mama napaljena uzjahala sina svrsavanje ludilo

mama napaljena uzjahala sina svrsavanje ludilo

nastavak priće :IZDRKAO SAM SE PO MAMINIM SISAMA

Nervozan do bola i s nestrpljenjem sam isčekivao večer. Nisam znao što mogu očekivati i hoće li mama stvarno doći. Ako i dođe što tada? Želi li uistinu provesti večer sa mnom samo u gledanju filma ili ima drugih namjera?

Napokon sam začuo prigušene korake na stepenicama. Srce mi je tuklo kao ludo. Nastojao sam ostaviti dojam nonšalancije. Zavaljen na svom krevetu listao sam novine. Mama je ušla i ostavila me bez daha. Na sebi je imala bijelu, kratku, gotovo prozirnu spavaćicu koja je bila pričvrščena samo jednom uzicom. U jednoj ruci nosila je bocu vina u drugoj DVD. Kratko me pozdravila ostavivši bocu na stolu.

Krenula je prema televizoru i sagnula se kako bi ubacila film u DVD player.Guza joj skoro izvirila ispod spavaćice a ja sam gutao knedle. Pokrenula je film potom me pitala gdje su mi čaše. Izvadio sam dvije čaše iz ormara i natočio vino. Sjeo sam pored nje. Kucnuli smo se i otpili nekoliko gutljaja.

Film je bio neka šugava komedija a osim toga živo mi se fućkalo za film.

Oko mi je stalno bježalo na mamine prekrižene noge. Shvatio sam da na sebi nema gaćica a  ni grudnjaka. Bradavice na sisama su činile su na spavaćici dvije izbočine koje su mi bole oči. Ne moram posebno naglašavati da mi se kurac digao.

U jednom trenutku, onako iznenada, stavila je ruku na moju nogu. Opasno blizu nadignutog kurca. Pogledala me i rekla kako i film nije nešto, te me upitala imam li ja kakav, potom je dodala smiješeći se, kako može biti i film slobodnijeg sadržaja. R

uka joj je i dalje bila na mojoj nozi i sada je definitivno malim prstom ruke doticala moj kurac. Brzo sam ustao i došao do police s CD-ima i filmovima. Promucao sam nešto o tome kako onda ako nema ništa protiv možemo pogledati neki pornić. Dok sam to govorio u ušima mi je bubnjalo i za trenutak mi se učinilo da to ne govorim ja već netko drugi. Ona je samo kratko rekla kako nema problema, osim toga već dugo nije gledala takve filmove.

Pročitajte i ...  Polizao sam mami pičku

Imao sam desetak pornića i nisam posebno birao kojeg da uzmem.

Ubacio sam DVD u player i onako leđima okrenut gledajući prema televizoru krenuo unazad. Bojao sam se okrenuti kako ne bi vidjela izbočinu na mojim hlačama.

Sjeo sam opet pored nje. U jednoj ruci držala je čašu s vinom a drugom me mazila po leđima. Smješkala se gledajući me te me upitala je li mi možda neugodno u njenom društvu gledati ovakav film? Kratko sam je pogledao u oči i brzo skrenuo pogled karatko odgovorivši da nema problema. Bio sam takav zbunjen smiješan čak i samom sebi.

Na ekranu su se izmjenjivale scene opasnog praskanja. Stenjanje, jecaji, krikovi… Nabrekli kurčevi nekoliko nabildanih muškaraca rasturali su jednu plavušu puneći joj sve rupe. Mama nije skidala ruku s mojih leđa. Jedno vrijeme šutke smo gledali a onda začuh mamu; “mmmm…nije loš film, jelda?” Bio sam toliko nabrijan da sam mislio kako ću svršiti ako još jednom pogledam mamine sise.

A onda sam iznenadivši i samoga sebe izlanuo nešto ni sam ne znajući kako. Krenuo sam je pitati: “jesi li ti ikada probala sex…”  Naglo sam zašutio. Mama me upitno gledala. “Što me želiš pitati?” Smiješila se izazovno. Odmahnuo sam rukom rekavši kako nije bitno. No ona je naslutila što sam želio znati pa je sama rekla; “želio si me pitati jesam li ja ikada vodila ljubav s više muškaraca istovremeno, zar ne, to si želio pitati?”

Došlo mi je da propadnem u zemlju.Šutio sam gledajući u pod. Potom je ponovo pitala; “Bi li volio da ti o tome pričam?” Gledao sam je širom otvorenih očiju a u njima je mogla pročitati pitanje koje je glasilo: “Znači jesi?!”

