sisa sinov kurac

Sećam se kao da je juče bilo. Završio sam prvu godinu fakulteta u roku, bilo je leto i ja sam letovao sa tatom. Da, moji roditelji su se razveli pet godina pre toga. Iako sam bio sa tatom, često sam posećivao mamu, najčešće vikendima. Imam ključeve od njene kuće i te subote ujutru ušao sam u dvorište gde je ona negovala svoje cveće. Poljubio sam je i ušli smo unutra.

„Sva sam znojava, danas je pakleno vruće, hajde skuvaj nam jednu jaku kafu dok ja odem na brzinu i istuširam se.“

Nakon par minuta traženja shvatio sam da nigde ne mogu da pronađem kazu za aparat. Krenuo sam ka kupatilu da bih preko vrata pitao gde se kafa nalazi ali baš u tom trenutku izašla je mama. Očigledno je zaboravila nešto u sobi pa je htela na brzinu gola da iskoči da to uzme. Naravno da nam je oboma bilo prilično neprijatno.

„Izvini mama. Ne mogu da pronađem kafu.“ – rekao sam okrenuvši glavu u stranu.

„Da, nestalo mi je kafe… jutros sam je kupila, nalazi se u torbi za namirnice na kuhinjskom stolu.“ Promrmljao sam hvala i krenuo, ali ona je iznenada dodala: „Šta ti je? Sigurna sam da si dovoljno odrastao da ne budeš šokiran kad vidiš ženu golu.“ Zvučala je prilično opuštenije nego što sam se ja osećao, znao sam da mi je lice crveno.

Moja majka je divna žena. Mnogo fina, baš baš fina, prava dama. Specifična po tome što je prilično niska, svega 160cm, sa vitkim telom. Ta građa ju je i činila mnogo mlađom od svojih 42 godine koliko je tada imala. Zapravo, bio sam zapanjen koliko je dobro izgledala gola. Njene grudi su bile zaista lepe, čvrste, srednje veličine sa malim tamno crvenim bradavicama. gola seksi mamica

Ono što me je još iznenadilo, iako sam je video samo na par sekundi pre nego sam okrenuo glavu, njena pička bila je glatko obrijana. Stajala je i ćutala, kao da je čekala da se okrenem i pogledam je, nije joj smetalo da bude gola ispred mene. Verovatno je to samo moja mašta, ali činilo se da čak uživa u tome što je vidim golu.

Pročitajte i ...  Sinova devičanska guza

„Vidi ga. Nisam valjda odgovjila uštogljenka. Čega se plašiš.“ Tada sam veoma stidljivo okrenuo glavu i pogledao je. „I? Nadam se da nisi razočaran kako tvoja majka izgleda? Mada, u poređenju sa devojkama na fakultetu… teško da mogu da se merim sa njima, a?“

„Izgledaš sjajno mama.“ – tiho i uplašeno sam rekao.

„Pa hvala ti, sine, to je baš slatko od tebe“, nagnula se napred i poljubila. Na blic u usne. Gola.

Uplašen, ja sam se udaljio od nje i shvatio da imam pričličnu izbočinu na šorcu. Pokušam da se pomerim i da je sakrijem ali naravno da je bilo kasno za to. A onda se desilo. Pitanje. Reči koje mi i dan danas odzvanjaju u ušima. Reči koje su tako obične a opet tako neobične. Reči koje su glasile: „Mogu li da ga vidim?“

Stajao sam tamo potpuno zatečen njenim pitanjem i zaista nisam znao kako da odgovorim, pa sam rekao prvo što mi je palo na pamet: „Mama, mislim da mame ne bi trebale da gledaju… svoje sinove.“

Mama se osmehnula i stavila ruke na bokove. „Pobogu sine, nemaš više trinaest godina, ti si sada odrastao zreo čovek. Zato nemoj da budeš kao malo dete nego pođi sa mnom.“ rekla je dok je ulazila u svoju spavaću sobu. Pratio sam je unutra, ona je sela na svoj krevet, još uvek gola, još uvek ne žureći da pokrije svoje telo, dok sam stajao ispred nje.

„Stvarno želiš da ga…?“

„Sine, ja čekam.“ – rekla je i samo malo diskretno razmakla noge.

