zlocesta mama koju sin kaznjava seksom

Jebiga sad, priznajem da sam volio, i volim, to što moja mama uživa u finim vinima i biranim žestokim pićima. Da me ne bi krivo razumjeli, nije ona od onih koje spadaju u kategoriju alkoholičara ali da voli guštati u finim pićima i vinima to je istina.

Uvijek dan započinje uz kvalitetnu žesticu. Može to biti wiski, ruska vodka, grčka Metaxa ili francuski konjak. Jedino pivo nikada nije voljela. Osim što zna guštati u piću, ali i u dobrom jelu, ona se zna i kontrolirati, no postoje trenuci kada joj „kočnice“ popuste. A to su ti trenuci koji su i bitni za ovu priču.

Moja mama Adela spada u kategoriju malo krupnijih žena. Neću reći debelih mada zasigurno ima kojih par kila viška. Ima ona i lijepi broj godina, ali usprkos svemu navedenomu izgleda, usudim se reći, jako jebozovno. Možda tako ne bi izgledala da ne drži do sebe a to podrazumijeva šminkanje, frizura, odijevanje ali i obuvanje. Ormari su joj puni elegantnih i skupih haljina, šoseva, bluza, majica, spavaćica, raznovrsnog donjeg rublja…

Uz to ima veliki izbor cipela i čizama a sve to košta pravo malo bogatstvo jer sve je vrhunske kvalitete. Uvijek je nosila cipele s visokom petom, tzv. štikle. Tako i danas kada već ima lijepi broj godina na leđima. Godine je ne sprečavaju u tome da izgleda elegantno i sexi.

Sve je započelo onog dana kada je lagano opijena vinom naslonila glavu na moje rame.

Njezina sisa dodirivala mi je rebra a nabreklu bradavicu osjećao sam kao zrelu trešnju. Inače, moja mama ima fenomenalne sise, barem ja tako mislim. Trljala se o mene i ja jednostavno nisam mogao kontrolirati svoj kurac koji se počeo dizati. Kako joj je suknja bila kratka, a takve su gotovo sve njezine suknje, nazirali su se rubovi čarapa i halteri što me je još više izluđivalo. Moram naglasiti da je gotovo redovito oblačila haltere ili ako nije nosila haltere na sebi bi imala samostojeće čarape. Mnogo puta ulovio sam sebe kako joj zurim pod suknju. Pogotovo onda kada bi malo popila pa se opustila više nego bi to bilo uobičajno.

Moj otac je diplomirani arhitekt. On se s mamom oženio već u poznim godinama a upoznao ju je u Njemačkoj gdje je ona živjela s roditeljima. Otac je nedaleko od Zagreba, prema slovenskoj granici, kupio veliko imanje na kojem je izgradio prekrasnu kuću. Vrhunski je uredio kuću ali i imanje.

Kada je mama došla u Hrvatsku i vidjela to imanje i kuću toliko se oduševila da se više nije željela vratiti u Njemačku.

Otac je opet zbog posla morao obitavati u Njemačkoj. Vrlo radišan, stručan i sposoban tamo je napravio karijeru i zarađuje lijepi novac koji mami i meni omogućuje lagodan život. Osnovao je i vlastitu tvrtku te sad pruža usluge velikim tvrtkama a osim toga dioničar je u čak tri građevinske tvrtke. Kući dolazi jednom do dva puta mjesečno. Ostane kako kada. Uglavnom tri-pet dana, osim ljeti kada bude kod kuće gotovo dva mjeseca a od toga polovicu provede u kući na moru.

Mama vrijeme provodi uređujući svoj cvjetnjak a osim toga imamo čak tri psa i dvije mačke. Voli stare aute i motore. Kupila si je malo jači skuter s kojim se zna provozati do Zagreba. Voli se odijevati u kožu. Osim kožnih motociklističkih hlača i jakni posjeduje i kožne haljine, šoseve i jakne a onda sam otkrio da ima i takve sexi korzete. Ja studiram a ona, kada nije na imanju, vrijeme provodi u Zagrebu. Voli kupovati i trošiti. Iz razgovora s njom shvatio sam da je upoznala nekoliko žena s kojima provodi vrijeme, izlazi na piće, u kino, kazalište, koncerte…

A sada sam više nego siguran da s njima dijeli i mlade ljubavnike.

