jebanje mamice u guzu

Bilo je ljeto, vrućine velike. Imao sam 19 godina. Živio sam sa mamom i bratom, stan je bio dovoljno velik za nas. Tatu nikad nismo upoznali, ali nije sad ni važno. Mama se znala koji put naći sa nekim poznanicama, znao sam da su joj to bili udvarači, mada je ona uvijek govorila da su to samo dobri prijatelji, ništa više…

Bio sam uvjeren da se i seksa sa njima. Iako joj je 42 godine, izgleda kao prava mačka: zgodna, duge noge, super sise velike, dobro stoje, i duža svjetlosmeđa kosa i zelene oči… A sve to tek sam opazio tog ljeta prije dvije godine… Do tada mama je bila za mene mama, ništa više, nikad je nisam gledao drugim očima, bože sačuvaj…

Brat je otišao na 6 mjeseci u Italiju, a mama i ja smo ostali sami. Ja sam to ljeto bio upozno jednu Švabicu, uuh koja riba, a prava kurvica… Kakvu je pičku samo imalo jooj… Ali dosadila mi nakon kratkog vremena, pa sam je odjebao. Nakon nje nisam ni jednu upoznao koja mi se baš dopala da je kresnem, a tako mi se jebalo… Ali jednostavno nije išlo. Postajao sam sve nervozniji i imao sam sve više lošu volju… Mama je to primjetila, i jednog me jutra pitala: „Ivane, sine šta je tebi? Što si tako nervozan?”

„Ma ništa mama, sve ok…” (Baš ću sad njoj reć šta mi treba.) Ja sam sjedio na fotelji u dnevnom a ona na kauču. Digla se bila da uzme nešto sa regala. Imala je na sebi bjelu haljinicu, dosta kratka, i vezivala se oko vrata… Tada, u tom momentu, ja sam je počeo posmatrati. Nisam mogao vjerovati kako je samo zgodna bila, meni se kurac već počeo dizati. One se okrenula u stranu i sagnula jer joj je nešto ispalo. izdrkao na mamu

Tad sam joj vido debele sise, a kurac mi sve veći i veći. U sebi sam samo mislio koja sam budala, da mi se na mamu diže kurac! Otišao sam brzo u wc i drkao najjače što sam mogao, nije mi dugo trebalo… Te noći nisam mogao zaspati, misli su me držale budnim. I to misli o mojoj staroj, nikad do tad nisam primjetio kako je dobra pička. Zamišljao sam je skroz golu kako joj mjesim sise i ližem pičku. Znao sam da je ludo, ali šta ćeš, nisam mogao protiv toga.

Pročitajte i ...  Poseta Uplakanoj Mami

Sutradan mama je došla kasno navečer a ja sam bio kući, nisam izlazio. „Sine, zar nećeš nikud večeras?” „Ma neću, ne da mi se.” Otišla je u kuhinju i brzo se opet vratila, bili smo u dnevnoj sobi. Imala je na sebi tanku, providnu crnu majicu i usku do koljena crnu suknju, kako je sexy bila! A meni kurac opet počeo da se diže… Primjetila je da sam se nekako uspaničio. „Ivane, šta ti je, opet si nekako nervozan, je li se nešto desilo?” „Nije ništa, nego…” I prije nego što sam mogao dovršiti…

Ona mi priđe skorz blizu, sjede pokraj mene. A meni još gore… „Znaš, primjetila sam da više ne izlaziš tako često vani i da se ne družiš sa curama, šta bi sa Stefanie (ona Švabica)?” „A ništa, vratila se u švapsku, šta će bit…” „Ne volim te takvog gledati, daj se malo oraspoloži, vidim ja da tebi treba djevojka, to ti fali…” „Da, fali mi, i to jako…”

Pokušavao sam držati ruke ispred kurca nekako, no primjetila je da se već sav dig’o. Ja sam se sav zacrvenio bio… Mislio sam da ću propast u zemlju, bojao sam se njene reakcije… „Ivane, tebi zaista fali seks…” Nisam znao šta da kažem… Kad, ona mi zavuče ruku pod šorts i poče mi navlačit kurac…

Aaj… koji osjećaj, tad sam rekao: „Da, fali mi seks, jako želim jebati pičku, želim jebati do zore… Želim se jebati!!” Nisam vjerovo šta sam to reko… A mama samo tiho: „Primjetila sam… I sad pazi šta će ti mama reći… Jebi me Ivane, jebi do zore…”

U glavi mi je bilo svašta, nisam realizirao da je i mama htjela i da mi je drkala kurac… Bio sam svjestan da je sve to pogrešno bilo, ali osjećaji su prevladali…

Počela me je ljubiti žestoko. Uhvatio sam je za jednu sisu i mjesio je. Uh kako se dobro osjećala! A ona je drkala polako, lagano, što je mene još više napalilo. Tad sam joj svukao majicu i, uz njenu pomoć, i suknju. Video sam da nije imala gaće na sebi. Vidio sam je cjelu golu. Pička joj je bila već pomalo vlažna, ljepo obrijana, uredna. A sise, ma pravi san, predivne. I moj šorts je bio za par sekundi na podu.

Pročitajte i ...  Mamine mirisne hulahopke

mama mu ga sisaKurac mi je bio u svom pravom elementu. Ona je lagano prišla usnama do glavića i počela sa jezikom lizati… „Aaaaj…”, govorio sam samo… Dok ga je lizala jednom rukom je i dalje drkala a drugom mi je dirala jaja.

