jebe sisatu plavušu devojku

Dugo se spremala. Vukašin je bio navikao na to, a takođe je bio naviknut i na način na koji se oblačila za večeru. Navikao, ali i dalje bi ga to duboko pogađalo. Njegova majka je konačno sišla dole u otkrivajućoj haljini. Bila je bela, koja joj je prelepo ležala na preplanulom telu, a imala je duboki, glatki dekolte.

Bila je to vrsta haljine koja je trebalo da se nosi bez grudnjaka, a Vukašin nije mogao da ignoriše hipnotički pokret ogromnih sisa svoje majke svakim gestom i pokretom. Rub haljine bio je pripijen i kratak. Kaćina guza i butine bili su samo malo na debeloj strani, mada i dalje zategnuti i čvrsti kao i kod mlađih žena, a kasnije na vozačevom sedištu automobila haljina joj je prišla skoro do guze. mama u uskoj haljini jebozovna

Kaća je bila potpuno drugačijeg raspoloženja od onih napetih trenutaka koje su delili nakon njegovog tuširanja. Sad je bila praktično vrtoglava od sreće i tokom vožnje pričali su o svim stvarima koje su mogli zajedno da rade tokom leta.

Vukašin ju je pratio najbolje što je mogao, ali bio je teško rasejan sećajući se snenog pogleda u njenim očima kada je gledala oblik njegovog očvrslog kurca ispod peškira. Takođe je bio zaokupljen načinom na koji je izgledala u haljini, kao i kad se skinula u grudnjak i tange pre nego što je ušla u svoje kupatilo.

Ipak, Vukašin ju je mnogo puta ranije video u tim oblačenjima i/ili svlačenjima. Nikada nije bila sramežljiva u vezi sa svojim telom. To je takođe značilo da je povremeno reči poput „drolja“, „jebačica“ i „milf“ koje o njoj izgovaraju momci njegovih godina kao i njihove majke. Bio je to veliki deo razloga što nijedno od njih dvoje nije imalo mnogo dugotrajnih, bliskih prijateljstava.

Sa druge strane, lagao bi da je ikad rekao da ne misli da je i sama sopstvena majka milf. Nije baš provodila vreme čitajući Šekspira, ali Vukašin je znao da je mnogo pametnija nego što je puštala ljude da to primete. Pažljivo birana odeća koju je uvek nosila na poslu bila je negde između prostačke i profesionalne kancelarijske odeće, a zadržavajući se u istoj kompaniji dugo vremena, neprekidno je napredovala.

Pročitajte i ...  Jebao sam Svoju Zagorelu Majku 1. Deo

Vukašin je nije mogao kriviti. Samo je radila ono što je osećala da treba dok sama podiže sina jedinca. Nikad nije saznao ko mu je otac. Nije bio siguran ni da li njegova majka zna, ali nikada nije pitao. Nije ga bilo briga. Bila je sve što mu je ikada trebalo.

Nije znao gde ga vodi na večeru, ali znao je da će okrenuti svaku glavu u restoranu kad uđu. I on je bio navikao na to, a večeras će se osećati ponosno na to kako je njegova majka bila seksi i prelepa. U jednom trenutku tokom vožnje, Kaća je oslonila slobodnu ruku na butinu svog sina, i ostavila je tamo dok je neprestano govorila o tome kako je srećna što ga ima kod kuće.

Iako je dva puta izdrkao taj dan, majčin prisni dodir naterao je njegov penis da trne od topline. Skoro je stavio ruku na njenu, ali onda mu je telefon zazujao. Tada je video poruku od Milice. Sad je Vukašin gledao sliku koja je punila ekran njegovog telefona. Miličine velike gole sise zurile su u njega.

Stiskala je jedan od svojih teških globusa u ruci i snažno ga stezala. Tekst koji je usledio nekoliko sekundi kasnije – “Fališ mi bejbi. Reci mi da neće proći celo leto a da se ne vidimo.” Vukašin je dugo gledao sise svoje devojke sa fakulteta, dok je majčina ruka lagano stiskala njegovu nogu na samo nekoliko centimetara od njegovog kurca.