Moj otac sav je u poslu i pravo je čudo da je naletio na jednu takvu ženu kakva je moja mama a koja je u mladim danima bila prava sex bomba. Znam to jer sam imao priliku vidjeti njezine fotografije od kojih se neke čak malo slobodnijeg sadržaja. Otac je, kada je na odmoru, uvijek uredno oboružan fotografskim aparatom i video kamerom.

Nabavio si je pravu profesionalnu fotografsku opremu pa kada bude kod kuće obilazi krajolik i fotografira sve živo. Malo po malo sam i ja počeo fotografirati. No za razliku od njega mene su više privukle žene. Najprije sam uspio nagovoriti jednu kolegicu s fakulteta koju sam golu fotografirao. Kasnije sam golu fotografirao svoju bivšu djevojku. Potom sam preko oglasa pronašao nekoliko ženskih osoba koje su pristale pozirati za novac.

Dakle, da nastavimo priču tamo gdje smo stali. Mama je bila oslonjena o moje rame i pričala mi o kupovini iz koje se vratila. Nije bilo nikakve šanse da prikrijem bubrenje moga kurca koji se jasno nazirao preko hlača. Situacija je za mene postala pomalo neugodna. Kada se mama nagnula prema naprijed kako bi dohvatila sa stolića šašu s pjenušcem, lijevu ruku stavila je na moje bedro dok je desnom primala čašu.

Vrhom malog prsta dotaknula je moj kurac na što sam se trznuo. Mama je držala čašu u ruci a pogled joj je bio usmjeren prema dolje. Sada je bilo očito da je primjetila moju erekciju no ničim to nije pokazala. Ili mi se činilo da nije jer odala mi je kako je čisteći moju sobu naišla na neke golišave slike. Zacrvenio sam se i taman sam joj želio prigovoriti zbog toga što dira moje stvari kada je opet stavila ruku na moje bedro ispijajući pjenušac.

To me je ponukalo da umjesto prigovora kažem kako sam i ja vidio njezine slike iz mladih dana.

Pogledala me upitno kazavši kako u tome nema ništa loše. Dodao sam kako sam osim onih tzv. običnih slika vidio i one malo slobodnije. Na tu moju opasku široko se nasmiješila što me je iznenadilo jer sam mislio kako će joj biti neugodno. Ispila je pjenušac do kraja. Potom mi rekla neka je sačekam. Otišla je u svoju sobu iz koje je donijela jedan debeli foto album i crvenu kutiju.

Pročitajte i ...  Kako sam mamu pojebao

Dobro sam znao da se u toj crvenoj kutiji nalaze već spomenute slobodnije fotografije. Listala je zajedno samnom album komentirajući fotografije. Kada je skinula poklopac s crvene kutije srce mi je brže zakucalo. Bez problema i bez stida je na stol rasprostrla te fotografije.

Pričala je kako se nekada dok je bila mlada voljela fotografirati a sada se više niti ne sjeća kada se zadnji put fotografirala jer misli kako je, osim što je ostarjela, predebela pa izbjegava fotografiranje. To me je ohrabrilo pa sam joj rekao kako ona još uvijek izgleda jako dobro i kako nema nikakvog razloga da izbjegava fotografiranje. Svidjelo joj se to što sam rekao.

Natočila je čašu pjenušca i meni pa smo nazdravili.

Ustao sam i rekao joj kako se odmah vraćam. Otišao sam u sobu i donio fotografski aparat. Kada je mama shvatila da je imam namjeru fotografirati počela je negodovati. Ipak sam je fotografirao mada je ona rukama nastojala prekriti lice. Donio sam laptop i odmah prebacio fotografije. Gledali smo netom snimljene fotke a ja sam je uvjeravao da na slikama jako dobro izgleda. Potom smo oboje zaključili kako ona gotovo da i nema fotografija snimljenih u kući, vrtu ili na imanju u.

Rekoh joj ću je sad, kada god budemo imali vremena i prilike, fotografirati. Koketno se nasmiješila pitajući me može li prilikom fotografiranja i sad, u ovim godinama, biti malo slobodnije odjevena. -Naravno-, odgovorio sam.