Ruka mi je drhtala dok sam otkopčavao rajsferšlus, posegnuo unutra i izvukao ga napolje, srce mi je kucalo 10 puta u minuti. Lice mi je gorelo a mama se jednostavno smejala, očigledno oduševljena onim što je videla. sisa sinov kurac

„Oh. Vidi vidi. Postao si pravi muškarac.“ Dok je sedela smešeći mi se, skinuo sam majicu, skinuo šorts i gaće. Da, bio sam nervozan, ali ona izgleda nije. Ispružila je ruku i, dok sam spuštao pogled, video sam kako se majčini prsti omotavaju oko mog tvrdog kurca i ona me privlači korak ili dva bliže.

Pročitajte i ...  Kako sam otkrila moj seksi fetis

„Tvoj kurac je… divan,“ rekla je tiho dok sam je gledao kako se naginje napred i usne klize oko njega. Jebote! Moja majka je sisala moj kurac. I sisala je divno, bolje od bilo koje devojke koje su mi to radile u prošlosti. Njene ruke su klizile po mom stomaku čineći da se osećam još bolje. Pogledala je prema meni, a zatim se povukla da ostavi poljubac na vrh pre nego je ustala da me zagrli.

Ljubili smo se dok su nam ruke lutale, bio je to najseksi trenutak u mom životu. Legao sam dok je ona sedela pored mene i mazila moj kurac. Nagnula se da stavi bradavicu na moje usne dok sam ih otvarao i počeo sisati. „Mmmmmm….“ Bilo je uzbudljivo ali i mirno. Znam da zvuči čudno, ali tako je bilo. Oboje smo samo srećno uživali u ovom novom odnosu između nas.

Onda je mama stala na kolena i sagnula se da ponovo počne da mi sisa kurac. Bila je pored mene, okrenuta u stranu, tako da sam lako mogao da vidim mokri ulaz između njenih unutrašnjih butina dok je sisala. Takođe je imala ruku ispod mog penisa, igrajući se mojim jajima dok je sisala.

Očigledno sam bio još jedan momak koji je mislio da je njegova majka ono čisto, nevino stvorenje. Znala je seks i znala je šta želi i voli. I zaista je znala kako da puši kurac. Nakon nekoliko minuta ustala je, okrenula se i zamahnula nogom preko mene, posegnula ispod sebe, uhvatila moj kurac i sela na njega.

Začudilo me je to što je moja majka bila tako odlučna, uzela je stvari u ruke, da tako kažem, i počela da me jebe gore-dole. „Ne misliš da sam grozna? Loša majka?“

„Mislim da si divna majka, seksi, zgodna, divna majka.“ Bila je tako dobra, stalno je stiskala svoju picu oko mene svaki put kada bi se povukla, bilo je fantastično. Svaka penetracija je bila divna. Bila je tako jebeno uska. Spustio sam jednu ruku sa njenih grudi i počeo da trljam njen klitoris, navlaživši prste majčinim sokovima koji su bili po celoj bazi mog kurca dok me je jahala gore-dole. mama jaše sina

Pročitajte i ...  Vrela majka

Počela je baš glasno da stenje i pala je preko mene, ljubeći me iznova i iznova, ali nikada nije zaustavila ili usporila svoje jahanje. „Mmm, svrši u mene sine, mmm, svrši u mamu, daj mi ga.“ Tada me je poplava ekstaze pogodila, prevrnula me kao plimski talas i moje sperma je šiknula u moju majku dok se ona kretala preko mene. Zatim se snažno zabila na mene, savijajući se da me poljubi.

„Mislim da sam upravo imao najbolji seks ikada“, šapnuo sami privukao je k sebi.

„Bio si divan sine, tako divan. Hvala ti, bilo je prelepo.“ Privukla me je k sebi i poljubila me… poljubila me na način na koji majka nikad nije poljubila sina. Prenoćio sam u maminom krevetu ali pre spavanja ja sam se pozabavio maminom pičkicom, lizao sam je sve dok nije svršila u moja usta. Ovo je bila potpuno nova dimenzija naše ljubavi.

Pronašao sam svoje izgovore i prešao da živim kod mame. Često smo po kući bili goli i pažljivi jedno prema drugom, njene ruke su me uvek mazile na onaj divan način kako samo majka ume. Znao sam koliko je gladna seksualnog dodira, uvek željna da uđem u nju, usrećim je, napunim je spermom. Prošlo je četiri godine od tada, a naš žar se nije nimalo ohladio.

Ali jedna stvar mi je uvek na pameti iako je nikada nisam pitao – Da li je mama sve to isplanirala?

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

One thought on “Da li je Mama to Isplanirala?”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

devojke za upoznavanje

Aaaaaaaa nemoj :)