Napokon je zatvorio fotografiju i vratio telefon u džep pre nego što je Kaća uhvatila ono što gleda. Bila je poslednja osoba za koju je želeo da vidi kako izgleda njegova devojka. Sličnost između njih bila bi previše očigledna. Devojke sa kojima je Vukašin bio pre nego Milice takođe su bile istog tipa, ali nijedna nije toliko ličila na njegovu majku kao dotična Milica.

Pročitajte i ...  MAMINO ANALNO PODUCAVANJE

Sa bivšama, Vukašin bi zaklopio oči i zamišljao da zabija nabrekli kurac u mokru pičku svoje vruće majke, ali nikada to nije morao sa Milicom. Sa njom je to bilo slično jebanju njegove majke. Milica je samo znala da ima sjajnog momka sa prekrasnim penisom koji je lud za njom i jebao je kao niko drugi. jebe sisatu plavušu devojku

Vukašin nije želeo da izgubi Milicu i znao je da će to morati nekako rešiti kakoa bi proveo vreme i sa njom preko leta jer je u suprotnom možda neće biti na jesen. Devojci poput Milice ne bi nedostajalo ponuda.

Ali nije mogao da joj dozvoli da dođe da ga vidi i rizikuje da se ona i njegova majka ikad sretnu. Obe bi verovatno skontale njegovu najprljaviju tajnu. Pa opet, posle onoga što se dogodilo ranije tog popodneva, njegova majka je znala mnogo više nego što je ikada želeo. Naravno, Kaćina reakcija na sve sigurno je Vukašinu dala do znanja da je želja verovatno bila obostrana, ali želeti nešto i preduzimati bilo šta bile su dve veoma različite stvari.

Naročito kada je reč o majci i sinu. Nije bilo važno koliko je majka bila jebozovna. Ili jeste? Vukašin je želeo da mu majka skine ruku sa noge, ali zadržala ju je tamo sve dok joj nisu bile potrebne obe ruke na volanu.

„Već ti nedostaje neka vruća cica iz škole?“ Upitala je Kaća sa suptilnim osmehom.

„Samo prijateljica“, lagao je Vukašin.

„Mhmm“, odgovorila je skeptično.

Vukašin je ućutao, izgubljen u mislima o tome kako se što pre sastati sa Milicom. Znao je da će svaki dan oko njegove predivne majke biti napaljen sve dok ne bude spreman da eksplodira. Drkanje mu je moglo dati samo malo olakšanje. Trebalo mu je više, a Milica je bila jedina devojka koja mu je mogla pružiti ono što mu je bilo najpotrebnije.

Pročitajte i ...  Izmasirala me Mama

Umirao je da odgovori na njen tekst, ali nije želeo da to učini pred majkom. Srećom, Kaća je to ostavila na miru i vratila se razgovoru o svim stvarima koje su mogli da rade tokom leta. Iznela je ideju da zajedno krenu na put, dok su joj prsti počeli lagano da kopaju po mesu njegovih butina.

Vukašinu je laknulo kad je morala da je skloni da bi skrenula na parkiralište restorana, jer se njegov penis počeo osećati nelagodno. Vukašinov telefon je ponovo zazujao dok su ulazili u restoran. Bilo je to lepo mesto, a kad su seli, izvadio je telefon i pogledao Miličinu novu poruku.

Ovog puta bila je fotografija njene glatke pičke s dva prsta gurnuta duboko u njenu vrlo mokru rupu. Laknulo mu je što je sedeo za stolom. Miličina mu je pička nedostajala kao luda, a do sada je gubio bitku protiv teškog napora u vrlo nezgodnom trenutku.

Držeći telefon ispod stola, Vukašin je poslao poruku – “I ti meni nedostaješ. MNOGO!”

“Dokaži” – uzvratila je poruku.

Vukašin je znao da očekuje lepu, tvrdu fotografiju njegovog kurca.

“Kasnije. Na večeri sam sa mojom majkom.”

“Želim da je vidim!” – Milica je poslala poruku.

Vukašin je vratio telefon u džep i pokušao da se fokusira na meni. Majka ga je radoznalo gledala. Poželeo je tada da Milici nije spomenuo ništa o svojoj majci.

 

KRAJ 3. Dela

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

profi kurvica

Aaaaaaaa nemoj :)