Dakle to je bio početak i nije se tada ništa „vrućega“ dogodilo, osim što je mama meni zapalila maštu.

Te noći dva puta sam drkao. Idućeg dana, bila je subota, a mama je rano ustala i autom otišla vjerojatno u grad. Odlučio sam iskoristiti priliku i temeljito istražiti njezine ormare i ladice. Ono što sam pronašao do bola me narajcalo. Bilo je tu raznih sexi gaćica, korzeta, haltera, čarapa… Posebno su me napalile one čarape s crtom iza. Kožni korzeti su mi dodatno raspalili maštu, a kada sam duboko u ormaru pronašao kožnate ogrlice srce mi je zalupalo sto na sat.

Sve sam vratio na svoje mjesto i jedva sačekao da se vrati doma. Tog dana fotografirao sam je na terasi, u kuhinji, u cvjetnjaku, s našim kućnim ljubimcima. Poslijepodne smo otišli u kupovinu pa sam je fotografirao na parkiralištu. Iako je protestirala zbog toga što je toliko fotografiram činila je to sa smiješkom i bilo je očito kako joj to godi.

Sve češće sam je nastojao uloviti u trenutku kada bi čitala novine ili knjigu pa bi nehajno prebacila nogu preko noge.

Jednog jutra probudio sam se ranije nego obično. Načulio sam uši i shvatio da mama nešto petlja u kuhinji. Uzeo sam fotografski aparat i tiho se spustio stepenicama. Bio je to pun pogodak. Mama je bila u crnim čarapama i halterima i vjerojatno se spremala skuhati kavu. Fotografirao sam je a kada me je uočila počela me grditi ali to je činila sa osmijehom na licu. Rekla je neka sjednem za stol jer kava je uskoro gotova.

Zamolila me da joj donesem ogrtač iz sobe na što sam joj ja odgovorio kako za to više nema potrebe. Što joj smeta da tako odjevena popije samnom kavu? Pogledala me, nasmiješila se i priprijetila mi prstom.

Gutao sam pogledom njene noge a ona se samo smiješila.

Od tog dana kada je bila u kući odijevala se sve slobodnije. Neke suknje i haljine bile su toliko kratke da bi joj se otkrila guza čim bi se malo sagnula. Sve češće i sve žešće maštao sam o sexu s mamom ma koliko god to izgledalo perverzno.

zlocesta mama koju sin kaznjava seksomU međuvremenu je kući iz Njemačke došao otac. Ostao je pet dana a ja sam jedva čekao da ode nazad. Čim je otišao naše foto seanse su se nastavile. Mama se sve više opuštala i sve češće mi pozirala u sexi izdanju. Pogotovo kada bi popila koju čašu više. Nisam želio srljati i sve upropastiti. Želio sam biti siguran da je i mama spremna i da želi isto što i ja.

Dan nakon što je otac otputovao nazad u Njemačku mamu je posjetila jedna od njenih prijateljica, Vlatka. Došao sam kući i zatekao ih na travnjaku iza kuće. Ispijale su kavu i pile neki vinjak ili nešto slično. Kratko sam ih pozdravio i otišao u kuću. Nakon manje od sat vremena Vlatka se pozdravila s mamom i otišla. Mama ju je ispratila i vratila se na travnjak. Izašao sam iz kuće i pitao mamu mogu li joj se pridružiti.

Naravno, nije imala ništa protiv. U jednom trenutku pogledala je moje lijevo uho. Tek sada je primjetila da sam na uho stavio, uz već postojeću, još jednu naušnicu. Smiješila se zagonetno i to me je ponukalo da je pitam što je smiješno.

Oklijevala je nekoliko sekundi a onda ipak rekla kako je i ona stavila na svoje tijelo jedan piercing.

Znao sam da mama na tijelu ima dvije tetovaže ali jedino što je do sada probušila bile su uši. Odmah sam pomislio kako je sigurno probušila pupak i na njega stavila nakit. Bila je dovoljno otkvačena da učini takvo što, bez obzira na njene godine. Pitao sam je je li nakit stavila na pupak a ona se i dalje smiješila ne odgovarajući. Zamolio sam je da mi pokaže. Ispila je gutljaj vinjaka i rekla kako nije probušila pupak. Sada me totalno zbunila.

