tata razvaljuje ćerkinu pičku

Teodora Stanić čučnula je pred svojim ulaznim vratima, njena torba i druge stvari razbacane po otiraču. „Ključevi…ključevi… ajde, gde ste?!“ Besno je mrmljala sebi u bradu dok je kopala do samog dna torbe. Shvativši da je ključeve ostavila u svom radnom ormariću, frustrirano je uzdisala i razmišljala o svojim mogućnostima.

Njen dečko neće biti kod kuće do jutra, tako da nije mogla da čeka, pa je odlučila da pozove taksi i ode kod svojih roditelja gde je bio njen rezervni ključ od kuće. Nažalost vreme je bilo očajno i većina taksija je bilo zauzeto. Nevoljno je naručila auto koji neće doći skoro i nastavila da čeka.

Pet minuta nakon što je pozvala, iznenadni udar grmljavine signalizirao je dolazak kiše koja je brzo natopila Teodoru do kože. Ona se stisnula što je bliže mogla uz kuću i čekala auto. Dvadesetominutna vožnja ka kući njenih roditelja je prošla i jedva se iole osušila kada je morala da izađe iz taksija na još jači pljusak.

Teodora je odjurila stazom i nestrpljivo pozvonila na vrata, čekala je manje od deset sekundi pre nego što je čula škljocanje brave i videla poznati obris svog oca kroz staklo. „Zdravo tata, tako mi je drago što si kod kuće, ostavila sam ključeve na poslu pa sam došla po rezervne.“ Teodora je žurno mrmljala.

Miroslav Stanić se nasmešio kad je ugledao prizor ispred sebe, širom otvorio vrata i zakoračio u stranu, pozivajući je da uđe. „Tea dušo, uđi, potpuno si mokra.“ Zgrabio je peškir i ponudio joj ga kada je ušla unutra.

„Hvala tata… da li je mama kući? Znam da je još uvek prilično ljuta zbog naše svađe, tako da ne želim da ostanem duže nego što moram“, rekla je i počela da drhti od mokre odeće.

Pročitajte i ...  Ispovest moje drugarice

„Ma dobro je, ona je kod tvog brata ovog vikenda. Dakle, ono što ćemo uraditi je da te okupamo, još uvek imamo one kokosove bombe za kupanje koje toliko voliš. A ja ću naći pidžamu za tebe. Možeš prenoćiti ovde.“

Teodora je samo klimnula glavom dok ju je vodio uz stepenice do kupatila. Ubrzo je Teodora bila ispružena u ogromnoj kadi svojih roditelja, uživajući u toplini koja je zračila njenim telom, zagrevajući njene kosti. Mogla je čuti svog oca kako luta kućom i bavi se svojim poslom.

Pomislila je u sebi kako tata dobro izgleda, definitivno je vežbao u poslednje vreme. Miroslav Stanić nije bio visok muškarac niti mnogo razvijen, međutim, godine u vojsci oblikovale su njegovo telo u sliku muškosti.

Dovoljno zagrejana, Teodora je ustala i izašla iz kade, osušila je dugu smeđu kosu velikim peškirom i umotala se u jedan od očevih bade mantila. Pritisnula je nos na ogrtač i udahnula muški miris svog oca. Krenula je u sobu svojih roditelja gde je našla pidžamu postavljenu na krevet. Teodora je pala na krevet i ležala tamo minut dva.

Dok se opuštala, prstom je lenjo vukla gore-dole po telu, lagano četkajući njene male ružičaste bradavice. U tom trenutku je shvatila da je neverovatno napaljena. Dozvolivši svojim prstima da istražuju dalje niz telo, stigla je do svog odredišta. Teodora je tiho stenjala dok je dodirivala svoje usmine, i gurajući se pored njih pronašla je klitoris i počela da pravi male krugove na njemu, isprva polako, ali brzo povećavajući tempo dok je njeno telo počelo da se trza od zadovoljstva. ćerka masturbira u tatinoj sobi

Vrata spavaće sobe su lagano zaškripala, ali je bila previše blizu orgazma da bi sada prestala. Taman kad se spremala da svrši, osetila je dah kako joj je prskao po pičkici, a onda joj je nešto vlažno dodirnulo klitoris. Gledajući dole, videla je glavu zakopanu između njenih nogu, jasno uživajući u ukusnoj aromi koju je njena sočna pica imala da ponudi.

Pročitajte i ...  Šaputala sam - "Tatice" 3. Deo

Talasi zadovoljstva iznenada su pogodili Teodoru i ona je počela da se grči na krevetu i glasno stenje. Gotovo kao da je orgazam trajao satima dok se trudila da dođe do daha. Podigavši ponovo pogled, videla je oca kako joj se ponosno osmehuje.

On je zurio u svoju prelepu ćerku, koja je sa 26 godina bila apsolutno savršena. Seksi brineta, vitka, sise koje su bile daleko veće i živahnije nego što su ikada bile njenoj majci, i naravno, njena mokra pica koja curi.

Tata je posegnuo za pojasom i spustio farmerke. Teodora je radoznalo gledala kako mu se penis oslobađa, bio je tvrd i uperen pravo u nju. „Dušo, ovo sam čekao godinama…“ Potvrdio je nešto na šta je Teodora uvek sumnjala, godinama ju je posmatrao, potajno je želeći, osećaj koji je Teodora pokušala da potisne u sebi. Nasmejala se svom ocu, koji je počeo polako da drka svoj kurac.

„Zašto mi ne pokažeš šta si hteo da mi uradiš?“ Ona je zatražila, ležeći ravno na krevetu, šireći noge, čineći svoju prelepu macu vidljivom njenom ocu. Režanje prođe kroz tatino grlo i on je brzo prišao svojoj ćerki i zabio kurac u njenu pičku koja je čekala. Penis njenog tate je bio dvostruka pretnja, budući da je i dugačak i debeo, ona nikada nije osetila ništa slično dok su zidovi njene vagine bili rastegnuti do svojih granica, a njegov penis je udarao u dubine iznova i iznova.

Teodora je povikala od zadovoljstva kada je osetila da joj telo ponovo drhti dok je još jedan orgazam prostrujao kroz nju. „Oh tata jebi me… ahhh… napuni me…“ Teodora je nastavila da stenje.

Pročitajte i ...  Tatine Prljave Čarape

Tata je uzdisao, osećajući da se bliži sopstvenom orgazmu, pomisao na punjenje sopstvene ćerke guralo ga je preko ivice. Počeo je da prska slikajući unutrašnjost njene materice, njeni mišići muzli su njegov kurac za svaku i poslednju kap. tata razvaljuje ćerkinu pičku

Miroslav je ležao tamo sa svojim penisom još uvek zakopanim duboko u njoj dok nije osetio da postaje mekan. Izvukao se iz nje i strastveno je poljubio a zatim se spustio niže. Gledala je svog tatu kako zaranja jezikom u njenu napunjenu pičku i liže mešavinu njihovih sokova pre nego je jezikom prešao na klit a dva prsta nabio u njen napunjen kanal.

U roku od nekoliko sekundi, Teodora je osetila da je pogodio njenu tačku preloma i osetila je kako doživljava najintenzivniji orgazam koji je ikada osetila u svom životu. Njena drhtava pica bila je upravo ono što je tati trebalo – da svojoj ćerkici obezbedi divan dug sočan orgazam.

Teodora je zatvorila oči, podlegla iscrpljenosti, smešeći se u sebi. Bilo joj je drago što je zaboravila ključeve.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

2 thoughts on “Tatina Najdraža je Pokisla”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Licni oglasi

Aaaaaaaa nemoj :)