Sav sam bio napaljen. Počela je da puši, duboko u grlo ga zabila… Pušila je kao ni jedna do tad. Svršio sam joj u usta, sve je progutala. Nastavila je i dalje drkat ga, tako da nije dugo trebalo da mi se kurac vrati u formu.

Legla je na leđa i rekla: „Liži mamu, liži me!” Ja sam glavom prišao do njene pičke. Hm, kako je fino mirisala, počeo sam da je ližem i pristima sam je pomalo masirao. Zabio sam joj jedan i uzviknula je: „Uuuuh!” Sisao sam joj pičku ustima i jezik sam joj zabijao što dublje sam mogao… „Aaaaaaaaaj, liži mi pičku… Tooo, nemoj prestati… Nemooooj, ližiii…”

Zatim je brzo svršila, bila je puna sokova. Rekla je: „Jebi me, hoću da me jebeš u moju pičku…” „Hoću mama, sad ću da te jebem, rasturit ću tee…” „Daa rasturi meee, molim tee…”

Došao sam sa glavićem do njene pičke i trljao ga o nju… Kako nas je to napalilo, uf! Onda sam lagano ušao u nju, pa sve jače, i zabio se do kraja… Počeo sam sve brze da je jebem… „Aaaaj Ivanee, tooo, jebii jebiii…” Sav uznojen rekoh: „Jebem tee i jebat ću te do zoree…”

Jebao sam je puno parom… Stavio sam joj jednu nogu na rame a drugom me je ona jače stiskala oko struka… Stenjala je koliko je god mogla a i ja… „Svršit ćuuuu, zabij ga do jaja, jebiii me…” „Evo nabijam ti ga mamaaaa…”„Aaah… Uuhhh…”

Svršili smo zajedno… Legao sam pored nje, bio sam iscrpljen, ali nije mi bilo dosta, a ni njoj… Brzo nakon toga, sjela je na mene i rekla: „Sad ću te jahat dragi moj sine, tvoj kurac će biti duboko u mojoj pički, rasturit ćeš me…”

Uhvatila je kurac u ruku u uvela ga sebi u pičku… Počela je brže da jaše… „Aaaah koliki ti je, velik i debeo, super jee… Aaah… Uuuhh…” Ja sam je uhvatio rukama oko struka i nabijao je isto na kurac… Gledao sam joj u sise… Uuuuh… Mama, pička ti je dobra, jebat ću te uvjek…” „Aaaaah… Too sine, samo takoo… aaah…”

Pročitajte i ...  Neverovatna Ana-moja mama!!!

Dugo je još jahala na meni… Zatim je svršila… A ja njoj opet u usta. „Sine, zadovoljavaš me u svakom pogledu, da sam znala da si tako dobar, mogao si me već prije pojebat…” „Nema veze mama, sad ćemo sve nadoknadit…” „Nadam se… Hoću ga sad od pozadi, zabij ga u pičku…”

Legla je na sve četiri, i na guzila mi se… Joj koje dupe uuuhhff. Mazio sam joj čmar malo glavićem, pa onda se jako zabio u njenu već izjebanu pičketinu… „Aaaaa toooo, uu jeeeebiii…” „Jeeebem aah…” Nabijao sam je koliko sam god mogao… Samo smo stenjali: „Aaah… Uuuh… Too… Aaa aaaaahhh…”

Izvadio sam ga isvršio joj po dupetu… Ona je ostala nagužena pa sam joj ja došao glavom bliže čmaru… Počeo sam da joj ližem čmar…

Dopalo joj se to, lizao sam sve jače i jače… Pritiskao ga jezikom… Stavio sam onda jedan prst u čmar… Duboko… Malo ju je boljelo, ali ne toliko. Izvadio sam joj prst iz dupeta, a ona ga je htjela polizati. To me je totalno napalilo… Rekla je: „Jebi me u dupe! Jako, najjače što možeš sine…” Nije mi trebala dva puta to reći. Natrljao sam joj čmar sokovima iz pičke i lagano prodro u dupe joj… jebanje mamice u guzu

Glavić je ušao unutra, čulo se: „Jooj…” Boljelo ju je, ali ja sam ga htjeo cjelog ugurat. Nabijao sam ga polakše i onda ga brzinom zabio do jaja… „Aaaaah sineee, nemoj tako, lakše malo…” „Ništa mama, unutra skroz, sad ću da ti razvalim dupe…” „Razvali onda… ‘Ajde jebi me u dupe…” I počeo sam da ga nabijam u dupe sve jače…

Ona se sva stresla, sise su joj letjele tamo-vamo. „Aaaah sinee too, jačee, aaaj jeebi dupeeeee…” „Uuuuh mama evoo jebem… Razvalti ću te…” „Aaa… Uuhh toooooo, aaah, ne mogu višeee, aaa to je predobro sinee, aaahh…”

Bilo je tako dobro. Rupa joj je bila uska na početku, ali sam je ja dobro raširio… „Svršii mi u dupee sineee aaah…” „Evooo… Ahhh…” Ona je bila isto u transu, totalno odsutna, uživala je… A i ja…

Svršio sam joj u dupe… Jebali smo se zatim još tri puta u dupe, u pičku… Lizao sam je, ona meni pušila… Bilo je genijalno… I sve to do zore.


Unesite vašu mail adresu ukoliko želite da primate obaveštenja sa sajta o novim pričama
Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

prsate devojke

Aaaaaaaa nemoj :)