Uz smiješak na licu pitala me želim li stvarno vidjeti njezin piercing. Inzistirao sam da mi pokaže. Lagano je širila noge zadižući haljinu. Trenutak kasnije shvatio sam da ispod haljine ne nosi gaćice. No kada je malo jače raširila noge između njih je bljesnuo nakit. Zinuo sam kao som. Probušila je pičku i na nju stavila nakit. Nisam mogao vjerovati.

Pročitajte i ...  Sine, Mogu li da Gledam? 1. Deo

Brzo je skupila noge i vidjevši moju zbunjenu facu grohotom se počela smijati. Trebalo mi je gotovo nekoliko minuta da se priberem. Molio sam je da mi još jednom pokaže no nije pristajala. Odjurio sam po fotografski aparat i iznova je molio da raširi noge. Odlučno je odbijala takvo što. Preklinjao sam je da zadigne suknju na samo nekoliko sekundi. Konačno je popustila a ja sam iskoristio priliku da to fotografiram.

Tu noć ponovo sam imao nemiran san i mokre snove.

Stalno sam razmišljao o maminoj obrijanoj pički ukrašenoj nakitom. Idućeg dana mamu nisam vidio čitav dan jer sam bio na fakultetu. Došao sam kući a mama me dočekala s večerom. Bila je jako dobro raspoložena. Njenu probušenu i ukrašenu pičku nismo spominjali.

Nakon večere sjedili smo u dnevnom boravku, ispijali bocu Pinota i pričali. Mama je na sebi imala crne čarape, sandale s izrazito visokom petom, uski pripijeni šos koji je uz to bio kratak da kraći nije mogao biti i crnu bluzu s bijelim obrubima što joj davalo pomalo kićasti izgled ali je mami dobro pristajala. Što smo više pili i što sam više gledao u njene noge uzbuđenje je raslo a kurac je bio tvrd da tvrđi nije mogao biti.

Ispijali smo drugu bocu kada me mama počela ispitivati o mojim djevojkama a malo potom i o mom seksualnom životu. U jednom trenutku pitala me o mojim maštarijama. Iznenadila me tim pitanjem. Nastojao sam izbjeći razgovor na tu temu a ona kada je vidjela da mi je neugodno pitala me želim li da ona meni ispriča nešto o svojim maštarijama.

Opet me iznenadila.

Odgovorio sam kako bi vrlo rado čuo o čemu ona mašta. Stavila je naočale i započela priču. Ukratko; ispričala mi je kako zamišlja sebe izazovno odjevenu, samu u kući. Sjedi prekriženih nogu i zadubljena je u hrpu nekakvih papira na stolu. Vrata kuće su otključana i ona nije čula da je u kuću ušao provalnik. Ušao je u sobu s uperenim pištoljem. Ona pretrne od straha. Provalnik je mlad i zgodan. Veže je za stolicu i stavi joj povez preko očiju.

Nastoji na brzinu uzeti nešto od vrijednih stvari. Pita ju gdje je novac na što ona kaže kako nema novca osim onoga u novčaniku. Koristi kartice a novac je u banci. Potom ga moli da je ne ozlijedi i da će mu ispuniti svaku želju samo da joj ne naudi.

Provalnik uzima novac iz torbice, prilazi joj a ona drhti od straha… Raskopča joj košulju i njene sise ispadnu van, počinje joj govoriti razne prostote… Tu je mama priču prekinula. Uzela je čašu i ispijajući vino gledala me ispod oka a na rubovima usana joj je titrao smiješak. Zanimao me je nastavak no sad je njoj bilo neugodno. Pogledala je u pod i rekla neka sam zamislim nastavak.

Šutio sam desetak sekundi a onda mi je sinula ideja koja je trebala biti prijeloman trenutak. Bio sam dovoljno opijen vinom da to učinim sad i odmah.

Ustao sam od stola i rekao joj da ostane tu gdje jest. Upitno me gledala. Otišao sam u svoju sobu. Izašao sam stepenicama s vanjske strane i spustio se do ulaznih vrata. Posjedovao sam već godinama plinski pištolj kojeg je otac donio iz Njemačke. Municiju za njega već godinama nisam imao ali bio je kao stvoren za realizaciju moje zamisli.

Mamu sam definitivno iznenadio.