Nasmijala se kurvinski i zavodljivo.

Rekla je kako mi možda jednog dana to i ispriča… Ruka joj je kliznula naviše prema mom kurcu. Jednostavno sam se ukočio i valjda prestao disati. Ona mi je lagano otkopčavala hlače… Nisam imao snage izustiti niti riječ. Kratko mi je rekla neka ustanem.

Pročitajte i ...  Mamin godišnji 2

Ustao sam a osjećao se pout zombija. Povukla mi je hlače do gležnjeva a potom i gaćice. Rukom me je lagano gurnula unazad dajući mi na znanje da sjednem. Posve me razgolitila bacivši hlače i gaće u kut sobe. Odvezala je onu uzicu koja joj je držala spavaćicu i ona se istog trena rastvorila otkrivajući njene sise i obrijanu pičku. Pitala me zar ovako nije bolje i ugodnije. Nisam imao snage zucnuti.

Bila je nagnuta prema meni. Gledajući vruće scene na ekranu  rukom je mazila moj kurac, a onda se u potpunosti posvetila obradi mog kurca. Jednom rukom mazila mi je jaja a drugom ga nježno drkala. Vrištao sam u sebi… Nisam želio puknuti prije vremena i jedva sam se suzdržavao. No i ona kao da je znala što ja mislim i osjećam. Majstorski je zaustavljala igru kada bi osjetila da se bliži vrhunac.

Sagnula je glavu i već u idućem trenutku moj kurac bio je u njenim ustima. Dudlala ga je nježno, strpljivo, polako…Lagano je prekidala igru pa ga lizala čitavom dužinom sve do jaja.

Iznenada je ustala. Stala ispred mene leđima okrenuta…

 

mama napaljena uzjahala sina svrsavanje ludiloRazmaknula je noge i lagano mi se stala smještati u krilo nabijajući se na moju nabreklu batinu. Kurac je lagano ulazio u vlažnu obrijanu pičku i uskoro ga je progutala do jaja. Bio sam van sebe… Nabijena na moj kurac vrtjela je guzicom glave zabačene unazad, tiho stenjući. Sad mi je već bilo sve svejedno… Uhvatio sam je rukama za sise i stao ih gnejčiti.

Prstima sam joj trljao bradavice toliko žestoko da je u nekoliko navrata vrisnula od boli ali nije se protivila. A onda je uslijedila eksplozija… Više nije bilo te sile koja bi zadržala spermu u mojim jajima. Doslovce sam osjećao kako mi kroz kurac sperma velikom brzinom putuje prema izlazu kurca i mlazovi sperme šikljajju u njezinu pičku. Spustila je glavu još malo vrteći guzom a onda se smirila. Sjedila je još nekoliko minuta tako nabijena na moj kurac.

Pročitajte i ...  Vlastiti sin me jebo

Osjećao sam kako joj se iz pičke cijedi i natapa mi jaja. Lagano se skidala s kurca i u trenutku kada je već napola mlohav ispao van iz pičke njoj se niz bedra krenula cijediti moja sperma pomiješana s njezinim sokovima.

Tek tada svukla je spavaćicu do kraja.

Njome je obrisala pičku. Okrenula se prema meni i dalje držći spavaćicu prislonjenu na pičku. Sagnula se, pomilovala me rukom po licu te najprije kratko poljubila u usta a potom je glavu spustila do mog kurca. Nije se libila poljubiti glavić moga kurca natopljen sekretima i spermom. Krenula je prema vratima sobe i na odlasku samo kratko dodala kako se sutra vidimo na ručku.

Ni sam ne znam koliko dugo sam ležao onakav prekriven sluzi nastojeći se sabrati. Napokon sam otišao pod tuš. Zaspao sam s mislima na mamu. Probudio sam se rano ujutro i za trenutak su mi se sjećanja vratila. Jučer navečer bojao sam se da ću zbog svega osjećati stid, sram ili grižnju savjesti, no ništa. Čak sam bio izuzetno dobro raspoložen prisjećanje na jebačinu s mamom rezultiralo je dizanjem kurca kojeg sam morao izdrkati. Veselio sam se poslijepodnevu i ručku s mamom, a inače moja mama, osim što se dobro jebe, dobro i kuha, vjerujte mi na riječ.

mama napaljena uzjahala sina svrsavanje ludilo

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aaaaaaaa nemoj :)