i izlazi iz nje i ne može više da izdrži. Sprema se da završi, ali ona mu kaže da ostane na mestu. Pita da li može da svrši u nju, a ona je samo klimnula glavom dok je stenjala i nastavila da ide gore-dole. On se sve više približava svom vrhuncu i čvrsto se drži za njena bedra i drži svoj kurac u njoj i ejakulira u svoju majku, ispunjavajući je u potpunosti.

Dok je moja baka sedela tamo na njegovom kurcu, iznenada pogledala je pravo u mene! Ona me vidi kako drkam jednom rukom a moj telefon u drugoj kako je snima i ona se smeje, namiguje, oblizuje usne i seksualno mi isplazi jezik. Moj tata ne vidi me, pa mi je baka dala mnogo perverznih pogleda i gestikulacija.

Protrljala je svoju pizdu dok je tatin kurac još uvek bio u njoj i lizala njegovu spermu sa svojih prstiju dok joj je tata trljao sise. Ona mu govori da je lupi po guzici iznova i iznova, pošto mu je kurac postajao mekan i nije mogao mnogo da uradi. Okreće glavu dok joj moj tata govori da ustane, pa znajući da ih posmatram ona mi daje znak da se sklonim iz vida.

Ona ustaje i sperma joj teče niz nogu. Prestajem da snimam i vraćam se u svoju sobu što je tiše moguće dok oni čiste svoj nered. Nakon što su počistili, moj tata je legao na spavanje, a moja baka je došla u moju sobu nakon što se osprala i htela je da vidi snimak. Želela je da joj ja uradim sve što joj je moj tata uradio, što sam i uradio ubrzo nakon gledanja snimka.

Njen sin i unuk bili su njeni jebači za Dan Zaljubljenih.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)