Nije uopće očekivala da ću ući kroz hodnik s vanjske strane. Ušao sam u sobu s uperenim pištoljem. Najprije me zbunjeno gledala a onda se nasmijala i digla ruke u zrak. Prišao sam joj i naredio joj da stavi ruke iza leđa. Govorila mi je da sam lud ali nije se protivila kada sam joj vezao ruke i noge. Stavio sam joj i povez preko očiju. Činilo se da se mama odlično zabavlja. Počeo sam je poput pravog provalnika ispitivati o novcu. Prihvatila je igru i to me je ohrabrilo. Kada je rekla da će pristati na sve samo neka je ne ozlijedim to mi je do kraja dalo krila.

Počeo sam joj otkopčavati košulju… Smiješila se a ja sam se pitao je li ona uistinu spremna ići do kraja. Rukama sam joj primio sise i izvukao ih napolje. Zadrhtala je čitavim tijelom i shvatio sam da je i ona uzbuđena. Otkopčao sam remen na hlačama te spustio hlače i gaće. Kurac mi se nalazio svega nekoliko centimetara od njenog lica. Čekao sam njezinu reakciju ali ona je i dalje šutjela.

Obujmio sam joj rukom glavu privukavši je bliže sebi. U sljedećem trenutku moj kurac dotaknuo je njezine usne. Bez problema je rastvorila usne i moj kurac je ušao u njena usta. Totalno sam se napalio i raspalio. Sad mi je bilo sve ravno. Osim velikog uzbuđenja nisam osjećao niti sram a niti grižnju savjesti. Rukom sam joj nabijao glavu na svoj kurac dok je ona samo glasno mumljala gutajući ga gotovo do jaja.

Uživio sam se u ulogu. Govorio sam joj kako je ona prava drolja i kako joj želim svršiti u usta i po sisama. Desnom rukom držao sam joj glavu dok sam lijevom trljao njene nabrekle bradavice.

Nije mi trebalo baš jako dugo pa da velika količina sperme krene iz mojih jaja k vrhu nabreklog glavića.

Moj kurac rigao je spermu kao nikada do tada. Zadigao sam glavu glasno uzdišući dok je sperma punila mamina usta, špricala joj po licu i cijedila joj se po sisama. Kada sam napokon spustio glavu i sam sam bio iznanađen onim što sam vidio. Doslovce sam je okupao spermom. Osim što je sperme bilo po njenom licu, u njenim ustima, po sisama i bluza joj je bila dobrano nakvašena ljepljivom tekućinom.

Pročitajte i ...  Ispovjest jedne majke 3

Odvezao sam je a ona je bez riječi odjurila u kupaonicu. Tek tada sam do kraja postao svjestan onoga što se između mame i mene odigralo. Skrušeno sam sjedio za stolom i čekao da izađe iz kupaonice. Osjećao sam nelagodu. Mama je izašla iz kupaonice ogrnuta kućnom haljinom. Nisam imao snage pogledati je u oči. Mama se sagnula, zagrlila me i nježno poljubila u usta. Rekla je kako je najbolje da odem na tuširanje pa na spavanje, a vidimo se ujutro na kavi.

Ujutro kada sam se probudio nelagoda od jučer nije popustila. Naprotiv, bila je još izraženija. Ležao sam pokriven plahtom a nervoza je postajala sve izraženija. Nije mi se ustajalo iz kreveta. Nakon nekog vremena začuo sam kako se otvaraju vrata moje sobe. Naravno, bila je to mama. Sklopio sam oči i pravio se da spavam. Mama je desetak sekundi bez riječi stajala na vratima.

Napokon se oglasila. Glasno je pitala hoće li sinoćnji provalnik napokon sići na kavu. Otvorio sam oči i podigao glavu. Mama je stajala na vratima sobe u turbo kratkoj haljini i smiješila se. Ponovila je neka siđem na kavu. Ostavila je vrata otvorena i sišla u prizemlje.

Na brzinu sam se samo umio i onako u gaćama, boksericama, sišao dolje.

Mama je nešto poslovala oko polica. Okrenula se prema meni i široko se osmjehnula. Kava je bila na stolu. Rekla je neka sjednem i poslužim se. Vidjevši je u takvom raspoloženju nelagoda je polako ali sigurno popuštala. Gledao sam njeno dupe koje se naziralo ispod kratke haljine i umjesto nelagode počeo sam osjećati uzbuđenje. Natočila je dvije čaše vinjaka i sjela do mene.

Napokon je posve otvoreno rekla kako joj se ono sinoć jako svidjelo. Lagano sam se zacrvenio ali bilo mi je drago što tako misli. Pitala me bi li imao nešto protiv toga da i neke druge maštarije pokušamo pretvoriti u stvarnost. Oči su joj se kurvinski sjajile a na usnama joj je titrao zavodnički smiješak. Nisam mogao vjerovati da ona to ozbiljno misli.

Napetost me skroz napustila. Odgovorio sam kako nemam ništa protiv. Gledao sam njene prekrižene noge a kurac mi se sve više propinjao. Pružila je ruku i nježno stisnula moj kurac preko gaćica. Potegnula je gaćice na niže a kurac je iskočio poput koplja. Ugurala mi je jezik u usta dok je rukom lagano drkala mog macana. Ustala je, zadigla prekratku haljinu i opkoračila me.

Rukom je pridržala moj kurac i lagano se nataknula. Divlje je vrtjela guzovima nabijena na moj kurac a vlažni jezici ispreplitali su nam se u ustima. Svako malo na kurcu sam osjetio piercing koji joj je pritiskao klitoris i dovodio je do ludila.

Držao sam je za guzove i uživao u situaciji nastojeći ne razmišljati ni o čemu drugome.

Novom bujicom sperme napunio sam joj pičku. Vrtjela je guzovima još jače i još žešće a desetak sekundi kasnije svršavala je uz glasno vrištanje.
Od tog dana naša druženja postala su intezivna a njena perveznost i maštarije svakog dana su me iznova iznenađivale. Voljela je egzibicionizam. Otišli bi u grad a ona ispod haljine ne bi obukla gaćice.

Fotografirao bi je dok bi na raznim javnim mjestima širila noge ili otkrivala grudi. Više nije bila samo moja mama već mi je postala pervezna i poslušna ljubavnica… Prava razuzdana kuja. Sada znam da ju jako uzbuđuje kada je u podređenom položaju. Voli da je vežem ili pljuskam po guzici. Uživa kada joj naređujem i tretiram ju kao drolju.

Naravno da izvodimo razne igre koje proizlaze iz njenih seksualnih fantazija i maštanja. No sad bi predugo trajalo kada bi to detaljnije opisivao. Npr., ona me dočeka kao autostperica na nekoj usamljenoj cesti. Stanem a ona me zamoli da je povezem do grada. Kažem kako može ali očekujem da mi za vožnju plati. Ona kaže kako je izgubila torbicu i novčanik.

Tada ja kažem kako mi je žao i ako nema čime platiti ne želim je povesti.

Ona me moli da je ne ostavljam i kako će mi platiti za vožnju. Pitam je čime će platiti a ona zadigne haljinu pokazujući golu pičku, crne čarape i haltere. Okreće se pokazujući mi guzu. Pita me hoće li me to zadovoljiti. Pozivam je u auto… E sad, što je bilo dalje pokušajte sami zamisliti.

Jedno moram priznati. Nisam očekivao da je moja mama toliko sklona perverzijama i bizarnim igrama svake vrste. Najviše se pali na to da glumi zločestu curu koju treba kazniti. Apsolutno joj ništa nije strano kada je seks u pitanju. I dalje me iznova uspije iznenaditi svojim maštarijama i prijedlozima a spremno prihvaća i moje prijedloge i maštarije mada sam u početku po tom pitanju bio suzdržan.

Razmišljao sam, naravno, i o tome da je sve ovo otišlo predaleko i da je izmaklo kontroli ali jednostavno ne želim prestati jer mi je sve ovo što se događa jako zanimljivo i uzbudljivo.

Ovih dana spremamo se put mora. Putujemo krajem tjedna. Kroz dvadesetak dana dolazi i otac pa želimo iskoristiti vrijeme dok smo sami. Što će se događati na moru ne znam ali javiti ću vam, tj. opisati ovdje, ukoliko vas bude zanimalo..

zlocesta mama koju sin kaznjava seksom

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Srce i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Aaaaaaaa nemoj :)